LAUANTAI

Varhaiset huomenet jälleen tälleen lauantaina 😁 Onko ketään hereillä? No ainakin jossain vaiheessa päivää 😊

24.1.2015
Vipe
Vipe

No on sillä hyvä työkaveri kun noin usein ottaa luokseen nukkumaan. Eipä sillä, kyllä mekin majoitettiin yks kaveri kuukaudeksi kun heillä oli ryppy rakkaudessa mutta sillin siihen tiesi asennoitua et nyt menee muutama viikko.

Ei teillä olisi mahdollisuutta siellä porukoilla olla vaikka pari viikkoa? Semmoisen kunnon rupeaman et sais vähän etäisyyttä ja sinäkin mielenrauhaa? Kuluttavaa tuo on kun miettii tuleeko toinen kotiin vai ei ja jos tulee niin painuuko suoraan nukkumaan vai ehditäänkö jutella.

Mä tekisin niin et lähtisin ja sanoisin et pallo on nyt miehellä et saa soittaa/tekstata jne kun siltä tuntuu, ja mä vastaan kyllä mutten itse muuten kysele kuulumisia. Siis just niin ku se erotilanteessa sit olis ni mies näkee että millaista se sitten on jos perheetöntä elämää haluaa. ja ennenkaikkea saisin ite myös sitä mielenrauhaa kunnei tarttis stressata että missä se on koska se tulee tai miksei se vastaa viesteihin.

25.1.2015
Mummy83
Mummy83

Tennari, mä luulin pojan kans kerran, että nyt tulee lähtö ja kävin jo yönkin sairaalassa, mutta sitten supistukset loppui ihan kuin seinään! Sit meni reilu viikko et poika syntyi 😅

25.1.2015
carata
carata

Ilkeänä vaimona tein sen puhelimen etsinnän ja se oli työkaverilla. En tiedä. Mulle ei ilmoittanut mitään ja aamulla tyttö halus sanoa isille huomenta, niin laitettiin ääniviesti ja vastaukseks tuli vaan ettei se tiedä mitä ajatella 😒 Onneks kuitenkin mulla päänsärky katosi, niin jaksaa ajaa mummilaan.

25.1.2015
carata
carata

No höh. 😯 Mihin se nyt on jäänyt sit? Jopas nyt käy tuulella tuo sinun ukkos.

Mulla yöllä koski selkään ja mahaan muutamaan orätteeseen. Kerkesin jo tuulettaa et jee, joko sitä kohta lähdetään. Mut eipä tuo nyt aamun valjettua oo mitään tullu. kunhan näköjään kiusaa..

25.1.2015
tennari
tennari

Auttoi uni pimeässä rätti silmillä, sekä varmaan lääke. Heräsin, kun pojalla oli tutti tippunut. Voi kyllä olla, että alkaa särky uudelleen, niin paljon ottaa päähän 😡 Arvattavaa, mutta mies ei ole siis tullut kotiin. Ja tietää varsin hyvin, että lähdetään huomenna ja tullaan vasta ke tai to kotiin. Että näin. Lapset näki sitä siis kerran viime viikolla aamulla ja kerran illalla 😔 En ihmettele enää vaikka antais yksi huoltajuuden eikä haluais tapaamisia. NÄIN paljon se tosiaan välittää.

25.1.2015
carata
carata

Ei mul esikosta ollu mitään. Nyt on viime päivinä tullu nää liitoskivut. Juu mielummin mä raskaana oon ku synnytän. Harmi vaan ku se synnytys kuuluu tähän pakettiin. 😁 Tosin viimeks vetelin kyl ilokaasua siihen malliin et kaikilla oli varmaan tosi hauskaa mun ja mun juttujeni kanssa.. 😂

Tosin en tiiä voiko nää kivut olla nyt tälleen ku tää kaveri on painunu jo tonne alas aika tukevasti, esikko ei.. Ja kun ikäeroo tulee vaan vajaa 2v et paikatkin "repsottaa" viel edelliseltä kerralta.. Tiiä häntä.. Esikkoo oottaessa ei tarvinnu ainakaan kannella ketään tai kontata / istua lattialla leikkimässä.. 😁

24.1.2015
tennari
tennari

Mummy onneksi siihen teatteriesitykseen saatiin liput miun työpaikalta eikä tarvinnut maksaa :D Ja siinäkii oli loppu ja alku oikein vetävät, mutta se puoliväli turhan hidas... :D Ja oon pysynyt hereillä kuitenkii ehkä maailman surkeimman oopperankii :D

Mummy no hyvinhän sillä miehellä on sitten mennyt. Oon aina toitottanut miten silmiä avaava kokemus se on iseille jäähä kotiin lasten kanssa kun äiti käy töissä. Samaten äitinkin on kiva nähä miten se muutama minuutti rauhaa töitten jälkeen on kiva juttu, ilman että joku on heti työntämässä lasta leikitettäväksi. Kaikkien pitäs tehä sama juttu :)

Carata voi hitto, toivottavasti unet auttaa! Oothan juonut vettä riittävästi? Sekin joskus vähän auttaa?

Tennari mie oon hyvin pärjännyt aina sen kaksi viikkoo yli lasketun ajan. Maha on tietty koko ajan enemmän eessä, mutta muuten elämä on vaivatonta :) Raskaus sopii miulle! Se synnytys ei sitten niinkään X)

24.1.2015
riu
riu

No just. Onpa Caratalla ollu tympee lääkäri. Ei mulla läheskään ainaa tuu niit näköhäiriöitä migreenissä. Mulla taas raskausaikana on migreenit hävinny kokonaan ja imettäessä. Mut ekat menkat synnytyksen.jälkeen ku oli tulossa ni voi pyhä jysäys minkä migreenin pisti kehiin.. 😣

24.1.2015
tennari
tennari

Juu rytmitön päivä on yhtä kaaosta. Joskus on sellasia kohdalle sattunut.. 😄

Riu, se kato loppua kohti vauhti hiipuu ja paikat rupee natisee, tääl nyt 38+3 menossa.. Ihan kauhulla ootan et jos menee saman verran yli ku esikoinen ni tätä saa kestää vielä 4 viikkoo.. 😑

Mulla on ollu ny muutaman päivän yskä.. Päivällä yskittää mut yöllä ei ikinä. Voiskohan toi kaveri sit painaa jo keuhkoja sen verta et päivällä yskittää.. Ja yöllä sit ei ku saa olla kunnolla vaakatasossa, et vauva ei niin paina.. En muutakaan keksi.. Mut ärsyttävä vaiva on.

Carata, jos se puoli levyy suklaata oli liian vähän siihen päänsärkyyn? 😉 Kyllähän sitä vähintään kokonaan pitäs se levy syyä.. 😀

24.1.2015
tennari
tennari

Päänsärky ei hellitä, pakko kaatua sänkyyn. Kokeilin ottaa vielä yhden 500mg särkylääkkeen, jos auttais. Pelkäämpä, että ei. Migreeni lääkkeitä etsin samalla kun kävin pesulla, mut eihän sitä koko lääkekaappia löytynyt. Mies sanoi joskus nähneensä sen, mut kysyppä siltä mitään, kun ei vastaa viesteihin. Huomenna pakko selvitä mummilaan ja mahdollisesti lääkäriin. Pojan kanssa kitusin viikon verran, kunnes raivona menin kolmannen kerran ensiapuun ja haukuin sen lääkärin joka silloinkin vielä jaksoi sanoa, että ei täyty migreenin kriteerit! 😠 Että otti päähän. Ihan kuin se ei tietäis että migreeniäkin on monenlaista. Miksi aina tarvis olla toispuoleista tai näköhäiriöitä. Oksentelunkin mulla se laittoi silloin vain pahoinvoinnin ja raskauden piikkiin vaikka niillä viikoilla mulla ei enää ollut edes pahoinvointia 😭 En kestä. Mulkku mieslääkäri sanon minä. Tämä siis se jolle sanoin, että turha laittaa laskua.

24.1.2015
carata
carata

Mummy, siis ilman rytmiä ei kyllä jaksais olla hetkeäkään kotona lapsien kanssa. Enkä tiedä jaksaisko sitäkään kauaa, että kahdella lapsella ois aivan tolaalisesti erilaiset rytmit. Toki vauva aikana, mut esim.meillä nyt tyttö 2,5v ja poika 1v, niin on kyllä lohduttavaa, että molemmat syö ja nukkuu samoina aikoina! Ei tarvii arpoa erikseen ja voi sitä ruoanlaiton määrää. Koko ajan sais olla tekemässä...

24.1.2015
carata
carata

mietin täällä et katsoisko sen jakson Greyn anatomiaa ku jäi ke katsomatta tai siis ei edes puolikkaalla silmällä vaikka telkku auki oli, mut olin puhelimessa sen koko tunnin mutsin kans.
riu, teillähän oli pojan ampumasessiot mennyt sit tosi hyvin :) ja teatterissa nukahtaminen voi vähän harmittaa, kun ne liput yleensä on sen verran tyyriitä et ottaa aivoon jos on huono esitys. Mä oon leffassa kahteen otteeseen nukahtanu, toinen oli Dogma tai joku semmoinen, mis oli Ben Affleck ja Alanis Morrisette esitti jumalaa, mitään muuta en siitä muista, mut se oli yönäytös ja huono leffa, joten mun kroppa petti mut puoliltaöin ja nukahdin, leffa loppu yhdeltä.

toinen oli ku tytön kans mentiin katsoon omituisin lasten leffa ikinä, se oli ihan suomalaistuotantoa mut mikähän sen nimi oli, jotain aikamatkailua 70-luvulle siinä oli.. oli kyl kans niin huono et torkahtelin ja tyttö tökki kylkeen aina välillä.

mä tykkään musta-punaisista istuimista :) enkä kyllä ole antanut värin olla määräävä tekijä missään, kyllä siitä kirkkaanpunaisestakin istuimesta sit vaatteista näkee et kumpaa sukupuolta oleva istuu kyydissä :) nyt kyl viimeisin eli tuo palkki ostettiin musta-harmaana, kun se toiveena ollut oransihtava oli loppu :/

meil oli esikoisen vaunut semmoiset tummansiniset kullanbeigellä koristeluilla, mitkä oli neutraalit. Nyt kakkosella on turkoosin siniset, mikä ei mun mielestä ole yhtään poikamainen väri, mut silti tuli lähipiiristä kommentteja että ai onko teille poika tulossa, kun siniset vaunut ostitte, mitä jos tulee tyttö. mun mielestä ei mitään väliä, tosin on vaunuissa semmoinen vaaleanpunainen vaunulelu ja minillä pinkki pipo et niistä sit tunnistaa jos jotakuta niin paljon vieraat vauvat kiinnostaa. :)

ja voihan höh tuon caratan miehen kanssa. kun sulla muutenkin ollut huono olo, niin onko sit pakko jättää yksin vielä kovan päänsäryn kanssa..

meillä mies lähti viihteelle, se sai koko viime viikon selvitä lasten kanssa yksin ku mä olin reissussa ja vähän huvitti tänään, ku juteltiin sen porukoiden kanssa ja niitten äiti ihmetteli että miten olet pärjännyt yksin, ni mies totesi että kyllä se sit menee tosi hyvin kun on RYTMI, syödään säännöllisesti ja tiettyyn aikaan ja nukutaan tiettyyn aikasn. Siis tämä sama mies, joka ei tähän asti ole niistä rytmeistä niin perustanut. Oppia ikä kaikki ja nimenomaan niin että mä en ole sille ainoastaan asiasta muistuttanut, soittanut vaan on ollut pakko selvitä ihan yksin. Se on vähän semmoinen et luottaa siihen ettei hänen tarvii muista, ku mä muistutan kuitenkin, joten on tää ollut oppimisen paikka mullekki :)

24.1.2015
Mummy83
Mummy83

Riu, musta päänsärky kuuluis poistua suklaalla 😉 Ehkä puoli levyä Fazerin sinistä mansikka suklaata oli liian vähän.

24.1.2015
carata
carata

Riu, yleensä se on ollut apua, mutta ehkä olettaa että mulla ei ole hengen hätää. Lapsien kanssa kyllä melko horroria tän pääkivun kanssa, mutta itsehän mä sille luvan sinne annoin mennä. Ja toisaalta kyllä mietin, että josko sitä ei vaan vielä tämä raskaus kiinnosta. Se kun kuitenkin nyt miettii sitä, että miten me tässä edetään. Koitan itse levätä ja antaa sille aikaa sekä mahdollisuuksia osallistua ultriin ym. Jos ei kiinnosta, niin ei voi mitään 😔 Häneltähän se pois on.

24.1.2015
carata
carata

Misukka, huomasin kans, et oli kevyt ja mun mielestä aika sirokin. Kun joillain olen kyllä nähnyt sellaisia kamalan leveitäkin! Ja punainen menee molemmille, mut meillä oli tytön ja pojan kanssa molemmilla niinkin neutraali kuin harmaa. Eli sen takia mietin oliko ihan vika ostos, mutta ei kai siitä traumaa jää 😉 Ja istuimet meillä lapsilla on beige ja musta. Sen takia ettei ainakaan olis väärä väri 😅

24.1.2015
carata
carata

Sralla hyvä että tuo vaihto tapahtuu noin kivuttomasti. Siulla kun on noita paineita tuossa muutenkii ihan kohtalaisesti. Missä välissä sie aattelit lukkee kirjotuksiin? No mutta siitä se sitten helpottaa kun oot kirjottanut kaikki, sitten et enää tiiä mitä tekisit kaikella vapaa-ajalla :D

Misukka hyvä että oli mieleinen esitys :) Teatteri on kyllä oikeesti kiva paikka, valitettavan harvoin on vaan varaa sinne mennä. Viimeksi käytiin kahtomassa lasten kanssa risto räppääjä, ja se oli mainio. Mustat kalat käytiin kerran miehen kanssa kahtomassa ja kumpikiin nukahettiin ekan näytöksen lopulla :D Muuten ollaan pysytty teatterissa sentään hereillä :D

Oivoi tennari, ootpas sie kippeenä :/ Mie oon kyllä vieläkii elämäni kunnossa, mitä nyt vähemmän notkee vaan :D Viikkoja ois nyt 31+1, joten tuo notkeus vaan karisee tässä X)

Sam vai on teillä ollut asennekasvatusta musiikin suhteen :D No kiva että teille tuli uusi musiikinystävä :D

Teeko semmosia ne tuhmaikäiset tuppaa olemaan, jossakinhan se kiukku on osoitettava. Meillä se nukkumaanmeno on ollut aina suhteellisen kivutonta, mutta se ei tarkoita etteikö ne muissa yhteyksissä ois osannu temppuilla :D

Carata sais se mies tulla kotiin kun rouva on kippeenä... Onko se aina ollut yhtä piittaamaton tuommosissa asioissa, vai onko tää nyt tuon mullistuksen aikaansaamaa? Ja jos ei ees suklaa auta X)

Meillä poika pääsi isin kanssa ampumaan, ja voi yhä sylvi miten hyvin onnistu! maalitaulussa oli moooonta kymppiäkin! Ilimiselvästi äitiinsä tullut luonnonlahjakkuus :D Kaupassa käytiin ja kannettiin hirvittävät määrät kasviksia ja ihan ruokaaruokaa kotiin. Nyt on taas monta päivää syyvä. Ja sitten tein hirveen hyvää ruokaa ja söin liikaa ja simahin sohvalle täysin :D Että ei menty peliin, ei :D Noooh, ensi viikolla ois muutenkii kivempi peli kun ois k-vantaa ja niillä on se naismaalivahti :)

24.1.2015
riu
riu

Ja siis miksi punainen ei menis pojalle?

Meillä esikon lempiväri on punainen ni sen turvavyöistuinki on musta-punanen. Annoin sen ihan ite valita värin ku käytiin se ostamassa.

24.1.2015
misukka
misukka

Toi kaukalo on ihanan kevyt :)

24.1.2015
misukka
misukka

Meille hommattiin kans toi besafe izi go mut tän vuoden x1 versiona. Ja uutena. Olihan se aika hinnakas ko miettii et alessa koppa oli 169 ja isofix-telakka jotain 180 siihen päälle. Vaikka sain mä vähän alee itelle kun samalla ostin toisen kaukalon meidän MLLn turvalaitevuokraukseen...

24.1.2015
misukka
misukka

Ainiin! Ostin tänään muuten kopan! Be Safe Izi Go käytettynä. Yhdellä lapsella ollut. On puna/harmaa, mutta kai se molemmille menee. Oli oikein ihana kun sitä lapsien kanssa tutkittiin. Ja hintaa oli 49€! Katselin just netistä, niin jotkut liikkeet myy sitä samaa vieläkin uutena yli 200€ 😱 Sairasta. Eikä siihen hintaan kuulu edes isofix. Se makso erikseen 180€ osassa paikoista 😬

24.1.2015
carata
carata

Ja täällä taas lapset on sängyissään 🙏 Jompi kumpi vielä pitää jotain unilaulua, mut varmaan kohta hiljenee. Sitten pakko mennä pesulle ja nukkumaan. Jollen katso jaksoa Greyn Anatomiaa. Sykkeen jaksotkin kun olen ehtinyt katsoa jo ennakkoon yle areenasta ja odotan nyt uusia.

24.1.2015
carata
carata

Mies on tosin vieläkin kelkkailemassa. Kysyin oisko tullut kotiin, koska meillä on muuton jälkeen lääkekaappi edelleenkin paikassa X ja siellä ois mun migreenilääkkeet. Päänsärky siis alkoi tosiaan yöllä ja ei helpottunut vaikka päivällä nukuin ja otin lääkkeen. Suklaatakin vetäsin puoli levyä tuskissani, mut ei auttanut. Kokista olisin koittanut, mut sitä ei ollut. Sekin joskus helpottanut. Mies ei tosiaan sanonut koska tulee, mutta ilmoitti että menee vielä jonkin aikaa 😔 Pää tekee kyllä kuolemaa. En tiedä myö huomisesta ajomatkasta mummilaan tulee, mutta voi olla, että joutuu käymään ensiavussa/äitiyspolilla hakemassa droppia. Mä kun en itseasiassa kyllä edes tiedä, että voiko tota nenäsuihketta ottaa näillä viikoilla 😩

24.1.2015
carata
carata

Sam, ehkä tosiaan näissä tilanteissa ois helpompaa laittaa tavarat jakoon, mutta pakko se on yrittää jaksaa. Ja ihana kuulla, että muutkin selvinneet vaikeista tilanteista 💕 Vielä reilu viikko sitten tuntui kyllä siltä, että tästä ei mennä yli, eikä tästä suosta enää noista. Toistaiseksi suunta on onneksi ylöspäin!

24.1.2015
carata
carata

Teeko, se on tuo ikä ko tekkee tuon. Ja kyllä tuota ilmenee enemmän tai vähemmän jokaisella lapsella. Se on se kuuluisa oma tahto jota on helpointa esitellä nukkumaan mennessä.

Meillä on kummasti auttanut päikyillä se että on sanottu ettei tarvii nukkua mut lepohetki pitää olla. Puoli tuntia hiljaa omassa sängyssä. Yleensä se tarkottaa sitä, et nukahtaa mut ei aina. Lepo tulee kuitenkin hoidettua ilman suurempaa taistelua.

Illalla nukkumaan pitää tietty mennä ja siitä ei jousteta. Mut niin kauan ku pysyy omassa sängyssä ni jodlatkoon omat "unilaulunsa".

24.1.2015
misukka
misukka

voi ei tennari! toivottavasti saat edes levättyä noita kipuja.. Mä voisin lähteä nkille syömään hirveä :) nam! Mistäköhän sitä sais hankittua :) mä kävin äkkiä kaupassa ja pyykit on pyörimässä. kauhea kiukku tuli pojalle taas päiväunille menosta. . No, sainpas jumpattua ku se nukku.. Mitäköhän ihmettä mun pitäis tehdä kun tuo Raivoo kun hullu joka kerta kun tarttis mennä nukkuu. . Ihan sama yöks vai päiväunille. Ukko sanoo et kaikki lapset on tuollaisia mut ei kai ne oikeasti :0

24.1.2015
teeko
teeko

Huh, nuo surkeet kuskit on kyl aika surkeita. 😂

Jospa teillä Carata pienin askelin menis kaikki parempaan suuntaan.

Kohta makaroonilaatikkoo nassuun. 😊

Mä voisin olla kohta valmis jo poksahtamaan. Älyttömät liitoskivut höystettynä lähtemättömällä närästyksellä saa olon sellaseks et huh.. Tänään kävelin 200 m päähän kauppaan ja takas. Piti sen jälkeen puolisen tuntia pötkötellä sohvalla ku otti niin koville.. 😀

24.1.2015
tennari
tennari

Ja srallalla menee tuo osaston vaihto mukavan sujuvasti :) Hieno homma tuo että nyt on pitemmäksi aikaa työt turvattu 👍

24.1.2015
misukka
misukka

Iltasta

Me päästiin tunti sit kotia ja mie oon ihan raato. Ja ähky ku tullu mussuttettua herkkuja liiankin kanssa.

Riu, juu. Pojat oli yön mun vanhemmilla ku me käytiin eilen illalla teatterissa isännän kanssa. Niihin työpaikka tarjos. Oli ihan hauska kyl. Tyylillisesti mustaa huumoria brittihuumorilla höystettynä. Osu ja uppos :)

Nyt tarttee kyl tsiikaa toi Suomen surkein kuski :D

24.1.2015
misukka
misukka

Teeko, siihen antibiootti asiaan on tosiaan vaikea antaa vastausta, kun eivät ole tutkineet lasta kunnolla ennen lääkkeitä 😔 ..Mutta 🙏 toivotaan, että selviäisitte pikaisella taudilla, eikä ois mikään isompi töinen pöpö. Antibioottikuuri voi kyllä pienen kropan vetää vastustuskyvyttömäksikin, etenkin kun ei ole ihan tarkkaa tietoa, että missä se tulehdus on ollut.

24.1.2015
carata
carata

joo mä veikkaan et mummo on saanu pojalta tuon pöpön. Tai me ollaan käyty päiväkodilla ja mummo siinä lähellä abc.llä töissä et kumpi vaan sen pöpön on tuonut niin eiköhän se sama silti ole. . Mut mä luulen et on pojalle liian rankkaa jos mä sen otan tallille mukaan ellei nyt tosiaan mene ohi jo kun helpottaa niin kovasti jo. meniskin niin selvittäis kerrankin pikapöpöllä ;) siskokin mietti et olisko se antibioottikuuri laskenut tuon vastustuskyvyn niin et nyt tarttuu ihan kaikki tai sit on ollut virusperäinen tauti ja nuo antibiootit on vaan helpottanut hetkeksi sitä tautia.

24.1.2015
teeko
teeko

Teeko, jos mummolla on kuumetta, niin oisko pojalla ollut sama pöpö? Tosin musta kyllä tuntuu, että kaikki taas on ympärillä kipeinä vaikka oiskin ollut vaan kotona ja kaupassa, mut etenkin jälkimmäinen on kyllä sellainen pöpöpesä ettei mitään järkeä. Meillä onneks lapset olleet tähän ikään asti terveinä, jos ei rokotuksista ja hampaista johtuvia kuume/pieni nuha oteta huomioon. Ja olihan noilla molemmilla vauvarokkokin. Mut kuitenkin. Ihmeen vähän ollaan sairastettu 🙏 Josko teilläkin alkais kuitenkin helpottamaan jo. Ulkoilmakin kyllä tekee hyvää, vaikka vähän kipeänä vielä ois ☺️

24.1.2015
carata
carata

oi blanco!♥ tuo on niin tuttu fiilis. .. Mä kaipaan töihin ihan liikaa :/ carata: tuo selvittää miehen päätä hyvin kun pääsee leikkimään :) hienoa että toinen haluaa katsella ja miettiä. Silloin asiat voi järjestyä♥ pikkuhiljaa nyt vaan :) saralle hirmuisesti onnea työpaikasta! :D mun sisko just lähti :( tuli eilen poikansa kanssa meille ja olivat yön yli. Oli kyllä ihanaa vaikka tuntu että aika loppui kesken♥ poika edelleen räkäinen vaikka jotenkin paremmalta vaikuttaa. uskalsin sen kanssa ulkonakin käydä leikkimässä aamulla. Voisko tää tauti ny jäädä tähän ja poika olla jo huomenna Terve :/ nyt kun sais tuon pojan nukahtaa niin vois käydä laittaa pyykkikoneen päälle ja vähä jumpata niin jaksaa sen kanssa illan taas leikkiä. ukon kanssa tarvii kanssa jutella kun mun tarvis käydä huomenna kyllä tallilla kun mummo makaa kuumeessa et jos mies jaksais pitää kellarin teossa taukoa ja olla pari tuntia tuon kanssa niin saisin hepat hoidettua

24.1.2015
teeko
teeko

Blanco, suklaamuffinsi kriisi kuulostaa huolestuttavalta 😬 Ainut kriisi mulla niistä olisi se, että joku olisi syönyt luvatta kaikki tai peräti viimeisen. Eikä ollenkaan huonosti mennyt tuokaan, että sai vielä 300€ takaisin! 👍 Musta toi kuuluiskin mennä niin, et kulut maksetaan puoliksi.

24.1.2015
carata
carata

päivää jotta pätkähtää!

eilen oli kriisi-ilta. meillä oli suklaamuffinssi-kriisi, jonka johdosta mie karkasin itkien kaverille kittaan kahvii ja polttamaan puoli askia putkeen.  tänä aamunakin olo oli tosi itkunen, kävin salilla purkamassa vähän vitutusta ja yleistä ketutusta.  tuntuu vaan jotenkin siltä, että oon paljon parempi työssäni kuin kotiäitinä, mikä masentaa, koska äitiyshän on se, mikä on kuitenkin ensisijaista.  mut josko tässä vielä 3kk jaksais tuijotella näitä seiniä, niin sit pääsen takasin duunielämään ja saan jälleen vähän "omaa reviiriä", osaa sit iloita eri tavalla kotona olostakin kun on jotain muutakin hommaa tasapainottamassa arkea:)

olo muuttui kuitenkin ratkasevat´sti kun kävin suorittamassa astutusmaksun koirasulhon omistajalle. hää heitti vielä 300e mulle takasinkin päin koska halusi olla mukana kertyneissä lääkärikuluissa mitä pentujen myötä tuli.  mie olin onnesta soikeena, että kyllä maailmasta vielä löytyy hyvän tahdon ja omantunnon omaavia ihmisiä, että maksoi osansa, vaikka ei olisi sopimuksen mukaan ollut tarvis:)  hyvä mieli jäi kummallekkin, joten nappiin meni:)!

24.1.2015
Blanco
Blanco

Ja kiitos vielä kaikille tsemppauksista ja haleista! Niistä on kyllä ollut apua! ☺️💕

24.1.2015
carata
carata

Mä teinkin tänään itselle kasvisgratiinia lämpimäks ruoaks. Kesäkurpitsaa-paprikaa-porkkanaa-parsakaalia-kukkakaalia ja päälle juustoraastetta ja kermaa 😋 Päänsärky jatkuu vieläkin, mutta poika meni äsken ulos nukkumaan ja tyttö on sängyssään, niin voisin kohta itsekkin hetkeks nukkua. Mies meinaan meni ajelemaan moottorikelkalla. Oli hieman täpinöissä, kun kaveri kysy 👍 Kysyin siltä tänään suoraan, että haluaako erota vai ei, niin sanoi, että katsellaan nyt niten asiat menee. Eli ilmeisesti kai ei? En mä tiedä. Ehkä se vaan haluaa nyt selvittää päätään. Mut ihan hyvää tekee sille vähän päästä leikkimään! Se kun möi sen mönkijänsäkkin just ennen talvea pois.

24.1.2015
carata
carata

Riu, mulle sopii taas vallan mainiosti olla sen 3 pv siellä osadtolla. 😊 Saa iskä ihan keskenään tapella tän uhmaikäisen kanssa.. 😁

Lähiaikoina on korvat kadonneet tyydtin johonkin tältä meidän neidiltä.. Mulla huumori loppuu aika lyhyeen ku muutenki närästää jo 24/7.. 😑

24.1.2015
tennari
tennari

Huomentapäivää 😊

Oli kyllä mukava nukkua omassa sängyssä, ei oo parempaa paikkaa 😊 Tässä nyt sitten löysäillään mitään tekemättä ja uotellaan että tulee puolipäivä. Isimies meinasi viiä tuon keskimmäisen toviksi ampumaradalle ja kuhan ne sieltä kotiutuu niin ois vissiin kauppareissun paikka. Myökii vähän mietittiin että mentäskö illalla peliin. Kuhan nyt kahtoo 😊 Eli ei mitään ihmeempää ohjelmaa tänään, niin ku viikonloppuun sopiikin 😊

Vipe ihan riittävästi tuossa on ohjelmaa 😊 Toivotaan jännää peliä sinne!

Anmahä kello kuusi aamulla ei tässä perheessä todellakaan ole että vasta x) Toivottavasti saat sitä omaa aikaa, oot sen totisesti ansainnut 😊

Mummy luinkii jostain että työt on alkanut oikein positiivisesti ja miehelläkin on koti-isyys sujunut mallikkaasti. Hienoa! Toivottavasti saat otettuu vaikka pienet tsemppiunet, kun onhan tuo epäinhimillisen aikaista viikonloppuaamuksi 😃

Srallalle kivaa työpäivää! Millonkas siun uusi työ siellä alkaa? Ilmeisesti siis osasto vaihtuu?

Caratalle ois kanssa päikkärit paikallaan. Ja voi tyttöä, on tainnut olla isiä ikävä. Meillä lapset kysy vuosi sitten joulun alla että onko isi kuollut kun se oli aina töissä x)

Jonna mites nuo siun unet on noin retuperällä? Tyttö viettääkin kivasti aikaa isänsä kanssa 😊

Tennari ei se stressaaminen asiaa ainakaan auta 😃 Meillä nopeinkin synnytys oli 6 h niin kyllä siinä ajaa Mikkeliin ja takaisin monta kertaa. Mie oisin halunnut polikliinisen synnytyksen, mutta tyhmä raskausdiabetes estää sen. En yhtään halluis jäähä sinne olemaan. Plääääh. Joo ja voin kuvitella että ei paljoo ikeniä naurata jos öisinkii pittää koko ajan rampata vessassa 😃

Misukka oliko pojat siis mummolassa?

24.1.2015
riu
riu

Huomenet

Srallalle onnea työpaikasta! Täytyy vielä jossain vaiheessa ehtiessä lukasta tarkemmat speksit :)

Me ollaan menossa hakee tenavia kotiin. Käydään vaan kaupassa nopsaan menomatkalla.

Takasipäin tullessa käydään onnittelemassa naapurin vanha isäntä. Eilen tuli hällä 80v täyteen...

24.1.2015
misukka
misukka

Nii ja srallalle onnee työpaikasta. 😊

24.1.2015
tennari
tennari

Tuo on Carata kyl parhautta kattoo kuin pienet on niin vähästä onnellisia. 💕 Tai kin iso asia lapselle on joku ihan arkinen normijuttu.

Riulle, ehkäpä mieki lakkaan ressaamasta ku mun tuurilla täälläki ajellaan sit käynnistykseen, kuten esikoisestaki. Jotenki vaan viimeöisen tunnin välein pissilläramppaamisen jälkeen olisin valmis lähtöön vaikka heti.. Mulla ku yöllä olis muutaki tekemistä ku pöntöllä istumista.. 😁

Mies läks aamusta töihin, mun äitee tulee kohta tähän meidän kaveriks, lähdetään sit tohon ulos mäkee laskee ja jos vaikka sitä ite ihan urheilis ja kävelis tohon 200 m päähän kaupalle käymään. 😊
24.1.2015
tennari
tennari

Poika kitisi koko yön ja nyt särkeekin päätä. Kun eihän tuo mies kuule kun se itkee 😔 Tyttö onneks nukkui. Nyt ollaan kaikki hereillä, mut makkarissa edelleen 💕 Ei vaan ole jaksanut nousta. Tyttö meni sekaisin, kun isi oli kerrankin aamulla kotona.

24.1.2015
carata
carata

huomenta!

mulla on vähän erilainen fiilis kun anmahälla: me herättiin JO seiskalta eikä tässä toteamuksessa ole yhtään iloa mukana.. olisi mua nukuttanut pidempäänkin, vaikka jo kympiltä menin nukkuun.

srallalle ISOT onnittelut työpaikasta, mahtavaa!! :)

toivottavasti anmahä pääsee kaupunkireissulle ja omaa aikaa. vipelle mukavaa päivää ja joukkueelle tsemppiä matsiin :)

meillä päivän suunnitelmat vielä täysin auki, mut eipä kellokaan vielä ole paljoa :)

24.1.2015
Mummy83
Mummy83

Mulla ei ole ollut aikaa/mahdollisuutta osallistua näihin päivittäisiin kuulumisiin, mutta sen verran luin että Caratalla ollut aika myllerrystä lähiaikoina. Voimia ja kovasti toivon että yhteinen rakkaus voittaa koettelemukset!

Srallalle onnittelut työpaikasta!

Ja Misukalle voimia loppuodotukseen! Olet ollut mielessäni!

24.1.2015
Minnie
Minnie

Huomenta!
Meillä noustu VASTA kuudelta!! Mahtavaa!
Me oltiin eilen uimassa, tytön alkeisuimakoulu perjantaisin, nyt ei poika pääse mukaan kunkorvalääkäri sitä mieltä ettei ollenkaan kannattais käydä... Ei korvat parane ollenkaan talvisin...kesähelteitä odotellaan...

Meillä päivän ohjelma vielä auki kun jäi miehen kans illalla juttelut kokonaan kun tyttö ei pelkojensa (kirppiksen leikkipaikan ohjelmista) vuoksi saanut unta kuin minun vieressä pitkän nukutuksen jälkeen. Itehän nukahdin myös.

Kaupunkireissulle mun tekis mieli kaupoille, sisko kun sanoi lähtevänsä. Tiedä onnistuuko lastenhoidot, en molempia jaksa ottaa mukaan. Ei oo ollu omaa aikaa tiedä koska viimeks...monta kk kuitenkin. Mut jos mies menee töihin niin eihän se onnistu ollenkaan... Odottelen koska herää...

Meillä poika 11v 8kk, lopultakin innostunut puhumisesta, nyt tulee kahden sanan lauseita päivittäin.
Yks päivä pappa kiristi kylässä käydessämme syöttötuolin ruuveja, se teki poikaan niin ison vaikutuksen että seur pv kotona maisteli parikymmentä kertaa lausetta 'pappa korjaa tuolia' Oli kyllä hauskan kuulosta 😂 On eka kolmisanainen lause.

24.1.2015
Minnie
Minnie

Me ollaan taas menossa uimaan, sitten illalla on peli ja sauna.. Eli aika perus lauantai.. Täynnä ohjelmaa,vaikka kerrottuna kuulostaa ettei tekis juuri mitään.. Tohon uinnin ja pelin väliin pitäis saada pari koneellista pyykkiä mahtumaan 😊

Mukavaa päivää kaikille!

ja eilisestä ketjusta bongasin srallan uutiset,Onnea työ paikan johdosta!

24.1.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...