huoltajuus ja näkemis asia

Hei!  Haluaisin kysyä neuvoa koska mietin vaihtoehtoja tilanteeseen. Tilanne on tällä hetkellä että on lapsen isän kanssa yhteys huoltajuus ja näkee milloin näkee lasta mutta minun seurassani.  On ollut aaltoilevaa kuinka asiat toimivat ja nyt ku tuo 3v lähenee ja alan katsella työpaikkaa ja hoitopaikkaa kesällä. olen huolissani siitä että ku lapsen isää ei saa aina kiinnikun haluaa ja numero vaihtuu, puhelin häviää ei oikein pidä luoauksiaa ja en tiedä edes onko isällä tällä hetkellä asuntoa osoitetta. kahteen aikaisempaalasten valvoja tapaamiseen ei ole saapunut paikalla jne. Kerran lupasi minulle jo yksinhuoltajuuden mutta perui sen koska haluu olla vaikuttava tekiä passia hankittaessa jos sellaista tullaan joskus tarvitsemaan. Miten saisin selitettyä ja perusteltua että haluan yksin huoltajuuden vai että voi hoitaa pojan asiat itse niinkuin nytkin mutta ei tarvitse miettiä millon saa isän kiinni ja meneekö sen vuoksia asiat penkin alle. Kun en kuitenkaan ole vaatimassa että tapaamiset loppuisivat.

23.1.2015
aquila_
aquila_
6-month-old baby

Musta toi, että "haluaa vaikuttaa mm.passin hakemiseen" on vaan just sellainen, että teenpä kiusaa sit sillä, jos eksä ja lapsi haluaa lomalle. Oikeusteitse tai muuta kautta mä kyllä hakisin yksinhuoltajuutta ja vetoaisin just siihen, että pettää lupauksiaan, vaihtelee numeroa, tekee mitä tykkää ja eikä ilmeisesti halua lasta tavata valvotusti vaan just silloin kun häntä huvittaa.

23.1.2015
carata
carata

Tapaamiset kun pystyy järjestämään ja sopimuksen tekemään tapaamisista. Niin siihen ei pitäisi vaikuttaa onko yksinhuoltaja taikka ei.

23.1.2015
JMJP
JMJP

oikeusteitse pystyt noitten asioitten pohjalta hakemaan. Ota yhteys lastenvalvojaan ja kerro tilanne. Noi ovat jo riittävät perusteet yksinhuoltajuuen hakemiseen. eli kerro lastenvalvojalle syyt juuri nuo ettei toimi sovitun mukaisesti, etkä saa tarvittaessa kiinni jos on tärkeitäkin asioita hoiettavana. (Pahoittelut kirjainten puuttumisesta kone sökönä ja ei näppäimet toimi oikein) Vaikka isällä onkin oikeuslapseen voit sanoa perusteiksi juuri noi että on vaikeata hoitaa mitään lasta koskevia asioita kun ei isää saa juurikaan mitenkään kiinni.

23.1.2015
JMJP
JMJP
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...