Viikon viimeistä viedään!

hauskaa sunnuntai päivää kaikille! Mitäs muille kuuluu?

18.1.2015
Vipe
Vipe

pyh noita poneja mitkään ojat pidättele.. Kun ei välttämättä aidatkaan... On kyllä vastuutonta pitää pihalla irti jos ei siinä pysy.. eläinsuojelulakikin jo vaatii että pitää olla asianmukaiset ulkoilupaikat.. pitäs raahata niille naapureille lammasverkkoa sähköaitaversiona joululahjaksi että sais poni tarhan ;) voi carata! Mä en kestäis olla miehestä tuollai erossa kyllä♥ toivottavasti saisitte jo asiat puhuttua Halki. Ei varmasti helpota kyllä yhtään tuo tilanne sun oloja :'(

18.1.2015
teeko
teeko

Tatja, kiitos 💕 Me mennään lapsien kanssa kotiin vasta tiistaina, joten mies saa siihen asti miettiä asioita. Mä en vaan jaksa enää stressata ja ajatella asiaa. Koitan iloita raskaudesta, vaikka pahoinvointi sitä kamalasti lannistaakin.

18.1.2015
carata
carata

Se kyseinen poni ei oo missään aitauksessa. Se saa kuljeskella ihan vapaana missä huvittaa. On siitä valitettu mut ku ei sitä laiteta kunnon aitojen sisälle ni aina se löytää jonku reitin. Ojatkaan ei pidättele.

Kiva et poitsu ollu kiltisti :) Ja tuo kuulostaa tosi hyvältä että ootte saamassa laatat tilaukseen. Ihan huippua!

Mä kävin tanssitunnilla. Eipä tässä nyt ihan hurjia kyllä enää pysty veivaamaan. Jottain pientä. Mut yritetty kuitenkin.

18.1.2015
misukka
misukka

Mikä ihme teidän naapureita oikein misukka vaivaa kun eivät osaa pitää eläimiään hallinnassa :0 nuo ponit on joskus juu hankalia saada pysymään aidoissa mut kyllä niillekin konstit löytyy kun vähän viitsii miettiä. . Ei oo kovin turvallista kenellekään tuollainen. . Mulla on niin mahtava fiilis kun tuo yks on uhmaillu kuin hullu koko viikon ja aamu kyllä alkoi taas nyrkkien heiluttelulla mut sen jälkeen on ollut äidinkin kaveri :) oltiin uimassa ja oli kyllä oikeasti mukavaa :) mä kävin hakee sit hesestä kotimatkalla ruoat kun poika kysy jos sais ranskiksii. Olihan mun pakko kun toinen oli niin kiltti koko reissun :) muistin kyllä siitä pojallekkin kertoa. Mies oli vielä mitannu neliöt kellarista et saadaan ne laatat vihdoin tilattua et ens viikolla sit tilailemaam :) hui! täähän tarkoittaa et kohta meillä on uudet pesutilat :0

18.1.2015
teeko
teeko

Iltaa

Eipä ole ehtinyt koko päivänä täällä edes pyörähtämään.
Ihan hauskaa kun noi elikot tulee pihaan. Paitti jos ne tekee tuhojaan. Meilläki melko usein tulee peurat kuusiaidan läpi pihaan. Jälkiä saa melko usein katsella. Naapurin ponista mä en oo niin intsinä kun se kopsuttelee kavioineen mun kasvimaalleni :/ Tekis mieli tehdä siitä metukkaa kun ei kerta kaikkiaan pysy omalla pihallaan...

Samoin naapurin piskit juoksee meidän pihassa. Siksi kaipailis omaa joka pistäis noi vierailijat kuriin ja nuhteeseen.

Aatelkaas, tämmönen agnostikko kävi tänään ihan vapaaehtoisesti seurakuntakeskuksessa. Siellä oli ns. vauvamessut eli tuoreille tai tuleville vanhemmille suunnattu tapahtuma jossa oli eri toimijoita esittelemässä itseään. Meiltä oli puhis ja varatiedottaja. Kävin morjestamassa.

Hyvä oli ku menin ovesta sisään ni heti alkuun osu kohille se miun akupunktiokätilö ja kysäs et haluunko nastat korviin. No tottahan toki. Nyt mulla on sit nastat korvissa ja liitoskivut tiessään :D Ihan parasta. Se oli omaa yritystään siellä esittelemässä. Muutenki puolet paikallaolijoista oli tuttuja. Aika hupaisaa.

Aattelin lähtee tanssituntia kokeilee. Ei siellä varmaan ihmeitä pysty tekee mut katotaan. Tää koreografia on näille oloille siedettävämpi kuin tiistain. Sieltä mä jäinkin jo ihan suosiolla pois. Mut kahtellaan mitä tuo kroppa sanoo... Kevyesti pitää joka tapauksessa mennä.


18.1.2015
misukka
misukka

Meidän tartteis kans kaupalle suunnata ku kaikki on loppu taas vaihteeks.. Pitäs vissiin takapihalle ostaa lehmä, ku koko ajan maito loppu.. 😃

18.1.2015
tennari
tennari

Korvatulehdusta ei onneksi löytyny. Lääkäri oli semmonen ihana nuori poju joka selitti kaiken juurta jaksaen tuolle puoltoistavuotiaalle ja toinen vaan kahtoa tillottaa ihan hiljaa. Kotia tullessa neiti torkahti autoon raukka ihan sippi eilen illallaki torkahti mun syliin mitä ei oo tehny ku ihan vauvana.. Huominen nyt ainaki parannellaan molemmat, omaki olo on aika räkänen.

18.1.2015
Tatja84
Tatja84

Moih, tultiin tähän mun porukoille ku mies läks töissä käymään. Täällä saa pötkötellä rauhassa.. Ja neiti viihtyy mummon ja papan kanssa niin mahdottoman hyvin. 😊 Nyt on liitoskivut vähän vaivanneet ku eilen tuli oltua koko päivä menossa.. Jos tänään vähän rauhallisemmin ottas sit..

Vitsit että nauratti aamulla ku käytiin eilen mäkkärissä ja tyttö sai sieltä ne Hello Kitty lasit. Tänä aamuna tyttöei suostunu syömään ennen ku iskä laitto lasitpäähän. 😂 Siinähän ne aamutoimet sujui kun leikiten ku ukko kulki Hello Kitty lasit päässä.. 😂

18.1.2015
tennari
tennari

Huomenta tai jotain 😃 Se on huomenna taas karu paluu arkeen kun viikonloppuisin tulee nukuttua niin pitkään x) Tänään ei sen kummempia suunnitelmia ole, siivoillaan ja ollaan. Isimies vähän lupasi toteuttaa sopeutumisvalmennuskurssin välitehtävää ja mennä poikien kanssa johonkin äijäilemään. Hyvä keli ois ainakin luistella 😊

Vipe mikä uhraus kun jouduit heräämään 😉 No annat hyvän kiertää ja laitat puolestasi miehelle aamupalaa 😊

Teeko meillä oiskii arjen eksotiikkaa jos nähtäs peuroja, niitä en oo ikinä nähnyt luonnonvaraisena täällä susirajalla. Hirviä kyllä on näkynyt ja kerran anoppilan pihaan tuli myös ilves. Oli rohkee kissa kun tuli yllättävän lähelle!

Tatja paranemisia tytölle! Eipä niille sairastumisille minkä mahda, ja pomonkin on sen mukaan vaan elettävä. Ei se oo silläkään helppoo kun ei ois rahaa ottaa lisää ihmisiä mutta vajaallakin on hankala pyörittää.

Anmahä varmasti mukava saaha mies takaisin kotiin 😊 Ei ehkä se perinteisin matkakohde 😃

Minnuu eniten lastenohjelmissa ärsyttää se mä ja sä. Eikö voi jumaliste puhua kirjakieltä! Murteet on rikkaus ja jos ei edusteta kaikkia murteita tasapuolisesti niin sitten ei mitään 😃 Lapsiin tarttuu oikeesti jonkun verran ja sitten korjailen puhetta että ei ku mie x)

18.1.2015
riu
riu

Huomenta äidit!
Teekolla hienot luonotelämykset omassa pihassa! 😊 vai meneekö siinä hyötykasvitkin parempiin suihin?
Meillä on poika ihan tohkeissaan kun yks päivä tuli rajalla olevaan keloon palokärki, nakutti ja huusi kimakkaa varotushuutoa. Siitä asti selittäny kaikille monta kertaa joka päivä "hakka huutaa". "Takaisin" tuli siis itku kun tikka lensi pois 😢

Vipe ja Teeko, oon samaa mieltä noista lastenohjelmista ja ihan kummastuttaa ja harmittaa miksi niihin täytyy tunkea aina jotain pelottavaa mukaan. Meidän lapset katsoisivat mielellään ilman mitään suurempia jännitysmomentteja. Zingazingakin olis niin hieno, mut liian pelottavia kohtia melkein joka jaksossa. Pikkukakkosessakin ihan liian pelottavia pätkiä, ei voi laittaa sillain pyörimään et sais ite vaik tiskit ja pyykit laitettua. Muumeista puhumattakaan.

Kaapo on musta aika harmiton, rauhallinen. Ja Arvaa kuinka paljon sinua rakastan.

Meillä herätty klo 5, siivottu mitä eilisestä jäi ja puuhattu monenmoista.
Nyt lähetään luistelemaan hallille, minä ja lapset.
Mies on lennolla kotiinpäin Siperian reissulta. Illalla saapuu kotiin 😊
Ihmeen hyvin on lapset sopeutuneet, ainoastaan tytöllä iltanukahtamiset venyneet. Skypetetty on pari kertaa päivässä, nekin sujuneet ilman itkuja.

18.1.2015
Minnie
Minnie

Joo saman minäki oon teeko todennu jo aikaa sitten kun aina yrittävät vajaamiehityksellä pyörittää. Sielläpähän nyt miettivät mitä tekevät kun taaskaan ei oikein ollu sijaista tiedossa työkaverin tilalle. Ei sitä täyttä päiväkotiryhmää oikein parilla työntekijällä pyöritetä..

18.1.2015
Tatja84
Tatja84

mun mielestä melkein kaikki lastenohjelmat on kyllä pelottavia kun ovat niin väkivaltaisia. En tykkää. . Älä tatja sitä pomoa mieti! Se on sen ongelma ja sulla on oikeus olla poissa me mennään tänään uimaan pojan kanssa illalla. just noustiin ja kateltiin ikkunasta kun peurat ylitti tien ja tuli taas meidän pihaan :)

18.1.2015
teeko
teeko

Huomenta! Caratalle paljon jaksamisia ja halauksia 💕 meillä yö meni ihan ok. Neiti kyllä yski kovasti ja henki kuulosti olevan ajoittain ahtaalla mutta onneksi ei yhtään yskäyrjöä tullu 😁 ne on ihan pahimpia.. Katotaan josko tänään löytys päivystyksestä sen verta väliä että päästäs noi korvat ainaki näyttämään. Yskä kuulostaa kyllä taas siltä. Huomisesta tuli sitte kotipäivä. Pomo on varmaan mielissään kun tiimistä puuttuu jo valmiiksi ihminen ja sijaiset on aika hakusessa.

18.1.2015
Tatja84
Tatja84

Täällä mies ollut päivystäjälle avuksi ja nyt taas tuli soitto yöllä töihin,joten totutusta poiketen heräsin poikien kanssa,jotta se saa nyt nukkua.. Kun pe-la yönkin oli töissä ja sai nukkua vajaa tunnin kun jo piti lähteä viemään meitä uimaan 😄

Eli täällä erilainen aamu,onneksi vauva nukkui hyvin,herätin vain pari kertaa syömään.. 😊

Lastenohjelmia katsellaan että saa rauhassa käynnistyä,telkka oli jäänyt neloselle mistä tuli my little pony ja poika sanoi että haluaa katsoa sitä niin en sitten kääntänyt kakkoselle.. No kukapa ois arvannut että poni ohjelma oli niin pelottava kun siinä oli joku musta julman näköinen poni joka oli pahis ja ponit oli peloissaan,mietin että pitäiskö kääntää kanava ja samassa poikakin totes:"toi pelottava" käännettiin sitten kakkoselle ja selitin ettei se oikeasti tehnyt mitään pahaa,se oli vain leikkiä 😒

Tänään pitäis varmaan käydä miehen vanhemmilla kun ei olla aikoihin käyty.. Tai siis minä ja vauva ei olla käyty 😉

Ei kai muuta ihmeellistä tähän päivään..

Eilen pelissä oli sellainen pelle joka tuli tekeen pojalle ilmapallo kissan 😊 Se oli kiva,vaikka itse pelle vähän ujostutti..

Meillä vauva koittaa ilmeisesti kääntyä selältä mahalle.. Meidän sängyssä jo kerran kääntynyt niin päin,mutta sitä ei oikein voi laskea 😁 Mutta voi olla ettei kyllä hetkeen vielä käänny,kun on toi toinen käsi inhottavasti tiellä 😜

Hauskaa päivää kaikille!

18.1.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...