LAUANTAITA!

Huomenta! Mitäs muiden päivään? Onko kukaan vielä hereillä?

17.1.2015
Vipe
Vipe

Tietenkin tulevaa on turhaa miettiä kamalasti etukäteen, mutta en mä tiedä silti miten tuohon mieheen pitäisi suhtautua. Tiistaina vasta mennään lapsien kanssa kotiin, joten sitten vasta pääsee sen kanssa kunnolla jutulle. Jos se nyt osaa mitään järkevää sanoa 😔 Tilanne kyllä harmittaa, kun luulisi tuon olevan edes tukena, vaikkei aluksi innoissaan olisikaan. Lapsi kun on kuitenkin yhteinen. Mut josko se tuosta innostuu tai sitten erotaan. En tiedä vaan tunnenko enää edes koko tyyppiä 😞

18.1.2015
carata
carata

Niin,monesti asiat on pahempia jos ajattelee liian pitkälle.. Ja kyllä lapsesta voi huolehtia ilman rakkauttakin.. En mäkään ehkä sanois hoitolapsiani rakastavani,vaikka kovasti heihin kiintyykin.. Tai ehkä se sitten jonkinlaista rakkautta on.. Mutta ainakaan ekana päivänä ei ole mitään tunne sidettä lapseen,mutta saman arvoinen se silti on.. 😉 Ja tuskin kukaan haluaa ketään lasta tahallaan auton alle juoksuttaa,vaikka inhois kyseistä kersaa 😁

Mutta toivotaan ettei tarvi miettiä tollasii vaan mies tulis järkiinsä 😊

Ja mä ainakin olen sitä mieltä että koskaan ei ole oikea hetki lapselle jos liikaa alkaa ajatella..

Mutta luulen että vauvat tietää koska on paras hetki tulla.. Itse halusin kevääksi vauvan ja se olisi ollut "täydellinen" ikäero lapsille ja olin onnessani että onnistui suunnitelman mukaan,kunnes se onni otettiin pois.. Uusi onni tuli syksy vauvasta,joka olikin lopulta kaiken puolesta paras vaihtoehto! Niin työn,kuin esikoisen terveydentilan ja kehityksen kannalta.. Eli ehkä kaikella on tarkoituksensa,vaikka aina ei jaksa uskoa että joku paha voisi avata oven johonkin hyväänkin.. 😊

Vauvasta pitäisi voida iloita alusta asti.. Eiköhän se mies tajua.. Niin haluan ainakin uskoa,koska onhan tuo muuten ihan älyttömän vaikea ja rankka tilanne 😒

Jaksamista pahoinvointiin ja onnea odotukseen ❤

18.1.2015
Vipe
Vipe

Ei carata miehesi toimi ollenkaan aikuisen tavoin.

Nythän teille se kolmas lapsi tulee, mutta ei vain sinun toiveestasi.

Koita jaksaa!

17.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

älä nyt carata liikaa ajattele asioiden edelle, ajatus lapsesta on aivan eri kuin se konkreettinen lapsi siinä silmien edessä. En usko että miehesi tuollaiseksi heittäytyisi, kun kyse kuitenkin omasta lapsesta eikä mikään syrjähypyn tulos.

Mutta vaikka päässä kuinka myllertäis ja kaipais sulattelua, niin tekis munkin tulla täältä ruudun takaa paukauttaan miestäsi päähän että hei haloo, kun jättää sut yksin hoitamaan lapset tuossa kunnossa. Ei näköjään yhtään ajattele mitään muutakuin itseään tällä hetkellä. :(

17.1.2015
Mummy83
Mummy83

Vipe, mun mielestä toi ois ihan hirveä taakka lapselle kannettavaksi. Vaimo raskaana, niin mies päättääkin, että ei halua tätä lasta, vaikka kaikki edelliset onkin toivottuja ja haluaa omien sanojensa mukaan vielä joskus kolmannen! Mutta onko koskaan oikea hetki, niin en tiedä. Me ollaan kuitenkin lasta yritetty pari vuotta! Eli luulis sen ymmärtävän, että ei ne niin vaan tule! Tai no, nyt tuli, mutta ei ne välttämättä silti vain tule. Mut jos mies tosiaan eroon päätyy, niin talo myydään ja lapset jää mulle. Yksinhuoltajuus ja ei tapaamisia, jollei niitä tee kaikkien kanssa. Tosin en mä tiedä uskallanko mä antaa miehelle ei toivottua lasta matkaan. Liian vilkas mielikuvitus, mutta miten se sen kanssa toimis, jos ei sitä aidosti rakasta. Eihän siitä silloin voi pitää huolta. Samahan se sitten ois varmaan, että juokseeko auton alle vai ei. 😥 Sydän on niin hajalla kun asiaa ajattelen ja jotenkin on niin epätodellinen fiilis taas ettei mitään järkeä.

17.1.2015
carata
carata

No ei tässä kovin lämpimiä tunteita nyt olekkaan, mutta pakko koittaa olla asiallinen lapsien takia. Hirveästi en tuota miestä halua mollata. Vaikka pakkohan asiasta oli avautua tänään, kun itkettää. Ja ennen ultraa tosiaan oli se verikoe, niin siinä oli viikko välissä! Silti tuntuu, että mies on ihan pihalla 😔 Tekosyiltä ne mustakin tuntuu. Mietin josko olisin huomenna soitellut sen äidille. Että josko se tietäis jotain. Tai voisiko se puhua tuon kanssa. Se ei vaan tunnu nyt jotenkin tajuavan, että tilanne on nyt tämä. Toisaalta pelkään sen sukua, joilla kaikilla kaksi lasta, että he haluaiskin sit abortin ja saisin vaan kuulla sieltä kunniani. Ne kun olivat jo poikaa odottaessa sitä mieltä, että olen miehen kanssa vaan sen takia, että saan lapset kasaan ja mies elättää. Noin karkeasti. Miehen vanhemmat elää vieläkin jotain sota aikaa ja jos ei joku mene kuin he haluaa, niin he kyllä asiasta avautuu ja hankaloittaa kaikkea. Meidän häätkin meni niin, että minun vanhemmat ois halunneet, että me ei miehen kanssa ois maksettu mitään, vaan molempien vanhemmat puoliks. Sopivat kahvittelut ja sit noi miehen vanhemmat peru 10min ennen tulonsa ja ilmoitti, että kun heillä on kaksi poikaa, niin kyllä ennen vanhaa on tytön vanhemmat maksaneet häät 😔 Lämpimät välit tuonne ei siis ole, mutta en tiedä mitä muutakaan tehdä. Toisaalta tekis mieli soittaa miehen työkaverille ja kysyä siltä suoraan että mitä ovat jutelleet asiasta ☺️

17.1.2015
carata
carata

Tossa carata olet oikeilla linjoilla.. Ihan kamalaa jo pelkästään lapselle.. "joo on toi sunkin isi mutta susta se ei vaan tykkää,sun takia äiti ja isi eros,kun isi ei halunnut sua" 😢

Mun on vaikea uskoa että mies oikeasti tollaisen ratkaisun tekisi ja jos tekee,niin sitten on kyllä niin kuspää että saa luvan teidän elämästä häipyäkin..

17.1.2015
Vipe
Vipe

Ilmoitin, että jos ei halua meidän kanssa olla, niin sitten se on tässä. Koska mä haluan olla tällekkin lapselle äiti siinä missä näille muillekkin ja antaa tälläkkin rakkautta. Tunne on vaan koko ajan vahvistunut. Toivon, että mies tajuais tän viimeistään NP ultrassa jonne sen kyllä raahaan vaikka väkisin! Täytyyhän sen työnsä jälki nähdä. Ja jos ei halua olla tämän lapsen elämässä, niin ei ole asiaa sitten meidän muidenkaan elämään. Mulla ei sydän kestä ajatusta, että isi hakee viikonlopuksi kaksi lasta ja yksi jää kotiin.

17.1.2015
carata
carata

Sentäs ilmoitti tällä kertaa,mutta silti.. Mulla ei olis kovin rakastettu olo,jos tietäisin että mies lapsen tulon takia miettii lähtiskö vai jäiskö.. Ja tulis pelko että rakastaako sitten lastaan..

Ja ei ole edes eka kyseessä että tarvis pelätä itse isyyttä ja että mitä se tuo tullessaan.. Ja naimisissakin olette,niin ei pitäis olla epävarmuutta siitä että rakastaako lapsen äitiä..

ihmettelen että mistä se edes kiikastaa.. Liian pieni talo on ainakin tosi huono tekosyy!

17.1.2015
Vipe
Vipe

No ei käy kyllä carataa kateeksi 😱 Miten mies voi olla noin tyhmä että soutaa ja huopaa ja antaa sun tossa tilanteessa miettiä että haluaako olla vai ei.. Vai vieläkö se odottaa että tuleva lapsi johonkin häviäis!? Mä kyllä jo suoraan sanoisin miehelle että jos se ei tee ratkasua niin minä teen.. Mä en jaksais tollasta pitkään katsella..

17.1.2015
Vipe
Vipe

Nyt täytyy sanoa että caratan ukko ei oo nyt kyllä kovin korkealle arvostettu täällä.
Uskomaton tapaus. Sieki oot tuossa kunnossa ni se jättää siut pärjäilee keskenäs lasten kanssa. Voi hitto miten vastuutonta!
Onneksi pääset vanhemmilles et saat apua.

Jaksamista sinulle! Toi pahoinvointi on sulla kyllä jotain ihan järkyttävää :(

Mie otin tossa tunnin tirsat. Nyt pitäis saada könyttyä itteesä sohvalta ylös sen verran että ottain lääkkeen ja söis iltapalan. Ihanasti noi sappinesteet tarjoilee itteesä suuhun ja supistaa ko vähän kylkeensä kääntää...

17.1.2015
misukka
misukka

No ilmoitti tosiaan, että jää töihin, mutta tiedä sit jäikö tekemään töitä vai vaan yöksi. 😔 Ehkä halusi vaan aikaa ajatella. En tiedä. Mut ilmoitti siis kuitenkin, että ei tule. Ja soitti kyllä videopuheluna lapsille illalla hyvät yöt niin kuin aina ☺️ Eli en tiedä huolestuakko vai ei. Kutina meni ohi ja lääkärikin sanoi, että vain ärtyneen näköinen ulkoisesti!!!! 😯 Että en sit tiedä mikä kamala kutina kohtaus se oli. Mut raapimalla ilmeisesti sain alapään verille. Jollei sit hormonit heittele ph arvoja. Täytyy ostaa huomenna apteekista vitamiineja ja Misukankin hehkuttama Vagisan voide.

17.1.2015
carata
carata

Voi hitti Carata tuota sun ukkoos. Ei taaskaan kovin aikuismaista käytöstä. Ilmoittiks hää edes ettei tule yöks kotiin vaan jää töihin?

Ja kauhia tuota sun pahaa oloas.. 😐

Saitko helpotusta muuten siihen kutinaongelmaan?

17.1.2015
tennari
tennari

Nki, mullakin on ollut negoja kotona, muta verestä otettuna testit ollut sit jotain muuta. Mut kannattaa kyllä soittaa.

17.1.2015
carata
carata

Mies ei tullut viime yönä kotiin taaskaan, sanoi kyllä olleensa töissä. Me lähdettiin aamulla lapsien kanssa mummilaan, koska se on lähempänä sairaalaa. Mulla nyt taas tosiaan se tilanne, et juuri mikään ei pysy sisällä ja jos pysyy niin maksimissaan 1h. Välillä huimaa ja pimenee, silloin on pakko vain maata maassa ja nostaa jalat ylös. Painoa on nyt lähtenyt tosiaan 4,5kg, että näin.

17.1.2015
carata
carata

Tatjan perheeseen paranemista. Toivottavasti menis nopsaan ohitte.

Riu, akupunktiopisteitä voi iteki painella mut tuolle häpyliitokselle ei taida olla pistettä joka siihen vaikuttaisi. Sehän mulla nyt kipein on.

Tunti sitten tultiin kotia ja jannut oli ihan taju kankaalla ni laitettiin suoriltaan iltapesuille ja koisii. Kumpiki nukahti jo autoon.

On tää kulkeminen säälittävää. Meidän porukoitten taloyhtiön sisäpihalle menee ajoramppi. Sitä pitkin käppästeltiin ni kuolemaakin hitaammin kengän mitta kerrallaan eteenpäin kävelin sisäpihalle. Kuopus ei kauhean lujaa taaperra ni mun piti siitäki päästää irti ku ei päässy sen tahtia kulkemaan. Huoh.

17.1.2015
misukka
misukka

lauantaita :)

mitens piglet on arki muuten lähtenyt pikkuneidin kanssa rullaan, onko kovin erilaista hoitaa pikkutyttöä poikien sijaan? Ja mitäs pojat on tuuminu sisaresta?

srallalla toivottavasti oli mukava ja rentouttava vapaapäivä, ja toivottavasti löytys luistimet jostain. Ostin itse viime vuonna hokkarit lopputalven alennusmyynneistä vaikka sillon ei tarvetta ollut kun kerran raskaana olin, mutta onpahan nyt kun saatais vielä jäätä  tännepäin :)

piipan tyttelille oikein paljon onnea, toivottavasti on ollut mukava juhlapäivä :D

me skypeteltiin äsken tyttöjen serkkupoikien kanssa, sen mitä nyt 2.5v ja 1v kanssa voi skypetellä ;) tosin mini on niin tottunut skypettelyyn jo nyt, että istuu nätisti sylissä ja "juttelee" ruudulle :D mut me skypetellään jos ei ihan viikottain ni joka toinen miehen vanhemmille.

Nii ja uusi taitokin opittu, taputus :) nyt sit täytyy välillä kesken konttauksenkin pysähtyä taputtamaan itselleen ja sitten jatkaa matkaa. :)

17.1.2015
Mummy83
Mummy83

Ei mullakaan hirveesti makuuasennossa nukkuessa just (harva pystyasennossa ehkä nukkuukaan 😂) kipuja oo.. Nyt vaa joka yö juoksuttanu vessassa ihan sikana joten se ylösnousemus tekee kipiää välillä sit.. Ja ei mullekaan näitä kipuja kauheesti oo annettu, vk 34 jälkeen on vähän nuo liitokset natisseet ja ihan lähipäivinä selkä kipeytynyt..

Noh, loppu häämöttää, ei passaa valittaa.. 😊

17.1.2015
tennari
tennari

Niin se vaan taas meille rantautu flunssa 😡 mää en kestä.. Viikon yritelly neitille tulla ja nyt sitte alko taas haukkuva yskä ja kuume pompsahti tunnissa 38. Onneks vielä suht hyvän tuulinen mutta yötä ootan taas pelonsekasin tuntein. Eiköhän tää korvatulehusta taas tiedä. Aamulla suuntana terveyskeskus. Omaki kurkku on ku kaktus että kerettiinhän tässä vajaa kuukausi ollakki terveinä. No onneksi kauppa-asiatki tuli eilen käytyä niin saapi vaan olla. Ulkona sataa lunta ettei mihinkää lähteminen paljo houkutakkaa. Mukavaa päivää mammoille 😊

17.1.2015
Tatja84
Tatja84

Nki toivottavasti saat lääkariajan nopsaan ja ehkäisyasiat kuntoon niin ei tarvii siunkaan enää arvailla :)

Teeko kiva kun oot noin hyvällä tuulella, se melkein meinaa tarttuu minnuunkii näin etänä :D Kiva kun ne pollatkin aisti sen hyvän tuulen noin hienosti :)

Misukka hyvä että sait vähän paremmin nukuttuu, mutta muuten oot kyllä niin kippeenä ettei käy kateeksi :/ Pystyykö niitä akupunktiopaikkoja painelamaan kotona tai jotain, jos se tois apua?

Piglet nuo teijän aamut... Kauhistuksen kanahäkki jos joutus noin aikasin heräämään X Toivottavasti se tyttö ois kuitenkii loppujen lopuksi parempiuninen kuin veljensä :)

Srallalle kivoja luisteluhetkiä :) Miunkii pitäs luistimet ostaa itelleni... Tosin en mie niille tänä talvena uskalla nousta kun en oo kymmeneen vuoteen luistellut metriäkään :D Mutta aina on ensi talvi! Meillä muuten onkii noita luistimia vaikka lampaat söis, hokkaria toisensa perään hurjat määrät :D Ja tulee vielä olemaankii, kuhan vauva kasvaa niistä sitten ohi :D

Tennari joo liukkaalla pittää köpötellä ärsyttävän varovasti niin sillä kevälytyylillä kipeytyisi ilman raskauttakin X) Kiva kuulla että yön aikana helpotti :) Mie oon semmonen hyvävointinen odottaja, että kaikki yöt on kivuttomia. Joo-o leuhkin tällä asialla aina kun voin :D

Voi kehno tuvitus kun ne rokotteet nyt tuolleen kosti. Mukava kuitenkii että saat vauvan kanssa oleskella rauhassa, saatte molemmat vähän huilia :)

Miun pitäs siivota. Niin ku näkyy, silloin tullaan heti koneelle, koska mikä tahansa päihittää siivoomisen :D Oikeesti ois pikkupakko, miun äiti tullee loppuviikosta meille kaheksi päiväksi hoitamaan lapsia, eikä viittis sitä ihan kotiorjaksi laittaa X) Ja onhan se kivempi itekin olla kun koti ei oo ihan läävä. Lapset aattelin valjastaa siivoomaan omat huoneensa, ostin kaupan pakastealtaasta pullaa, että lykkään uuniin ja teen laskiaispullat sitten palkkioksi :) Illansuussa viiään tuo meijän koiranpentu vähäksi aikaa miun siskon luo tutustumiskäynnille, ollaan hiihtolomaviikolla menossa taaaaaas kylpylään ja jos tuo pentu ois sen aikaa siskolla :) Isompi koira ois kiva jos miehen vanhemmat ottas sen, se on semmonen rauhallisempi koiruus ja ne tykkää sitä rapsutella ja syöttää makkaraa :D

17.1.2015
riu
riu

Ai niin, nki,hyvä että yö on mennyt sielläkin hyvin ja toivotaan että lääkärissä asiat selkeytyis.. 😊

17.1.2015
Vipe
Vipe

Piipan tytölle synttäri onnittelut!

Ihana että Teekolla on noin hyvä mieli ❤

Tuvitukselle jaksamista uhmailijan ja kipeän vauvan kanssa.. 😌

Miskukalle tsemppiä liitoskipuihin yms. ❤

Kiva että tennarin yö on ollut hyvä..

Niin ja srallalle mukavaa vapaata!

Ja eiliseen Caratalle onnittelut.. Toivotaan että mieskin tajuaa että lapsi on lahja eikä mikään pakollinen paha tai rasite 😉

17.1.2015
Vipe
Vipe

oho lähti kesken. .. Muut oli jo ulkona ja tää jäi nautiskelemaan huomiosta vaikka yleensä sillä on kova kiire lapsen perään. Tää oli kyllä hyvä juttu kun mun tarvis ruveta ehtiä sillä taas ratsastaa niin tulee hyvää fiilistä hankittua näihin hetkiin tauon jälkeen. Ei sit tarvii raahata sitä varsaa mukana kun tottuu et äitillä kestää :) mut nyt kauppaan kun ukko soitti et perunat on loppu

17.1.2015
teeko
teeko

Suuret onnittelut piipan pienelle! ! Mulla oli niin huisin mukava olla tallilla. Mun hyvä tuuli tarttui hevosiinkin :) ori sai ylimääräisiä rapsuja ja oli niin tyytyväinen samoin kyllä kaikki tammat ja varsakin :) sillä seurauksella että oma tamma sai sit kunnon harjaus ja hellyttelyhetken kun

17.1.2015
teeko
teeko

Ihanaa päivän jatkoa teekolle! Toivotaan tosiaan et hyvä fiilis pysyy.

Srallalle hyvää vapaapäivää! :)

17.1.2015
misukka
misukka

Huomenta

Vipelle hyvää uintia.

Pigletin heräilyt ei kyllä kadehdituta yhtään. Mut jos jotain positiivista hakee niin onpa samassa rytmissä muiden kanssa. Kunhan tuo tiheä syöminen helpottaa niin rytmi on jo tuttu. Ei mee niin et yksi nukkuu pitkään aamulla ja kukkuu illalla kun muut jo nukkuu.

Piipan tytölle synttärionnittelut! Ja kivoja juhlia.

Kiva et tennarilla ollu hyvä yö.

Nonni, tuli tempastua muksut pihalle tässä välissä.

Yö tuli nukuttua paremmin ku viime yö. Kuopus kävi kertaalleen sängyn vieressä pyytämässä viekkuun mut en ottanu. Passitin takasi omaan sänkyyn.

Häpyliitos on ihan tulessa ja kaikki liikkuminen sattuu. Kintut on taas vähän turvoksissa.

Kauheesti yskittää ja hitto ko se repii ihan joka paikkaa. Lantionseutu ja alaselkä on kovilla.

Lähetään tänään käymään mun porukoilla kun viime sunnuntai oli niin kiireinen että kuopukselle jäi kova ikävä.

Kuinkahan moni on kerenny jo kirjottaa tähän väliin ko teksti ollu mulla melkein tunnin auki :D17.1.2015
misukka
misukka

aamupäivää! Mä oon tänään jotenkin ihan hirmu hyvällä tuulella :) toivottavasti fiilis pysyy koko päivän :) tuo on kyllä hurjaa kun pigletin lapset herää niin aikasin :0 millä sä itse jaksat kun vauva vielä noin paljon heräilee? Paljon jaksamista sulle! ♥ oi vipe mä oon niin kade kun teillä on aamuisin nuo uinnit. mua aina harmittaa vaan noissa meidän uinneissa se kun ne on sunnuntaina vähän myöhään kun loppuuu 18.45 niin me ollaan kotona aina vasta joskus puol 9 :( mut muita vaihtoehtoja ei ole joten aiotaan käydä niin kauan kuin poika jaksaa kun tykkää niin kovasti. tennarilla ollu yhtä hyvä aamu ku mulla :) tuvitukselle tsemppiä! Mä oon ihan iloinen nyt kun pääsee käymään tallilla ilman poikaa niin saan tuosta uhmasta kivan tauon ;) meillä poika heräsi eilen aamulla tosi myöhään ja jätettiin sit päiväunet pois ettei menis rytmit ihan sekasin mut vaikka jakso hyvin koko päivän niin yö oli sit kyllä heikko :( 2 kertaa poika parka näki pahoja unia. Onneks vielä ennen puolta yötä niin nukku sit meidän välissä yön ja sit nukku onneksi tosi hyvin. Tänään siis ehdottomasti päiväunille ajoissa

17.1.2015
teeko
teeko

On näitä öitä ollu ennenkin. 😊

En usko et vielä lähtö tulee, tosin eipä se mua haittais vaik syntyiski jo tässä vaiheessa.. Ku ei enää kauheest jaksa kannella / juosta tuon esikoisen perässä..

17.1.2015
tennari
tennari

Huomenta. Mukava yö takana, ei yhtään kolottanu mihinkään ja liitoskivutkin oli poissa. Jotenki tuntu ettei mahaakaan olis ollu vaik joka yö tuskailen ku se on tiellä.. 😊 Rv 37+3 siis menossa.. Muutama edellinen yö ollu yhtä hyvän asennon ettimistä..

Eilen illalla jo aattelin ettei tuu mitään ku ulkona tallustelin 1.5 tuntia ja oli ihan jäätävän liukasta, jollon just ne liitoskivut ja selkä kipeytyi toden teolla..

Tänään varmaan kurvataan mun äitin kaa käymään tos naapurikaupungissa Prismalla. Illalla sit jotain.. Ei vielä enempiä suunnitelmia.. 😊

Mukavaa päivää kaikille! 😊

17.1.2015
tennari
tennari

No Huh Huh piglet 😲 Jaksamista sinne! Onneksi ei kauhean pitkään kestä noi tiheästi syöminen,vaikka toki tuntuu juuri sillä hetkellä pitkältä ajalta kun joutuu valvoon.. Meillä vauva edellis yönä söi parin tunnin välein,mutta onneksi nyt viime yön tajusi herätä vain pari kertaa syömään,niin ei ole ihan nii väsynyt olo,vaikka aina uinti aamuina vähän väsyttääkin 😉

17.1.2015
Vipe
Vipe

Täällä heräillään uimaan 😊 Tai äiti herää aina eka valmistautuun ja esikon herätän sitten suoraan puurolle ja vauvan sitten viimeistään vaipan vaihtoon ja tussille ennen lähtöä 😃

Uinnin jälkeen tullaan kotiin ja ladataan akkuja illan peliä varten ja pelin jälkeen vielä ois tiedossa sauna..

Siinä se äkkiä hujahtaa meidän päivä 😊

Hauskaa päivää kaikille!

17.1.2015
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...