torstai-illan lörpötystä :)

Oisko mitä? Aamuinen ketju on ihan hurjan pitkä jo :)

8.1.2015
riu
riu

Misukka, synnärillä olleena ihmiset kyllä muistaa. Kaikilla on oma tarina. Ja itsellä ainakin niin hyvä kuvamuisti, että muistaa kyllä suurimman osan :))

9.1.2015
carata
carata

Mä vähän yllätyin kyllä tänään ko se kätilö joka tuon hoidon tänään teki, rupes puhuu et ollaanko nähty joskus ku oon tutun näkönen.

Totesin sitten et olin mie kaksi vuotta sitten osastolla ko oli se keskenmeno. Se totesi sitten, että saattaa toki olla siitäkin. Ja kyllä mä muistin hänet kanssa.

Aattelin ettei varmasti noin pitkän ajan takaa voi muistaa jotakuta jonka nähny pienen hetken ku tuota porukkaa kuitenkii lohjan synnärillä liikkuu ihan kohtalaisen paljon.

8.1.2015
misukka
misukka

Täh tuvitus et oo tosissasi?!?! 5 kk?!?!? ei oo todellista! Mie jo aattelin että teijän vauva on joku ihmelapsi kun niin aikasin menee eteenpäin, mutta tuo olikii ihan aikataulussa :D Niin ja onnea uudesta taidosta, toivottavasti on vielä aamulla tuoreena muistissa :)

Misukka sie olit sitten kiltti ku sait mummot ja papat tuntemaan itsensä suorastaan vetreiksi kun ne on sinnuu kaupassa ohittanut :D

Pekkajamatti silleen ne päivät välillä vaan puf katoaa :D Onneksi kohta on kuitenkii viikonloppu, johan kolmessa arkiaamussa on näin kylmiltään tekemistä :D

8.1.2015
riu
riu

Niin miekii oon huono tilailee hoitoaikoja ku noi kuitenki maksaa ihan hillittömästi normaalisti.

Mut nyt mä vaan päätin, et satsaan itseeni. Sillä kävin siellä osteopaatilla ja nyt nää akupunktiot on neuvolan lähetteellä ni eka kerta makso polimaksun ja seuraavat on kai 8e/kerta eli ei paha.

8.1.2015
misukka
misukka

Ja minulla carata mielessä.

Oon kyllä ihmetelly. mihin mun aika on nyt kahtena päivänä mennyt. Mutta ihan mukavaa, kun arki on alkanut.

8.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No sitten se punkee siun kainalossa :)

8.1.2015
misukka
misukka

No ei sit vissiin ko kerta kokoajan menossa vaikka lepäillä pitäis :D
Onneksi tuo akupunktio tuntu hitusen vaikuttavan myös noihin suppareihin. Ku jännitykset katoo lantiosta ni ei suppailekaan niin herkästi.

Mut silti kierros cittarin ympäri toooosi hitaaaaaseeeen tahtiin tuntu ihan mukavasti.

Siellä mummut ja papat katteli perään ko raahustin hitaammin ko ne itse.

8.1.2015
misukka
misukka

Tatja kyllä se siitä lämpiää ajastaan :D

Tuvitus tännää oli viikkoja 28+6, eli loppu häämöttää. Aika on mennyt noppeesti, mutta myös hitaasti. Viimenen raskaus tää joka tapauksessa on, miusta ei oo tämmöseen pistelyyn toista kertaa. Kuulostaa kauheen itsekkäältä, mutta miulle nuo piikit on aika kynnyskysymys X)

Teeko miekii simahin ruuan jälkeen sohvalle, ei mahtanut mitään. No sen pitempään saan viettää laatuaikaa kaukosäätimen kanssa nyt ku isimes on yövuorossa :D

Misukka kiva kun akupunktiosta löyty apua :) Tuo iisisti ottamien ei vaan taija olla kovin luontaista siulle??? :D

8.1.2015
riu
riu

Riu: Juu ei katoa ei, mutta tähän mennessä oon tuolta ukkokullalta saanu vaan naurunhöräykset kun oon kuumeesta maininnu joten se ei vissiin oo menossa mukana (vielä) täytyy jatkaa lämmittelyä 😁 kesti se viimeksikin jonki aikaa. Ja oon misukan kans samoilla linjoilla että kyllä open ulkoinen pätevyys on tärkeää 😉

8.1.2015
Tatja84
Tatja84

Tuvituksen pienelle onnea taidosta! :)
Se voi tosin olla että yö kolistellaan pinniksen reunoja kun möyrii sinne tänne.

8.1.2015
misukka
misukka

Riu. Onhan se toki tärkeää että opettaja miellyttää silmää ;)

8.1.2015
misukka
misukka

Viimeksi laitto kumpaanki korvaan tiettyihin pisteisiin kolme piikkiä kumpaanki. Ne vaikuttaa lantion alueelle ja johonki "tyttöpisteeseen" eli se oli jotenki tekemisissä hormonien kanssa. Kivunlievitystä kropan luonnollisella tavalla. Oisko endorfiiniin liittyny. Sit yhen laitto päälaelle, vähän tuonne taakse. Sen on tarkoitus rentouttaa.

Tänään tuikki korviin samat paikat ja tuonne päälaelle "prinsessakruunun". Eli tehosti sitä rentoutusta.

Neuloja poistaessa korvista katto et käsivarsissa on kans jotain häikkää ja sanoki et ens kerralla mun pitää pyytää hartiat ja niskan seutuun vaikuttavat piikit myös. Pyyteli anteeksi, että hoksi noi vasta hoidon lopussa. Olis voinu laittaa ne jo nyt.

Hoidon jälkeen pitää juoda runsaasti ja lepäillä kun tuo saa nesteet kropassa liikkeelle. Ja nyt kintut onkin normaalimmat. Aamusta turvotti mut nyt ei :)

Mulla ei vaan toi lepäily oo luontunu ku ekan käynnin jälkeen painuin tanssitunnille ja nyt sit kipasin sitä uutta tyyppiä "ajamaan sisään". Mut jos ens viikolla vois nostaa "jalat seinälle" :D

Mut toi vaikutus on tosiaan ihan huikee. Kivut katoaa sen puolen tunnin aikana minkä piikit on paikoillaan. Tai mulla ainakin. Kaikillehan tuo ei vaikuta yhtä tehokkaasti.

8.1.2015
misukka
misukka

Kiva kuulla että saa myös pillerinä! En oo vielä kuullu ennen :) nuo maaruan kauniit unet osu ja uppos.. pahus että mun silmät painu kii kun pojalle olin sadun lukenu ja päätin jäädä hetkeksi pötköttää. Ei kiva nukkua puoli ysi kun aamulla oon sit jo ennen pigletin tenavia ylhäällä (eiks ne pigletin ollu jotka heräsi kauan ennen kukonlaulua?) toivottavasti ei yöunet nyt menny. . nki. Nyt sit ravistelet sitä sun miestä. Kukaan ei sitä sun puolesta tee! :/ ei siskolle ja äidille puhumiset auta nyt kyllä :( tuo muuttuu vielä paljon pahemmaksi jos et ota jo härkää sarvista ja sitten sinä ja lapset siitä kärsitte. tekee pahaa lukea kuinka se mies koko ajan polkee sua jalkoihinsa. Valitettavasti olen sitä mieltä että ehkä hän ei ole edes Terve. Koska ei kai kukaan Terve voi muita kohdella noin koko ajan :(

8.1.2015
teeko
teeko

Nki eiköhän se oo aika myöhästä äitlle tai siskolle jutella, eikä se oikeestaan heidän asiansa edes ole vaan kyseessä on teijän kahden parisuhde ja perhe. MIeti nyt oikeesti onko tuommonen käytös oikein?

Meillä on ollu lapset 3,4 kg, 3,8 kg ja 4,2 kg ja kaikki kaksi viikkoa yli lasketun ajan. Siihen nähen vielä pienehköjä, vaikka mieluummin sitä aina pienemmän synnyttäisi X) Nyttenkii kun vauva potkii niin kauhuissani mietin jo miten iso ja voimakas se on, ja se synnyttäminen hirvittää niin ku ihan oikeesti. Huijui.

Tatja ei kai se vauvakuume itsestään parane ;)

Misukka en mie tiiä sen opettajan fiksuudesta niinkään, kun keskityin tämmöisiin ulkoisiin seikkoihin enemmän ;) No joo, oli se semmonen hyvin napakan oloinen ja luulen että se pitää nuo lapset hyvin kurissa ja nuhteessa. Ja on silmälle ystävällinen :D

Teeko insuliinia ois kuulemma myös pillerinä, ja luulen että ne sais kaiaa miulle sitä vaikka kivenkolosta jos menis siihen :D Ei vaan pystyis joka aterialla tökkimään... Kun tuo muutama kerta viikossa tuntuu olevan jo ylivoimanen homma. Kahtoo mikä päivä se mies meinaa minnuu kiduttaa, osaan sitten olla oikeena päivänä sille vihainen X)

8.1.2015
riu
riu

Niin, ja Sam:lle mun piti vastata et kieltämättä se neuvolaterkan tekemä ultraus tosiaan herätteli tajuamaan että tuolla tosiaan on vaavi tulossa. Ei se lopullisesti ole tajuntaan vieläkään iskenyt mutta jospa tässä pikkuhiljaa. Edes jotain vauvan tuloon liittyvää asiaa pyörii jo päässä. Muutenki ko pakotettuna. :)

8.1.2015
misukka
misukka

No juu. Eihän tää ihan lomailusta ja lepäilystä käy :D Kokoajan menossa...

Miekään en usko et niistä miehen äidistä ja siskosta on mitään apua. Jos ei aikuisuuteen mennessä ole rotia tullut niinku huomaa ettei ole, ni ei sille mikään puhe vaikuta vaikka juttelisit pressan kanssa.

Esikko toi uuden matikan kirjan näytille. Ihan just nukkumaan menossa ni hyvä tuoda tuo mulle päällystettäväksi. Vikat läksytki teki äsken vasta. Ko oli semmosta mikä piti yhdessä vanhempien kanssa tehdä ja meinasi unohtua iltahulinoissa.

Hittolainen ko meinaa närästää...

Ja kyllä mua hiukka tuollanen 4kilon painoarvio kauhistuttais. Mut sulle se on pieni vielä, tennari

8.1.2015
misukka
misukka

Mä en nki usko et äitin tai siskon kaa juttelu auttaa..

8.1.2015
tennari
tennari

voi riu. Toivoa aio et sit joudu insuliiniä pistää kun sua vielä kaikki kammottaa :/ mutta vauvan takiahan säkin Teet ihan mitä vaan! ;) kiva että oli ihan ok ope teidän pojalla ;) misukalla alkaa tuo lomailu pikkasen kiireisten aikaulujen kanssa :D mä dain jo pyykit kuivumaan ja tortillat iltapalaks, nam aina yhtä hyviä! :) nyt kun saisin jollain ilveellä tuon pojan suostumaan nukkuu ni ois hyvä. . Eli iltaraivot on täällä ihan kohta täysillä päällä

8.1.2015
teeko
teeko

Ilmeisesti la:n tienoilla olis arvioitu paino tälle jotai 3.8 - 4 kiloo.. :)

8.1.2015
tennari
tennari

Nii ja tennarin painoarvioo ensin kauhistelin mut sit muistin et eihän sulla ole laskettuun ku 4 viikkoa eli ei mitään jättiä ole onneksi luvassa. Kai.

8.1.2015
misukka
misukka

Iltasta

Kiva et riun poitsun ope on fiksun oloinen.

Mieki palaan aamuketjuun sen verran että nkin ukko on äärettömän urpo tapaus. Ja pahaa tekee nkin puolesta ko antaa ukon tuolleen käyttäytyä itteesä kohtaan.

Miun akupunktio meni oikein kivasti ja korvat oli koko ajan tosi kipeet. Mut liitoskivut on taas muisto vain :) Ensi viikolle otin kuitenki uuden ajan. Jos siitä sais sit pitkäkestosempaa vaikutusta tai jotain. Ens viikolla onki hauskasti neuvola 7.45 ja akupunktio klo 10. Eli lähestulkoon suoraan saa ajella neuvolasta Lohjalle.

Mun suunnitelmat tälle päivälle menikin sit ihan uusiksi loppupäivän osalta ko pomo soitti ja kysäs et pääsenkö käymään ko se mun seuraajani oli just tänään siellä tutustumassa. Ja ihan rehellisesti kerroin sille kaikenlaista. Muun muassa sen että palkka tulee kun tulee vaikka paperissa lukisi mitä. Totesi vaan että hyvä tietää...

Kolmen jälkeen olin sit kotona.

Oli postiki tuonu tulliselvityslapun ni hoidin sen pois päiväjärjestyksestä. Saapi tilauksen kotia tässä lähiaikoina. Ukko tilas semmosen quatrokopterin ebaystä ko makso reiluine tarvikkeineen puolet siitä mitä suomessa pyytävät. Eli reilun satasen kone 50e ja veroseuraamus reilu kymppi. Ei paha. Pääsee ukko nyt sit leikkimään videokuvauskopterilla :D

Kela lähesty mua äippärahapäätöksellä eli tiedän missä huomisen päivän vietän. Kelassa... Ku en oo vielä toimittanu kaikkia palkkakuittejakaan ni miten ne voi päätöstä tehdä vajavaisilla tiedoilla?

Ehkä se selviää...

8.1.2015
misukka
misukka

Kaupassa käyty. Pitäs vissiin jotain tehdäkin täällä.ku kämppä taas kaaoksessa.. On se kumma ku sohvalla makaamalla hommat ei hoidu.. :D

Musta tuntuu nki et teidän elämän rytmit jne paranis jos ei tollanen kiukuttelija roikkus matkassa koko ajan. Kun tollasen nälvimisen ja kettuilun kuunteleminen vie voimia myös ja väsyttää, vaikuttaa ihan kaikkeen normiarjen touhuihin..

8.1.2015
tennari
tennari

Kyllähän tuo nki:n mies on melkonen mulkero. Kannattaa kyllä vakavasti miettiä että kasvaako tuo koskaa aikuseksi. Täällä ei mittää uutta. Kauhia väsytys ja tytär on taas iltavillissä. Kauhia reikäpää tuosta on tullu joka paikassa kiikkuu ja hyppii 😲 ja mun vauvakuume taas pompsahti jostai pintaan vaikka luulin sen vähä hellittäneen niin pyh..

8.1.2015
Tatja84
Tatja84

Tää päivä on ollut miusta jotenkii hassu, kun en oo oikeestaan tehnyt mitään mutta silti oon saanu aikaan :D Aamu alko sillä että pojan luistimiet jäi kotiin ja vietiin ne sille koululle, pääsin tapaamaan pojan uuven opettajankin. Ihan kelpo mies se on ;)

Aamusta oli myös neuvola, ja kuten arvasin niin tuli sapiskaa siitä etten oo oikein mittaillut verensokereita. Mutta mitä se hyövyttää, jos mie nyt jo noudatan ruokavaliota? En voi tehä paljoo  muuta, ja ruuan yhteydessä ne on ollu jees. Aamuarvot on pikkusen korkeella ollu aina, mutta ravitsemusterapeutin mukaan se johtuu siitä ku en oikein osaa syyvä aamulla ja päivällä niin se ruoka on sitten illalla ja sen vuoksi aamusokeri on koholla. EN sitte tiiä :) Ekan kerran tämän raskauden aikana paino oli kohonnut, mutta maltilliset 160 g viikossa. Muutenkii vointi on edelleen hyvä, nuo sokerijutut vaan ottaa kupoliin. No näillä mennään, seuraava neuvola on taas parin viikon päästä :)

Aamuiseen ketjuun hetkeksi palatakseni niin todella mahtavaa että carata teillä on kuitenkii jo puheyhteys! Se on alku sekin :)

Ja nki taasen... se siun "mies" on kyllä omaa luokkaansa! Ei tuolleen käyttäydy kukaan! Meijän lapsetkaan ei ota tuommosia hepuleita ja nälvi, ja ne on sentään lapsia joilta puuttuu välillä se suodatin. Oikeesti... joku tolkku.

Ja muuta en aamuketjusta muistakaan, mutta onneksi nyt on uusi :D

8.1.2015
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...