Kesäkuntoon 2015!

tehdäänpä tänne se tsemppausketju kaikille joilla on tavoitteita kehonsa ja kuntonsa suhteen:) Olit sitten pitkä tai pätkä, vasta synnyttänyt tai vasta raskautunut (tottahan tiineenäkin ollessa saa olla tavoitteita..  esimerkiksi olla turpoamatta kolmeakymmentä kiloa;)) tai muuten vain oot päättänyt saavuttaa kesäksi jotain, niin tänne vain:)! itse panostan seuraavan puolen vuoden aikana kiinteytymiseen, sillä painoa ei varsinaisesti enää tarvitsisi pudottaa, pari kiloa oisi vain lähtöpainoon, mutta senttejä voisi silti kadota lantiolta ja mahasta, siinä tuo raskausreppu vielä tuntuu viihtyvän nahkapussukkana;)  ongelmana tietysti on oma mieltymykseni ruokaan ja herkkuihin.  syöminen vaan on niiiiin kivaa x)  enkä tahdo suklaabanaaneistani luopua kokonaan, joten mun on vain lisättävä liikuntaa ja kohtuullistettava  herkutteluani. Kuinkas mammoilla?

8.1.2015
Blanco
Blanco

Voisin kyllä tulla mukaan. Lähinnä kunnon kohotusmielessä. Laihduttamisen tarvetta ei ole, se on tapahtunut itellään, vaikkakin nyt tullut pari kiloa, mutta se ei oo paha ollenkaan. Jos sais lihaskuntoa kohotettua!

6.1.2016
Minnie
Minnie

Helou leidies:) mullapa ei tavotteita ihmeitä oo ollukkaa, tänää oli vk35 neuvola ja paino joulukuusta edelleen -3kg. Eli ei oo tullu gramman grammaa raskauskiloja. Vauva on kääntyny pää alaspäin ja sirona tuntuu kasvut, pieni typy siel taitaa göllötellä:)) Maha on ihan hillitön vaik painoa ei oo tullu, sokeriarvot on ihanteelliset ollu koko raskauden ajan (raskausdiabetes kun todettii alussa). Neuvolantäti on tyytyväinen painoon ku kuitenkin ylipainoa oli ennen odotusta 15kg. Vielä salilla 3krt viikko, vikat pari viikkoo vähä tehny laiskaa ku hb oli pudonnu 100 ja väsytellyt sen johdosta. Huomen apteekkiin ostaa rautaa ni josko siitä sais sen puhdin et tän heinäkuun käy kuntoilee loppuun asti, ja elokuun alusta ukko jää lomille ja lähetää landelle viettää kesäpäiviä, sillon jää kuntoilu ja kaupungin pölyt ja otan vaan rennosti:) vähän jänskättää mitä paino näyttää synnytyksen jälkeen, ois kyllä siistiä jos se ois sama tai vaikka jopa vähemmän ku ennen raskautta, synnytyksenki kannalta mieli on positiivinen kun vauva on pieni ni ei ehkä perä repee nii pahasti ku ekan kanssa :)

8.7.2015
sasme
sasme

Mulla kans ollut aika hissuusta liikkumisen ja ruuan kanssa :D
Silti kyllä paino pysynyt poissa ja hieman laskenutkin, tällä hetkellä siis paino on 60,3kg, eli yhteensä -17,7kiloa kaikkiaan :))

Lauantaina oli siskon häät ja kerrankin tuntui hyvältä vetäästä mekko päälle!!!

Edelleen siis joka päivä iloitsen siitä, että ryhdyin hommaan ja siihen, että sain kiloja pois ja ne on myös pysynyt poissa jo kauan :)
Tällä hetkellä musta tuntuu hyvältä ja ihan hoikaltakin olo :)

6.7.2015
surkelo
surkelo

mä oon päässyt tavoitteessa onneksi eteenpäin , vaikka en siihen pisteeseen mihin olisin halunnut.. nyt täytyis vaan alkaa jumppaamaan lihaskuntoa niin pääsis aika helpollakin tavoitteeseen 😊

5.7.2015
teeko
teeko

Mut siis tänään yks täti kuitenki sano painonnostotekniikkatunnilla et "sulla on selvästi etureisien lihakset kehittyneet tässä parin kuukauden aikana".. lämmitti mieltä.. on vissiin ollu vähän löysät sillo joskus sit. 😂

5.7.2015
tennari
tennari

mie oon kesäkunnossa. jos siis sen laskee sillä että pääsikö tavoitteihinsa vaiko ei. niinku oon kertonut, niin mulla paino lähti laskuun heti töihin palatessani ja laski enempi ku oisin halunnu. vaatteet ,ahtuu kaikki siis jo päälle ja osasta tuli liian isoja. vatsanahkaa vähän tuossa on, mutta ei haittaa.

mutta niih.. eli kesäkunnossa ollaan näin niinkö ulkosesti, mut ei kyllä kunnon ja voinnin puolesta. eli sen koko keuhkoepisodin jäliltä olen vieläkin pirun väsynyt ja nyt taas maanantaista saakka ollut kipee. alan epäilee, että mun painon yllättävä tipahtaminen johtuu jo jostain muusta kanssa, että en mie ihan kunnossa ole:/

mutta jos nyt jotain positiivista, niin mie voin sairastaa bikinit päällä;))
*pakko nauraa, ei tätä epävarmuutta muuten kestä!*

4.7.2015
Blanco
Blanco

No kiitos kysymästä. Ei. 😂 Mä jotenki 3 kk sitten kuvittelin et kuin mä treenaamalla kovaa ja ahkerasti pääsen kunnon kesäkuntoon. Paskat. Unohtu ihan totaalisesti kuin tällanen läski tarttee töitä et lähtee lätkimään. Kiinteytystä tapahtunut mut en kyl iha viel bikinit päällä mihkää lähtis. Tästä se varmaan pikkuhiljaa sit. 😊

4.7.2015
tennari
tennari

surkelo, oon 171cm pitkä.

7.6.2015
Blanco
Blanco

Zonja, mulle on kans kamalan vaikeeta noudattaa mitään ruokavalioita, koska mun mielihalut ja ruokasysteemit vaihtelee nii paljon, mitä millonki syön ja tekee mieli. Mä oon nyt tosin raskaana, joten en oo päässy testaamaan tätä hommaa sillai normaalikeholla, mut oon syöny ihan normaalisti hiilaripitosta safkaa ja normi kotituokaa, mut oon lisänny ruokavalioon lounaalle ja päivälliselle PALJON salaattia. Siis syön semmosen vadillisen päivässä kaiken ruoan lisäks :D Sit käytän oliiviöljyä, rasvojen sijaan tuorejuustoa leivällä ja en käytä kauheesti lisättyä suolaa missään. Oon saanu sillä painon pysymään normaalina koko raskauden ajan, ja on näköjää ollu varaa herkutellakki välillä ku paino ei oo siitä noussut. Kasviksissa on paljon kuitua ja vettä mitkä tekee hyvää aineenvaihdunnalle ja pitää sitä yllä, ja tais olla joku tutkimuskin jossa oli verrattu normaalia kasvispitosta ruokavaliota johonkin rajoitetunpaan dieettiin, niin testihenkilöiden tulokset oli ollut samanvertaiset molemmilla ruokavalioilla. Vaikka toinen ryhmä oli periaatteessa lisännyt ruokavalioon vaan sikana tuoreita kasviksia. Kannattaa kokeilla vaikka lisätä sitä saldee ihan reilusti annokseen ja syödä vaikka ihan vähän pienempi annos ruokaa, ja kattoo mitä tulee. Se pitää yllättävän hyvin nälkää kuiteniin ku muistaa syödä ruoka-aikoina ja normaalisti vähä välipalaa, ja mä lisään monesti salaattii viel ruuan lisäks fetaa tai raejuustoo koska inhoon jos jää nälkä :D toimii mulla tosi hyvin tää.

6.6.2015
sasme
sasme

Mä oo perhepäivähoitaja ja syön ladten kanssa samaa ruokaa, aamulla yleensä puuroa/leipää, lounas ja päivällinen on ihan peruskotiruokaa. Ei oo mitää hiilarijuttuja enkä laske ruokia, syön paljon salaattia ja rakastan sotkee siihen sitruunamehua ja mustapippuria (sit satuin lukeekki jostain et sitruunamehu auttais kehoa rasvanpoltossa mut en tiedä siitä:D). Välipala-aikaan haukkaan yleensä leivän tai hedelmää ja kahvia, iltapalaks sit jotain mitä nyt tekee mieli, puuroo tai rahkaa. Mut aika perusruokaa. Ja ihan normaalisti, neuvolasta suositeltiin lisäämään joka aterialle leipää kun syö yleensä sen 2-3viipaletta päivässä niin ne sano et saa syödä tuplat ku on raskaana. Oon sit välillä saattanu syödä enemmän jos on tehny mieli napostella. Herkkuja tietenkin oon vähän koittanu karttaa.:) Mulla tuli kans ekassa raskaudessa 13kiloo, mut sillon söin tosi epäsäännöllisesti ja herkkuja vaikka liikuin silloinkin päivittäin. Nyt oli lähtöpainoa 11kg enemmän ku ekan odotuksen alkaessa, eli ihan hyvä että turhat kilot on pysyny poissa. Luulen et se taika on nyt ollu tos ruokailun säännöllisyydessä. Pakko on kyl kokeilla sitä joogaa, en oo koskaan käyny! Joskus olin pilateksessa ja se oli kamalaa, piti olla lankussa ja tehä kaikkia kamalia liikkeitä hyyyi se oli rankkaa:D

6.6.2015
sasme
sasme

Muistakaa välillä pitää tankkauspäiviäkin :)

Me ollaan matkalla hesaan (meiltä n.400kilsaa), saa vlopun taas syödä hyvällä omalla tunnolla, kun viikolla sai viime vloppuiset pöhöt pois :)

Nii ja luinpa muuten uusimmasta kunto+ lehdestä, että kolmen päivän välein sais syödä ihan mitä vain.. Joten ei muuta ku syömään ;)

Eih, mä pidän tän, että viikolla ruodus ja vloput hölläten, niin paino pysyy näissä lukemissa, ei tipu eikä nouse :)

6.6.2015
surkelo
surkelo

Plaah. Tääl paino junnaa paikallaan.. 😐 Oikeen vituttaa suoraan sanoen.. Nooh. Tarttee vaa jatkaa reenejä ahkerasti ja kattoo syömisiä. Ehkä se joku päivä vielä alaspäin tuo paino liikahtaa.. Viimestää jos sillo ku imetyksen lopettaa. Musta tuntuu et toi imetys on nyt syynä ettei psino paljoo heilahtele vaik mitä tekis..

6.6.2015
tennari
tennari

Pelargoni mie jouduin lopettaa sen liten rahapulan takia ja siitähän se alamäki lähti. :D

Mie keräsin ekasta 25kg, tokasta 30kg ja viimeisestä vaan 20kg. :D että joo ei mikään ihme jos napa on vähän surullinen..

4.6.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Vau Sasme!! Oletpa hienosti onnistunut saamaan pidettyä kilot loitolla! *peukku*

Mulla kolme raskautta, ekassa tuli 17,6kg, tokas 14kg, kolmannes vain 11,5kg :D ...että onko se mikään ihmekään, että kroppa vähän "kärsinyt" raskauksien jäljiltä.. :p ..onhan tuossa aikamoista painon heittelyä ja kun vielä aika pienet ikäerot.
Noh, onneksi tänä päivänä paino on jopa vähemmän kuin ennen ensimmäistä raskautta :)))

Blanco, saako kysyä, että miten pitkä oot? :)
Ja toki jos muutkin haluaa kertoa pituuksiaan, ni ois kiva :)

3.6.2015
surkelo
surkelo

hellurei mammat!

no nyt on joku takkuamiskausi kun muutamakin on niin sanotusti iskenyt varpaansa kiveen;) onneksi nää kaudet on yleensä melko pikaisesti ohimeneviä, ja vielä tässä saa hyvän vauhdin kesän bikinikuntoon:))

ite oon nyt viikon verran katellu puntarilla, että paino näkyy tippuvan takaisin raskautta edeltävään tilaan. aamupaino on meinaan ollut jo 57, ja vasta illasta kohonnut 58:in. eli ei ole nyt mitään mitä pitäsi tiputella. ainoastaan nahan kiinteytymistä odotellaan.

tilasin grippiapuakin hikoileville käsille, jotta pysyisi tangolla paremmin. jotenkin se mustelmien määrä pitää vaan saada alaspäin:D  vaikka sieltä tullaan varmasti vielä alas tuhat ja yksi kertaa, niin jollei nyt kuitenkaan enää yhtään kertaan vain siitä syystä, että kädet hikoaa. olkoon sit vaan puhtaasti tekniikan puutetta;) ja joo, löysin toisen paikan harjoitella. sinne tosin 20km matkaa. mutta ei voi minkään.  mitäs  asun näin jumalan selän takana xD

sasme on kyllä hyvn pysynyt kuosissa!  mie keräsin ekasta raskaudesta +27km ja toisesta +16kg. eli kyllä niitä näemmä on niitäkin, jotka ei kerää mitään:)

3.6.2015
Blanco
Blanco

Hoihoii! Ne on nää kevätsateet ja pilvisyys ku vetää mielen apeeks, ainaki mulla, mut älkää lannistuko!:) Mulla menossa viikko 30 tai 31 ku en nyt oo varma (sillontällön vilkasen kalenteria:D) ja vielä jaksaa salilla käydä! Kesäkuun 26. alkais vuosiloma ja siitä äippis, eli vikat viikot duuniakin eessä. Vaihdoin salikortin aamukortiks loman alusta, siihen kuuluu sen jälkeen joogaa ja jotain muuta kivaa ohjattua ni pääsee niitä kokeilemaan ja rauhottamaan kehoa ennen laskettua, kokemuksia onko kivaa?:) Tosiaan ruokavalio ja 4xvko salipäivät puree sen verran et vieläkään ei oo raskauskiloja tullu sen kolmen lähteneen kilon tilalle. Kohta varmaan alkaa vauva ottaa painoa, maha on jo kyllä ihan iso vauvamaha et luulis sen muutaman kilon tässä vielä kertyvän kymmenen viikon aikana. Äitille just nauroin että eihän täs tarvi tulla ku kilo per viikko ni jo kerkee sen 10kg lihota hyvinkin, ku se on kauhistellu ettei mitään muka oo tullu:D Olo on hyvä, kaikki pelittää, tsemppiä teillekin et saatte puhtia päiviin!:) jos joku asuu vantaalla niin kesäkuussa alkaa hiekkaharjun urheilukentän viereises puistossa ilmanen puistojumppa, olikohan tiistaisin klo 18-19. Varmaa jotai venyttelyä ja sen semmosta, kuulosti kivalle jos on nättejä kesäiltoja ja muutenkin ulkourheilu on ihanaa kesäisin, jos salitreenit ei maistu ni kokeilkaas lähtä luontoon! ^_^

3.6.2015
sasme
sasme

Kaikki mättää :D urheilu ei kiinnosta ja ainut mikä maistuu on joko rasvainen tai makea. Paino on noussu 1,5kg, onneks nyt pysyny samoissa jo viikon verran.. voisin vaan syödä koko ajan, mut kaikkee muuta paitsi kunnon ruokaa. Pakko höllätä vähän josko se into löytyis sieltä taas kun ei väkisin yritä..?

3.6.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Pelargoni, ei tosiaan olekkaan, tekee varmasti vaan hyvää, kun välillä mättää menemään ;)

No mikäs Santtu?

2.6.2015
surkelo
surkelo

Mie oon niiiiiin syvällä.. kyllä mie täältä vielä joku päivä nousen, mut tänään ei oo se päivä.. eikä varmaan vielä huomennakaan.. :D

2.6.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Joko on inspis lopahtanut? :D

Mulla meni taas polttareiden takia vloppu syödessä :D ...kyllähän se sitten puntarillakin näkyi +1,4kilona :p :D apua!!! Noh, suurimmaks osaksi nesteitä vain, eiköhän loppuviikkoon mennessä ole taas saatu kaikki pois :) ...saa sit taas hyvällä omalla tunnolla syödä helsingis kun mennään Live Aid konserttiin ;)

Kuukauden päästä ois siskon häät tosiaan. Mulla on aina ollut kauhea ongelma, että mitä laittaisin päälle, kun mikään ei vaan sovi, ei ole voinut käyttää tiukempia, enkä jotenki ole tykännyt käyttää lyhyitä, vaikka aina olen tykännyt, että kotelomekot tms on niin tyylikkäitä.
No, mutta nyt onkin jopa ainakin kaksi vaihtoehtoa :D ..kerrankin näin päin.
Kun vaan saisin päätettyä kumpiko, vai vaihdanko sitten illaksi toisen ;D

2.6.2015
surkelo
surkelo

Pelargoni, parempi todellakin tuokin kuin ei mitään :)
Nyt hyvällä omalla tunnolla nautit huomisista herkuista!

30.5.2015
surkelo
surkelo

Mullakin -2,1kg siitä mitä painoin ennen ensimmäistä raskautta, eli melkein 8vuotta sitten :D ..ja tän painoinen oon ollu... ööö... En kyllä edes tiedä.. Varmaan 10vuotta sitte :D

30.5.2015
surkelo
surkelo

tänään näytti aamulla vaaka vin +700g siitä painosta, mikä oli ennen raskautta.  kilojen hipuminen tuntuu siis jatkuvan, vaikka enää en edes yritä painoa pudottaa. oon jopa tällä viikolla käynyt kolmasti ihan oikialla lounaallakin töissä, joten säännöllistä ruokarytmiä on ainakin yritetty noudattaa.

löysin itelleni uuden tankopaikan. se tosin maksaa puolet enempi ja on 20km kauempana... mutta uskoisin, että se tulee silti nyt olemaan se paikka missä sitten käyn kun rupeen käymään. pitää vaan vähän kerätä rahaa siihen 10-sarjalippuun. jos sitä pääsisi pilateksessa käymään sitä tankoa odotellessa:)

29.5.2015
Blanco
Blanco

Menes ny jo käymään puntarilla!! :D kiva kans jännätä ja seurailla muiden tuloksia, motivoi itseäkin :)

29.5.2015
surkelo
surkelo

Kiitos Pelargoni :D ...heh, joo tuntuu lähtevän aika liiankin hyvin... Mä luulen, että vaikuttaa sekin, että välillä vaan annan mennä ja syön mitä vain. Aineenvaihdunnalle tekee hyvää :) ..ehkä.. En tiiä :D

28.5.2015
surkelo
surkelo

Voi ei Blanco!! :p onpa kyllä tuuria todellakin.. Höh!!!

Mä en voi käsittää mun tuuria, en sitte millää... Viime viikko meni vähän niin ja näin syömisten ja lenkkien suhteen, niin mitä näyttääkään puntari tänä aamuna!????
61,9kg :o ...siis aivan uskomatonta!!!
Eli kokonaissaldo tällä hetkellä -16,1kg :o ...enää en kyl painoa haluis niinkää pois.. Ny vaan ku sais tuon löllön mahan kuntoon, eli siis pitääs jostain pieraasta 4tonnia rahaa.. Jos on halukkaita sponssaan, ni otahan yhteyttä ;)

27.5.2015
surkelo
surkelo

se tankotanssimesta MENI KONKURSSIIN!  tää on just mun tuuria:DD  pitää ettii joku toinen mesta. fuck.

27.5.2015
Blanco
Blanco

pääsin ryhmään:)! elokuussa sitten mustun kai kauttaaltaan mustelmista xD

jos mie ihan oikiasti saisin kerran viikossa käydä tankoileen ja kerran pilateksessa, niin oisi aika mahtava juttu:)  mie nyt on hullaantunu noista sen verta etten toistaiseksi edes suunnittelekkaan mitään perus sali-ranneketta. siellä kumminkin kummittelee vaan se juoksumatto johon mulla on se viha-rakkaussuhde , enkä kestä sitä;))

23.5.2015
Blanco
Blanco

kukkuu!

mie palasin tankokurssiltani viimeisillä voimilla sänkyyn raahautuen xD joka paikkaan särki ja sattui, turvakengätkin piti vaihtaa kevyisiin kesämalleihin kun jalkapöytiin oli tullut semmoset pahkat. eilen laskin sitten suihkussa että pelkästään oikeessa jalassa oli toistakymmentä mustelmaa:D  ja siis edelleen, vielä on lihakset hellinä käsistä. auton takakonttia on vaikea sulkea kun se tuntuu niiiiiin raskaalle xD

mutta. ilmottauduin siis silti syksyn tunneille:) sillä vaikka niitä mätkähdyksiä ja epäonnistuneita alastuloja oli paljon, niin muutaman kerran oli voittajafiilis! sain esimerkiksi ainoana oppilaista itseni lankkuun ja ylösalaisin tangolle.  tosin alastulo oli joka kerta ei-niin-taiteellinen ja melko kivulias, mutta hei, silti:)!   tavoite olisi saada kehonhallinta siihen kuosiin, että joku päivä vielä mun "joutseneni" myös näyttäisi joutsenelta, eikä kuolemaa tekevältä varikselta xD

20.5.2015
Blanco
Blanco

Pelargoni, mulla oli ihan sama fiilis sillon, ku kuuden viikon dieetti lähenteli loppuaan, vähän oli jotenki haikeaakin, kun enää ei ollut sitä "pakko"-oloa :D
Noh, dieetin jälkeen jatkoin samaan malliin, eikä siis kiloakaan (8kk sitten aloittanut) ole tullut takaisin, vaan päinvastoin. Tietysti olen dieetin jälkeen höllännyt, antanut itelle luvan herkutella ja syödä sitä "tavallista kotiruokaa" niin paljon kuin jaksan JOSKUS. Mutta pääsääntöisesti olen pysynyt rytmissä, kevyissä ruuissa, kasviksissa ja rahkassa.
Ja siis painoahan oli 8kk sitten (eka kuukaus tuosta oli omaa dieettiä) 78kg, sit ku alotin sen super dieetin, ni lähtöpainoa oli 75,5kg. Tällä hetkellä paino 62,8kg :)
Eli -15,2kiloa kevyempi. Tuon superdieetin aikana lähti joko 5,7kg tai 6,7kg, että aika paljon saanut viel pois jatkamalla sovelletusti :)

Ps. Se dieettaaminen on paljon helpompaa sen jälkeen kun se ei enää periaattees ole pakkopullaa, eli kun se oikea dieettijakso on loppunut :)

20.5.2015
surkelo
surkelo

mulla on tänäänn tankotanssin tiiviskurssi, jei:D!!

saas nähä illasta sitten että oonko ihan mustelmilla ja jäseniä irtipoikki. vaikka en kyllä oo kuullu että ykskään alottelija ois vielä hengestään päässyt;)

17.5.2015
Blanco
Blanco

Aah, mikä raukee olo taas lenkin jälkeen!!!
Mä niin haluisin jaksaa juosta, tänään sit koitinkin vähän enemmän yrittää, 1,5kilsaa jaksoin kerrallaan, jei!! Olis varmaan mennyt enemmänkin, mutta juoksin kotiin.
Persustassa tuntuu :D ..ja hyvä niin!! Kyl mä viel jaksan (joskus) juosta piiiitkälle! ;)

16.5.2015
surkelo
surkelo

Tässä teille tarina: olipa kerran mies, joka osti vaimolleen ystävänpäivälahjaksi 20e lahjakortin vaatekauppaan. Vaimo monet kerrat kävi kauppareissullaan ohimennen vilkaisemassa vaatekaupan tarjontaa ja kerran putiikista löytyikin silmää miellyttävät housut. Housut maksoivat kuitenkin viisi euroa enemmän, kuin lahjakortilla oli arvoa, eikä vaimo huonon rahatilanteen vuoksi raaskinut satsata viittä euroa ylimääräistä itseensä. Silloin tällöin vaimo kävi ihastelemassa housuja kaupassa, mutta ei kuitenkaan ostanut niitä. Kunnes eräänä aurinkoisena kevätpäivänä kaupan ovella oli lappu "Kaikki housut 19,95e". Vaimo riensi kauppaan ja alkoi etsiä housurekistä omaa kokoaan, mutta joutui pian huomaamaan, ettei sitä kokoa enää ollut. Hän päätti kuitenkin kokeilla sekä isompaa, että pienempää kokoa. Sovituskopissa vaimo sai yllättyä iloisesti ja kaupasta poistui ikionnellinen uusien uusien housujen omistaja. Kotiin mennessään vaimo mietti mielessään, ettei edes muista milloin viimeksi on omistanut housut koossa 36! Sen pituinen se.

15.5.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Haha, Blanco, todellinen haka xD

Ehkä tästä on vaan tullu elämäntapa. :) ...ja kun nälkäkin kurnii kolmen tunnin välein :D

14.5.2015
surkelo
surkelo

surkelo, hui! sä oot kyllä aika haka tässä:D!

mie kävin kans laskemassa painoindeksin kun tuli puheeksi. tulokseksi sain 20,18. eli josko tässä nyt ei yhtään alemmas mentäs, mutta saisin vaikka lihasta pikkasen:)  en oo koskaan himoinnut mitään fitness-lihaksia, mutta mahaan kun sais jotain näkyviin ja vähän muotoa tuohon hanuriin, ei ois sit sellanen lattana:D toki siinä pitäs sit tehä taas jotain, kun vaikka painoa saiskin tiputettua näin niinö "ohimennen", niin ei ne lihakset kyllä kasva ilman rehkimättä. ja niinkö sanoin, niin tää työhön palaaminen tiputti multa nyt tuon edellisenkin kilon, ja näyttäs olevan vieläkin alaspäin menossa. eilen ja toissapäivänä kävin kyllä ihan lounaalla, mutta nyt sitä kuluttaakin ihan eri tavalla kuin kotona ollessa.

sunnuntaina ois tankotanssin peruskurssi, siitä ja pilateksesta nyt jos rupeis niitä sisäsiä lihaksia löytää, niin ei ois sit vaan niinkö luuta ja löysää löllönahkaa xDD

14.5.2015
Blanco
Blanco

Ps. Söin mokkapalan, kun lapset teki :p ..oon yrittänyt että viikolla en söisi mitään herkkuja, mut eikö tää nyt sallittu, vaikka tuon -15,2kilon kunniaks ;)

14.5.2015
surkelo
surkelo

Ei mullakaan imetys vienyt kilon kiloa.. Tai sit vaan söin sen verran huonosti ja paljon suklaata xD eli tuo höpötys imetyksen laihduttamisesta on täysin ylimainostettua ;)

14.5.2015
surkelo
surkelo

Mä nyt odotan et paino alkas 56. Jotain.. 😊 Hitaasti mutta varmasti.

Ja vaikka ihmiset puhuu et imetys laihduttaa ni paskan marjat.. Mua ainakaan laihduta.. Veikkaan et sit se laihtuminen vasta alkaa ku imetys loppuu.. Välillä meinaa nimittäin tuskastuttaa kunii hitaasti tippuu paino. Bmi täl hetkel 25 ja risat.. plah..

Tänää taas harkkoihin.

14.5.2015
tennari
tennari

Joo, todellakin se tuntuu kivalta, kun muutkin huomaa, että on laihtunut :)
Ja varmasti se 20kilon laihtuminen näkyy, jotkut vaan ei "kehtaa" toisella sanoa, että oot laihtunut kovasti :)

Jes, mikä ylläri kans tänä aamuna puntarilla; 62,8kg :o mä en ymmärrä, että miten tää paino edelleen tippuu näin hyvin?!! N.2,2kg lähtenyt viime viikon maanantaista (vloppu meni taas hölläten).. Lenkillä käyn melkein joka päivä, vähintään viis kilsaa.. Eilen meni vähän päälle 7km, että ihan tuommosia pieniä/sopivia lenkkejä, enää ei viis kilsaa tunnu missään ja se aikakin menee niin nopeesti :D Että mä luulen, että lenkit tekee mulla paljon, lähtee nesteet yms..
Aina välillä pitää painoindeksikin laskee, eli nyt on 22,3. 8kk sitte oli 27,6 xD

Että ku mä tuon 2,8kiloa pois viel saan, niin sitten en enää kyl halua painoa pois yhtään! Nyt siis kokonaissaldo on -15,2kiloa!!!!!! Jeeeee!!!! :D

Ps. Se juotava rahka on yli hyvää, menee alaskin niin nopsaan!! :p ja sit tykkään mieluummin rahkan seas siitä persikka-vadelmakeitosta.


Että Hyvää Huomenta vain Kaikille ja tsemit tällekin päivälle :)

14.5.2015
surkelo
surkelo

Miun piti laihtua melkein 20kg ennen kun kukaan sano mitään. :D nyt -21kg (tänään paino tasan 60!) ja eka perheen ulkopuolinen mainitsi asiasta. Kävin esikoisen eskarista niin eskariope sanoi et oon pienentynyt puolella. :) kyllähän hyvältä tuntuu kun ihmiset huomaa, tajuaa itekki ettei oo raatanu turhaan..

Surkelo mie teen edelleen päivittäin tuota et puristelen noita löllöjä.. 5kg tavoitepainoon, mut oikeesti tässä olis vielä se 15kg läskiä lähteä ihan kevyesti.. lihasta mulla kun ei oo yhtään. :/ salilla toki rupesin käymään ihan sen takia,et jos sais niitä menetettyjä lihaksia takasin, mut hidasta se on..

13.5.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Blanco, tämä aika on menny ihan älyttömän äkkiä. :o

Tänään lenkillä piti oikeen ittiä olalle taputtaa, ku mietiin, että melkein -15kiloa, ei vaan meinaa välillä uskoa.. Ja kuinka kiitollinen oon itelle tästä :D kuulostaa varmaan hölmöltä ja ehkä onkin, mutta oon vaan niin tyytyväinen saavutukseeni!
Ja kun mietin 8kk taaksepäin kuinka manasin ihan joka ikinen päivä (ja ihan oikeesti, joka päivä!!!!) mun löllömahaa, aina kun makkarissa etsin vaatetta päälle, niin maha pursusi vaan joka paikasta, paitsi "telttapaidoista".. :/ ja se miten vääntelin ja kääntelin, revin ja taputtelin sitä iso löllöä!! Hohhoh!! Ihan oikeesti ei ollu poru kaukana.. Mietiin aina, että hitto ku tästä pääsis eroon...
Ja nythän oon aika hyvin päässyt, ei enää pursuile, voin käyttää tiukkoja paitoja, oon aika tyytyväinen tällä hetkellä!! :) onhan tässä lähtenyt 16cm vyötäröltä, navan kohdalta varmaan melkein saman verran :D huh!!
Että tämä "urakka" (ei tätä ehkä urakaksi voi sanoa, kun on menny niin kivuttomasti ja miellettyvästi) on todellakin ollut kaiken tämän arvoinen!!!!! :)

12.5.2015
surkelo
surkelo

surkelolla on pitkä mutta onnistunut matka jo takana:) huikeaa miten sitä pystyy palaamaan ruotuun vaikka juhlapäivien sokeriannokset salliikin. 

ite kattelin tuossa äsköttäin, että nyt ei kyllä tarttis lähtee yhtään enää yläkropasta. nuo kädet on taas menneet sellaisiksi rimpuloiksi, vaikkei ne koskaan oikeestaan kummoset ole olleetkaan:D vyötärö ois aika lailla jo niissä mitoissa kuin on tavotekkin ollut, samoin maha navan kohalta mitattuna. mutta se nahkareppuhan tuossa edelleen on navan ja sektioarven välissä xD hitto.

muutoin mie oon tyytyväinen jo. että ei kyllä laihtua tarttis ettei taas lähe väärästä päästä:)

12.5.2015
Blanco
Blanco

Varmasti saa painon pysymään, kun jatkossakin syö säännöllisesti ja kevyemmin, välillä tietty herkkupäiviä ;)

Täytyy myöntää, että sillon 8kk sitte ku aloin dieettaan, niin en olis uskonu, että saan kilot pysymään poissa ja että muutenkaan jaksaisi näin kauaa, mitta kummasti vaan sillä tiellä ollaan edelleen :)
Herkutellu oon vloppuna, la ja su, tuossa meni vappu koko viikon herkutellen :D mut tuon viikon jälkeen oli taas tiukkaa palata ruotuun, ku oli taas jääny sellanen sokerikoukku :/

Mutta kyllä se hyvä olo ja se että vaatteet istuu paremmin (ja tietty pienempi vaatekoko) motivoi jatkamaan ja ylläpitämään tuloksia :)

12.5.2015
surkelo
surkelo

Pelargoni, kiitos :) on kyllä hyvä olokin ny ku on saanu kiloja pois, ja mikä parasta, vaatteet istuu paremmin ja voi ajatella mitä vaatetta tahansa :)
Luvannut oon itelleni, että enää koskaan en samaan kuntoon itseäni päästä!!

11.5.2015
surkelo
surkelo

Mul on ny kuukaudes tippunu 2 kiloo.. 66 näyttää vaaka suunnilleen. Tavoite ja haave olis se 55, mut näin ekana se 63 ja siitä sit 60 ja sit se 55.. Ei tunnu niin pahalle ku on pienetvälitavoitteet..

Mä en viel voi ruokavaliolla laihduttaa ku täysimetyksellä meidän nuorimmainen..

11.5.2015
tennari
tennari

Santtu, hieno lukema!! :) oletko kuinka pitkä?

Mä oon tän verran painanu viimeksi yli 7vuotta sitten xD

Tänään tuli puhe miehen isomamman luona mun laihdutuksesta, isomamma meinas, ettei kyllä enää kolmea kiloa pois, että on sitten jo liian laiha :D
Pituutta mulla on 168cm.
Ja totta, ei kait sitä koskaan täysin tyytyväinen ole itseensä, painoi mitä painoi.. Tai aina löytää viel jotain, mitä haluis muuttaa..

No, mutta ny ois äitienpäivä syöty, huomenna paluu ruotuun!!! :D

10.5.2015
surkelo
surkelo

Mulla oli oikee äitienpäiväylläri aamulla, kun vaaka näytti 59,9kg!! Nyt vasta siis lähti ne tankkauspäivän turvotukset kun paino humahti kahdessa päivässä 900g alaspäin. :) vielä 4,9kg tavoitteeseen, mut saa nähdä oonko tyytyväinen vielä sittenkään, tuntuis tuota mahaa riittävän.. :/ mut synnäriltä kotiutumisen jälkeen on tippunu 21kg ja viimeksi oon painanu 5-alkavia lukuja vuonna 2011. :)

Miun on tuo lite lopetettava etuajassa, kun rahatilanne ei enää salli eri ruokia kun muulla perheellä.. sovelletusti jatkan vielä senkin jälkeen, lämpimät ruuat syön kuitenkin ihan kotiruokaa.. on mulla pakastimessa vielä reiluksi viikoksi ruuat, joten sen aikaa jatkan vielä ainakin. :)

10.5.2015
Santtuvaan
Santtuvaan

Vau, on kyllä huikeita saavutuksia teillä kaikilla jälleen!! :)

Mulla olis kans tavoitteeseen vielä 3,3kg :D 60kg ois tavoite. Ja syyskuusta (-14) lähtien on tippunu 14,7kiloa!!! :o huh!!

Mutta huomenna taas syyään ja sit taas maanantaina katotaanki että mitä sinne suuhun menee ;)

Tsemppiä taas jatkoon vaan kaikille!! Ja jaksaa jaksaa ne viimeisetkin viikot täysillä dieettiä, varmasti palkitsee :)

9.5.2015
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...