Kiva lomakohde nyt

Me päätettiin extempore et lähdettäis ens kuussa etelänlomalle, ainoat kriteerit että ois lämmintä ja rantsukelit :) Mukana kulkee melkein 1,5v taapero. Ja ei onnistu ku sellanen viikon reissu nii siks ei ihan thaikkuihin tms. asti voida lähtee.. Onko muita jotka ois tähän vuodenaikaan markustanu lasten kanssa etelään? :)

7.1.2015
HannnaK
HannnaK
9.5.2023
annadd
annadd
Toiveena raskaus

Nyt oli just tuonne aurinkorannikolle ja espanjan saarille huippuhalpoja lähtöjä. Mutta se on vähä tuurista kii onko sit lämmintä vai ei! :D Turkki kiinnostais mut mä katoin ettei siel oo nyt kauheen lämmintä myöskää ;/ Thaikkuihin lähtisin vaikka heti ku siellä oon ollukki, mutta Intiaan en uskalla varmaan tässä elämäntilanteessa lähteä... No, täytyy jatkaa katselemista ja neuvottelemista jos saataisiin vaikka kymmenen päivän vapaat nii sillä jo viitsii lähtee aasiaanki päin.. En vaan siitä pitkästä lentomatkasta innostu tuon ikäsen kanssa :D:D

7.1.2015
HannnaK
HannnaK

mää olin just ehdottamassa thaikkuja tai intiaa:D paitsi etten mie oo koskaan uskaltanu intiaan viedä lasta, vaikka oonkin siellä vuoden ikäsiä nähnykki:)

näihin aikoihin ei vaan lyhyen lennon matkan päästä taida hirmu lämpimiä paikkoja löytyä.  tai siis toki suomen kesäsäitä, mutta ei mitään takuuhelteisiä paikkoja missä tarkenis yölläkin pikkuvetimissä.  varmaan turkki, puerto ricot, lanzarotet, teneriffat ym on sellasia mestoja missä pääsee rannalle ja aurinko lämmittää mukavasti.  on palmuja ja lyhyet lennot.  äkkilähdöllä pääsee näihin vielä liki ilmaiseksi.   oon tehny tonnin reissuja malagaan ja hurghadaan juurikin siten, että 2 henkeä viikon reissussa tyyliin 600e plus käyttörahat.  ei paha.

7.1.2015
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...