Keskiviikkoaamua

Huomenet kaikille Mitäpä tähän päivään?

7.1.2015
misukka
misukka

Onhan toi silti tosi tyhmää jonkun laskujen takia sanoa että "abortti tai ero" ja lähteä pariksi päiväksi pois ja jättää vielä poikakin vellittä.. Sen vielä ymmärtäisin jos ois heti samana iltana tullut takas,niin ois mennyt hetken mielijohteen piikkiin.. Pakko siinä on olla muutakin tressiä kuin laskut..

Meillä mies on välillä kireä laskujen takia,mutta jos purkaa sen johonkin muuhun aiheesen,niin yleensä heti tai viimestään illalla pyytää anteeksi kiukutteluaan ja selittää ettei se oikeasti johtunut siitä,vaan on pinna kireällä kun ei meinaa raha riittää laskuihin.. Silloin itse tiedän etten ole tehnyt mitään ja etteikö mies rakastais ja samalla osaan olla kiristämättä pinnaa lisää esim. Just shoppailemalla turhuuksia.. Mutta että vaatia aborttia ja lähteä meneen,niin on kyllä aika yli lyönti..

Miehes taitaa puhumisen lisäksi tarvita lepoa.. Jos on tehnyt käytännössä vain töitä ja remonttia ja vielä laskut painaa päälle,niin on varmaan aika loppu.. Eihän tuo käytös ole selitettävissä muulla kuin ettei rakasta perhettään tai on ihan super väsynyt.. Ja toivon ja uskon että vastaus löytyy tuosta viimeisestä..

Puhukaa asiat selviksi ja sitten kannattaisi ehkä antaa miehelle pari päivää ihan rauhallista lepoa.. Ellei sitä nyt poissa ollessaan saanut,mutta henkistä lepoa se ei varmasti ollut jos yhtään perheestä välittää.. Mutta jos sais kotonaan levätä ilman että on riitaa,niin vois tehdä hyvää..

Tosin itse saattaisin olla sen verta vihainen tempauksesta ettei tekisi mieli antaa mitään lepo päiviä heti,mutta tällei ruudun takaa helppo neuvoa 😉

Tosin ruudun takaa voisi myös neuvoa ettei anna anteeks tuollaista vaan heittää pihalle,mutta silloin ei olisi mitään tunteita toista kohtaan.. Rakkaus kun saa sietään tyhmät tempauksetkin ja anteeksi anto on parisuhteessa tärkeää.. Tietysti tietyissä rajoissa..

8.1.2015
Vipe
Vipe

Hyvä juttu että puhuitte :) Jospa se siitä helpottaisi teillä. Ja kaikki kävisi parhain päin :) Tsemppiä!

Selvisikö se ihme heitto, et mitä meinas eilen illalla?

8.1.2015
misukka
misukka

Misukka, laskut meillä jaetaan ja molemmat hoitaa osan. Laskut jotka oli mennyt jo karhuille, oli tosiaan laskuja jotka on miehen ns.omia. Sanoin kyllä, että miksi ei sanonut, koska laskut ois voinut maksaa vaikka lapsienkin tililtä. Vaikka lainata ja maksaa sinne takaisin. Mutta ilmeisesti lainaaminen on miehelle kova paikka. Yleisestikin tuo on vähän sellainen, että mitään ei voi saada ilmaiseksi ja aina pitäis pärjätä yksin. Kasvatettu siihen. Saatiin puhuttua tosiaan jonkun verran ja nyt odotetaan testin tuloksia. Helpottaa onneksi ja itkeminenkin auttoi. Sydäntä kyllä raastoi tälläinen, mutta onneksi miestäkin. Ajattelin, että kun lähti niin helposti, niin on ihan tunteeton, mut onneksi ei.

8.1.2015
carata
carata

Siun pittää carata sanoo ukolle, että myös raha-asioista pitää puhua ja kertoa jos jotain laskua ei saa maksettua. Eikä tuolleen selittämättä ottaa ritolat.

Mä oon meillä vastuussa laskuista ja jos rupee näyttää siltä että rahat loppuu kesken ni infoan aina ukkoa ettei se mee shoppailee jotain turhaa jolla sais edes osan jostain laskusta maksettua.

Aika hölmöä pitää raha-asiat ihan omana tietonaan ja pähkiä niitä keskenään kun yhdessä voi etsiä ratkaisuja. Ja mieluummin pyytää maksuaikaa ku päästää karhuihin. Yleensä noihin aina joku ratkasu löytyy.

8.1.2015
misukka
misukka

Hienoa carata, että saitte puhuttua.

Taloudellisesti pärjää aina, Suomessa ei ketään jätetä rahattomaksi.

Itse en ole ollut työssä kesän 2006 jälkeen, työttömänä ja nyt sitten tyttöä hoitamassa.

Mies työssä, mutta on välillä ollut lomautettunakin. Pärjätty on hyvin.

8.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

no, kovin en enää nykyään seuraa tuota lätkää mut jonkun verran.. Ja aikoinaan olin kyllä armotonkin hifk fani. Meidän perheessä ei puhuta lätkästä kuin maajoukkuetasolla kun tuo mies on ollut armoton jokerifani. Jostain pitää luopua perheen vuoksi ;) ihana carata kuulla että saitte pienelle alulle keskustelua:) kyllä ne asiat siitä selviää kun pahe kunnolla puhumaan. . Ja hyvä vaan että tänne kirjoittelet. saat oloa purettua ja tukijoita riittää♥ nki nyt ottaa vielä itseään niskasta kiinni. .

8.1.2015
teeko
teeko

ohoh,kato kun tuli pitkä teksi kun Teeko haastoi puhumaan jääkiekosta 😉

Piti vielä kysyä että ei kai Teeko ole Hifk naisia?

7.1.2015
Vipe
Vipe

Jepulis,häviö tuli,vaikka vielä kolmanteen erään päästiin 2-0 johdossa.. Nopeasti teki hifk kolme maalia.. Mäkin olen siinä mielessä tyytyväinen ettei tää tappio putki kääntynyt voittoon veti Saroksen palattua.. Kun ärsyttää että Myllykoskea on häviöistä syytelty,vaikka miten voi maalivahdin syyks pistää häviö,jos itse ei tehdä maaleja.. Nyt huomattiin ettei ole pelkästään vahdista kiinni ja Juuse päästi kolme aika pienellä ajalla vaikka muuten hyvin pelaskin.. Kerholla on sitä paitsi aina sama ongelma että peluuttavat yhtä vahtia ja sitten kun se ykkös vahti ei pääsekään pelaan nii kakkosen pitäis olla hirveässä vireessä,pelata nollapeli ja ilmeisesti myös tehdä maaleja :( Ei kai heti voi olla parhaimmillaan jos istunut koko alkukauden penkin päässä..

Anteeksi purkautuminen,mutta ei oikein mun mielestä kerhossa kohdella maalivahteja oikein.. Täältähän se ainoa sm-liigassa maalin tehnyt maalivahtikin on maailmalle ponnistanut,kun ei kerholle kelvannut,vaan se naurettiin pihalle kun ei sen johonkin palkka ehtoon tai vastaavaan suostuttu,vaan oli vaan sanottu,että sittenhän lähdet.. No nii lähti ja pelas älyttömän hyvin,vaikka oli muka huono.. Tosin mitä sisäpiireistä kuullut,nii tämä joka päästi kaverin menemään oli saanut potkut kun yksin tuollaisen päätöksen teki..

ja on täältä muitakin hyviä vahteja lähtenyt niin että istunut kauden penkin päässä muka huonona vahtina ja sitten ottanut muualla ykkös vahdin paikan..

Ja jos vielä saa purkaa,niin yks kausi kun ykkös vahdille sattui huono peli ja itse pyysi päästä maalista pois (maalivahdit on oma rotunsa ja jos on huono päivä,niin on,muutama helppo maali,niin sitten ei saa kii enää mitään) no ei päästetty ja erä tauon jälkeen ei maaliin enää suostunut,mikä joukkueelle oli parempi,niin johto otti nokkiinsa niin kovasti ettei enää loppukaudesta päästänyt miestä maaliin.. No kyseinen vahti sai tarjouksen muualta ja olisi halunnut lähteä,mutta sopimusta kun oli jäljellä nii ei päästetty vaan väkisin pidettiin istumassa loppukausi kakkosena.. Naurettavaa mun mielestä.. Pelaajat on hyviä,mutta peluuttajat ei aina niinkään..

Mutta se jääkiekosta.. Pakko vähän purkaa,etenkin tällein maalivahti fanina.. Esikoinen saanut nimensä yhden täällä "syrjityn" ja muutenkin vähän huono tuurisen jo lopettaneen vahdin mukaan.. Sillä homma vaan meni sillei ettei paikat kestänyt.. Aina kun sai mahiksen näyttää että on hyvä,niin hajos polvi ja sitten parannuttua joutui uutta tilaisuutta odotteleen.. A-nuorissa oli ykkös vahti ja paikat kesti,mutta sitten alkoi alamäki.. Paitsi niillä kausilla kun sai pelata paljon (ei tosin täällä) niin pysy aika hyvin loukkaantumatta..

No nyt jatkoin juttua silti 😜

Joo mutta siis ihan sillei hyvä peli oli Teeko,vaikka lopulta kääntyi karmaisevaan tappioon ja poikakin tuuletti yhdelle hifkin maalille kun meidän katsomossa oli aika paljon hifk faneja jotka tuuletti,niin poika katsoi että jaaha nyt pitää kai tuulettaa 😁

7.1.2015
Vipe
Vipe

Nki, oisko sun mahdollista ottaa mies mukaan neuvolaan ja avautua siellä aiheesta? Ne vois neuvolassakin osata sanoa, että mitä se mies tekee väärin?

7.1.2015
carata
carata

Ai HPK hävis taas.. Mun on kyllä pakko sanoa, etten ihmettele 😄 Tuntuu että ne vaan huononee koko ajan. Vaikka kai ne vähän edes kampoihin laittoi?

7.1.2015
carata
carata

Sen verran juteltiin, että on tosiaan ollut siellä työkaverilla yötä ja menee aamulla klo 5 töihin. Kuulemma väsynyt ja haluaa puhua paremmin myöhemmin. Eikä halua erota ja haluaa, että me ollaan täällä. Perheenä.
Syy miksi vauvan tulo oli aiheuttanut paniikin on sellainen, mistä mä en tiennyt. Eli jotain laskuja se ei ole saanut maksettua ja niistä oli tullut karhua. Oli kuitenkin jo maksanut ne, mutta meinas, että ei tulla pärjäämään rahallisesti jos vauva tulee.

Siihen en saanut vastausta, että miten tuo toimii JOS verestä katsottuna olenkin raskaana, mutta se on kai taas loppu viikon murhe :(

Jotenkin kyllä ymmärrän sitä, onhan tilanne tavallaan stressaava meille kaikille. Märkätilat kesken, kodinhoitohuonetta ei ole ja keväällä pitäis aloittaa eeunojen kaivuu salaojien ym takia.

Miea kuitenkin lienee unohtanut sen, että vauva ei tule heti sen positiivisen testin jälkeen... Just mietn, että tyttö ois vauvan syntymän aikoihin 3v ja poika 1,5v. Eli ei mitkään kamalan pienet. Tyttö oli myös tuon 1,5v kun poika syntyi. Mutta joo... Mieleen tuli myös poikamme, joka täyttää/täyttäisi maaliskuussa 5v. Harmittaa niin kamalasti, kun en häntä ehdinyt tuntemaan ja näkemään sen kummemmin. Toisaalta, luopuminen oli nyt helpompaa. Mutta kai kaikella on tarkoitus...Niin mä uskon.

Taidetaan tehdä jo ennätystä tässä ketjussa!!! Päivän aikana kirjoitettu aika paljon. Toivottavasti kaikki kuitenkin on muistanut hoitaa lapset ja viettää laatuaikaa perheen kanssa ☺️

7.1.2015
carata
carata

vipelle vielä! Toivottavasti oli hyvä peli ;) ja pahoittelut häviöstä. Valitettavasti mä olen siitä tällä kertaa suhteellisen iloinen. .

7.1.2015
teeko
teeko

voi carata♥ on sulla lehmän hermot kun jaksat odottaa taas huomiseen! Tsemppiä hirmuisesti♥ ja nki nyt nostaa saman tien kissan pöydälle eikä anna periksi! mulle kun mies olis sanonu että mee kävellen kauppaan mä olisin ottanut avaimet ja lähteny sinne kauppaan autolla ja jättänyt kysymättä lapset sille. Oikeasti nainen! Pidä puolesi!♥

7.1.2015
teeko
teeko

Carata, puhukaa keskenänne. Väsyneenä (miehesi tässä) ihminen voi sanoa mitä vain.

Kummallinen kommentti häneltä tuo, että ette te täällä enää kauan asu.

Mihin sinä edes lasten kanssa voisit muuttaa lyhyellä ajalla?

7.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

no Huh Huh mikä kommentti caratan mieheltä!!? Musta vois outoa tulla vältteleen puhumista ja laukoon tollasia kommentteja.. Etenkin jos on jo kerran sanonut ettei haluukkaan erota.. Vai olettaako että uhkailemalla tollaisilla heitoilla annat periksi..

7.1.2015
Vipe
Vipe

Olipas kumma lausahdus caratan ukolta :-O Vähän pelottavakin.
Kunpa se ukko nyt suostuis jutulle eikä vaan pakoilisi.

7.1.2015
misukka
misukka

Kai se tästä. Pakko vaan puhua ja puhua. Ehkä rakastaakkin. On se vaan niin söpö! Masentuneen näköinen se oli kun laahusti ja ehkä sitäkin vähän harmitti! ..Mutta suihkusta äsken tulleena en kyllä vieläkään tajua tota testiä! Mulla on meinaan alavatsa ihan pinkeä. Umppari se ei ole, koska se lähti jo kun täytin 18v, mutta siis apua. Onneksi aamuksi jäi vielä yksi testi ja sitten vielä verestä! Pakko saada tähän joku tolkku.

7.1.2015
carata
carata

Täällä mies tuli kotiin just kun laitoin lapsia nukkumaan ja oli menossa jo tytön viereen nukkumaan, kun se vähän inahti, mutta kielsin. Tyttö meinaan yhdessä vaiheessa tottui siihen, että joku on vieressä ja se tuotti mulle ongelmaa, kun molemmat lapset menee nukkumaan samaan aikaan. Huijauksen kautta sain tytön oppimaan, että "äiti tulee kunhan pikku veli nukkuu" ja yllättäen, tyttö aina ehti nukahtaa ennen kuin olin imettänyt. Nyt mies meinasi uhmata tätä ja kun sanoin, ettei mene vaan äiti tulee kun veli nukkuu, niin mies totesi vaan, että "ois voinut, kun ette te täällä kauaa enää nuku". En tiedä meinasko että me lähdetään ja muutetaan vai mitä. Nyt meni makkariin jossa poika nukkuu, joten ei toivoakaan, että saatais puhuttua. Se kai menee aamuvuoroon. Ehkä siksi tai sitten välttelee. En tiedä. Itkemään mut sai jo tolla kommentillaan, onneksi lapset ei nähneet.

Ja nki, en tosiaan myöskään vannois, että teillä puhumalla paranis, kun mies käyttäätyy siellä niin lapsellisesti. Kaiken lukemani jälkeen heittäisin kyllä miehen pihalle. Oikeasti. Vaikuttaa olevan niin epäkypsä isäksi ja puolisoksi. Kohtelee aua kuin mitäkin tiskirättiä ja pahinta tässä musta on se, että teillä on jo lapset ottaneet mallia. Teini-ikää pelkäisin itse tällä hetkellä, meinaan sun sanalla ei tule olemaan silloin mitään valtaa. Jos siis isään tulevat.

7.1.2015
carata
carata

Tuokin on kyl nin totta, et aikuisten pitää pystyä.selvittää riidat aikuismaisesti, ja plussaahan se on mikäli sillä saa ehjän perheen ja lapset isän ja äidin. Mut nki:llä taitaa olla vaan sen verran mahdoton tilanne ettei siellä iskä pysty / halua selvittää asioita niinku aikuiset.. Mikä on harmi.. Harmittaa hirmusti tuo et lapset ottaa sen mallin iskältään sit ja heidänkin mielestä on sit ok pitää äitiä tyyliin kynnysmattona..

7.1.2015
tennari
tennari

Maarua kirjoitit niiiin hyvin, kiitos! Mä en jäisi huonoon suhteeseen lapsien takia, mutta lapsien takia ja sen takia, että he saisi perheen jossa on isä ja äiti, olen valmis hoitamaan näitä riitoja kuin aikuiset. Jos meidän kohdalla kuitenkin ero tulee, niin asunto on myytävä. Ja kyllä mä senkin uskon, että lapsien kanssa pärjäisin yksinkin, mutta meillä se tosiaan vaatii sen, että talo myydään ja molemmat muuttaa omilleen. Mies ei ole edelleenkään kotona, mutta kun tyttö on kysellyt, niin kysyin suoraan, että tuleeko se tänään vai ei, niin ilmoitti tulevansa. Tiedä sit koska. Lupashan se eilenkin. Ilmoitin kyllä myös, että katoan täältä lapsien kanssa huomenna ja tullaan takaisin viimeistään tiistaina. Että näin. En sen enempää kysellyt.

7.1.2015
carata
carata

Voi hyvät hyssykät nkin ukkoa kanssa. Hyvä vaan että lopetat palvelun moiselle.

Mä en vieläkään jaksa uskoa, että sie päivästä toiseen siedät tuota käytöstä sua kohtaan. Niin kauan ku sä annat sen käyttää sua kynnysmattona ni lapsetkin oppii saman käytöksen..

Sun tarttee oikeasti tehdä loppu tuosta ukon sikailusta sua kohtaan. Tavalla tai toisella.

Caratan ukon olis kyllä aika ruveta lampsimaan kotia kohti. Ei se tilanne tällä tyylillä ainakaan parane :/

7.1.2015
misukka
misukka

Juu ehkä huonoin tekosyy jatkaa huonossa suhteessa lasten takia.. Kyllä ne lapsetkin voi paremmin kun vanhemnat voi paremmin, vaikkakin eri osoitteissa sit.. Näin de vaan menee.

Maarua puhuu asiaa. :) Kyllä meillä kaikilla pitäs olla sellanen tietty raja mitä ei pitäs ylittää tai jos se ylittyy ni hommalle pitäs tehdä jotain. Itellä lähipiirissä muutama tapaus jossa miehet saa tehdä mitä vaan ja naiset vaan kotona kokkaa, siivoo ja kuuntelee kettuilut päälle. Eikä puhettakaan et ite voisivat tehdä mitään mitä mies ei halua niiden tekevän.. Surullista kattoa vierestä.

Täytyy itte olla kiitollunen tuosta ukkokullasta. Että tasavertaisina ollaan ja eletään. :)

7.1.2015
tennari
tennari

Ja mä mitään pieniä vaatteita saanu laitettua.. :D Ehtiihän tuota. Sanpinki miehelle et saavat sit esikoisen kaa pestä ne ja tuoda tullessaan sairaalaan kun kerran näin ajoissa ollaan kaiken kanssa.. :D

Jotenki sitä saa aikansa kulumaan ilman et mitään hirveesti tekee..

7.1.2015
tennari
tennari

Samaa mieltä maaruan kanssa.. Jos raha on ongelma,niin aina jotenkin pärjää,suomessa kuitenkin suht hyvät tuet yksinhuoltajille,vaikka varmasti vyötä kiristäen tarvii elää.. Mutta esim. Yksi tuttuni,on neljän lapsen yksinhuoltaja ja maksaa 5h+k asunnosta keskustassa paljon vähemmän kuin me 3h+k syrjemmässä.. Että katto ainakin pään päälle löytyy..

Ja jos miettii lasten takia ettei voi erota,niin on se ero parempi,kun lapset kuitenkin aistii sen pahan olon ja ilmapiirin mikä kotona vallitsee.. Jo vauva on sellainen että jos itse on väsynyt ja pahalla päällä,niin on vauvakin,mutta jos on hyvä ilmapiiri ja pirteä äiti niin vauvakin yleensä yhtä hymyä :)

Eli ei lasten takia kannata jäädä huonoon suhteeseen,lapset vaan kärsii..

7.1.2015
Vipe
Vipe

Niin eikös siinä joku raja ole että kun on tarpeeksi kauan ollut avoparina niin on samat oikeudet kuin avioparilla.. Ainakin puolison kuollessa,mutta en tiedä onko myös erotessa.. Siihen joku varmaan osais vastata paremmin,mutta eikös se aika ole juuri tuo 5v.

Ihan oikein nki,en mäkään miehelle ostais mitään jos pistäis mut lasten kanssa kävellen kauppaan!! Ja kun kohtelu on muutenkin tollaista!!

7.1.2015
Vipe
Vipe

carata,mulla kans ollut niitä missä ne viikot,mut nekään ei näytä enempää kuin 3+ mikä siis tarkoittaa 5+ eli jos esim. Olis viikolla 10,niin silti näyttöön tulee toi 3+ 😊 näin olen käsittänyt,vaikka en tiiä kun olen itse testannut aina heti.. En tiiä pitäiskö nytkin testata ihan mielen rauhan vuoksi,kun kuukautiset kohta 2viikkoa myöhässä.. Vaikka en osaa ajatella että voisin olla raskaana kun ehkäisy ollut käytössä.. Toi imetys varmaan sotkee kiertoa,mutta pieni epävarmuus on kun esikoisen kohdalla imetyksestä huolimatta oli säännölliset.. Mut eiköhän nuo ala viimeistään muutaman päivän päästä,kun jouluna oli sellainen tunne että alkavat (ja silloin olis kuulunut alkaa) muttei alkanut,niin silloin sitten ilmeisesti olikin vasta irtoamis hetki.. Ennen nauroin että ihan on ihmisten mielikuvitusta että muka tuntevat munasolun irtoamisen,mutta itse aloin ekan raskauden jälkeen tuntea.. Ainakin useimmiten vaikken aina.. Mutta vähän säikäytti kun muutama päivä sitten kun tuli oudon huono olo,kysyin mieheltä että kauan joulusta on aikaa ja se totes että 2,5 viikkoa,niin pomppasin pystyyn ja tarkastin kalenterista,mutta eihän siitä ollut silloin kuin just ja just 1,5 viikkoa 😁

Mitään muuta vikaahan pienessä ikäerossa ei olis,mutta tahdon että vauva saa oikeasti olla vauva sen ekan vuoden vähintään ja sit voi alkaa katsella että josko kaveria hankittais 😏

7.1.2015
Vipe
Vipe

Vipe, mullakin oli joskus sellainen, johon pamahti jopa viikot, mut jostain syystä nyt käteen tarttui noi. Mut josko se verikoe paljastaa. Aamulla kyllä taidan tehdä aamupissasta vielä, niin ei jää turhaa se toinen tonne kaappiin.

Tennari, meilläkin on kolme autoa, joista yksi on täysin mun. Kaksi on miehen. Toinen työauto, toinen "kauppakassi" ja sellainen enemmänkin edustusauto. Vakuutukset on kaikki mun nimissä, koska olen nuorempi ja näin ollen saatiin jotain alennusta, mutta en mä kyllä suostuis siihen, että mies omis kaikki autot ja rajoittais niiden käyttöä. Oli omat tai ei.
Ja mies on ollut työkaverinsa luona, joka ei mua haittaa ollenkaan. Tai ainakin yksi yhteinen kaveri sanoi sanoi sen olleen siellä.

7.1.2015
carata
carata

Pakko laittaa jotain hyvääkin tänne sekaan 😉

7.1.2015
Vipe
Vipe

Ja kiva kuulla et Vipen pojan kontrolli mennyt hyvin. :)

7.1.2015
tennari
tennari

onko ehkä vilkkain keskustelu aikoihin 😜

7.1.2015
Vipe
Vipe

Ja juu, jos nki teidän esikko on jo mallia isältään ottanut käytökseensä ni ei hyvältänäytä.. :/

7.1.2015
tennari
tennari

Ei lapset tyhmiä ole, mutta 2v 4kk ikäiselle tuo "töissä" on kelvannut. Ainakin toistaiseksi. Jossain vaiheessa sanoi, että "isi autotallissa", mutta eipä tuo ollut. Kai sieltä pannuhuoneesta vaan oli kuulunut jotain, kun ne on vierekkäin.

7.1.2015
carata
carata

Voi voi.. Meil o täl hetkel pihassa kolme autoo joista jokainen on miehen nimissä. Mut kerran ku yhdessä ollaan ja asutaan ni mä kyl näen asian niin et jos mie autoa johonki kauppareissulle tarviin ni mie sen auton tosta pihasta sillo ittelleni lämmitän ja kauppaan sillä ajelen, sanokoot ukko mitä haluaa.. :)

Ostat nki kaupasta vaan ne tarpeellisimmat jos kävellen joudut käymään.. :)

Carata, ukkos siis on ollut jossain "ei niin luvallisilla teillä?".. Noh, toivottavasti kertoo rehellisesti missä on luuhannut..

7.1.2015
tennari
tennari

Pitkään on kyllä ollut pois ja ehkä jopa turhan takia ellei testi nyt positiiviseksi muutu verikokeissa.. Mä olen kerran tehnyt tollaisen viiva testin kun digitaaliset oli loppu ja sen jälkeen päätin että paljon parempi vaan ostaa se missä näyttöön tulee selkeästi joko "raskaana" tai "ei raskaana"

Ja jos kerran noi on ollut teidän ehkäsynä,niin eikös se ole sitten vähän enempi miehen vastuulla,että keskeyttää ajoissa? Eli vastuu pitäis kantaa.. Olis vaan hyvä että luikkis edes kotiin jotta saisitte selvyyttä väleihinne..

Ja tuo nki:n ukko... Huh Huh,enpä kai muuta osaa sanoa.. Ihan täys törppö tuntuu olevan.. Johan siinä lapsikin kärsii jos huomaa että isi ei häntä syliin halua.. Ja kai sitä kotona tosiaan saa liihotella vaikka nakuna.. En mä ainakaan ole koskaan kotona täysissä pukeissa paitsi jos on vieraita..

unohdin aamulla että ollaanhan me taas illalla peliin menossa ;P

Ja pojan kontrolli meni paremmin kui hyvin 😊 Jos sama meno jatkuu niin vuoden lopussa jo saatetaan yrittää purkaa lääkitystä.. Mutta aika näyttää ja lääkäri sanoi ettei kannata liikaa toivoa että uusiutumis riski on tosi suuri..

7.1.2015
Vipe
Vipe

Ja otat nki pari pulkkaa mukaan, niin kyllä niillä äkkiä kauppatavarat tulee 😉 Lapset ei kyllä mahdu mukaan ja kurkkua ym vihanneksia en ostais, kun paleltuu, mut muuten.

7.1.2015
carata
carata

Mä just kävelin lapsien kanssa apteekki-posti-kauppa reissun joka oli alle 1km. Kaikki oltiin ihan jäässä ja nenät valu. Oikeasti. Vaikka asteita oli vähän, niin lumisade ja tuuli oli ihan kamalat. Enkä ostanut kuin velliä pojalle, eli ei ollut ostoksia jotka ois tuonut lisäpainoa, mutta jos olis ollut viikonloppuruoat, niin kyllä olisin itkenyt.

Musta tollainen toisen rajoittaminen on jo törkeetä. Jos on yhteinen auto, niin kyllä sitä silloin täytyy saada käyttää. Tai sitten menet yksin kauppaan kävellen ja lapset jää miehen kanssa kotiin. En mä tollaista jaksais.

7.1.2015
carata
carata

Nki, jos teillä esikko jo tekee samaa kuin isänsä, niin onnea teille hänen teini-iän kanssa ja aikuisena työpaikalla, jos sellaisen saa. Tollainen lapsellinen käytön kun ei aikuisten oikeassa tosielämässä pitkälle kanna. Vastuuta pitää ottaa ja pitää pärjätä yksinkin. Ehkä mies pitää sua äitinsä korvikkeena. Mäkin kyllä suosiolla lakkaisi passaamasta ja käskisin hoitamaan omat asiansa. Pyykit ja ruoat vähän aikaa. Ehkä jopa lopettaisin siivoamisen. Kyllä ne joskus hoksaa, että on pakko tehdä jotain itsekkin! 😠

7.1.2015
carata
carata

Ja mieheen en nyt välttämättä ihan luota näiden viime päivien perusteella. Sen verran yhteisiä kavereita on, että sain selville missä on ollut. Ja jos nyt oisin halunnut oikeasti sen menemisiä seurata, niin olisinhan mä voi ut sen ipadiltä katsoa missä se menee. Siellä kun on se "find my iphone" tms sovellus, mistä kartalla näkee sit missä omat laitteet menee. Mutta enpä viitsinyt. Sanomista siitä ois vaan tullut. Koitan antaa mahdollisuuden olla luottamuksen arvoinen. Voihan se olla, että kun tulee kotii , niin voi tulla kaikenlaista seliseliä...

7.1.2015
carata
carata

Nki, hommaa oma auto, johon miehelläs ei ole asiaa. Hullua tollainen, että kieltää autolla ajon ja kaupassa käynnin, eikä anna edes laittaa autoa lämpiämään. Meillä ainakin auto lämpiää kovilla pakkasilla aina ja on jopa hetken tyhjäkäynnilläkin, että saa lapset laitettua oikeasti lämpimään autoon. Maailma ei siitä kuitenkaan paljoa saastu, eikä se tyhjäkäynti loppupeleissä paljoa polttoainetta vie. Huhhuh. Ja mä en ymmärrä miksi kommentoida edes tota peppu asiaa. Kyllä mä ainakin kulken kotonani just niissä vaatteissa kuin parhaaksi näen. Kesällä lähes alasti, jos on kuuma. En kyllä jaksais tollaista. Tee ihmeessä ruoat vaan itselles ja lapsille. Nuolkoot mies näppejään.

7.1.2015
carata
carata

Höh nki, eihän kukaan voi kieltää kaupassa käymästä! Prkl. Kyllähän lasten jos kenen on ainaki ruokaa saatava ja jos kauppaan on matkaa niin et autolla mentävä ni se on sillä kauppaan sit mentävä.. Mie itte olisin varmaan niin tyly jos tollein mulle sanottas et lähtisin kylmällä autolla kauppaan, ilman et edes lämmittäsin sitä ja sen jälkeen ostasin sieltä vaan ittelle ja lapsille tarpeelliset hommat. Kiukuttelijat osaa itelle hankkia omat tarvittavat asiansa..

Ja miks pitää kuittailla tollasia pyllyhommia... Ihan typerää. :/

Mitä mä oon nki sun ukostas lukenu ni ei sulla helppoo ainakaan sen kaa oo.. Lopeta passaamasta sitä ja käske ite ostaa omat ruokansa plus tyyliin pestä pyykkinsä. Kun ei ne aina vissiin sun tekemänäkään oo hyvin vaikka miten tekis.. Ärsyttää oikein sun puolesta!

7.1.2015
tennari
tennari

Verikoehan se on varmin. :)

Meillä tää typykkä oli ekassa ultrassa 10 pv pienempi jolloin la muutettiin tammikuun lopusta helmikuun alkuun. Sit seuraavissa ultrissa tää on kasvanu sen tammikuun lopun la:n mukaan mut kukaan la:ta ei o vaihdettu.. Saas nähdä millä viikoilla huomenna kasvaa ku 36+1 olis. Viimeks ku mitattiin 26+5 ni oli 28+3 kokoinen..

7.1.2015
tennari
tennari

Yritystä ei ole ollut yhtään, mutta ehkäisynä on toiminut melko pitkälti imetys ja keskeytetty... Mutta eihän noilla siis mitään 100% varmaa ehkäisyä saa.

Ja testi..Luulen, että voi on ns.viivan paikka, koska toi "haamu" tuli heti kun se alkoi kastua. Kun taas toi tarkastus nega tuli myöhemmin vahvemmaksi. Mene ja tiedä. Verestä otetaan kuitenkin huomenna, niin josko asia ratkeis.

7.1.2015
carata
carata

Miusta siinä näky selkee viivan paikka. Mut jos se sit on tuon testin ominaisuus. Mene ja tiedä. Mun oli pakko tästä raskaudesta tehdä tollanen testi ku ei kaupassa muita ollu. Yleensä siis suosinu liuskatestejä.

Kaks testii tein parin päivän välillä ku menkat oli sen 10pv myöhässä, jolloin liuskatestillä saanu vahvan plussan. Sain vaan haamuja aikaiseksi noilla. Ja sit mä olinki jo niin hermona et ku liuskatestin sain kouraan, ni siitä sai plussan muttei kontrolliviivaa lainkaan :D Siinä vaihees mä heitin tikut hittoon ja totesin et kattellaan.

Kuitenki vauva kokoajan ollu päivän verran edellä laskettuun nähden. Ja tänään mittas pään ympäryksestä et vastas viikkoja 34+0 vaikka 32+5 menossa. Eli ne haamut ei voinu johtua siitä et olis alkunsa saanu myöhemmin.

Nyt mä harhauduin ku ajatus oli se et onko se tuon testin ominaisuus, että se viivan paikka tulee aina näkyviin ku kastuu...

Vai tuleeko viivan paikka ekaksi haamuksi vaikka muilla testeillä sais jo plussan.

Voi noi oireet tulla pelkästä stressistäkin. Mähän kärsin 9 vkoa "raskauspahoinvoinnista" ja monesta muusta oireesta keskenmenon jälkeen kun yritettiin uudestaan.

Teillä ei tosin ole yritystä ollut mutta muuta stressiä ihan järjettömästi.

7.1.2015
misukka
misukka

Soitin neuvolaan ja varasin ajan verikokeeseen. Eipä jää sitten epäselväksi onko raskaus vai jotain muuta. Huomenna siis labraan ja joko huomenna tai pe tulokset. Tiistaille varattiin jo aika, kierukan laittoon. Haluan kuparisen, vaikka lisäiskin vuotoa. Mutta yhtään hormoneja ei enää. En tiedä loppuuko imetys kierukan laitoin myötä, mutta sen näkee sitten.

Neuvolatäti sanoi, että kuulostaa kyllä raskaudelle, mutta voi johtua ihan siitäkin, että hormonit on sekaisin. Ja en kyllä ihmettelis, kun edelliset KUNNON menkat on ollut tosiaan joulukuussa 2011. Sen jälkeen olen ollut koko ajan joko raskaana tai imettänyt. Jollei nyt jälkivuotoa ja pikku tiputtelua lasketa :D

7.1.2015
carata
carata

Misukka, mustakin selvä vastaus olis ollut mieluisa. Mutta ei toi nyt ihan kamalan selkeä haamukaan musta ole...

Sralla, oireet voi tietenkin olla muutakin, mut kaikki pahoinvoinnit, maidonloppumiset, väsymys, pissahädät ym vaan viittaa näin ajateltuna raskauteen. Lisäks musta tuntuu, että vatsa on taas pömpömpi, mutta se voi toisaalta johtua alkavista menkoista tai ihan vaan tuosta joulun ja uudenvuoden ruokaähkystä, joka nyt vasta alkaa olemaan tasoittunut.

Tennari, tätä "abortti tai ero" hommaa ei enteillyt mitään. Tuli täytenä pommina, kun mies tuli töistä maanantaina. En tosiaan olis arvannut, että vielä lähtee menemään. Vaikka musta kyllä oli hyvä, että meni. Parempi mennä muualle raivoamaan. Etenkin, kun miehen takia tyttö oppi sen "saatama"nkin, jota viljelee nyt välillä. Mies ei juo, eikä musta ole sen oloinen, että pettäis. Joskus seurustelun alussa jäi kiinni tyttöjen kuvista koneella, mutta muutoin ei kyllä ole tarvinut vahtia.

7.1.2015
carata
carata

Voi että carata!
Mä niin toivon että sun mies nyt tulis ja saisitte keskusteltua.

Kiva kuulla misukka et sait salkkua niin ei tartte sitä pomoa enää kattella ;)

Me vietiin poika aamulla mummille ja lähdettiin miehen kanssa Lohjalle. Muutamat asiat on hoidettu ja mies on nyt sairaalalla terapiassa. Haen kohta sille ruoan kun itse vedin salaatin tässä subissa ja mies ei halua nyt mihinkään syömään kun paniikki iskee välillä. Lupasin sille sitsubin ttuoda. Sit jatketaan taas kaupoille hoitamaan loput jutut ja ehkä joskus kotiin ;)

7.1.2015
teeko
teeko

Sitä mun piti Carata kysästä et käviks tää ihan niinku salama kirkkaalta taivaalta? Et ei o ollu mitään merkkejä tollasesta temppuilusta aiemmin?

Ja juu, nuo oireet voi tosiaan johtua ahdistuksesta tai väsähtämisestä. Miun sisko oksenteli paljon jossain vaiheessa ku se oli vähän väsähtäny ja ahdistunut asioistaan..

7.1.2015
tennari
tennari

Ihan oikein laitoit viestiä ukolles Carata.. Jospa ukko vähän ees miettis mitä tekee..

Misukka, hyvä et sait saikkua.. :) Minä oon aika skeptinen kaikkien supistusten suhteen ku sillo maaliskuussa 2013 esikkoa käynnisteltiin 2 pv. Tulikoko ajan julmettuja supistuksia ja alakerta oli vaan entisellään, ei mitään muutoksia.. 2pv tosiaan käynnisteltiin ja sen jälkeen meni vielä liki 19 tuntia ennen ku pääs tositoimiin..

Mut sit kuitenkaan uskalla kotonakaan ootella jos kipeesti alkaa supistelee ku meiltä kuitenkin tunnin ajomatka synnärille.. Ettei sit kuitenkaan tartte kesken matkan synnytyshommiin..

Pyh ja pah, minuuki laiskottaa. Piti tosiaan tehdä vaikka mitä tällä aikaa ku mies lähti esikon kaa asioille.. Täällä tää aika on kulunu suklaata syödessä ja sohvalla istuessa.. :D

7.1.2015
tennari
tennari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...