Muanantai!

Huomenia! Se olisi vuoden ensmäinen maanantaiaamu. Mitäpä teitin päivään kuuluu tänään?

5.1.2015
misukka
misukka

Voi hyvä.ihme sentään. :/ On aikalailla ylireagointia kyllä nyt.. Mihin se ukko sit läks ku sanoit et otti ja läks?

Kyllähän se niin vaan on et elämässä ei kaikki mee aina niin ku suunniteltu mut eihän kaikkeen voi olla vaihtoehtona aina ero tai joku muu radikaali homma..

6.1.2015
tennari
tennari

Märkätilat on edelleenkin kesken. Kaikki ostettu, kun vaan joku tekis. Mut miestä ei kiinnosta, ehkä ei jaksa, kun tekee kuitenkin joka päivä pitkää päivää ja lomat ottaa rahana. Mutta voi olla, että senkään takia vauva ei nyt kiinnostais, mutta eihän se huomenna tähän tuliskaan! Ja nyt kun kaikki ois vielä säästössä niin tytölle kuin pojalle, niin hassuahan se ois väittää, että nyt olis ihan kamalan väärä hetki! Ja ero..Ero ois vaiheampi, koska talon laina on yhteinen ja niin ollen tää olis pakko myydä. Ostettiin tää vasta syksyllä ja remonttilainaa oli sen verran, että saatiin tehtyä kaikki. Nyt jos myytäis niin verottaja iskis voittoihin. Pari vuotta tässä kuitenkin yhteiseloa eronneena ei onnistuis. Jos mies ei tätä mahsollista lasta hyväksyis. Lisäks meisän täytyia varmaan saada eropaperit tehtyä ennen sitä, että lapsesta vahingossakaan tule miehen lasta, vaan isätön.

5.1.2015
carata
carata

voi carata.. todella typerä kommentti tuo mieheltäsi on. Mahtasko hän olla teidän rempasta ja muutosta vielä niin puhki että tuntuu ihan ylivoimaiselta ajatus? tosin luulisi että ihan ylivoimaiselta tuntuis erokin.

Ja miehrltäsi todella ajattelematonta vaatia aborttia kun tietää sun suhtautumisen siihen. Ylipäätään tuommoiset jyrkät vastakkainasettelut ja valinnat on julmia. Kaikesta pitäis kuitenkin pystyä keskustelemaan. Ja nyt jos olikin "väärä hälytys" niin jää tuommoinen kuitenkin mieleen kaihertamaan :(

5.1.2015
Mummy83
Mummy83

No johan on carata.. Aikamoisia vaihtoehtoja miehes antoi.. :/

Täytyy vaan Maarua toivoa et tää kaveri olis pysyny sutjakassa kunnossa.. Ja et toi meidän neitosen syntymäpaino oli siks vaan niin suuri ku oli niin paljon yliaikainen.. Noh, torstainahan sen näkee, näillä mennään sinne asti.. :)

Nyt tarttee käydä nukkuu.. Täytyy huomenna jatkaa kaappi inventaariota.. Vanhoja vaatteita yms kierrätykseen jotta tulee kaappeihin tilaa tarpeellisimmille jutuille.. (ja kun heittää pieneksi käyneet vaatteet pois, poistuu paineet siitä et niihin pitäs joskus vielä mahtua ;) )..

5.1.2015
tennari
tennari

kaikessa on puolensa 😉

mutta rahallisesti ei pitäis olla ongelma,kun/jos on kaikki vauva tavarat ja vaatteet valmiina.. Ja ei se pienenä kauhean isolla summalla syö.. Sitten lähempänä teini ikäähän tulee enempi menoja,mutta se o sen ajan murhe 😊

ja oishan hassua antaa välistä yksi lapsi pois ja hankkia sit myöhemmin kuitenkin kolmas..

5.1.2015
Vipe
Vipe

Vipe, mun kotona sisarukset on niin, et veli ja sisko on paein vuoden ikäerolla ja minä sitten viimeisenä sillä erotuksella, että siskon kanssa ikäeroa on 6v. Yksinhän sitä sai usein leikkiä, mutta tavallaan tuossakin oli omat hyvät puolensa. Ikäeroasiassa olen koittanut ajatella omaa jaksamista ja siksi tuo hieman pidempi on ollut ajatuksellisesti parempi jo senkin takia, että kun tyttö menisi kouluun, niin olisin voinut olla vauvan kanssa kotona ja saattaa hänet kouluun. Vaikka mikäpä sitäkään nyt estää. Ja eihän tämäkään raskaus varmaa ole :))

5.1.2015
carata
carata

Caratalle vielä.. Ehkäpä se pieni ikä ero voi olla jopa parempi.. Kuuluisi "samaan sarjaan" muiden kanssa,eikä olisi ulkopuolinen,miten saattaa käydä jos on hirmu pitkä ikäero.. En tiedä olisiko niin,mutta ajattelin että voi ehkä jossain vaiheessa olla.. Kun meillä saattoi pikkuveli jossain tilanteessa olla "liian pieni" vaikka oli vaan vuosi enempi ikäeroa kuin mulla ja isoveljellä..

5.1.2015
Vipe
Vipe

Kiitos kaikki (tähän ISO sydän)! Loppiaisen takia voi olla, että testin osto taas lykkääntyy, jollen joulu metsästämään velliäkin jostain kaupungista!! Huoh...Kyllä tää maanantai meni nyt ihan pipariks...:(

5.1.2015
carata
carata

Mie kuulun tähän joukkoon, joka suht aktiivisesti keskusteluja seuraa, mutta harvemmin uskaltautuu kirjottelemaan. MUTTA.
Herranjestas, Caratalle voimia!! ❤️ Kahden ihmisen mahdollinen aikaansaannos miehen kommenttien ja kävelemään lähdön vuoksi muuttui totaalisesti päälaelleen. Ison keskustelun paikka teillä on, onpa testi + tai -.

5.1.2015
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Niin, mihähän täytän tänä vuonna 45, meillä tyttö nyt 1v 2 kk.

Joten ihme oli että edes saatiin kolmas lapsi. Pojathan meillä tänä vuonna täyttää 15 ja 8.

5.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Misukka, mietin samaa. Jos en ole edes raskaana, niin voi olla, että silti tulee ero. Ei noin käyttäytyvän ihmisen kanssa voi vaan olla. Jollei kyse ole oikeasti paniikista. Testin ajattelin käydä itse ostamassa huomenna, kun pojan vellitkin on loppu. Jännittää!

5.1.2015
carata
carata

PJM, vaikka lapsien ikäerosta tulisikin pieni, niin kyllä mäkin jo hieman olen toivonut, että saataisi vauva. Juurikin sen takia, että lähempänä 30v sitä ei välttämättä enää saa. Ja kolme kyllä on ollut aina sellainen meille ihanteellinen määrä lapsia. Jollei nyt sitten kaksoset pamahda. Mutta mun mielestä kaikelle on tarkoitus ja myös tämänkin nahdollisen raskauden on ylempi suunnitellut.

5.1.2015
carata
carata

Päästele carata tänne höyryt ja anna ukon ny miettiä keskenänsä juttuja hetken aikaa.

Sun täytynee joka tapauksessa se testi tehdä. Ajatella jos kaikki tää olisi vielä turhaa jos et olisikaan raskaana.

Mutta teillä on kyllä isosti asioita selvitettävänä :/ Käy tässä hommassa nyt miten tahansa.

5.1.2015
misukka
misukka

Ei ole totta, carata!

Isosti voimia sinulle!

Mikä lapsellisuus-kohtaus sun miehelle iski?

Täysin vastuutonta häneltä ehdottaa aborttia tai adoptiota.

Olen sun pohdintaa mahdollisesta raskaudestasi seurannut, vaikken ole kommentoinut.

Pakko sanoa, että olen salaa jopa toivonut, että olet raskaana; varmaan johtuu siitä, että toista ja kolmatta lastamme me jouduimme niin monta vuotta odottamaan.

Ja myös se, mitä tekin olette jo joutuneet kokemaan aiemmin.

5.1.2015
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Toivon että järkiintyy, koska jos meille ero tulee niin teen kaikkeni, että saisin lapsien yksinhuoltajuuden. Mun mielestä se ei ole kenenkään lapsen edunmukaista, että isä on juntti ja haluais vaan tavata osaa lapsista, koska yksi tuli hänelle ei sopivaan aikaan.

5.1.2015
carata
carata

Pakko vielä avautua. JOS olen nyt raskaana ja lapsi syntyis ja menis adoptioon, niin en tiedä mikä järki siinä olis. Tyttö oli 1,5v kun poika syntyi ja jopa se odotti, että pääsee katsomaan veljeä sairaalaan. Niin nyt äidillä vain masu katoais ja se ois siinä?
Lisäks, varallisesti meillä menee paremmin kuin osalla perheistä joten yksi suu ruokapöydässä ei tosiaankaan maata kaataisi. Ei alkuunkaan.

Mä en vaan ymmärrä.

5.1.2015
carata
carata

Mä just sille sanoinkin, että ainakaan yhteishuoltajuutta meille ei sitten tule, koska en mä vois antaa osaa lapsista isille viikonlopuksi, kun yksi jäis kotiin. Ihan oikeasti :( Hirveä ajatus.
Naurettavaa tässä vaan on se, että mitään testiä ei ole vieläkään tehty ja mikään ei siis ole varmaa. Lisäksi kyse voi olla tuulesta tai jostain muustakin, niin silti näin.

En tiedä. Jotenkin tuntuu vain siltä, että nyt kun sillä on "tilaisuus" lähteä, niin se lähtee. Ja sanoin sille kyllä, että jos lähtee, niin ei tarvii tulla takas. Koska mä en vaan siihen aborttiin pysty.

Yhden lapsen olen jo joutunut hautaamaan ja ottamaan syliini kuolleena, niin en mä enää niin voisi tehdä. En ainakaan omasta tahdosta. Sitä ei vain kestä. Mies ei tuossa esikoispojan synnytyksessä mukana ollut ja sen takia ei varmaan ymmärrä miksi mä en voi sitä aborttia tehdä. Tai edes harkita.

Jotenkin mies saa tän raskauden kuulostamaan niin mun suunnittelemalta "tempulta". Kolme lasta mä aina olen halunnut, mutta ajatuksena oli, että kolmas vasta sitten kun tyttö menee kouluun.

Äääh. Ärsyttää. En tiedä kehtaisko sille alkaa avautumaan vai antaisko vaan olla. Onneks kuitenkin hän ymmärsi lähteä, eikä vaatinut mua ja lapsia lähtemään.

5.1.2015
carata
carata

Mä taisin kirjottaa äsken riittävän rumasti kun puhelin sensuroi tekstin jo lähetysvaiheessa...

Caratalle isosti voimia. Tosi inhan tempun nyt ukko teki. Ihan käsittämätön mulkero.

Olkoonki että kyseessä lienee joku paniikkireaktio ukolla niin totaalisen anteeksiantamaton isku päin näköä. :/

Mie oon täällä niin raivona siun puolestas ettei tule mitään järkevää ulos...

5.1.2015
misukka
misukka

Kiitos mummy.. Täytyy kysellä apteekista jos tota alkaa nyt enempi tulee.. Nyt oli tosiaan ihan vähän vaan ja senkin huomasin vaan kun poika oli sylissä ja pyörittelin sen hiuksia 😊 Ja tosiaan vauvalta karstan paremmin näkee ja saa pois kun hiuksia on vähän,mutta pojalla on nii paljon jo kuontaloo että hukkuu sinne sekaan..

voi kauhee carata.. Ei kai tollaisia ehtoja voi ladella.. Sullahan asiassa enemmän jaksamista on.. Itse sanoisin tollaiselle miehelle että senkus lähtee.. Mutta toki helpompi sanoa tällein ulkopuolisena.. Mutta jos pitäis valita lapsen tappamisen ja eron väliltä niin kai se olis se jälkimmäinen 😞 Ja hassuahan se ois että kuitenkin kaks lasta kelpaa perheeseen ja kolmas annetaan pois.. Lapsen vois olla vaikea ymmärtää sitä myöhemmin..

Toivotaan että miehellä on ollut vaan huono päivä!

5.1.2015
Vipe
Vipe

Voi ny maanantai! Testi jäi ostamatta ja tekemättä, koska mies töistä tullessaan tiputti sellaisen pommin ettei taas mitään järkeä. Joko abortti tai ero. Hän kun ei kuulemma nyt just jaksais... En kestä. Mun etiikka ei anna periksi missään suunnassa, jos aborttia ajatellaan, enkä pystyis siihenkään että lapsi menis kaiken 9kk odotuksen jälkeen adoptioon. Mies keräskin siis vaatteensa ja lähti. Perkele. Itkettää ja harmittaa lapsien puolesta. Tyttö kyselee isää ja on vaan pakko sanoa, että se on töissä.

5.1.2015
carata
carata

heipsan :) mä olen juossut koko päivän asioilla virastosta ja toimistosta toiseen, mut nyt alkais oleen hommat hoidettuna :)

tennarille mukavaa odotusta ja kiva että uskaltauduit kommentoimaankin :)
ja hvalle onnellista loppuodotusta myöskin :)

teeko, kiva et oli onnistunut käynti, kyllä noiden ihmisten pelisilmä ja asenne merkkaa paljon, huomasin sen tytön hammaslääkärikäyntien kohdalla.. hienoa et on osunut kohdalle ammattilaisia, jotka jaksaa huomioida lapsen ja selittää asioita.

vipe, meillä tytölle tuli kans jossain kohtaa 1-2vnä kauhee karstapää, vaikkei syntyessä ollut yhtään! sitä oli sit kiva pestä ja rapsutella pois kiharan tukan joukosta. Sitä oli niin paljon et kun harjas, ni oli tukka valkoisena.. :) apteekista saa siihen karstaan oikein shamppoota, jos tuntuu ettei lähde hyvin muuten. en muista nimeä enää..

maarua, siistissä kodissa on hyvä relata :) mä raivasin loputkin joulujutut tänään pois ja kamoja paikoilleen muutenkin, huomenna otan sit aamusta imurin ja luudun käteen. mies totes et jos sä vielä tän kerran siivoot kodin, ni hän pitää sen siistinä seuraavat 2,5kk kun on isyyslomalla :D sitä odotellessa ;)

5.1.2015
Mummy83
Mummy83

oi mä kaipaan tuota odottamista♥ haettiin tää meidän poika kotiin anopilta kun vihdoin suostu lähtemään. Oli kyllä niin kiva kun se lääkäri ei tykkää otattaa pieniltä mitään kokeita ettei jää mitään kammoja niin otatti silti tuolta sen crp.n ja oli mukavat hoitajatkin. mua kun aina vähän jännittää kun toi poika on jotenkin niin yliherkkä :/ saa tosissaan miettiä mitä sille sanoo ja kaiken selittää kun pelkää niin pirun herkästi. . Mut tuo oli kyllä helppo ottaa se kun koko ajan selitettiin mitä tapahtuu ja odotti et saa tarran sormeen :) kyllä se herkkyyden lisäks on onneks reipas :)

5.1.2015
teeko
teeko

Kiva juttu tennari kun tulit tänne yleisellekin puolelle lörpöttää :)

5.1.2015
misukka
misukka

Tuvituksen naapurissa onkin tosi kivoja poikia :)

Teeko, ootteko te koettanu poitsun kanssa höyryhengitystä. Jos se jelppais yhtään siihen yskään ja irrottais limaa. Hyvä juttu ettei mitään jälkitautia ollu. Meillä höyryhengittely toteutettu joko kupista kuumaa vettä hönkäillen tai "huonosti lämmitetyssä" saunassa paljon höyryä.

Mun tarttee tännekin kirjottaa meidän kaksoskananmunasta :) Tehtiin torttuja ja isäntä aatteli voidella ne. Rikko kananmunan ja sieltä paljastuikin kaksi keltuaista. Ja molemmissa keltuaisissa näytti kun olisi ollut hymynaama. :)

Ei noita kaksosia ole ennen osunut kohdalle.

Meillä on jannut iltapalalla. Pitäisköhän sitten ruveta alottelee tuota kuusen purkamista. Huomenna sen vois sitten silpasta palasiksi ja polttaa roskien kaverina tuolla kodan kupeessa.

5.1.2015
misukka
misukka

Mulla sama ku Vipellä, esikoisesta ei ollu supistuksen supistusta ennen ku yliaikaisena käynnisteltiin (käynnisteltiin vielä 2 pv ennen ku tuli niitä supistuksia ja neiti päätti syntyä).. Nyt toista odotellessa (ke tulee 36 viikkoo täyteen) on ollu tosi paljon näitä harkkasuppareita lähiaikoina ni tosiaan pitäny yölläki ihmetellä et "joko joko"..

Mä siis oon 1v 10 kk tyttösen äiskä joka on pitkään taustaillut ja nyt uskaltautuu jutteleen.. :) Toisen tyttösen (niin ne on ainaki luvanneet) la olis 4.2. mut torstaina olis tulokkaan painokontrolli ku esikko painoi syntyessään sen pikkasen yli 4.5 kiloo.. Jottei niin suureksi annettas kasvaa sit..

5.1.2015
tennari
tennari

Vipe: Esikoista täällä odotellaan, siksi onkin jännät paikat - ihan ei voi olla varma mitä tuntemuksia odottelee :)

Peitto etenee, on sitä jo pari senttiä ja kuviokin alkanut.

riu: Paljonhan noita ohjeita koirillekin on tarjolla, Novitallakin, jos sellaista kaipaa? :)

5.1.2015
hva8
hva8

Ihana naapurin poika tuvituksella.. Harvemmin pojat tossa iässä on kauhean huomaavaisia ja viitsii ottaa "pikku-kakaroita" leikkeihinsä.. 😃
Hyvä ettei teeko ollut mitään pahempaa,toivotaan että helpottuu tolla babyhalerilla..

Blanco,mä voin antaa ton pojan sulle avuksi..Se on niin ihana kun ei tee pahojaan sillä aikaa kun mä järjestelen jotain,mut tulee joko auttaan ja sitten mulla menee kauemmin aikaa,tai sitten innostuu "järjesteleen" omia tavaroitaan ja on mua paljon nopeampi,joten siinä ajassa kun mä saan jonkun yhden asian tehtyä,niin on toi jo järjestänyt 3 laatikollista leluja.. Se vaan että kun ne on tyhjennetty ja nätisti järjestetty riviin johonkin sohvalle,niin se ei ihan ehkä kaikkien silmiin näytä järjestykseltä 😁

Odottaako hva8 esikoista vai monesko on tulossa.. Aina kun ekat liikkeet tuntee,niin ei malta odottaa lisää liikkeitä 😉 Ja sitten loppuvaiheessa valvot kun kuulostelet jos tulee yksikin supistus että tuleeko lisää vai voiko alkaa nukkua 😜 Tai mulla esikoisesta ei tarvinut paljon kuulostella kun ei supistellut harkkasupistuksia yhtään,mutta toisesta niitä oli ja koska esikoinen oli tullut nopeasti ja oli peloteltu että seuraava voi olla vielä nopeampi,niin iltaisin jos tuntui supistuksia niin ei malttanut nukkua ennen kuin oli ihan varma etteivät ole niitä oikeita 😊 Voih.. Tuntuu että olisi noista ajoista ois ikuisuus vaikka vauva ei ole vielä edes 3kk 😉

Ja esikko on 2,5 ja nyt ekaa kertaa löysin siltä karstaa päästä!? Mistä sekin on nyt yhtäkkiä tullu 😁 No ei sitä ollut kuin ihan vähän,mutta rapsuttelin ja öljysin.. Samoin tein vauvan päälle kun silläkin näytti hivenen olevan.. Ihan uutta mulle koko karsta.. Ja poika kun ei osaa sanoa karsta,niin se selittää täällä että "mulla on kakkaa päässä" 😂 Niin ja toinen mielen kiintoinen juttu on että esikoinen kuulemma kasvaa pieneksi tyttö vauvaksi 😊 Tolla on ihan mielenkiintoisia juttuja,vaikka joskus vähän hämäriä..

Niin ja olen siis nyt vihdoin saanut vähän vaatteita setvittyä.. Nyt kone pyörimään ja kauppaan 😊

5.1.2015
Vipe
Vipe

hei me jopa päästiin sinne lääkäriin saakka! poika oli ihan innoissaan kun otettiin pikacrp niin sai tarran sormeen ;) eikä tuolla nyt sit ole mitään muuta kun sitkeä yskä. Nyt ajellaan ukko kuskina harjoittelee babyhalerin käyttöä

5.1.2015
teeko
teeko

Hahhahah mie niin nauran noille srallan värien mukaan lajitelluille legoille :D Voi pyhä sylvi :DDDD Noooh, saahan silleenkii tietysti yhen vapaan kulumaan :DDDD

hva8 ne ekat liikkeet on niin ihania ♥ Mie virkkasin isoäidinneliöistä vauvalla peitteen, pitäs vielä virkata reunukset sille niin ois valmista. Kuhan tässä kerkee... sitä ennen pittää varmaan neuloo tuolle koiranpennulle joku villapuku kun se ei tarkene yhtään olla tuolla ulkona. Voi tulla hieno ku ite sovellan :D

Misukalle tsemppiä väheneviin työpäiviin! Ihanaa varmasti kun käy vähiin, siulla tuo on semmonen stressitekijä että varmaan olo on tosi helpottunut kun pääsee pois :) Ja tää itärajan läheisyys vaikuttaa noihin kauppoihin, täällä on kaikki kaupat auki sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti. Itekkii mietin että on niin hiivatin kylmä päivä tulossa niin ihan hyvin vois sen kuluttaa lasten kaa shoppaillen :D

Jotenkii mie luulen ettei tuvituksen mies saa hirveesti töitä tännään tehtyy :D Ja ihanan huomaavainen oli se naapurin poika, tuommosta on kiva nähä kun lapset ei muutenkaan aina niin hirveen huomaavaisia ole :)

Blanco miullakii periaatteessa ois siivouspäivä, mutta ku ei huvita :D kokemuksesta oon oppinut että se sotku ei mihinkään häviä vaikka vielä päivän uottaskii :D Toivottavasti siulla on vähän tehokkaampi fiilis X)

Teekon pojalle paranemisia, kylläpäs nyt tauti venyy :/

5.1.2015
riu
riu

tuvitus: Ihanaa että (vielä?) on tuollaisia naapurinpoikia!

Tänään pitäisi tehdä vaikka mitä - mutta ainakin nyt vasta Ravelryn eilen innostamana neulon vaunupeittoa, ja itseni tuntien, tähänhän mä sitten taidan jämähtääkin...

Olen melko varma, että tunsin masussa liikettä eilen illalla, sittenkös en saanutkaan unen päästä kiinni pariin tuntiin :)

5.1.2015
hva8
hva8

ihana tuo tuvituksen naapurin poika♥ blanco: jos yhtään mietityttää niin käytä lääkärissä koska siinä ei koskaan häviä mitään. Ja kuitenkin se keuhkoihin pyörimään jäävä lima on se missä muhiessa ne jälkitaudit puhkeaa.. Ihan kunnalliseen tk.hon soitan. Meillä kun on kiireellinen ajanvaraus aamulla ja kiireetön päivällä. Ja meillä ei oo mitään mihin voi vaan mennä odottamaan et kaikki käynnit menee puhelimen kautta. . nää on menny ihan oudoks kaikki systeemit tuon kuntaliitoksen jälkeen

5.1.2015
teeko
teeko

Mä olin siinä luulossa ettei loppiaisena ole mikään paikka auki. Tai tietty joku plantagen luultavasti on mut meinasin ettei ruokakaupat ainakaan. Poislukien helsingin sokoksen s-market. Sehän on kiinni vaan yhden päivän vuodesta ja se tais olla joulupäivä.

5.1.2015
misukka
misukka

huomenta!

misukalle tsemppiä vähiinkäyville työpäiville:)  josko se masuasukkikin kohta rauhottusi ja keskittyisi imemään vaikkapa peukaloa?

sralla, oonko mie ainut jolla ei ole koskaan aikomustakaan lajitella leegoja:D??  mie en tosissaan niihin koske kuin imurin varrella! jollei lapset osaa laittaa takasin niitä laatikkoon, niin mie imasen ne poies. ja kiukkuan jos imuri mennee tukkoon:D

teeko, mie kanssa pohdin nuorimmaisen lääkäriin vientiä tuon jatuvan kröhinäyskän vuoksi:/  rahisee kuin koiranlelupurkki koko likka.  tosi ikävän kuulosta!

vipe, otettasko yhteiseks prokkikseks tuo vaatteiden poislaitto:)?  ois meinaan täälläkin sitä puuhaa.

täällä ois tänään siivouspäivä.  ihan pakko on olla. se, että oksentelin toissapäivän ja toivuin takas arkeen eilen, tarkoitti sitä että mies täytti tiskikoneen kerran, ja likka pyöräytti yhen koneellisen pyykkiä. muutoin täällä räjähti kämppä taas mystisesti käsiin.  nyt kun meitä asuu taas kaksi enemmän täällä, niin se mystinen räjähdys tapahtuu vuorokautta aiemmin kuin ennen. ennen siisteys kesti 12-24h, nykysin ehkä tunnin..   mainittakoon esimerkiksi että perjantaina meillä pyöri pyykkikone ja kuivausrumpu kuusi kertaa vuorokauden aikana. ja tiskikone kolmasti.  

mitä hittoa täällä oikein tapahtuu:D??

5.1.2015
Blanco
Blanco

Srallalle hyvää vapaapäivää vaikka ilta koulussa meneekin.

Juu,tokihan huominen on vapaa. Mä olen tässä yrittäny muistutella itselleni että vain yksi täysi viikko enää töitä. Tämä ja vika viikko on vajaita.

Jestas että nyt tuntuu ku kuukausi olis ihan hujahtanu ohi hetkessä. Johtukohan se noista joulun ja uuden vuoden vapaista ku melkein puolet sai olla poissa :D

Teekolle virtaa tallille! Meettekö te terveyskeskukseen käymään vai tohon sairaalalle? Kuulosti niin hassulle toi ohje soitella puolilta päivin :) Nummelaan ainaki mennään sit vaan päivystykseen vartomaan jos kaikki varattavat ajat on ehtiny mennä.

Vipellekin virtaa tuohon pienten vaatteiden kasailuun. Mä sain lauantaina puskettua suurimman osan esikon pieneksi jääneistä vaatteista laatikkoon ja ukko kiikutti varastoon. Paha vaan, että pesukoneesta vielä pukkasi lisää siihen lootaan kuuluvia et se täytynee vielä avata ainakin kertaalleen.

5.1.2015
misukka
misukka

tulihan tänne pari tekstiä väliin..

Sralla vedätkö koskaan vapaa päivänä lonkkaa,vai oletko aina touhuamassa jotain 😏 Hauskaa koulu iltaa..

Teeko,toivotaan että saatte lääkäriin ajan mahdollisimman pian.. Inhottavaa valvoa lapsen yskän takia.. Toivotaan että tulee helpotusta jotta saatte yö unenne takaisin..

5.1.2015
Vipe
Vipe

Hiljasta on..

Viimesiä viedään Misukalla,tsemppiä loppupäiviin,ne voi tuntua normaalia pidemmiltä.. Toivotaan että supistuksista on jotain hyötyäkin ollut,muttei liikaa vielä tässä vaiheessa 😊

Täällä vasta heräillään,mutta sinänsä arkeen palattu että mies lähti aamusta töihin..

mulla on edelleen toi pienten vaatteiden pois laitto kesken 😉 Josko tänään..

Ja sitten kauppaan kun mies kotiutuu..

5.1.2015
Vipe
Vipe

Huomenta! Kohta pääsee misukka lomailemaan :) mä odottelen caratan testin tuloksia :) me nukuttiin taas todella huonosti pojan yskän takia. Ja tietty nukuttiin sitten ohi lääkärin ajanvarausajasta.. Mut sain onneksi sairaanhoitajan kiinni niin puolilta päivin soitan uudestaan sinne kun silloin saa jotain aikoja varattua vaikka ei tälle päivälle. Mut saan kuulemma kinuttua siitä lääkäriin jos ei muuta niin hoitajan Kautta. otetaan sitten crp ja lääkärin kautta ventoline ja keuhkojen kuuntelu. Nyt pikaa hoitaa hepat et ehtii! poika jäi mummilaan odottaa

5.1.2015
teeko
teeko

Miulla työpäivä eikä nyt ihan suoriltaan kauhiasti inspaa. Mut näitä on enää 12 jäljellä tämän päivän päätteeksi. Sen aikaa seisoo vaikka päällään.

Mini myllertää ihan hurjana. Yrittää tuonne häpyluun alle jo mennä. Siitäkään mie en oo ihan kauhian innoissani ko tietää kuin ätäkkää se tekköö kun saa päänsä sinne punkastua.

Keskiviikkona neukkulääkäri noihin suppareitten takia. Näkkeepähän onko ne saanu mittään aikaseksi.

Tälle päivälle ei taas mitään suunnitelmia ko päivä mennee töissä.

5.1.2015
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...