Tirjantai!

Huomenet Vielä ei lörppäketjua joten nyt on :) Kivaa lumista päivää kaikille. Täällä ainakin varsinainen lumiukontekokeli. Ja tuo harju on hassu. Toisella puolella tulee lunta taivaan täydeltä ja toisella puolella ei mitään :D Ero oli kuin veitsellä leikaten...

30.12.2014
misukka
misukka

Ihanaa misukka noita sun ajatuksia! Tuohan on ihan älyttömän suuri harppaus eteenpäin♥ j llä ihanan kuuloinen päivä :) ja voi sralla♥ mahtavaa blanco et tulokset oli toivotunlaiset! Mä oon ihan sippi.. tallilla meni kaikki putkeen mut tuo poika ekaa kertaa ei nukkunut autossa joten lähtö päiväkodilta oli ihan hirveää raivoa. . hoitajat puki tuon jotta päästiin pois. Oli musta vaan hirveän noloa :/ ja toivottavasti johtu väsymyksestä että poika pissas housuun kun ei oo vahinkoja tapahtunut niin pitkään aikaan etten edes muista milloin. . Toivottavasti mummyn pienen flunssa johtuis hampaista ettei taas tulis kipeäksi

30.12.2014
teeko
teeko

Jiillä on tosiaan työntäyteisen kuuloinen päivä :) Kuulostaa hyvältä.

Isäntäkin on jo ihan täpöllä messissä et etitään mulle joku parempi paikka mihin mennä sit äippiksen jälkeen. Ja oon mä varmaan hetken hoitovapaalla äippiksen jälkeen. En mä pysty alle vuosikasta hoitoon viemään. Ja toisaalta elokuussa paikkojaon paremmin tarjollaki. Tosin tuo päikky missä kuopus on, on niin haluttu et sinne täytyy varmaan laittaa hakemus suunnilleen heti lapsen synnyttyä :D

Vautsi vau. Mähän hetkeksi jopa mietin vauvaa elävänä yksilönä. Ohoh :)

30.12.2014
misukka
misukka

Täältäkin tyyppisen minille jarrusukat. Mä oon aina lohduttautunu alkuvaiheen pahalla ololla sillä että pienellä on kaikki hyvin kun äiti voi huonosti.

Miekii toivon, että mummyn pienen tukkosuus olis nyt niistä hampaista johtuvaa.
Ja mun mielestä ei oo muita tuttuja lapsia. Vaan enpä mä niitä ryhmäläisiä erota enkä tunnista.

Tuolla ryhmässä on kahden päikyn väkeä ja lapsia yhteensä ehkä puolenkymmentä. Hurjana päivänä voi päästä likemmäs kymmentä jopa.

Onnea blancon toivotulle dna-tulokselle. Varmaan helpottavaa.

Ja srallalla pyörii taas sukat jaloissa :) ❤ Ihunaa!

Ei kait olis pitäny laittaa sitä pesukonetta päälle aamulla. Mun puhelin on soinu jo neljästi tälle päivälle ja pomo rutkattaa että älä puhu puhelimeen koko aikaa kun pitää töihinki keskittyä. No hitto. Nopeemmin mä saan jannun ohjeistettua jos pomo ei pupata päälle. Mutta ko pitää taas saada valittaa. Huoh.

Ja enemmän tuo pomo mun työntekoani häirittee ku joku nopee ohjeistus jannulle.

Pysyy sentään ajatus kasassa jos nopsaan puhelimessa ohjeistan ku et yksi heittelee ihan puskista kyssäreitä milloin mistäkin aiheesta.

Ja joo. On huomenna työpäivä. Mut luojan kiitos perjantaina ei. Mie lasken päiviä jo kun eilen hoksin sen kuinka vähän noita työpäiviä onkaan jäljellä.

30.12.2014
misukka
misukka

sralla, meinaatko:D?

myö tässä ollaan painittu kahden vaihtoehdon välillä, eli joko odottaa suomeen syntyviä pentueita, tai sitten sellaisen hakeminen englannista. helpompaa ois ostaa suomessa syntynyt, niin ei tarttis sitä paperisotaa mikä tulee väistämättä eteen kun sellaisen käy ulkomailta hakemassa, mutta sitä suomi-pentuetta voi joutua odottamaan tovin jos toisenkin.

toisaalta, koska eihän meillä mikään kiire sen asian suhteen ole (paitsi että mun on aina saatava kaikki-heti-nyt! ;)) niin toistaiseksi vain odotellaan ja kuulostellaan.

30.12.2014
Blanco
Blanco

sralla, ei se elukoista ollut kuin 49e per karvatassu.  mutta sama hinta isäehdokkaista, pennuista ja emästä..  kyllähän silläkin laskua saa aikaseksi, ja oishan niillekkin rahoille toki parempaa käyttöäkin ollut:D mutta juuh, toivottavasti ei koskaan ikinä enää tarvihe moiseen ruveta x)

30.12.2014
Blanco
Blanco

Tyyppiselle täältä vielä yhdet jarrusukat niihin pieniin varpaisiin 👣

Blancolle onnea odotetusta tuloksesta..

Teeko toivotaan että jonkun kaveri avoimeen saatte..

Misukalle mukavaa työpäivää,harmi että kuopuksen joutuu surkeana jättään hoitoon.. Toivotaan että esikko pärjää pyykkien kanssa..

kiva kuulla mummystakin,onhan ne vieraat kivoja,mutta rennompaa on kun ei tarvi koko ajan olla vieraanvarainen ja miettiä onko kaikilla kaikkea jne. Eli "kiva kun kävitte,mutta mukava että lähdette" 😜 Harmi toi teidän minin sairastelu,toivotaan että flunssa johtuis hampaista eikä tällä kertaa äityis pahemmaksi..

Me mennään tänään varmaan kauppaan ja illalla ois sitten pitkästä aikaa peli,joten sinne siis 😊

30.12.2014
Vipe
Vipe

huomenta mammoille:)

mie sain DNA-testien tulokset koiranpennuista, ja isäksi paljastui suunniteltu sulho. huh!  yllä kivi vierähti sydämeltä ja otsalta hikikarpalot!   naurattaa, tuo koiranpentujen geenitestaus oli jopa meidän mittakaavassa jotain aivan omaa luokkaansa hulluudessaan:D

tyyppityyppisen minimiille jarrusukkia matkaan ja misukalle mukavaa työpäivää:)

30.12.2014
Blanco
Blanco

huomenta. tänään lähtee viimeinenkin vieras ja sit ollaan hetken kolmistaan miehen ja minin kanssa, ku esikko on mammalassa viikonloppuun asti. Ihan kivaa että on ollut vieraita, mut kyllä mun viihdytyskiintiö on hetkeksi täynnä taas.

ja huoh. just kun saatiin ab kuuri tehoamaan ja se keuhkoputkentulehdus pois, ehti olla ehkä kolmisen päivää terve, ni eikö nyt sit iskeny taas flunssa minille. Sit hän on tehny ihan urakalla hampaita, reilu viikko sit ei ollu yhtään ja nyt on jo 4 ja vissiin lisää tulossa..

tyyppisen tyypille jarrusukkia ja äidille mukavaa odotusta, toivottavasti pystyt kuitenkin nauttimaan edes jonkin verran odotuksesta peloista huolimatta.

nuo varahoidot on kyllä siitä inhottavia jos lapsi reagoi niihin. :( mut onneks on edes yks tuttu hoitaja, onko siellä muita tuttuja lapsia?

30.12.2014
Mummy83
Mummy83

voi että tuota teidän Kuopusta :'( me lähdetään pojan kanssa nyt tallille ja sit olis tarkoitus mennä avoimeen katsoo onko siellä tänään ketään kun ihmiset on lomilla. . Poika haluaa silti mennä niin mikä ettei

30.12.2014
teeko
teeko

Työpäivä. Pomo meinasi että pitäisi laskuttaa. Tänään siis hankitaan taloon rahaa vaikka ei muuten olekaan tuottavaa työtä. :D Ristiriitaista.

Pistin aamusta pesukoneen pyörimään ja esikolle ohjeet että se saa laittaa pyykit sit kuivausrumpuun pörräämään. Kahtotaan soiko puhelin kuinka kiivaasti tuossa ennen puolta päivää :D

Kuopus jäi alkuun ihan kivasti päikkyyn mutta sitten viime hetkellä tuli itku. Tuo on niin tiukasti leimautunu tuttuihin hoitajiin että vieraiden kanssa tulee ikävä. Eilen sanoi mulle että omahoitaja on hälle tärkeä. Se on ainoa näitten omasta ryhmästä tuolla päivystyksessä töissä.

Jotain mun piti vielä kirjottaa mutta unohtui. Kait se palaa mieleen. Tai sit ei. :D

30.12.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...