Matkalle rv20

Moi! Suunnittelen matkalle lähtöä helmikuun alussa. Silloin viikkoja olisi 20. Matkalle ei siis sinänsä ole esteitä viikkojenkaan puolesta. Matkakohde kuitenkin mietityttää. Onko hankala olla pitkiä lentoja koneessa? Mitä suosittelisitte ja mitä kannattaa huomioida? Muuta kuin se ettei painele keskelle viidakkoa :D Kiitos :)

29.12.2014
annema9
annema9
newborn baby

mie olin esikkoa odotellessa intiassa rv 19 ja 20.   ainua vaikeus oli 13tunnin mittainen lento kun pissatti kaiken aikaa ja olin keskimmäisellä penkillä, eli jouduin hyppyyttämään aina vessaan mennessä ventovierasta naista:)  muutoin ei ongelmia.

tosikossa olin jälleen intiassa. silloin raskausviikkoja taisi tosin olla vasta 13 muistaakseni...  mutta juu, sama homma.  eli se jatkuva pissatus koneessa. ei muita ongelmia:)

6.1.2015
Blanco
Blanco

Kiva kuulla rohkaisevia kommentteja! Matkakohteeksi suunnittelen Puerto Ricoa, sitä on kehuttu lämpimäksi jo helmikuussa. Nyt vain äkkilähtöjä bongailemaan :D

6.1.2015
annema9
annema9
newborn baby

Miusta rv 20 on suht vaivaton aika matkata. Tietysti mitä pitempi matka, niin se aina rasittaa enemmän kuin lyhyempi.

Henkilökohtaisesti suosittelen tukisukkia/lentosukkia lennon ajaksi. Niille tulee viikkojen kertyessä lisää käyttöä kun alkaa turvottaa muutenkin.

Ja pidät vaan huolen, ettet kerää mitään ylimääräisiä tauteja/ ruokamyrkytyksiä reissussa.

Hyvää matkaa toivottelen! :)

29.12.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...