MAANANTAITA!

Huomenta! Arkiko taas vai vieläkö lomaillaan?

29.12.2014
Vipe
Vipe

No tulishan meilläkin pienimmän kanssa ikäeroa se 19kk, mutta en mä tiedä jaksaisko nyt. Jotenkin kun oli ajatellut kaiken toisin. Ajatuksissa kun oli kuitenkin, että tyttö ois ollut ainakin koulussa ennen kuin ois tullut kolmas. Remontti etenee niissä määrin mitä mies ehtii tekemään. Kaikki on ostettu ja vaan tehdät. Laatat ja suihkut valittiin ihan ilman riitoja ja uskon, että valko-harmaa kylppäri miellyttää pitkään :) Mut märkätilat tosiaan vielä vaiheessa.

29.12.2014
carata
carata

Tee tosiaan se testi carata. Ainakin se homma sitten selviää.
Mun tanssiopella kävi just noin et oli kierukan laittoon menossa kun totesi ettei se nyt olekaan tämän hetken juttu. Tulikohan nuorimmille muksuille puolitoista vuotta peräti ikäeroa.

Mites teidän remppa muuten etenee?

29.12.2014
misukka
misukka

Äääh. Huono-olo jatkuu edelleen. Päiväunetkin tuli nukuttua tänään. Alan kyllä olemaan jo melko varma, että täällä odotellaan. Mies ei osannut asiasta sanoa mitään, sanoi että tee testi. Kai se täytyy. Ajatukset ihan sekaisin kyllä, kun tarkoitus oli alkuvuonna laittaa kierukka :0

29.12.2014
carata
carata

Hups. Teekolla vähän uni maistunu :D Jospa te saatte vaikka huomenna korjattua rytmiä parempaan suuntaan.

Ihana maaru :)

Me sit joudutaan lähtee viikonloppuna johkii isoon kauppakeskukseen. Selloon tai Jumboon :/ Ei ollu Lohjan cityssäkään riittävän kokosia kenkiä. Yhet ainoot 34:set löyty. Sit seukki koko olikin 40 :D

Myyjä vaan totes et oon myöhässä liikkeellä ja sit naama venähti ku sanoin et vajaa 2kk sit ostettiin reilun kokoset kengät ja nyt pitäs löytää 2kokoa isommat.

Ei ihan tullu tuossa syksyllä mieleen että näin äkäseen tarttee uudet taas hommata.

29.12.2014
misukka
misukka

Meillä on kans kohta pizzaa :D mä aina unohdan misukka et oot tossa naapurikunnassa kun oot Lohjalla töissä :) ja vielä kun ite käyn Vihdissä joka päivä :D mulla kävi vähä hassusti eikä ihan hyvä. .. Mä meinaan nukahdin pojan viereen ja ukko oli lähteny kauppaan sillä aikaa ni me herättiin vasta viideltä :/ ei se ny muuten mut ei kyllä mun poika nukahda kasilta nyt sit :( ja just ajattelin kun aamulla soi kello sen lääkärin takia että saadaan vähän taad rytmiä aikaistettua.. En oo päiväunia nukkunut sitten pojan vauva-ajan jälkeen eli yli vuoteen. . piru vie

29.12.2014
teeko
teeko

Kiva et srallalla ollu hyvä työpäivä :)

Jotenki mie sain aasinsillan tuosta ideoitua ja tuli eilinen mieleen. Käytiin esikon kanssa illasta cittarissa kattelee sille isompia kenkiä ku se on taas parissa kuukaudessa kasvattanu kinttujaan parin kengän koon verran. Ja cittarin mainoksessa isosti Ale ja Haltin kengät esimerkkinä.

Mentiin kahtomasn ni ei siellä ollu ku lottaa ja lassia kauhiat kasat. Vikingeistä oli kokoa 33pienempiä ja 37 ja siitä isompia. Pööh!

Käytiin Prismassaki ja vielä laihempi tulos. Siellä oli yhet vikingit jotka olis menny mut hintalappua ei missään. Jäi sitten nekin hyllyyn.

Nyt aattelin tsekata tän Lohjan cityn josko siellä olis vähän paremmin monoja tarjolla. Tai sit tarttee lähtee tuonne ostoshelvetteihin kiertää viikonloppuna. Ei ihan kauheesti inspaa näitten suppareitten kanssa :/

29.12.2014
misukka
misukka

Vihdin puolellahan mie oon, en Lohjalla.
Kai joku keskipäivän aika löytyis hätätapauksessa mutta ko mie oon niin kranttu :D Ko ei mulla ole kiirettä lääkärille päästä vaan minnuu ihan väkisellä yritetään sinne passittaa.

29.12.2014
misukka
misukka

Onnea almamatildan pikkuiselle! Mä just kotiuduin ja mietin jos jaksais pyykkivuorta alkaa purkaa.. Eikö ne nyt vois järjestää sen ajan sulle misukka? outoa että ei meinaa löytyä kun täällä pääsee viikon sisään neukkulääkärille. samaa kuntaa kuitenkin nykyään. .

29.12.2014
teeko
teeko

AlmaMatildan pienelle suuren suuret onnittelut!

Olipas kuulkaas pitkävaikutteinen puudutus. Äsken hokasin et nyt ei poski enää tunnu kummalliselle ja kurkkukipukin on palannut. Vei puudutus senkin pois :D 6 tuntia oli poski puutunu. Ei oo kyl ennen ihan näin tömäkästi puudutettu. Ja puudutuksesta huolimatta tuntu tosiaan se hampaan ropaus. Välillä viilti ihan tosissaan. Tais olla pikkasen paha paikka mistä se paikka irtos.

Poskilihas on vähän vielä kipiä mutta muuten suht normi meisinki.

29.12.2014
misukka
misukka

Täällä on paras maanantai ikinä, mein pikkuneiti tytöntylleröinen tänään 1-vuotta ❤️ Eilen vietettiin jo juhlat, kun miehellä koitti tänään jo paluu töihin. Huomenna sitten neuvolaan, saas nähdä joko menee 9 kg raja rikki. Pituutta on ainakin tullut, kun taas housuista nilkat vilkkuu.
Sen verran pakkasta uhmasin neidin kanssa, että lähikaupassa käytiin rattailla. Ihanasti aurinko paistoi 😊

Leppoisalle kuulosti muiden päivät, paitsi Misukan hammaslääkäri. Mutta tärkeää varsinkin raskausaika, että hampaat kunnossa.

Mukavaa päivää!!

29.12.2014
AlmaMatilda
AlmaMatilda

Teekolla osunu kivasti lääkäri hollille :)

Ei se mihkään lähteny eli tuossahan tuo kiukkuilee. Sitä taas ahdistaa tuo ikiluotettava DNA. Oli kuulemma 2päivää taistellu aspan kanssa ku niitten suunnassa näyttää et kaikki toimii mut täällä ei.

Ja vissiin työmäärä tai siis sen hetkellinen vähäisyys ahistaa myös. Sinänsä ymmärrettävää.

Mun jouluni meni lepäillen ku pienimmästäki suppaili kipeesti. Parraimmillaan kolmesti puoleen tuntiin.
Keskiviikkona on taas neuvola ja vähän jänskättää mitä tuo hoitsu tästä tykkää.

Se jo viimeksi yritti kattella et olisko neukkulääkärille aikaa ennen tuota viikkoa 35 ku pitäs olla muutenki, ni ei löytyny. Eli pistääkö se mut sit polille näihin suppareitten takia. Sen näkkee sitten.

Onneksi on tuo uusi vuosi ni se katkoo kivasti näitä viikkoja. Ja perjantaina pidän vapaapäivän ku kattelin et salakavalasti sieltä täältä kuitenki päivät venyneet ja melkein päivän verran on sittenkii tunteja jo kasassa.

Mut kyl sen on huomannu, ettei viikonloppu riitä palautumiseen. Nuo joulunpyhät anto kivasti latautumisaikaa ko sai 5 päivää vaan olla.

29.12.2014
misukka
misukka

Teekolla ollut lääkärissä ihana yllätys ja ilmeisesti pojan flunssa ei ollut keuhkoihin mennyt? Ja kivasti lyhensit hammaslääkärin niin että luulin että Misukka on täällä päin pyörähtänyt,kun lyhenne sama 😜 mutta sitten hoksasin..

Niin ja siis Misukalle toipumista hampaan suhteen ja jaksamista töihin :)

Tuvitukselle ja Hanskille mukavat alennus myynnit jos niihin päädytte.. :)

Leikki treffit meni mukavasti vaikka nopeastihan tuo aika aina vierii,mä taidan ryhtyä vauvan kanssa päivä unille 😊

29.12.2014
Vipe
Vipe

Olihan mulla muutakin. . vipelle mukavia leikkitreffejä :) tuvitukselle ja mahdollisesti hanskille mukavia shoppailureissuja! misukalle nopeaa toipumista hml reissusta! lähtikö se sun pomo reissuun vai jäikö häiriköimään sun työtä? Miten sä muuten jaksat raskauden kanssa? Mä mietin sua koko eilisen illan. .

29.12.2014
teeko
teeko

-25 on täällä.. Mut mua ei haittaa ;) mä vaan tykkään talvesta niin paljon ja nyt kun ei tuule niin on ihana keli kun aurinko paistaa täydeltä taivaalta :) pojan käytin aamulla varmuuden vuoksi lääkärissä tuon yskän takia ja oli ihana yllätys kun meidän neuvolalääkäri oli siellä. Se on niin ihana tyyppi :) meillä kun on niin pieni kylä niin neuvolassa on lääkäri vaan 2.na päivänä viikossa. Eikä sitä pojan sivuääntä kuulunu ja tää lääkäri on sitä ennenkin kuunnellut :) se on vaan niin hyvän mielen jakava tyyppi vaikka uutiset ei aina olis niin hyviä. Vein pojan mummille kun se halusi ja mä käyn tallilla jotain touhuilee. tarvii ottaa hevoset ajoissa sisään ettei talli mee jäähän ja varsalle tuu kylmä. Mies kans menee mummille.

29.12.2014
teeko
teeko

Huomenta

Kivoja leikkitreffejä Vipelle!
Ja tuvitukselle tsemit kiukkupyllyn kanssa.

Mä kävin tuossa aamusta työmatkalla hammaslääkärissä. Kiesus että on kallista huvia pyörähtää yksityisellä yhtä irronnutta paikkaa korjauttamassa. 140 euroa meni sileäksi kertalaakista. Tsiis! :-O

Työpäivä siis on juu. Ja kone temputtaa. Ylläri.

Mulla on koko oikea puoli naamasta puuduksissa, poskea särkee, korva kipuilee ja hammaskin viestii vielä että jotain on tehty. Puolet kielestäki tunnottomana ni mie sössötän täällä.

Mut ei kai kummempia. Päivä käyntiin vaan.

29.12.2014
misukka
misukka

Meille tulee heti aamusta kavereita kylään.. Yksi johon kerhossa olen tutustunut tulee 11kk tyttönsä kanssa 😊

Mies on välipäivät vapaalla,joten täällä ollaan vielä loma fiiliksissä ja katsotaan mitä keksitään sitten iltapäiväksi..

Hauskaa päivää kaikille!

29.12.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...