Siis pitäskö mun vielä ymmärtää?

Äitini on vuosi kausia ollut rahaa ym. Lainaa vailla. Ja muutenkin ollu kaikkia *aska temppuja. Kaikki kärjisty alku syksystä... Otin hälle hyväähyvyyttä puhelinliittymän ja netti+mokkulan. Lainasin satoja euroja ym. Teki heti yli 4000e puhelin laskun.. No ei alkanu maksaan mitään.. Haukku vaan mut kuinka inhottava ja ymmärtämään ihminen olen. Nyt kun haluan laitteen siis mokkulan itelleni kun ei ole sitäkään yhtää maksanu. Niin ei palauta. Meinasi että ensi kuussa lyhentää... Ööö.. Sitte laitoin vielä uudestaa että haluan tavarani pois tai teen rikosilmoituksen. No nyt laittaa tädille viestiä että tappaa itsensä. Ja täti käskee jutella sen kans. Ai siis mun pitäis kaiken sen ilkeilyn, taloudellisten vahinkojen ym. Jälkeen vielä ymmärtää??

28.12.2014
Belpi
Belpi

Hah, onhan sillä muksuksi... Ja ei oo siitä vastuuta ottanu... Ole varmaa 3vuoteen sitäkään nähnyt. Lapsi neljä.
Kyllä se on vaan niin aikaansaamaton vätys
Ottanut mallin äidistä ja äidin näistä vaihtuvista todellisista "miehen malleista". Kotona siis makkaavat molemmat vaan.

30.12.2014
Belpi
Belpi

Belbi,en ole ikinä ymmärtänyt että äiti (tai isä) on lapselle kateellinen!? Mun miehen vanhemmat tuntuu olevan omalle pojalleen ja mun isän äiti myös pojalleen eli mun isälle.. Ei tosin onneksi tollaisessa mitta kaavassa!!!

Mä itse voisin kuvitella olevani ylpeä pojistani jos ne pärjää elämässä.. Silloinhan voi itse olla hyvillä mielin,jos lapset on onnellisia,saavat rakennettua ehjän perheen ja oman kodin.. Miksi sitä kadehtimaan,enhän mä lapsia maailmaan ole saattanut ajatuksella että saanpahan katsoa kun ne kärsii..

30.12.2014
Vipe
Vipe

Kiitos vastauksista. Yritän puhelimella kirjottaa niin hieman hankalaa.
Joo hanat on laitettu kiinni. Nyt meinas että hän maksaa satkun kuussa, enempää ei pysty ku hänen pitää elättää poikansa
.. Joopajoo.. Poika on 24v.samanlainen patalaiska surkimus. Ehkä raakaa tekstiä äidistä ja veljestä, mutta tätä mieltä olen ollut vuosia. Minä vähän luulen että ku pittää miestäni rikkaana (käy töissä :D) niin sentää takia ei halua mitää maksella ku on sitä mieltä että meillä on rahaa millä mällätä.. No miten senki ottaa... Talo rakenteilla, kolmas muksu tulossa... Sairasta tuo minunkin mielestä on... Alaikäisenä jo laitto mut pihalle ku hälle luvattiin enempi rahaa.. Siis itte on sen sanonu ku kysyin. Musta tuntuu että on mulle katkera ku mulla menee hyvin... Siis viitaten siihen että sanoo mulle tuon laskun jälkeen että "helppohan se sulla on ku sulla on varakas mies mitä mulla ei ole"
No tulipahan purettua oloa.

29.12.2014
Belpi
Belpi

Ei. Mun mielestä sun ei tarvii enää ymmärtää.

Epätoivoisena yrittää vedellä naruista että saisi sulta kynittyä lisää.

Pysy tiukkana ja ehkä joku päivä äitisikin kiittää.

Tiedätpä itse pistäneesi stopin äitisi hulluttelulle ja vastuuttomuudelle.

En kerta kaikkiaan ymmärrä tuollaista käytöstä yhtään. Vielä pahempi, että tekijä on äiti ja kohteena oma lapsi. Olkoonkin, että lapsi on aikuinen jo.

Suojaa itsesi ja lopeta äitisi hyysääminen. Hän vain käyttää sun hyvyyttäsi törkeästi hyväkseen.

29.12.2014
misukka
misukka

Mun veli teki meijän äidille myös parin tonnin laskun kun onnistui sillä mokkulalla pelaamaan netissä rahapelejä. Sillä onkin sitten vakava peliongelma sekä alkokin maistuu liikaa :/ en oo vuoteen ollu tekemisis ku en jaksa sen valheita. Äidille se onneks makso velan takas 100€ kk

29.12.2014
ihqui
ihqui

huh. vastaavia olen kuullut ja joka kerta hirvittää:/   maaruaa peesaan siinä, että tuollainen toiminta ja käytös kuulostaa vain sairaan tai  epätoivoisen tekosilta.

älä enää anna periksi, hää muuten kuppaa siut ihan kuiviin, kaikin mahdollisin tavoin:(

29.12.2014
Blanco
Blanco

En mäkään ymmärrä että jonkun äiti voi käyttäytyä noin!!!

28.12.2014
Vipe
Vipe

Joo liittymät olen kyllä sulkenut... Mutta hällä on vielä se laite mitä nyt maksan kuukausittain itse. No ei ole kyllä monesta eurosta kuussa kyse... Mutta olen jo niin paljon maksanut hänen tekojansa että en halua enään euroakaan antaa anteeksi.
Niin ja tuon ison laskun teki yhdessä yössä. Ja muutkin puhelin laskut maksoin mitä kerkes kertyä.

28.12.2014
Belpi
Belpi

eikös sitä nettiä voi sulkea kun vaan soitat? Samaten puhelinliittymää? Ainakin lakkais se laskujen kasvaminen, miettiä sitten arkipäivänä jatkotoimia.

Ja tuo siun äitin toiminta... en vaan voi ymmärtää. Oikeesti. En osaa neuvoa valitettavasti ollenkaan, mutta kuulostaa kyllä uskomattoman hurjalle.

28.12.2014
riu
riu

Etusivulle

28.12.2014
Belpi
Belpi
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...