Siis pitäskö mun vielä ymmärtää?

Äitini on vuosi kausia ollut rahaa ym. Lainaa vailla. Ja muutenkin ollu kaikkia *aska temppuja. Kaikki kärjisty alku syksystä... Otin hälle hyväähyvyyttä puhelinliittymän ja netti+mokkulan. Lainasin satoja euroja ym. Teki heti yli 4000e puhelin laskun.. No ei alkanu maksaan mitään.. Haukku vaan mut kuinka inhottava ja ymmärtämään ihminen olen. Nyt kun haluan laitteen siis mokkulan itelleni kun ei ole sitäkään yhtää maksanu. Niin ei palauta. Meinasi että ensi kuussa lyhentää... Ööö.. Sitte laitoin vielä uudestaa että haluan tavarani pois tai teen rikosilmoituksen. No nyt laittaa tädille viestiä että tappaa itsensä. Ja täti käskee jutella sen kans. Ai siis mun pitäis kaiken sen ilkeilyn, taloudellisten vahinkojen ym. Jälkeen vielä ymmärtää??

28.12.2014
Belpi
Belpi
3 years, 3-month-old toddler

No voi vätys. On siinä isä joka saa mun sapen kiehumaan....

Äidin pitäisi laittaa raha hanansa sille kiinni et ottsisi vastuuta..arg

30.12.2014
nki91
nki91

Hah, onhan sillä muksuksi... Ja ei oo siitä vastuuta ottanu... Ole varmaa 3vuoteen sitäkään nähnyt. Lapsi neljä.
Kyllä se on vaan niin aikaansaamaton vätys
Ottanut mallin äidistä ja äidin näistä vaihtuvista todellisista "miehen malleista". Kotona siis makkaavat molemmat vaan.

30.12.2014
Belpi
Belpi
3 years, 3-month-old toddler

Joo tiiän näitä jotka asuu äidin tai isän tai vanhempien hostellissa eikä tikkua ristiin laita. Mut sitten näitä jotka laittaa edes siivousta/muuta kodin töitä.

Eikös juuri nyt muutettu jotain että saataisiin nää nuoret aikuiset vanhempien helmoista pois??

Iso mies sais aikaistua tai maksaa nimellistä vuokraa.. esim puolet asumis kuluista tai 1/3.

Millanen ihminen veljes on? Onko kavereita/ työ vai peräkammarin poika vaan??

Ei sillä minun veli oli 24 vuoteen asti kotona kun hankki yliopiston läheltä kämpän ja siellä oli jos kerennyt bussilla porukoitteni luo. Mutta sitten löysi tyttöystävän. Ja nyt sitten kait 1.5 vuoden jälkeen muuttanut yhteen. Ikää on nyt kohta 27. Että jos siunki veljes onnen löytäisi vois olla että äiti jää yksin.

30.12.2014
nki91
nki91

Belbi,en ole ikinä ymmärtänyt että äiti (tai isä) on lapselle kateellinen!? Mun miehen vanhemmat tuntuu olevan omalle pojalleen ja mun isän äiti myös pojalleen eli mun isälle.. Ei tosin onneksi tollaisessa mitta kaavassa!!!

Mä itse voisin kuvitella olevani ylpeä pojistani jos ne pärjää elämässä.. Silloinhan voi itse olla hyvillä mielin,jos lapset on onnellisia,saavat rakennettua ehjän perheen ja oman kodin.. Miksi sitä kadehtimaan,enhän mä lapsia maailmaan ole saattanut ajatuksella että saanpahan katsoa kun ne kärsii..

30.12.2014
Vipe
Vipe

Kiitos vastauksista. Yritän puhelimella kirjottaa niin hieman hankalaa.
Joo hanat on laitettu kiinni. Nyt meinas että hän maksaa satkun kuussa, enempää ei pysty ku hänen pitää elättää poikansa
.. Joopajoo.. Poika on 24v.samanlainen patalaiska surkimus. Ehkä raakaa tekstiä äidistä ja veljestä, mutta tätä mieltä olen ollut vuosia. Minä vähän luulen että ku pittää miestäni rikkaana (käy töissä :D) niin sentää takia ei halua mitää maksella ku on sitä mieltä että meillä on rahaa millä mällätä.. No miten senki ottaa... Talo rakenteilla, kolmas muksu tulossa... Sairasta tuo minunkin mielestä on... Alaikäisenä jo laitto mut pihalle ku hälle luvattiin enempi rahaa.. Siis itte on sen sanonu ku kysyin. Musta tuntuu että on mulle katkera ku mulla menee hyvin... Siis viitaten siihen että sanoo mulle tuon laskun jälkeen että "helppohan se sulla on ku sulla on varakas mies mitä mulla ei ole"
No tulipahan purettua oloa.

29.12.2014
Belpi
Belpi
3 years, 3-month-old toddler

Ei. Mun mielestä sun ei tarvii enää ymmärtää.

Epätoivoisena yrittää vedellä naruista että saisi sulta kynittyä lisää.

Pysy tiukkana ja ehkä joku päivä äitisikin kiittää.

Tiedätpä itse pistäneesi stopin äitisi hulluttelulle ja vastuuttomuudelle.

En kerta kaikkiaan ymmärrä tuollaista käytöstä yhtään. Vielä pahempi, että tekijä on äiti ja kohteena oma lapsi. Olkoonkin, että lapsi on aikuinen jo.

Suojaa itsesi ja lopeta äitisi hyysääminen. Hän vain käyttää sun hyvyyttäsi törkeästi hyväkseen.

29.12.2014
misukka
misukka

Mun veli teki meijän äidille myös parin tonnin laskun kun onnistui sillä mokkulalla pelaamaan netissä rahapelejä. Sillä onkin sitten vakava peliongelma sekä alkokin maistuu liikaa :/ en oo vuoteen ollu tekemisis ku en jaksa sen valheita. Äidille se onneks makso velan takas 100€ kk

29.12.2014
ihqui
ihqui

huh. vastaavia olen kuullut ja joka kerta hirvittää:/   maaruaa peesaan siinä, että tuollainen toiminta ja käytös kuulostaa vain sairaan tai  epätoivoisen tekosilta.

älä enää anna periksi, hää muuten kuppaa siut ihan kuiviin, kaikin mahdollisin tavoin:(

29.12.2014
Blanco
Blanco

Minä kysyisin tädiltäsi että hyväksyisi se että hän yrittäisi auttaa ja autettava tekee sellasen laskun että sen maksaminen kirpasee..

Eikä yhtään tule rahaa tältä edes pikku hiljaa.

Minä laittaisin raha hanat kiinni ja en mitään antaisi ennen kuin laittaa oman elämän kuntoon.

28.12.2014
nki91
nki91

Ehtiki tuohon väliin sun vastaus. :) Onneks oot saanu sen laskun maksettua! Se raha-asioista tappeleminen vie voimia... Voin lupaa et pääsee helpommin elämäs eteenpäin ku maksaa itte sen velan. Se on vähän niinkuin hinta siitä että pääsee eroon moisesta riippukivestä (siitä ihmisest joka velan on aiheuttanut).

28.12.2014
Sralla
Sralla

Jos on määräaikanen liittymä niin siinähän ei sit muu auta ku maksaa se kausi loppuun. Mut kyl mie sen katkasisin, kerran ei siitä ole sulle kumminka mitään hyötyä, joten miksi pitäis olla sun äidillesikään.

Kannattaa varmistaa mitä kuluja mahollisesti koituis siitä rikosilmotuksesta, tulevista oikeudenkäyntijutuista ym, et kannattaako sitä mokkulan vuoksi tehdä. Eli ainoo rikos mitä äitis on tehny on se ettei anna sitä mokkulaa takasi. Jos sie olet itse ne lainat, velat liittymät sun muut ottanu omiin nimiin, eli äitis ei ole väärentäny allekirjotuksia sun muita, ainoa joka niistä on vastuussa olet sinä. Kurja juttu, olen sen kantapään kautta oppinu... Mut kyl se vapaus vaan on päätähuimaava ku on viimosenki erän toisen aiheuttamasta taloudellisesta katastrofista maksanu...

Ja sun ei todellakaan tartte ymmärtää... Nuo on hankalia tilanteita ku lapsi kumminki rakastaa vanhempaa ehdoitta vaikkei vanhempi sitä ansaitse... Mut jos vaan kykenet niin niin etäälle tuommosesta äidistä kun vaan kykenet. Velkaneuvoja neuvoo siinä miten kannattaa velkojen kanssa toimia, jos sulla on vaikeuksia maksaa sitä laskua.

Tsemppii. ♥

28.12.2014
Sralla
Sralla

En mäkään ymmärrä että jonkun äiti voi käyttäytyä noin!!!

28.12.2014
Vipe
Vipe

Joo liittymät olen kyllä sulkenut... Mutta hällä on vielä se laite mitä nyt maksan kuukausittain itse. No ei ole kyllä monesta eurosta kuussa kyse... Mutta olen jo niin paljon maksanut hänen tekojansa että en halua enään euroakaan antaa anteeksi.
Niin ja tuon ison laskun teki yhdessä yössä. Ja muutkin puhelin laskut maksoin mitä kerkes kertyä.

28.12.2014
Belpi
Belpi
3 years, 3-month-old toddler

eikös sitä nettiä voi sulkea kun vaan soitat? Samaten puhelinliittymää? Ainakin lakkais se laskujen kasvaminen, miettiä sitten arkipäivänä jatkotoimia.

Ja tuo siun äitin toiminta... en vaan voi ymmärtää. Oikeesti. En osaa neuvoa valitettavasti ollenkaan, mutta kuulostaa kyllä uskomattoman hurjalle.

28.12.2014
riu
riu

Etusivulle

28.12.2014
Belpi
Belpi
3 years, 3-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...