Pissa- ja kakkajutut

Mitäs ootte tehny noitten pissa- ja kakkajuttujen kanssa, mitä meiän 4v hölöttää enemmän kun mitään muuta...ootteko kieltäneet ne puheet vai ootteko ollu kuin kuuroja niille jutuille vai mitä? Tiedän että kuuluu ton ikäsille mut mitä te muut ootte tehny asian kanssa?

21.12.2014
Lintu4
Lintu4

Meillä 2,5v ei hirveästi tollaisia viljele,mutta siis paukuille nauraa ja joskus vääntää tahallaan,mutta meilläkään sitä ei ole sillei noteerattu.. Ruokapöytä on meillä ainoa missä se kielletään.. En tiedä johtuuko siitä kun vauva tekee kakan vaippaan nii poika on alkanut höpsötteleen välillä että "mulla tuli kakka housuun" sen yleensä kuittaan vaan sanomalla "ei kai" tai "no sitten pitää mennä pyllypesulle ja vaihtaa housut" se jää yleensä siihen..

Yksi on pakko kertoa,kun nauroin tilannetta ratketakseni (eli saa ne aikuisetkin hyvät naurut pissa kakka jutuista) poika siis keikkui mun jalalla ja paukkas siinä ja mä sitten sanoin "no höh" tms. Sitten se oli pojasta niin hauskaa että koitti vääntää uuden paukun mun jalalle ja sanoikin sitten yht äkkiä "kakka hätä" ja juoksi vessaan ja sitten huusi että "kakka tuli" ja itse vaan huusin että hyvä ja onko valmis,vastaus oli "ei oo valmis.. Kakka tuli,äiti tänne kattoon" ja kun menin vessaan poika näytti lattialle "kakka tuli tohon lattialle" eli sille oli vääntäessä kerennyt pieni kikkare tuleen housuun joka oli sitten tippunut housuista vessan lattialle ja mä en voinut kuin nauraa kun pilkka sattui omaan nilkkaan ja vaikken ollut vihainen vaan nauroin asialle,niin eipä poika ole sen jälkeen väkisin yrittänyt pieraista 😁

Meillä ehkä toimii sekin että kun kotona saa harrastaa pienissä määrin tota pissa kakka huumoria,niin sitten sitä ei tartte harrastaa "väärässä" paikassa.. Vaikka ehkä sekin ikä tulee vielä kun kaikki on vaan pissaa ja kakkaa ja peppua yms.

Ai niin kyllähän tuo joskus myös leikkii pissaavansa lattialle tai esim. Mun päälle mutta ei siitäkään olla välitetty.. Välillä sanon että varo sitten ettei tule oikeasti pissa.. Ja sekin on sellaista että jos jatkaa pidempään niin lopettaa heti,kun sanoo,että nyt riittää tms.

Ja tosiaan aika on ehkä yski joka korjaa asian,ainaki niin että ne jutut osataan pitää oikeassa paikassa,eikä huudella kaikkialla niitä 😊

22.12.2014
Vipe
Vipe

Yleensä ei huomioida mutta kun jatkuu ja jatkuu vaan, niin sanotaan napakasti että nyt riittää. Ja keksisitkös jotain muuta tekemistä. Yleensä meillä noihin juttuihin priimusmoottorina toimii isompi nuori herra, kohta 9v. Kun sen saa hiljennettyä, niin ei pienempikään pitkään jaksa.

21.12.2014
misukka
misukka

Meidän tyttö on nyt 2v 4kk ja valitettavasti saattaa joskus kaupassa kajauttaa kovaan ääneen "pylly, pylly, pylly, pylly". Joskus myös saattaa kysyä kovaan ääneen, että mikä täällä haisee tai kuka pierasi. Kakkaa ja pissaa ei huutele, mutta tuo pylly homma ajaa musta aikalailla saman asian. Ehkä jokin vaihe. Itse olen ollut asiansuhteen niin huomaamaton kuin suinkin mahdollista. Koska yleensä kiellolla aiheuttaa vaan sen, että lapsi lisää ääntä ja huutaa kahta kauheammin.

21.12.2014
carata
carata

...

21.12.2014
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...