SUNNUNTAI HUOMENET!

Mitäs kuuluu mammojen sunnuntaihin?

21.12.2014
Vipe
Vipe

jaaha.. Ilta lähestyy ihmiset häviää :/ mulla on vika takki koneessa ja sm tunnin päästö on pyykitön talo kun kaikki on kuivumassa :) ... Kunnes vaihdan lakanat viimeistään ti. .. Mut kyllä on hyvä fiilis :) mies ja poika on leikkinyt tyytyväisenä täällä ni oon saanu ihan rauhassa touhuta :) hyvä misukka et sait levähtää! Toivottavasti sulla menis nopeasti tuo tauti ohi ja saisit kunnolla nukuttua. vois olla edes vähän parempi fiilis kun se väsymys musta ainakin, tuntuu pahentavan huonoja fiiliksiä entisestään :/

21.12.2014
teeko
teeko

Jiin minille synttärionnittelut!

Muut mä kerkesin taas unohtaa.

Itkuksihan se taas meni hautakierroksella. Esikon kanssa porattiin. Mietittiin et se pieni olis nyt sellanen 1,5v tepastelijatänttärä.

Neuvolassakin koitti lohduttaa että nyt on hyvät saumat selvitä jo ku viikkoja paljon. Mutta ko en mä ennenaikasta synnytystä pelkää, vaan sitä et tapahtuu jotain enkä mä huomaa ja syntyy kuolleena.

Ukolle totesin, että mahtaa olla synnytyksen jälkeinen masennus aika taattu juttu. Kun ei vauvavuosi ole koskaan ollut mulle helppo ja nyt ei oo minkäänlaista fiilistä et olis vauvaa tulossa. Eikä mitään tunteita tuota mahan valtaajaa kohtaan. Voipi olla melkoinen sopeutuminen edessä.

Mut mie otin vartin tsemppiunet ni ei oo silmät ihan niin ristissä. Jos koettas tässä tuota kuusta tenavien kanssa ruveta koristelee.

21.12.2014
misukka
misukka

Kiva kuulla nki että mies otti esikoisen mukaan ja saat omaa aikaa! :) koeta käyttää viisaasti ettet koko aikaa kotona siivoa ;) j.n minille riemukasta syntymäpäivää! toivottavasti teillä koko perhe olis jouluna Terve♥ voi misukka♥ kohta se helpottaa ja pieni syntyy! Ei montaa viikkoa enää! ♥ sitten sä vihdoin voit huokaista helpotuksesta viimeistään :) mä todella toivon että nuo tunteet antaisi sulle tilaa jo paljon ennen h-hetkeä. Tuo räkis on hirveä. . puoli Lohjaa on nyt kipeänä ja meilläkin tuo poika kovin räkäinen vielä. kuumetta ei ole ollut eilen eikä tänään enää ja nukkuu jo paremmin. Tänään vihdoin söi kunnolla. Mut ei ole ollut helpoimmasta päästä kun tuo poika yksi on yleensä päivän kipee, aina syö ja nukkuu hyvin sillon mut ny se on joutunut kans oikein sairastaa. :/ nyt meillä on ukolla ollut tänään vuorostaan hirveä olo. Mä oon pyykänny ja tehny ruokaa ja siivonnut taas keittiötä.. Nyt on kaikki tallitakit koneessa vuorostaan.. onpahan jouluna pelkästään puhtaita vaatteita ulkokamppeita myöten ;) mä pesen viel kaiken mikä löytyy ;)

21.12.2014
teeko
teeko

Miksi oi miksi en oo yhtä reipas ku sralla??? :D Ja jos pojan näpyt on kuivunut niin ei se vesirokko enää kehenkään tartu :)

21.12.2014
riu
riu

No sunnuntaita vaan kaikille :)

Jiin tytölle onnea, eipä se joulukaan niin kaukana ole! :)

Vipen päivät on aina niin täynnä äksöniä että heikompia hirvittää :D Hyvä tuo siun poika kun se siun äiti meni polulta ohi :D hahah :D

Joo ja miunkii pittää tuolta eilisestä ketjusta sen verran poimia, että en miekää ymmärrä tuota nkin miestä sitten lainkaan, ei tuolleen aikuiset oikeesti enää kiukuttele. Mutta tuo naimisiinmeno taas... En miekää halua naimisiin, mutta ei se tarkota että rakastaisin jotenkii vähemmän tuota miestä. Meillä on välillä hiukan keskusteltu aiheesta, viimeksi nyt syksyllä. Kyllhän se mies on ajatukseen sopeutunut jo tässä ajassa :)

Voi tuota meijän misukkaa ♥ Voi ku ois joku keino millä vois auttaa sinnuu!

Blanco meilläkii kävi roskakuski eilen, onneksi. Roskis oli ääriään myöten täynnä :D Vaan on se varmaan vähän hassua kun n tottunut tiettyyn työrytmiin ja sitten kun tullee muutoksia. Ja teijän imagoon jotenkii istuis tuo uusi lemmikki hirmusen hyvin :D

Mummylla ja miun miehellä on selkeesti yhteinen piirre tuo ettei mitään saisi heittää menemään :D Mie sitten hävitän tavaraa salapäin... Ja pesen esim. sen t-paidoilla saunan lattiaa :D Sen vanhemmat on ihan samanlaisia, meijän esikoinen kun synty niin anoppi esitteli sen lasten vanhoja tuttipulloja että tarvitaanko niitä :D öööö ei kiitos :D

Miun pitäs nyt tännään tehä se joulusiivous loppuun. Tai ees alottaa :D Eilen oli hiukka huono siivoomisen kannalta, jotenkii se inspiraatio hukku kolmen tunnin päikkäreitten aikana :D

21.12.2014
riu
riu

vipe, no vois olla kyllä että vieraslistat pienenis x)   muta toisaalta, niin ne pieneni jo aikaa sitten kun muutin tänne maalle:D  ihmiset ei enää jaksanu ajaa sitä 15-20 minuuttia :D

21.12.2014
Blanco
Blanco

ONNEA JIIN MINILLE! 💐

Kohtajan se joulu onkin 😉

21.12.2014
Vipe
Vipe

Blanco,voi olla että kutsumattomien vieraiden lisäksi kutsututkin jättäis tulematta.. 😉

21.12.2014
Vipe
Vipe

vipe, no ei kyllä xD 

hitto!   oltas kyllä koko kunnan suojatuin torppa kun ensin hieno uudenaikanen ovi ja sit vielä kolme tommosta taskukokosta koiraa puremassa nilkoista ja yks sylkemässä pieruja xDD  vielä kun sais nuo rotatkin opetettua tähtäämään kaulavaltimoihin  x))

21.12.2014
Blanco
Blanco

Misukka ❤ taas kerran 😉 Eiköhän se kaukalo käyttöön tule,sulla on jo hyvät viikot ja lapsella on jo mahdollisuuksia selvitä ja joka päivä mahdollisuus kasvaa.. Kohta siellä nyytti sylissä mietit että mistä teille sellainen tupsahti 😉

Blancolle ei sitten ainakaan murtovarkaaat tulis,kun eka on murtosuojattu ovi ja sitten jos siitä pääsee niin saa lemut päällensä 😏

Mummylle kummiuden täyteistä päivää 😊

21.12.2014
Vipe
Vipe

huomenta :)

toinen touhupäivä vipelle, mut onneks tosiaan kotona niin saa samalla tehtyä muita juttuja kun on aikaa.

me käydään tänään moikkaamassa kaksi kummilasta ja lahjomassa ne samalla, kun lähtevät jouluksi reissuun. Ja sit kolmannen kummitytön isä "kutsui" meidät joulukirkkoon tänään, oltiin viime vuonnakin heidän kanssa yhtäaikaa. Eilen ei sit ehditty ku tuli se miehen kaverin tyttö kylään just ennen ja oltaishan me muuten voitu ottaa hänet mukaan, mutta ei mahduttu autoon.

nkille tuohon eiliseen ketjuun liittyen, että siitä epäjärjestyksestä pääsee parhaiten eroon just ylimääräistä tavaraa karsimalla. Ota huone kerrallaan, rankkaat ylimääräistä kamaa pois ja jos olet facessa niin kuvaat ne facen oman alueen kirppikselle. Ainakin täälläpäin näyttää kama liikkuvan tosi nopeasti. Jotkut isommat voi laittaa vaikka tori.fi:llekki. Kannattaa ainakin kokeilla, jos ei ota tulta alle, ni sit keksii jotain muuta.

Tuo rankkausvaihe on kyllä vähän semmoista, tavaroista on jostain syystä vaikea luopua, mut olen ite miettinyt sitä niin että koska olen viimeks käyttänyt ja jos en muista niin kylmästi pois. Tai jotkut koriste-esineet tmv millä ei oikeastaan ole käyttötarkoitusta, ni miettinyt että tykkäänkö tästä todella.

Meillä mies on todella sentimentaalinen kamojen suhteen ja se muistaa kyllä jokaisen tavaran saanti/ostohistorian ja sen takia ei olis luopumassa mistään. Ja kaikkea voi muka tarvita, niinku kolmea kiloa erilaisia johtoja. Kellarissa oli pitkään semmoinen vanha tietokoneen näyttö, kun "jos uusi menee rikki". totesin että vaikka se uusi menis rikki, niin mikä ihan oikeesti on todennäköisyys että roudaat sen vanhan kamalan ison näytön ylös, kun se ei edes mahdu tuohon tietokonepöydälle, kun se on niin kapea ja mitoitettu litteille näytöille. Joten vein sen itse kierrätykseen. Ja kylmästi olen laittanut myös miehen kamoja, semmoisia ku tiedän ettei se niitä ihan oikeasti edes huomaa että puuttuu. Eikä ole kaivannutkaan. Samoin ku meillä oli semmoinen varmaan kolmen kilon vyyhti erilaisia johtoja. Rankkasin ne erikseen ja kysyin mieheltä jokaisesta että mihin tämä kuuluu. Jos ei osannut suoraan sanoa, niin heitin pois. Mitä ihan oikeesti tekee piuhoilla, joiden käyttötarkoitusta ei tiedä? Tai sit tiesi mihin se kuuluu esim. digiboxiin ja koko laite on jo jossain kierrätyksessä ollut monta vuotta.

21.12.2014
Mummy83
Mummy83

huomenta muillekkin:)!

mies läksi tänään jo viideltä töihin. nää jouluajat on vähän tämmösiä roskakuskien perheessä, kun joulupyhät on korvattava tavalla tai toisella jollei halua istua aattoa sitten töissä...   seuraavat pari viikonloppua taitaa myöskin kulua hällä roskien parissa, joten hänen uusi "viikkorytminsä" sekoittaa mutkin, joka elää siis enää vain muiden rytmien mukaan.   mie oon ihan maanantaissa:D  en tiiä pitäskö sitä käydä tänään kaupoilla vaiko vasta alkuviikosta.  tiistaille en kyllä meinaa jättää jouluruokien ostamista, muuten saan mennä kyynärpäätaktiikalla ruuhkassa!   mutta käydäkkö tänään vai huomenna... hmm... saa nähdä.

vipellä on tosissaan jo kaikki plakkarissa:)  meillekkin tarttis kuusi ettiä.  ohan tuo mettä pullollaan niitä, tytön kihlattu uhkas ottaa omaks hommakseen metästää se kuusi, joten ehkä mie jätän sen sille:) tääl on kyllä niin ahasta ettei meille sovi ku sellainen metrin mittanen johonki olohuoneen pöydän päälle.  

mie onnistuin saamaan vastahakoiselle miehellekkin vähän niinkuin sattumalta hirmusen skunkkibuumin:D sanoin kyl et lemmikkiskunkkia ei ihan niin vaan saa, että sellasen hommaaminen on oikiasti varmaan useamman vuoden prokkis, eritoten nykysten lakivääntelyiden ja pohdintojen alla.  mutta se oli jo ehtiny toiselle kaksosistakin hehkuttaa että seuraava elukka onkin meillä sitten sellanen vahtiskunkki joka savustaa kaikki ei-toivotut-vieraat tuhnuillansa pihalle:D

kuin pikkupoika karkkikaupassa, hassua nähdä se nuin tohkeissaan jostain mitä ei edes ole kuin ajatusten tasolla:D

21.12.2014
Blanco
Blanco

Huomenet

Onpas Vipen poitsu mun mielestä rohkea kun noin pienenä ui kellukkeilla ihan itekseen. Meillä ei esikko ole edes suostunut kellukkeilla uimaan. Ollenkaan.

Mulla on järjettömän huono aamu. Eilen sen verran avasin tota telakkalaatikkoa et asttelin kattoo miten toi kaukalo siihen menee. Ukon piti sit ruveta räpeltää kaikki isofix-kiinnikkeet levälleen ni nyt se täytyy käydä koeasentamassa autoon ku ei näköjään suostu menemään kasaan muuten.

Voi helvatti et ärsyttää. Mä olisin vaan halunnu kasata sen takasi laatikkoon ja viskoo jonneki nurkkaan pois silmistä ja pois mielestä. Nyt noi nököttää tossa keskellä lattiaa. Argh!

Ärsyttää sekin, että aina ennen oon ollu ihan intsinä ku hommattu kaukaloa ja nyt toi oli vaan tollanen pakollinen ostos joka pitää teoriassa olla. Ja sit vituttaa kun siitä on maksettu ihan sikana eikä sitä tarvitakaan mihinkään.

Noh. Mut elämä on kakkaa ja niin päin pois.

Kohta pitäis lähtee hautakierrokselle. Sit shoppailee joulukuuselle jalkaa kun tuossa eilen ostetussa kuusessa oli niin järkky tyvi ettei se mahdu kumpaankaan olemassa olevaan kuusenjalkaan. Ja mä en oo nukkunu oikeastaan koko yönä juurikaan.

Illalla iski ihan järkky närästys ja yli puolen yötä tuskailin sitä. Flunssa ja nenän tukkoisuus hoiti sit loppuyön valvomisen. Ja tietty kaikkee tätä ahdistusta piti itkeä vessassa puolen tunnin verran vessassa pian seiskan jälkeen.

Ihme lentsu kyllä ku oon jo viidesti huuhdellu nokan sarvikuonolla ja aina vaan räkää ja tukkosuutta riittää. Yleensä kaikonnu ekalla huuhtelulla.

Parempaa päivää teille kaikille muille!

21.12.2014
misukka
misukka

Meille tulee kyläileen mun vanha (mutta tästä "tuoreimmasta" ryhmästä) hoitolapsi isänsä kanssa.. Poika onkin jo ikävöinyt ja odottaa.. Eilen selitti illalla että mitä kaikkea näyttää sille tytölle.. Ne oli hoidossakin niin söpö pari ja ikäeroa on vaan 3kk.. Saa nähdä tuleeko ujous sitten kun toinen oikeasti tulee 😊

Sitten laitetaan pojat autoon päikkäreille ja tehdään lahjojen jako kierros 😊 ja kaupassa käydään.. Illalla sitten tulee meidän äiti laittaan verhot ikkunoihin loputkin vihdoin ja miehen kaveri ois kanssa kaiketi tulossa kylään..

Että on sitä touhua tällekin päivälle mutta suurimmaks osaks kotona.. Ja jos joulua vaikka sais laitettua..

Eilen löytyi komea kuusi metsästä ja poika löysi itselleen pikku kuusen (joka oli todella nätti) niin päätettiin että se saa omaan huoneeseen oman pikku kuusen,kun sillä on kerta noita omia koristeitakin ja sen huoneessa eniten tilaa on.. 🎄

Mettässä se oli hauska kun mun äiti poikkes ensimmäisenä siitä polulta katsomaan yhtä kuusta,niin poika huusi perään: "mummo,tuu pois,siellä voi olla koiran kakkaa" 😝

Ai niin ja eilen poika ui ekaa kertaa kellukkeilla ilman että pidin yhtään kiinni 😊 vähän sitä se jännitti eikä kauaa halunnu uida yksin,mutta ui kumminkin eli kehitystä koko ajan tapahtuu vaikka on arka kokeilee uutta ❤

Mitäs mun piti tosta eilisestä..

Ai niin kyllä on nki:n ukko taas ollut aika moinen jaksamista sinne! Niin ja pienelle onnittelut uudesta taidosta vaikkakin ei enää kauheen uusi ole.. Jostain ketjusta luin että kävellyt jo kuukauden verran,multa mennyt ihan ohi.. ❤

Ja saikos carata tuliaisia?

21.12.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...