Perjantaita!

Viikonloppu alkaa taas.. Ja on muuten viimeinen ennen joulua 🎅

19.12.2014
Vipe
Vipe

Kai se on pakko mennä nukkumaan. Huomenna kuitenkin alkaa aamu lapsien kanssa yksin, kun mies tulee vasta joskus huomenna illalla/yöllä.

19.12.2014
carata
carata

Mä kans aina nakitan miehelle kebabin haun jos se vain suinkin on mahdollista, koska muakin ahdistaa siellä saama flirtti ja liika asiakaspalvelu :D Lisäksi, joskus siellä on ollut niiiiin huonoa suomea puhuva, että totesin, että on helpompaa tilata englanniksi. Mikä musta on ihan väärin. Lisäksi noissa paikoissa pitsaan saa lähes aina oreganoa, jonka mä aina muistan pyytää jättämään pois, koska en siedä sitä. Mutta silloin ollaan kyllä saatu uus pitsa ja mies on saanut sen mun oreganolla varustetun. Eli tavallaan siitä ei ole haittaakaan ollut muuten kuin ajallisesti.

19.12.2014
carata
carata

heh, sralla mulla on ollut nuorempana ihan tuo sama "pelko" soittamisten kanssa, mut työ puhelinkeskuksena vei sen kyl aika hyvin pois. Vielä on silleen et jos mun pitää henk.koht asioissa yksityishenkilölle soittaa esim tytön kaverin äidille, niin kyl pitää vähän rohkeutta kerätä. Mut ei enää mitkään muut asiat haittaa.

mul on sit taas kammo pizza ja kebab paikkoja kohtaan, en pysty käymään ite niissä, vaan laitan miehen aina käy ään ja jos ite täytyy käydä, ni se on sit kotipizza, vaikkei sieltä saa yhtä hyvää pizzaa :D johtuu siitä että olen kolmessa eri paikassa käynyt ja jokaisessa on ollut semmoiset vähän turhan ystävälliset ulkomaalaiset tiskin takana, jotka juttelee hirveesti ja flirttaa ja sit kiusaantuneena odotat et koska hemmetissä se kebu on valmista et mä haluun pois täältä. Kyllä pieni flirtti joskus ihan kiva on, mut yleensä sullon kun on viihteellä eikä verkkareissa noutamassa kebabia :D


19.12.2014
Mummy83
Mummy83

Voi ny kebab. Kamala nälkä kun mies kiusaa kuvilla laivan tarjoiluista. Siellä vielä joku pirun iso joulutarjoilu 😩 Ei vaan kestä. Ja pelottavaa on muuten se, että tänne muuttamisen jälkeen en edes tiedä mistä tilaisin noutoruokaa. Ollaan aina haettu ja veikkaan, että niillä ei ole kotiinkuljetusta, saati et ne olis 21 jälkeen auki.

19.12.2014
carata
carata

Lunta ei onneks tullut ihan järkyttävästi, joten ne saa odottaa huomiseen. Luulen, että harjalla selviää ja tyttö haluaa kuitenkin osan lapioida. Ja mitä mieeen tulee, niin kyllä saa tuoda kunnon tuliaiset ja miksei joululahjatkin sieltä?! Hemmetti. Ottaa kyllä päähän kun sen takia jouduttiin tosiaan lykkäämään meidän reissua sunnuntaille, jolloin varmaan liikkeellä on muutama muukin auto. Lapset on nyt sängyissään hiljaa, vaikkakin tyttö taas kertoi kuinka patterin ääni pelottaa. Meillä siis vesikierto. Mies vielä oli kertonut, että siellä menee vettä ja nyt tyttö pelkää, että sitä vettä valuu sieltä 😔

19.12.2014
carata
carata

meillä/mulla on tänään ilon perjantai:)

ensinnäkin, IFiltä sain korvauspäätöksen meidän ilmalämpöpumpusta ja 530e napsahti tilille, myös asennus maksetaan, eli ei tarvihe enää ressata:)  johan tässä on 1,5v oltu ilman toimivaa pumppua, joten ei se onneksi enää viikon päälle ole;)

toisekseen, mie pääsin vihdoin ripsihuoltoon ja sain räpsyttimetkin takas:)  olin jo viikon pari kulkenu niin mustissa silmämeikeissä kun yritin peittää ettei mulla ripsiä ole, että nyt on taas helpottava olla ilman maskeja ja silti silmiä kehystävissä karvoissa, jee!

kolmanneksi, kävin tänään duunipaikalla kuokkimassa glögi-, ja piparitarjoilulla, ja siellä kovasti ooteltiin mua jo töihin.  asiakkaat kyselee teknikoilta ja osa soittelee konttorille saakka ja kaipaa minnuu.  ja muutenkin tais tulla vihdoin tunnustus siitä, että mie taisin olla ainua joka tuota mun aluetta osaa hoitaa;)   vaikka YT on päällä, niin ainakaan mulla ei ole siis pelkoa työpaikkani puolesta.  odotan jopa innoilla töihin menoa:)

 

teekolle voimia sairastupaan!  ikävää, eritoten oksutaudit:/   se on ikävä ittellä, mutta vielä ikävämpää kahtoa oksentelevaa lasta.. ja caratalle suuria tuliaisodotuksia, kyllä sulla taitaa olla lupa sellaiset vaatia ja vähän möksätäkkin;)

19.12.2014
Blanco
Blanco

lähti vähän aikasin. .. Siis ei muu auta.. Harmittaa vaan kun en kelpaa nyt tuolle pojalle yhtään vaan nyhjää koko ajan tuossa isässään kun oon niin tottunut olemaan ihan kiinni tuossa pojassa.. joululahjat on paketissa ja pyykkirumba jatkuu huomenna

19.12.2014
teeko
teeko

nuo muistipelit on kyllä mukavia lapselle :) tuo meidän 2v.kin jopa tykkää. Se etsii niistä parit niin että kortit on kuvapuoli ylöspäin :) kyllä saa caratan ukko tuoda jotain mukavaa kun noin hätäisellä varoitusajalla lähti :/ toivottavasti saat lapset hyvin nukkumaan jotta saat rauhan tehdä lumityöt. Meillä poika jo parempi. Ei oo suostunut vaan kunnon ruokaa syömään. Mut söi sen keiton jälkeen sentäs leipää, juustoa ja jogurttia. Ja illalla vielä vähän mansikkakeittoa.. Onneks on suostunut juomaan maitoa tänään ettei tarvi koko ajan sitä mehua antaa niin paljon. . Mä alan jo väsyy tähän kotona kökkimään mut ei paljon muu asia

19.12.2014
teeko
teeko

Oho..Siis paljoa 😄

19.12.2014
carata
carata

Me ollaan tänään siivottu, imuroitu x100, vaihdettu kaikkien lakanat, laitettu parit verhot, tehty ruokaa, koottu ja koristeltu kuusi. Mitähän vielä?! Nyt ensimmäisen kerran istun sohvalla. Kauhulla tosin huomasin, että sataa lunta aivan älyttömästi, joten voi joutua illalla tekemään lumityöt. Mies ehti aamusta auttamaan lakanoiden kanssa, mut ennen klo 10 katos jo töihin ja sitten lähteekin laivalle. Firman pikkujoulut... Toivottavasti tuo tuliaisia!! Ilmoitti meinaan tosiaan vasta muutama päivä sitten retkestään, niin ei pahjoa napannut.

19.12.2014
carata
carata

mut jos sillä tytöllä ei ole mitään tietoa ja osaamista misukka niin aika hassua että sinne se tulee kun ei se pysty yhtään sun hommia kuitenkaan tekemään :0 mä sain siivottua kaikki paitsi höyrypesurilla meinasin vielä yläkerran patjat hurauttaa.. Pääsin sit siivoamaan vessan ja keittiön uusiks kun jätkä oksens.. Tosi siistii kun tuollainen 2v ei hirveesti osaa varoittaaku ekaa kertaa sitten sen jälkeen kun 5kk täytti niin oksentaa (silloin vauvana oli noro ja se oli kans yks riesa) nyt tarvis saada tuo potilas nukkuu. sain tän valmistelua sentäs niin et poika rauhoittuu vanhoja pikku kakkosia katsomalla. . Nyt halus sosekeittoa ja mehua ja ne sentäs pysyy sisällä. Tais olla vaan niin paljon limaa aikaisemmin :/ pyykkiä pääsee siis lisää pesemään

19.12.2014
teeko
teeko

Ekaluokkalaisella koulu loppui tältä päivää.

Huomenna joululaulajaiset ja todistukset. Puuh.

19.12.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jiille tulee ihana rentoutushetki ennen tosi toimia :) mut nopeastihan ne sit loppuviimeks on paketoitu, koristrltu ja laatikotkin tehty, että ei tässä vielä hätiä ei mitiä ole :)

19.12.2014
Mummy83
Mummy83

Riu, johan mulla on tuo sun ruokavalios eli mä jäisin rutosti plussan puolelle jos saisin kaikki ultrat kaupan päälle. :D

teekon poitsulle paranemisia. Hyvä jos alkaa helpottaa. Ja srallan pojulle toivon mahdollisimman vähävaivaista vesirokkoa.

Voi mikä päivä Vipellä. Mie oon täällä naama virneessä :D

Mulla ruokatauko mut kauaa ei ehdi olemaan vaan. Tänne tulee ihan piakkoin joku kiinaöaistyttö tutustumaan paikkoihin. Se tulee sit tammikuussa 5viikoksi johki työhöntutustumisjaksolle ja opettelee suomea tänne ku mä jään äippikselle. Ajotus on aika mielenkiintoinen, etten sanois. Hirveesti olis hommaa ennen ku se paukkaa paikalle. Sen bussi tulee tohon pysäkille joskus kolmen vartin päästä.

Noh. Kahtotan, mitä loppupäivästä tulee. Mun pitäis kuulemma nyt sille sit kertoo mitä me täällä tehdään ja toimitaan. Ei mitään visiota mitä mä sille rupeen näyttää parin tunnin aikana.

19.12.2014
misukka
misukka

heippa!

harmi sralla et just nyt iski, mut toisaalta pojan kannalta kivempi et on sit jouluna jo terveempi. Eikä sullakan sit ihan mahdotonta poissaoloa töistä tuu, jos sattuu et onkin se kahden viikon kestävä rokko.

riulle mukavaa kotipäivää ja misukalle vähän joulumieltä :)

vipe, tuo on kyl inhaa kun joku on ikkunan takana :D me ollaan aina asuttu korkeuksissa niin et ei siellä ketään ole, mut viime asunnossa oli julkisivuremppa, ni sillon pääsi noita tilanteita aina välillä, etenki ku esikoinen on imetysikäinen sillon.

teekon pojalle pikaista paranemista :) ja tuvitukselle mukavaa päivää, toivottavasti se poitsu ei ihan kovin paljon koettelis tänään.

me kotiuduttiin just joulujuhlasta ja tarttis kaupassa käydä ja ehkä kampaaja-aikaa varaamassa. :)

heh, nuo on kyl hauskoja mitä lapset poimii biiseistä ja joskus kuulee omiaan. meillä tyttö oli kerran kodin1sen kassajonossa yhtäkkiä et "mul on jano, sul on jano, kaikki sanoo AAAHhh". :D onneks ei jatkanu siitä eteenpäin, tuli vaan tarve päästää tuo kohta ulos suusta :) sit kysy kerranet äiti, mikä se biisi on, missä lauletaan et "we could`ve had it all, hiding in a tree" (Adelea).

blancolle hyviä kuokkimisia, toivottavasti on hyvät piparit ;)

19.12.2014
Mummy83
Mummy83

kiitos sralla ja riu ❤

Tuvitukselle jaksamista ja pitkää pinnaa.. Tuo varmasti inhottaa jos lapsi riiviöi kivankin tekemisen ohella.. Jos jäis huomiotta ja riiviöis silloin,niin olis paljon helpompi hyväksyä vaikka raskasta varmasti silloinkin..

Riulle puhtia koulu hommiin.. Hauska toi vihannes ;D

Hauska oli myös toi että Srallan poika on vetänyt muutakin kuin pulkkaa 😉

Niin ja ihan hyvillä mielin voi sralla olla lapsen kanssa kotona.. Jos vaan osaat olla aloillas ja levätä.. Toivotaan että poika ehtii kuntoon ennen joulua :)

19.12.2014
Vipe
Vipe

Helou :)

Sralla vaikka tuo vesirokko tulikii ehkä vähän huonoon saumaan, mutta onhan se kiva että sitten se on ainakin pidetty pois. Ja kuten sanottu, siulle tekee pieni lepo yksinomaan hyvää :)

Tuvitus mie jotenkii osaan samaistua tuohon siun tunteeseen, itestäkin on tuntunut lasten kanssa joskus että ne hajottaa ihan kaiken minkä käsiinsä saa, mutta onneksi meno on jo hirveesti rauhottunut. Kyllä se siullakii - ajastaan :D Aika laiha lohtu varmasti tällä hetkellä, mutta itekkii osaan arvostaa näitä seesteisiä aikoja nyt ihan eri tavalla :D

Vipe tuntemattomalta saatu kiitos varmasti lämmittää mieltä! Ja onhan tuo varmasti tottakin mitä se läääri sanoi, en epäile hetkeekään :) Ja mie aina lohdutan ihteeni tuommosissa tahattoman itsensäpaljastelun tilanteissa, että tuskin siinä kukaan näki mitään sellaista mitä ei ois ennen nähnyt, kamoon hei ollaan suomalaista saunakansaa :D Mutta kivahan se oli tarjota toimintaa lastenkii päivään :D

Misukka sie saat miun ylimääräset ultrat :D Jos otat myös tän ruokavalion ja sen sellaset X) Miulla ois maanantaina neuvola ja mie nykyään suorastaan pelkään niitä kun niissä on aina jotakii kökköä. Ääääh. Ennen olin vaan onnessani ku pääsin kuuntelemaan vauvan sydämen jumputusta niin nyt sekin riemu on kadonnut. Ihteeni ärsyttää olla tämmönen pessimisti-odottaja kun se ei oo ollenkaan miun luonteen mukaista.

Meillä lapset on kunnostautunut cheekin tulkinnassa, esikoinen lauloi aikoinaan että sukka irti ja pienin lauloi että kuka muu muka, vi-han-nes, vaikka oikeesti siinä kohtaa tais olla cheekin nimikirjaimet :D

Teeko onko teijän poika aiemmin paljon sairastanut? Tuo korkea kuume on kyllä inha kun se vie lapsista mehut ihan täysin, eikä miulta nyt varmaan ikinä unohdu miten reppana oli tuo meijän isoinkin nyt syksyllä sairaalassa. Onneksi lapset on sellaisia sissejä että toipuvat hyvin :) Pikaista paranemista sinne ja toivotaan ettei se kuume nouse enää yhtä korkeeksi :)

Mie vietän kotipäivää pienimmän kanssa. Eli otin hyvän asennon sohvalta ja kahottiin rauhassa lasten ohjelmat, äiti tosin silmät kiinni :D Isoimmat on koulussa, tosin esikoinen tulee kotiin jo tunnin päästä. Miun äiti tulee kohta tähän olemaan lasten kanssa niin saan keskityttyä kouluhommaan jonka haluan saaha tännään valmiiksi. Sitä ennen pitäs kuitenkii vissiin jotakii ruokaa kyhätä... Aattelin tehä niin pitkään liemeen että voin sitten lämmittää huomenna lounaaksi :D

19.12.2014
riu
riu

käytin tilaisuuteni hyväksi kun mies käänsi selkänsä 😜 Poika huomasi että juoksen jotain "pakoon" tai "pelkään" jotain,koska juoksi perässä "hui,äkkiä äkkiä" ja vauvaa vaan nauratti koko tilannne..

No onhan se kiva saada edes jonkinlaista jännitystä elämään 😃

19.12.2014
Vipe
Vipe

blanco,meillä klamydia kuuluu mun ja etenkin miehen kuuntelu listalle,mutta ei ole pojalle tarttunut mitään vielä siltä osastolta.. 😉 mä itse olen laulanut "Marilyn Marilyn milloin riisut jumpperin" ja sitten hectorin olen hautasmaa laulusta mm. kohtaa "mun sormi ihoa sai ja vähän isommat nai ja niin aivot maailmalta suljettiin,sitten minäkin sain,nyt koko maailmaa nain" myöhemmällä iällä sitten tajusin mitä oli laulellut 😜 Mut en muista olenko hirveän julkisesti sitä laulellut 😊

Ai Teekon poika on kipeä 😞 paranemista sinne ja mukavaa loikoilu päivää vaikka ei se nyt ihan loikoilulta kuulostanut ❤

Ja tuvitukselle mukavaa päivää ilman suunnitelmia..

Apua.. Imetän tässä sohvalla t-paidassa ja pikkareissa ja tonne ikkunan taakse tuli remontti mies,joten en uskalla nousta,mutta kohta tulee fysioterapeutti jolle pitää nousta ovea avaan!!! Ehkä juoksen äkkiä makkariin housuja pukeen..

19.12.2014
Vipe
Vipe

ihana vipen reissu! Kyllä varmaan tuli hyvä mieli :) nuo lapset on niin mahtavia lauluineen :D meillä poika laulaa vaan muumilaakkoos tällä hetkellä jee poika just heräs ja enää 37,3 :D ehkä tää tästä vaikka varmasti nousee päivän aikana. yö oli kyllä pelottava ja inhottava. Tietty heräiltiin paljon mut onneks tosiaan nukuttiin pitkään. Mut tuo kuume kyllä kävi jossain taivaissa ja se oli kyllä oikeasti pelottavaa. Mut kaikki hyvin :) tänään sit koko perheen voimin vaan kotona maataan. Ajattelin siivota lisää ja pestä pyykkiä. Sit kyllä mietin tuota piparien ja torttujen leipomista :)

19.12.2014
teeko
teeko

mie ajattelin tänään iltapäivästä pyörähtää töissä taasen.  siellä on tarjolla piparia ja glögiä ja mie meinasin mennä sinne kuokkimaan:D

vipe, hyvä että muksus laulelee vaan maradoonaa ja leipuri hiivaa. meillä likka rupes laulaa parivuotiaana kyläkaupassa kovaan ääneen klamydiaa sanoin "edes kerran kesässä pitää käydä kakkospesässä...".    kyllä hävetti:D!

19.12.2014
Blanco
Blanco

Misukka ❤

Inhottavaa kun luvataan muttei pidetä.. Ja sä kyllä tarvitsisit ylimääräisiä ultria.. Vaikkei muuten näkyisi tarvetta niin sun henkisen hyvinvoinnin kannalta ois hyvä..

Ai sainko kilpailijan.. Aikani odotin mutta kukaan ei aloittanut 😃

19.12.2014
Vipe
Vipe

Ai niin ja poika lauloi tänään vessassa:"tonttu se asuu tiellä,pullia siellä.. Tuitti tuiti tähtönen.." Eli leipuri tonttua (leipuri hiivan jouluversio) ja tuiki tuiki tähtöstä sekaisin.. Ennen ei oikein noi lasten laulut ole kiinnostanut,on vaan laulanut "kuka muukka,kuka muukka" (kuka muu muka) ja "kasikuus,kasikuus,kasikuus" eli sitä mikäköhän ois nimeltään se maradoona laulu.. (vähän likanen mielenvikanen kuin maradoona.. Ja jotain että kesä kasikuus) hauskinta noissa kahdessa on se että on vain radiosta kuullut joka on meillä päällä lähinnä autossa eli kauppareissuilla tarttunut noi.. Ja toi kasikuus on sellainen mitä alkoi laulaa heti kun kappale lähti soimaan eli tunnisti ensi sävelistä jo.. Nyt mies on tosin ladannut ne puhelimeensa ja soittaa aina välillä pojalle niitä kun kerta tykkää..

19.12.2014
Vipe
Vipe

Ihanan kommentin oot saanu kyllä. Varmasti tuli hyvä mieli :) ❤

19.12.2014
misukka
misukka

Huomenet

Kilpailevat ketjut iskeneet yhtä aikaa :D

Mä tulin just töihin. Kävin neuvolassa pyörähtämässä.

Paljon jutskailtiin taas asioista ja sanoin et oon aika pettyny äitipolin toimintaan kun ne silloin keskenmenon yhteydessä lupaili et rakenneultran jälkeen sinne pääsee nyt uudessa raskaudessa useammin. Et he varaa suoraan sit taajempaan aikoja vaikkei ehkä tarvetta muuten olisikaan kuin mielenrauha. Nyt ne sit rakenneultrassa sanoikin ettei tarvii uusia aikoja kun kaikki oli ok.

Nyt sanoin sit hoitajalle, että oon pettyny näihin lupausten pettämisiin ja ens kerralla kuun vika päivä käydään sit lainaamassa lääkärin ultraa sen verran et pääsee ees vähän tuota pyöriäistä kattelemaan.

Kun ei tuo vieläkään ole mulle kovin todellinen.

Ja kuitenki teoriassa enää 10 viikkoa (tasan) odotusta jäljellä.

Mut hauskat päivät kaikille!

19.12.2014
misukka
misukka

Uskokaa tai älkää niin eilen ei ollut mitään suunnitelmia 😃

Eikä sitten mitään ihmeempää tehtykkään.. Kahvilla käytiin mun äidin kanssa ja illalla paketoin loput lahjat..

Tänään tulee tunnin päästä pojan fysioterapeutti ja illasta nuoremman pojan kummit.. Ja josko tänään viimein saisi joulukoristeita laitettu.. En ikinä ole ollut näin myöhässä!

Hei voisin nyt kertoa sen mitä maanantaina unohtu.. Kun aika helposti saa itselleen huono äiti fiiliksen,niin maanantaina sai kyllä päin vastasen fiiliksen joka piristää edelleen.. Eli kun lähdettiin neuvolasta jossa ei ollut saanut rutinaa liian vähästä tai paljosta painon noususta ja olin vauvaa laittamassa vaunuihin niin tuli lääkäri tk:n puolelta (neuvolalla ja tk:lla yhteiset tilat ja sama uloskäynti) sellainen vanhempi nainen ja poika kysyi:"kuka toi on" ja se nainen sanoi pojalle nimensä ja pyysi saada nähdä vauvan ja kysyi sitten "etkös sä asu siinä ....." Eli osoitteeni sanoi ja vastasin että kyllä.. Ja hän totesi:"juu,oot vaan jäänyt mieleen niin äidillisenä,kun aina niin ihanasti lasten kanssa kuljet ja olet" kyllähän mäkin sitten muistin että se oli yksi joka aina luultavasti miestään "ulkoiluttaa" kun on vähän huonompi jalkainen.. Ja usein hoitolasten kanssa ulkoillessa osuttiin samoihin aikoihin ulos.. Nyt kotiäitinä ajat on sen verta muuttuneet ettei aina osuta samalle reitille 😊 Mutta siitä jäi sellainen fiilis että ilmeisesti olen ulkopuolisenkin silmissä hyvä äiti ja hoitaja 😏

Mutta mites muiden päivään?

19.12.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...