Joko alkaa olla joulu paketissa? :)

Siinäpä sitä ajankohtaista keskustelunaihetta :D

18.12.2014
riu
riu

Melkein lahjat on paketoitu, paikat on siivottu, lakanat ja pyyhkeet vaihdettu, ruoka kaupassa on käyty.

Kuusi koristellaan huomenna aamulla ja tortut leivotaan kanssa huomenna, aatoksi jää enää perunalaatikon teko ja kalkkunan paisto.

22.12.2014
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

Laatikot tehtiin tänään mun porukoiden luona, samoin joulukakku. Kaupassa käyn vielä huomenna ja tiistaina teen karjalanpaistin. Kinkunkin paistan varmaan jo tiistai iltana, että saa riisipuuron uuniin ja aamulla sitä ☺️

21.12.2014
carata
carata

no nyt on! Siis joulu paketissa :D aattona vaan jää väliin tuo meidän äidin luona käynti kun pojan serkku siellä vesirikkoa alkoi sairastaa ja mies ei nyt saa kyllä sen taudin kanssa olla tekemisissä :/

21.12.2014
teeko
teeko

Tipihii onkohan siinä prisman kuusilla kotiinkuljetus?

Mie mietin että pitänee lasten kanssa paistella vielä ensi viikollapipareita, ihan vaan tuoksun takia. Miusta yhet kaupan piparit on parhaita niin niitä kuitenkin ostan :D

19.12.2014
riu
riu

lahjoilta puuttuu paketit ja leipomiset on tekemättä. Tosin nuo lahjat laittaa nopeasti kun niitä ei ole montaa jahka saa aikaan ja ajattelin leipoa vähän tossa kohta puoleen :)

19.12.2014
teeko
teeko

Likan jopa :D nii ja siivotaan sit tiistaina :D ei uskalla aiemmin...

18.12.2014
ihqui
ihqui

Meillä on kuusi laitettu ja verhot vaihettu :) lahjatkin on muutamaa lukuun ottamatta ostettu. Ne hoidan huomenna pois alta :) ruoka on viel kysymysmerkillä... Varmaan vkl käydään ruokakaupas. Lukan kummisetä lupas tuoda meille kinkun ni sitä ei tarvi metsästää mistään ku se hakee sen jostai lihakaupasta :) jouluaatto meneekin anoppilas ja päivänä sit tehään kotona ruokaa äitin kans.

18.12.2014
ihqui
ihqui

Hell no! Kaikki vaiheessa. Osa enempi ja loput vielä enemmän. Possun pyllyäkään vielä hankittuna. Menua on hitusen pyöritelty mutta mitään ei oo tehty senkään eteen.

Pipariviritys on kai parhaassa mallissa kun se pitää vaan asetella kasaan. Eli ehkä saan sen tänään tehtyä. Ikkunoissa on tontut. Se onkin ainoa valmis juttu. Kuusi oli tarkotus hakee huomenna eli viikonloppuna koristellaan kämppää ja kuusta.

Lahjat on paketoitu sitä isännän ylläripakettia lukuunottamatta. Sen paketoin lauantaina. Isäntä on just nyt autsissa nauhottamassa lahjoja. Eilen se sai kaikki kääreisiin.

Ei oo minkäänlaista joulufiilistä kyl. Uskomatonta että ens viikolla tähän aikaan kaikki tohina on jo ohi.

18.12.2014
misukka
misukka

tuli muuten mieleen et eilen tein jokajouluisen sekametelisopankin jota ei kukaan muu suostu syömään. tein sit sen virheen et vedin kaks isoo lautasellista sitä tyhjään mahaan just ennen kauppareissua. ja lidlissä sit alko paasteosastolla pulputtaa maha siihen malliin et mun piti juosta  tuhatta ja sataa tien toisella puolen olevalle huoltsikalle paskale xD   mies jäi lasten ja ostosten kans hämmentyneenä liiteriin  miettii et mitähän just oikeen tapahtu xDD

18.12.2014
Blanco
Blanco

hell yes!   kaikki on ostettu ja maksettu:)  ainoastaan ruokapuoli puuttuu, mutta se hoidetaan varmaan lauantaina kuntoon. ja kuusi. shit.  no, ensviikolla sit jostain honkkarin pihasta:)  joulusiivouskin oottaa ensviikkoon.  jos mie viikonloppuna siivoon, ni maanantaina on jo kaaos valloillaan:D

18.12.2014
Blanco
Blanco

meillä on aika hyvin kaikki kasassa jo, joka päivä jotain pientä juttua tehdään mikä edistää asiaa :) menukin on suunniteltu ja laatikot tehty, mies lupas loput tehdä alkuviikosta työpaikalla, kun on enemmän uuni ja jääkaappitilaa.

kuusi on pystyssä ja muutenkin jouluinen fiilis, joka päivä tehdään jotain pieniä juttuja lisää :)

18.12.2014
Mummy83
Mummy83

Lahjat on lähes kaikki paketissa. Kinkkuja karjalanpaistin lihat ostettu tänään. Perunat ja porkkanatkin ostin tänään. Ruokia ajattelin mennä vielä su ostamaan jollei kaupassa ole liian moni muukin. Piparit leivottiin tänään, kuusi täytyis laittaa huomenna. Lakanatkin vaihdetaan varmaan huomenna. Ennakoidusti mennään, koska su-ti ollaan mun porukoilla. Siellä joulusaunakin.

18.12.2014
carata
carata

Miulla alkaa ainakii lahjat olla paketissa :D Pari on vielä ostamatta, mutta siis ei oo iso homma ollenkaan. Niin ja yksi kesken tekemisen :D Mie teens iskolle sukat, niin toisessa sukassa ois just kärkikavennus ja sitten aatteli virkata kukkia varteen, että melkein valmista siltäkin osin.

Possunpylly otettiin tännään jääkaappiin sulamaan, viikonloppuna siivotaan koti ja vaihetaan lakanat. Meillä on oikeesti hommat harvinaisen hyvin järjestyksessä :D Kuusi puuttuu mutta jos isi käy poikien kanssa sen hakemassa viikonloppuna niin sekin ois sitten siinä :) Viikonloppuna jos kävis ruokakaupassa niin viikolla ei tarviis enää prismassa nenäänsä näyttää :D

Onkos muilla valmistelut millä tolalla? :)

18.12.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...