Torjantaita

Sekö on sitten torstaipäivä? Mie oon ihan kuutamolla näistä päivistä. Että jotta huomenta vaan.

18.12.2014
misukka
misukka

Mummy, josko sitten vain aika. Ja se, ettei osta enää leluja. Kai ne vähitellen alkaa vain vähenemään. Jollei nyt sit omalla rahalla osta leluja...

18.12.2014
carata
carata

voi ei mummy tuota tyttöä :( ehkä hän joskus oppii että niitä ei sit vaan enää ole mitä pois antaa :/ ja tosiaan vitsi vitsi tuo opel... ;) se on vaan se mitä aina manataan ;) ei oo kyllä nki ollut tuuria teillä nyt autojen kanssa :( mä kyllä muistan hyvin mitä kaikkea kauheita tauteja sitä sairasti ekan puolen vuoden aikana kun meni kiskalle töihin. Ja heti kun joku kävi sairaana jonkun Loton pelaamassa ni oli kyllä satavarma että mä olin kipee parin päivän päästä. Mä olin ti päiväkodissa tuon pojan kanssa niin eiköhän me sieltä tuo tuotu mukana :/ poika nukahti kivasti ajoissa mut on reppanalla niin hirvee olo että Herännytkin jo moneen kertaan :/ Ei paljon tunnu panadoli oloon auttavan. Mut pitää (ehkä) sit tuon kuumeen aisoissa .. paree olis kun se oli jo yli 39 illalla

18.12.2014
teeko
teeko

carata, tuon petshop epidodin jälkeen sanoin etten osta hänelle enää yhtään petshoppia ja turha pyytää edes lahjaksi. Enkä ole ostanut muutenkaan muutaku sillon kun kävi hammaslääkärisdä, sillonkin petshopit oli kieltolistalla et saa jonkun muun muttei niitä.

Noita shopkinseja on ostanut nimenomaan omilla rahoilla, kun on saanut viikkorahaa/isovanhemmilta kolikoita. Luulin kans et se auttaisi ymmärtämään mut näköjään ei.

18.12.2014
Mummy83
Mummy83

Rauhallista joululomaa kaikille. Huomenna ja lauantaina koululaisilla koulua, sitten täällä pitkä loma.

Ekaluokkalaiselle tulee lukemista tehtäväksi 10 minuuttia päivässä. Syksyn matikan kirjasta saa myös tehtäviä tehdä. Keväälle uusi kirja.

Loma, ah, ihanaa.

18.12.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mummy, harmi ettei lapsi tajua tappiotaan. Vaihtokauppahan kun on ihan toimiva, mutta jos 20:stä on 4 jäljellä, niin se on vähän. Ehkä asiaan auttaisi lelujen nimeäminen, niin ne voisi joskus palautua takaisinkin? Tai sitten lapsen täytyisi alkaa ostamaan ne omilla rahoilla, jolloin lelujen katoaminen/antaminen olisi lapselta pois. Koska myymällä niistä saisi kuitenkin joskus osan takaisin. Ehkä teidän kannattaiai myös käysä lelut läpi, jos siellä olisi jotain josta lapsi haluaa luopua, niin ne voisi myydä ja saada rahaa, jolla ostaa lelun?

18.12.2014
carata
carata

Voi naiset...Opeleissa ei ole mitään vikaa jos on sopivan ikäinen. Mun oma valkoinen kaunotar on Opel ja on ollut mulla kohta 6 vuotta. Ostettiin liikkeestä vähän käytettynä ja MITÄÄN isoja vikoja ei ole ollut. Renkaat ja pyyhkijät on ollut kulutus tavaraa siinä missä lasinpesuneste, mutta niin kai kaikissa. Enkä sano, että toi renkaitakaan söis, koska aina ollaan ne ilmattu ja tasattu, ettei kulu mistään liikaa, vaan tasaisesti. Ja parasta on se, ettei ole NIIN uusi, etteikö mitään voisi tehdä itse. Sellaisille autoille haistatan, joihin ei voi tyyliin öljyjäkään vaihtaa ilman, että sen tekee joku apupoika Antero liikkessä monen sadan euron tuntipalkalla.

18.12.2014
carata
carata

huoh. kertokaa mitä mä teen.

tytöllä oli iso kasa petshoppeja , heitän nyt arviolta et 20. sit syksyllä huomasin että ei leikkiny ku parilla ja kysyin missä loput on, ni oli vaihdellut niitä kavereiden kanssa, ilmeisen epäreilusti ku hänellä oli enää 4 jäljellä. No, soiteltiin parit kaverit ja niiden äidit läpi ja saatiin osa takas, kaikilla lapsilla oli menny ne jo niin sekaisin et oli vaikea sanoa mikä on kenenkin. Mut siis ainakin kolmannes katosi ja juteltiin tytön kans pitkään siitä että yhtään mitään lelua ei ikinä enää vaihdeta ja sovittiin ettei niitä edes oteta kaverille mukaan.

Noh, nyt keräilee niitä shopkinseja ja sen toinen kaveri on innostunut samoista. Tänään sit taas muistutin ku lähti että EI ota mitään leluja mukaan. Illalla kun kysyin niin ei hän ottanut niitä mukaan. No, pyysin näyttämään ne lelut, ni alkoi kaivamasn niitä käsilaukusta, mikä hänellä oli kaverilla mukana. Eli oli ottanut vastoin kieltoa ja vielä valehteli siitä. Ja yllätys yllätys, niistä kaksi on nyt kaverin luona. TAAS pidettiin juttutuokio ja sanoin että ei saa ostaa ainuttakaan kun kerran annat ne pois kavereille ja mitä järkeä on saada joululahjaksi niitä jos ne heti uutena vuotena on jo kaverin? ni vastaus ; en mä tarvi sit lahjoja.

MILLÄ saan tuon ymmärtämään tämän asian? että kavereita ei osteta leluilla tai vaikka toinen painostaisi niin ei tarvi silti antaa? en tiedä kummasta tässä on kyse, luulen et vähän molemmista. Se kaveri on kyllä semmoinen painostaja/jankkaaja (vähän vanhempi, 9-10v) mut toisaalta tyttö tykkää niin hirveesti olla sen kanssa että voin hyvin kuvitella et antaa leluja sen takia et pysyisivät ystävinä.

mut millä sen itse pointin nyt saa menemään perille? voin mä taas kieltää niitä hetken leikkimästä keskenään tai ainakin sisätiloissa ja tsekata tytön laukun ja taskut kun menee ulos, mut sit taas parin kk päästä tilanne voi olla sama, kun ei enää tarkkaile niin tiukkaan.

18.12.2014
Mummy83
Mummy83

Ja käsihoito...Pahoittelut, mutta täälläkin kyllä kävi mielessä vähän irstaat ajatukset... Hmmm :D

18.12.2014
carata
carata

Me saatiin lapsien kanssa piparit leivottua ja tehtiin siskonmakkarakeittoa iltaruoaksi. Nyt molemmat lapset on sängyissä ja ihme kyllä kohta on ollut n.vartin hiljaista ilman että kukaan huutaa viereen, äitiä tai ihan muuten vaan. Poika oppi tänään nousemaan seisomaan pinnasängyssään ja harjoitteli sitä tuo oppimisen jälkeen jo muuallakin. En kestä! Miksi tuon 10kk ikäisen vauvan täytyy alkaa liikkumaan :( Olisin vielä halunnut nauttia mun vauvasta joka vielä eilen viihtyi sylissä ja tissillä. Nyt tuntuu olevan niin kamala kiire kaikkialle :(

18.12.2014
carata
carata

Mulla ei näköjään oikein ajatus kulje kun mun piti oikein ettiä et missä riu on käsihoidosta puhunu. Eikä näköjään pervoilut liiku nyt meikäläisen vintissä.

Yhtkkiä iski kuonon ihan tukkoon. Toivottavasti sarvikuonosta on apua.

Termiitit tappelee taas. Huoh.

Ja toi mun kehonvaltaajani on saanut isosti voimia kun mahanahkaan sattuu möyryilyt. Ja tänään ollu kyllä melkoinen möyrypäivä. Kylki on itse asiassa kipeä jopa.

18.12.2014
misukka
misukka

Piglet, duckface-kuvat PITÄÄ ottaa jos on saanut luonnonturvotuksen naamalle:D  sehän on itsestään selvyys x))!

Riu, pervous on kuulijan korvassa, myönnän.  rivolta kuulosti käsihoito, sorry;)

mie oon tänään googgeloinu lemmikkihaisunäädistä. sellainen on joskus ollut hupaisana ajatuksena, ilman sen vakavampia suunnitelmia.  äsköttäin sit heitin miehelle kokeilevasti ilmaan et eiks ois kiva jos meillä ois kaikkien näiden rottakoirien, ja rottien ja hiirien lisäks vielä yks epäjyrsijä, haisunäätä:D   ei oikein lämmenny mun ajatukselle x)   sanoi että mitäs luulet sit käyvän ku aina ku joku ajaa pihaan tai astuu eteiseen, ja kaikki koirat haukkuu hullunlailla, ni sit ois vielä yks puuhkaperse joka haukkumisen sijaan tuhauttelis sitä hajuaan pitkin kämppää:D   

musta ajatus oli silti hauska.   mut ehkä se johtuu siitä, ettei mun hajuaisti ole oikein normiveroinen;)

18.12.2014
Blanco
Blanco

Ja Tietty panadolista huolimatta kuume on jo 38,8 :( eikä me olla edes oltu shoppailee ;) mummi ja pappa pelastaa kyllä tän joulun ku ovat kaupoilla ni tuovat vikan lahjan mikä mun piti ostaa. Ihanat♥

18.12.2014
teeko
teeko

hihii... Mä oon siivonnut koko iltapäivän. Ei vaan osaa olla paikallaan ni tuota yläkertaakin sain taas tehtyä. Ihan siihen asti et imuroitu on. Huomenna on hyvä jos vielä jaksaa siivota koska mä pelkään saavani taas pojan jälkeen tän taudin ja mun pitäis aattonakin ajella Helsinkiin ja takas kun mies ei siellä aja. Ja en haluu muutenkaan olla joulua kipee. . (Kuka tahtoisi) huomenna vois vielä juu rättiä näyttää ja jatkaa pyykinpesua ni ei tarvis ennen joulua kun lakanat vaihtaa jahka tuo poika vähän Paranee

18.12.2014
teeko
teeko

No eihän meillä lapset ees oo ollut ostoksilla, kamoon hei ei niitä lahjojen ostoon voi ottaa mukaan :D Mutta eipä tuo ollut vakava tauti, ihan samalla tavalla se jo halluu pelata miun puhelimella ku aina muullonkii :D Aamulla oksensi ja nukku muutaman tunnin ja se oli siinä. EI paha :) Isommat ennättäisi jopa vessaan jos niihin vaikka tuliskii :D Kouluhommat ei vaan miulla itellä edistynyt, mutta äiti lupas tulla huomenna siksi aikaa että saan yhen tehtävän valmiiksi :)

Teeko se on siunkii hyvä saaha johonkii purkaa noita asioita, aika paljon yksin mietittäväksi :)

Sralla niihin lukiokirjoihin saakii aika paljon menemään rahaa, muistan vielä. Onneksi siulla on homma jo loppusuoralla :)

Piglet näki elämänsä tilaisuuden kunnon duckface-kuvaan :D

Ja senkii perverssit :DDDD Tosin itekkii aattelin jo kirjoittaessani tuota käsihoitoa, mutta miksikä muuksikaan sitä voisi sanoa??? :DDD

18.12.2014
riu
riu

voi riu♥ on se ihana että ootte noin myötätuntoisia poika nyhjää isässään kiinni koko ajan. Mies sano että niillä oli kiva aamupäivä ja tuntee nyt selkeästi että siitä terapiassa käynnistä on apua kun näin erilaiselta tuntuu elämä jo nyt parin kerran jälkeen :) ja mulla tietty tuli noista sanoista ihan mahtava fiilis! ♥ enkä mä näistä kovin monelle ihmiselle puhu joten ootte ihania kun teille mä uskallan tätä purkaa :)

18.12.2014
teeko
teeko

hahhaaa riu! :D tuo käsihoito. .. Mikä nki niissä teidän autoissa on koko ajan? Eikö niitä osata korjata, onko vaan huono tuuri et koko ajan hajoaa vai onko opeleita ;) vitsi vitsi. . Tuo on tosi tuskastuttavaa kun autot ei pysy kunnossa. . Kyllä ne pitkät matkat menee mummy! Meillä meni just hyvin kun ensin nukku pari tuntia ja sit jaksoi vielä just sen 2h päälle kun näki ulos. Eikö sulla riu ole puhelimessa tätä liben sovellusta? Vaikka ei tääkään niin hyvin aina toimi :/ Mä selvisin suht nopee kotiin. Täällä oli kaikki menny hyvin paitsi pojan kuume nousi jo 38,5. een :( annoin sit panadolia ennekuin laitoin nukkumaan. mieskin tuli meidän kanssa pötköömään. Mummo sieltä kans jo soitti et on kotiin päin ajamassa joten nyt ei tarvi enää ressata hevosista paitsi jos kuulee et jostain saa purua kun meidän toimittajalta oli loppu :/ tosi "kiva" mua vähän jännittää kun tää on pojan Eka oikea kuumetauti ja sen isällä on ollut pienenä kuumekouristuksia mut kohta näkee sit miten nuo kuumelääkkeet tuolla toimii niin eiköhän tää tästä. Jos jouluksi terveeksi

18.12.2014
teeko
teeko

On multa yksi hammas juurihoidettu joskus. Oikeestaan oli vaan inhaa kun kuuli sen hoonauksen pääkopan sisällä. Ainaki sillä kertaa puudutus toimi niin erinomaisesti ettei itse toimenpide tuntunut missään. :)

18.12.2014
misukka
misukka

nki joku käsihoito kun on kädet verillä jynssännyt siivota kaksi asuntoa?

18.12.2014
riu
riu

Ja sä olet piglet kivasti säilyny ilman turvotusvaivaa jos nyt eka raskaus ku turvottaa.

Mulla esikosta tuntu ihan loppuviikoilla siltä et varpaat on paksut, kengät ei meinannu mennä jalkaan ja niitä vähän särki.

Kuopuksesta tuntu vikat 5 viikkoa et varpaar räjähtää ihan just jos oon pätkääkään tolpillani ja paljon mä vietinkin aikaani sohvalla jalat seinällä.

Nyt on pientä turvotusta ollu ihan jatkuvasti. Eilen tosiaan näky sit ihan reisiä myöten housun sauman jäljet. Tukisukat on kaivettu esiin mut mulla ei oo ku 2 paria ni kun ne on pyykissä ni pitää pärjäillä muuten.

18.12.2014
misukka
misukka

Tää puhelimella liberoiminen on vähän kökköä kun jos tulee joku katko niin ei millään meinaa saaha jatkettua kirjoittamista. Pöh. Sais tästäkin tulla mobiiliversio.

Toivotaan että tuo misukan hammas ei enempää oireilisi niin kärsisit olla päivän tai kaksi. Ja ettei ainakaan juurihoitoon menisi, se on sen verran karmeeta x)

Pigletin lähettävä tuoreen ananaksen ostoon jos huuletkii on pumpatun oloiset. Ihan pieni turvotus sitten 😃 Hurjaa aatella että siulla on kohta jo vauva paijattavana 3

Carata on luontainen johtaja, ei ku mies hommiin! 😃

Mummy eiköhän ne pitemmätkin matkat mene uudessa istuimessa, on se kuitenkin sen verran mukava kun näkee ikkunasta ulos 😊

Teeko aina on yhtä kiva lukea kun teillä ollaan hyvällä päällä 😊 Eläimet on kyllä hurjan empaattisia, ihanalta kuulostaa se teijän koiruus 3

Srallan päivä kuulostaa kerrankii mukavan kiireettömäktä. Hyvä, pidä se 😃

Tuvitus meijänkii lapset on ihan liekeissä jos pääsee linja-autoon kun se on meillä tositosotosi harvinaista. Nuorin matkusti ekaa kertaa paikallusliikenteen autolla viime kesänä, syksyllä poika täytti 4 😃

18.12.2014
riu
riu

Onpas riun päivä tosiaan aljanut riemukkaasti :/ Mut hyvä että potilas on jo parempi. Jospa selvisitte noin vähällä.

nkin pienikö se eilen otti ekat askeleet ulkona? Onnea sinne! On se vaan niin söpöstä kun noi pienet töpöttää menemään :)

Miten musta tuntuu et nkillä on noissa autoissa jatkuvasti jotain perustavan laatusta vikaa ettei jommalla kummalla voi ajaa yhtään mihinkään tai se on tyyliin heti kaput.

Muuttava ihminen ei varmaan kauheesti kaipaa lisää sälää roudattavaksi. Kirjottakaa vaikka lahjakortti muuttoavusta. Se voi olla tällä hetkellä iso juttu.

18.12.2014
misukka
misukka

haudihau 😊

Meillä poika oksensi aamulla joten oli semmonen hilpee alku päivälle. No pojan hoitopäivät oli tältä vuuelta sitten siinä kun huomisen saa olla vielä kotona ja ensi viikolla ollaan jo lomalla. Ihanaa 😊 Poika on jo virkee, leipää, jogurttia ja mehua kun sai mahaansa 😊

18.12.2014
riu
riu

Mulla ei oo liukuvaa työaikaa vaan kiinteä 9-17. Johtuen siitä, että mä työskentelen toisen kodissa. Eli ei oikein ole noita mahdollisuuksia lähteä kesken päivän saati korvata tunteja.

Eihän tuo ongelma olisikaan jos olisi liukuva työaika. Ja mulla ei oikein ole mahdollisuutta ilmottaa että tänään olis tällänen meno. Kun tuo pomo saattaa olla miettinyt jotakin tiettyä hommaa eikä se homma sitten jousta. Kaikki ylimääräset menot pitää sopia reilusti etukäteen eli joku akuutti hammaslääkärikäynti tunnin ajomatkan päässä ei tule kuuloonkaan.

18.12.2014
misukka
misukka

mukavia leipomis-ja siivous hetkiä caratalle! toivottavasti piglet turvottaa nyt muuten vaan kun synnytys lähenee :/ mä tirposin vikoina viikkoina tosi paljon ja ei onneks tullu myrkytystä. noi on misukka ihan ihmeellisiä vihdin puolella noi ajat. Meillä ukko kävi äsken kun paikka oli jääny korkeeks. Mukavia piparihässäköitä illaksi! Toivottavasti tänään säilyisi vähän virtaa työpäivän jälkeen :) mä lähden just tallille. Kesti tuo aamu kun oli odotettava et mies tulee kotiin. mummi ja pappa kun ei ole tänään kotona ja poika nukkui huonosti. Aamulla herätessä oli vähän räkäinen ja hieman kuuma. mittarikin kyllä näytti yli 37 korvasta :/. Onneks mies oli ite sitä mieltä että on pojan kanssa kun mun on vähän pakko vielä tänään käydä nuo hevoset viemässä ulos. Ja jollain ihmeen kaupalla kaikki oli aamulla hyvällä tuulella vaikka yöllä valvottiin. On vaan jotenkin hirveen suloista kun poika yöllä itki ja kömpi meidän välin niin koira taas äkkiä tuli pojan viereen lohduttaa♥ mummohauva yöllä hoitaa ja poika tykkää. Se on herkkä heikko hetki. ... On noi saksanpaimenkoirat hulluja ;)...

18.12.2014
teeko
teeko

huomenta.

misukka, meillä on liukuva työaika joten käytän niistä kertyviä lisätunteja tuommoisiin, et ei mua haittais käydä keskellä päivää hammaslääkärissä jollei törkeen kiire töissä olis. Tosin täällä kaikki on myös about vartin ajomatkan päässä et ei siihen koko päivää menis. Vaik mielummin sitä ottaa ajan aamusta tai iltapäivästä jos valita saa, niin ettei tarvii edestakas ajella sitäkään vähää.

voi piglet, ei yhtään käy kateeks tuota turvotusta. Toivottavasti ei ole myrkytys. Ei enää pitkää aikaa muutenkaan ole, ni jos loppipäivät menis hyvin kuitenkin.

caratalle mukavaa leipomispäivää ja kuusen kasailua, me kasattiin kuusi eilen :)

mies lähti töihin, joten ollaan autottomia tänään, täytyis silti keksiä jotain tekemistä. Tytölläkin on typistetty koulupäivä jostain syystä, pääsevät jo puolilta päivin kahden sijaan.

saatiin se istuinkin autoon ja testattuakin, mini istui onnessaan siinä ku näki ikkunasta ulos. Vähän pelkäsin mitä tykkää siitä palkista mut ihan nätisti istui ainakin tuon puoli tuntia. Eri asia sit pitkät matkat.. no, se tulee testattua sit joulun jälkeen.

18.12.2014
Mummy83
Mummy83

Mukavia leipomishetkiä caratalle.

Ainoa hampilääkäriaika olis ollu 12.30 vihdin kirkonkylällä. En sit ottanu ku menis työpäivästä kepeesti reilu 2 tuntia siellä käyntiin.

Täytyy koettaa saada tosta lohjalta joku yksityinen vaikka kiinni tai sit viikonloppuna päivystykseen helsinkiin. Toivottavasti tuo hampi nyt jaksaa olla kiusimatta ihan kauheesti.

Mä en ihan hoksaa, et millasille ihmisille noi hammaspäivystykset oikein on. Ilmeisesti kotona olijoille jotka pääsee päivällä kulkemaan. Ei ainakaan töitä tekeville kun ei kerta kaikkiaan pääse tuommosiin aikoihin.

Mullaki ruvennu turvottaa vähäsen. Eilen illalla katoin kinttuja ku oli varpaista polven yli painaumat housuista ja sukista :/ Ja 10 viikkoo pitäis vielä kestää. En kyl yhtään odota noita aikoja kun varpaat tuntuu räjähtävän nesteestä. Tiedän, että sekin aika tulee vielä.

18.12.2014
misukka
misukka

Huomenta! Meillä lapset heräs äsken. Mies lähtee iltavuoroon, joten täytyy teettää sillä töitä nyt aamusta. Muutama verhotanko ja hylly seinään kii ym :) Jos poika nukkuu pitkät päiväunet ulkona, niin voisin tytön kanssa leipoa pipareita, koska jääkaapissa on vielä taikinaa. Illalla kauppaan ja ulos. Täytyis myöa imuroida ja vaihtaa lakanat. Ainiin, kuusi pitäis kans hakea laatikostaan. Muovinen koottava :D

18.12.2014
carata
carata

Havahduin taas 10 minsaa ennen kellon soittoa. Jos ei lasketa kello viiden vessareissua josta tullut jo vakio.

Tekis mieli painua takasi pehkuihin. On niin raato fiilis.

Multa lähti toissapäivänä taas paikka hampaasta ja eilen illalla hampaiden pesun yhteydessä siihen vihlas. Pitäsköhän mun soitella taas akuuttia hampilääkäriaikaa. Nää raskaudet ei tosiaankaan sovi mun hampaille. Reikiä tulee kasapäin ja vanhat paikat kaikkoo paikoiltaan.

Täytyy hankkiutua hampilääkäriin taas kunhan kyytiläinen on ulkona. Nyt ei oikein hyövää mennä tarkistuttaa ku ehtii tulla lisää vielä.

Päivän suunnitelmissa olisi taas työpäivä ja illalla kämpän rymsteeraus että saadaan joulukuusi mahdutettua johonki nurkkaan.

Pipariprojekti veikin odotettua enemmän aikaa eli sitäkin pitäisi saada tehtyä kunhan sohvat ja tuolit on siirrelty. Kevyttä iltapuhdetta. Mitähän siitäkin tulee...

18.12.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...