Ainu mam anticolic pullon tutit

Milloin siis pitää tai on hyvä vaihtaa 1 tutista 2 tuttiin? Mistä tuttiosia saa kun en oo missään vielä nähnyt? Ei ollut ainakaan sokoksella pullojen lähellä.. Tyhmä kysymys terveisin tietämätön ;D

17.12.2014
Nyyrikki
Nyyrikki

pojalle kelpas molemmat ja kuin myös emma :D ei ollu väliä mistä se maito tuli kuhan sitä tuli :D tytölle meillä oli vaan aventit, en muista kokeilinko ees muita..

18.12.2014
ninnup
ninnup

Meillä kelpasi vain Avent...:/

18.12.2014
carata
carata

en mä muista mitkä niissä on, lukeehan ne "suositukset" siinä paketissa, oisko n. 2kk.. meillä on ihan prismassa ja cittarissa ja s-marketissakin noita ja mamin pulloon käy aventinkin tutit ja taas päinvastoin jos vaan vauva hyväksyy toisen mallisen tutin. 
kakkoseen on vaihdettu joskus 2-4kk tietämillä riippuen ihan siitä onko rintaruokinta samalla, se ykkönenhän vastaa enempi sitä rintaruokintaa ku joutuu tekee vähä enempi työtä että sieltä sitä maitoa tulee..
kolmoseen ei oo vaihdettu koskaan ku siinä oli niin holo reikä että lapset meinas tukehtua, poika joi kyllä velliä siitä kolmosesta mutta ei ikinä maitoa kumpikaan :D eli kakkosella mentii sitte loppuun saakka. pojalla oli mamit ja tytöllä aventit

18.12.2014
ninnup
ninnup

Minä näin k-kaupassa pirkalla tutinpäitä jotka näytti minusta juuri mam ainututinpäiltä..

18.12.2014
nki91
nki91

Minulla esikolla oli ainun normaalit luonnonkumipäät. Ja ekat 3kk meni sillä pienellä ja sitten siirryttiin vellituttiin. Ei enään normi vesi/maitotutti kelvannut.

Mutta muusta ei ole kokemusta kun avent pyöreä tutti ei kelvannut yhtään.

Kuopuksesta ei ole kokemusta näistä tuteista.

18.12.2014
nki91
nki91

Ja meillä ainakin on lastentarvikeliike, joka myy vaihtopäitä ym osia joita ei perus kaupoissa ole. Kannattaa netistä katsoa jälleenmyyjiä tai sitten tilata jostain verkkokaupasta.

18.12.2014
carata
carata

Aventissa numero tosiaan määrää sen, että kuinka paljon ja millä tahdilla sitä maitoa tulee. Vauvalle vähemmän, taaperolle enemmän. Lisäksi on erikseen velli ja maitotutit. Joten jos nappaa vahingossa sen mikä on tarkoitettu vellille, niin sanoisin, että kyllä aiinä äkkiä lapsi vetää maidot henkeen. Se, kuinka nopeasti kannattaa edetä riippuu täysin lapsesta. Osa on nautiskelijoita, osa hotkii hetkessä. Kokeilemalla.

18.12.2014
carata
carata

Miimuska, siis ne on tuttien koot eli millä nopeudella maito virtaa tutista, 1 on hitain yms.. Ja kiitos vastauksista pitää käydä tänään prismassa ostelemassa ykkösiä ja kakkosia ja joskus sit kokeilla sitä 2.. :)

18.12.2014
Nyyrikki
Nyyrikki

on ihan lapsi kohtaista että pystyykö imemään isommalla kun maitoa tulee enempi ja kovempaa. meillä oli ykkönen todella pitkään käytössä. välillä kokeilin kakkosta mutta poika alko kakomaan ns. liiasta maidosta. eli kokeilemalla tiijät 😊

18.12.2014
satuliini80
satuliini80

Ei nyt varsinaisesti tähän ketjuun liity, mutta joissain pulloissa on tutit, missä on merkinnät 1,2,3. En ymmärrä?:O Kaupassa avasin pullon ja reikä tutissa oli aika jumalaton..

18.12.2014
Miimuska89
Miimuska89

Meillä käytössä kyseiset pullot ja tyttö kohta 9kk ja iltaisin juo maitoa ennen nukkumaan menoa 2 tutista. Vaikuttais aikakin riittävän. velliä meillä ei ollu juuri syöty. itse oon ostanu tutkit prismasta ja löytyvät muiden lastenhoitotuotteiden yhteydestä.

18.12.2014
Tarvti87
Tarvti87
12-month-old baby

En osaa vastata koska olisi 'oikeasti' aika vaihtaa. Meillä 5 kk tyttö vetää vielä 2 tuttiosasta, ei tunnu isompi kelpaavan! Kakkoskokoon siirryttiin joskus 3 kk iässä. Prismasta ja city-marketista ainakin löytyy tuttiosia sieltä pullohyllystä ja pienemmistä kaupoista vaihtelevasti (yhdessä s-marketissa vain 1 ja vellitutteja ja toisessa 1 ja 3) Ainakin näin Hämeessä.

18.12.2014
hansu_1984
hansu_1984
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...