Hyvää huomenta :)

Se ois jo keskiviikko, ihan piti miettiä että mikä viikonpäivä nyt on :D

17.12.2014
riu
riu

Juu, selvisin :D Tosin vielä pari jäi oottamaan kun ei ole minusta kiinni niihin juttujen eteneminen.

Hui ku sulla ollu vauhdikas päivä sen jälkeen ku läksit minnuu moikkaamasta.

Olis kiva joku kerta nähä ihan ajan kanssa. Oli hauskaa nähdä kyl.

Ja hienostihan ukolla siellä terapiassa sit menny ku ruvennu avautuu. Isot peukutukset sinne. 👍 Varmasti tulee takapakkejakin mutta toi kuulostaa hyvältä :)

Kiva et saitte ne laatatki haettua et voi vähän mallailla miltä näyttää.

Mä katoin kotia päin ajaessa et oli siihen harjulle pari kolaria osunu. Yhessä oli paku törmänny henkilöauton ahteriin ja paloauto läksi just paikalta kun ajoin ohi. Molemmat oli aika rutussa. Poliisit oli vielä mestoilla. Toinen oli siinä 25:n risteyksessä. 4autoa pitkin risteysaluetta ja porukkaa vaihtelemassa yhteystietoja. Mut ei kauheita ruttuja näkyny et ne varmaan pääs kaikki jatkaa matkaa.

Maarulle heipat!

Mulla on tuo piparkakku-urakka työn alla. Mökki on nyt koristeltu. Tai sen katto. Täytyy kahtoo haluunko mä siihen vielä jotain värkätä seinille.

Mut jos seuraavaksi koittas saada sijoteltua nuo paikoilleen :)

Isäntä lähti joululahjojen paketointia harrastelee. Tosin esikko järjesti siihen vähän haasteita kun on käyttäny mun kaikki teipit eikä oo viittiny mainita yhtään et ne on loppu. Tossa pari kuukautta sitten oli kymmenkunta rullaa ja nyt ei yhtäkään missään.

17.12.2014
misukka
misukka

selvisitkö sä misukka tästä päivästä ja post it Lappujen pinosta? Mä selvisin ihmeen kaupalla tästä päivästä. Pojan kummitäti kantoi kyllä kortensa kekoon hevosten kanssa. Aamulla ajoin tallille. juoksin hepat ulos ja sit kotiin vaihtaa vaatteet ja hakee ukko. Ukko sairaalaan ja sit misukkaa Morjestaa (tässä välissä oli jo aivot solmussa) sit tallille äkkiä hommat nippuun ja ori sisään. Ukko soittaa et pääsiki etukäteen joten kahta sataa takas. Sit lähdettiin katsomaan laattoja ja nyt on kellarissa muutama mallikappale. just tulin kotiin. essossa syötiin nopee ja käytiin ruokakaupassa. Äkkiä anoppilaan suihkuun ja poika kainalossa kotiin. Jes! Mä selvisin ;) poika on iloinen kun ruokakaupasta tarttu sille mukaan pieni tiikeripehmo kun se on ihan tiikerifani. rutistaa sen kohta rikki ♥ 25.sella poliisitkin katto varmaan ihmeissään ku suhasin niiden tutkan ohi 4 kertaa (pysähtymättä ;)) kun olivat samassa paikassa koko päivän. Mutta miehen terapiakin oli mennyt hyvin. Ja tapaaminen sosiaalityöntekijän kanssa. Mies on jopa itse sitä mieltä että vois kouluttautua ja oli puhunut kuulemma ihan rehellisesti tuosta kiukuttelustaan. Ja siis puhui mulle tästä joka on todella iso asia! plus on ollut hyvällä tuulella ♥ Jes! satuäl.lle suuret onnittelut♥ ja paljon voimia sairaala-aikaan toivottavasti riun poika saisi osaan ystäviä. Tuo on rankkaa lapsellekkin :( vitsi ku olis ollut enemmän aikaa tänään jutskailla misukan kanssa. Oli hauska taas nähdä :D

17.12.2014
teeko
teeko

Onnea poikavauvasta satuäl!

Tsempit sairala-aikaan.

teeko kävi tässä pyörähtämässä. Seki ihmetteli ko mie täälä ravaan ees taas. Sinä aikana ko oli tässä ni mun puhelin soi kolmesti ja aina tuli hommia. Noinkohan mä pitkään muistan mitä kaikkee piti tehdä. Postit lappuja on ainakin vino pino :D

Mut ei muuta ko töiden kimppuun.

17.12.2014
misukka
misukka

Onnea satuäl tuoreen poikavauvan johdosta! Toivottavasti pääsette pian kotiin tutustumaan toisiinne :) Jos ei löydy valmista aloitusta niin ainahan voi tehdä uuden... ;)

17.12.2014
riu
riu

Sralla tosissaan hyvä merkki siitä että nyt on syytä höllätä tahtia! Joululoma koulusta tuli siulle kyllä otolliseen aikaan, ja niitä vapaitakin on ihan kivasti tulossa. Yksinomaan hyvä asia! Nyt sitten kanssa otat levon kannalta ettet änkeä hirveesti ohjelmaa tuohon lisäksi ;)

Meillä tuo poika on jo olemassaan tosi empaattinen olento, kerrassaan rakastettava luonne, on aina ollut. Varmaan empatia on siullakin ihan myötäsyntyistä :)

Teeko onpas ohjelmaa yhelle päivää kertynyt. Kiva kun poika ja pappa viihtyy noin yhdessä, saat siekii sitten vähän rauhallisemmin otettua. Toivotaan että se mies ei sitten kiukuttelisi kun kotiutuu sairaalasta.

17.12.2014
riu
riu

voi että sralla♥ lepoa tosiaan nyt kaipaat

17.12.2014
teeko
teeko

riun tytölle paljon onnea! ! misukalle tsemppiä koneen kanssa :) toivottavasti sairaat ny Paranisi nopeasti ja tuvitus sais oman selän kuntoon kaupan päälliseksi♥ vipellä on taloyhtiön tohinan kanssa se onni n et nuo on sit teidän kohdalta ohi nyt :) ja onneks et ollut oo ilkosillas kun mies tuli. . Mulla on tohina päivä. . Poika halusi papalle heti aamusta. Ihan hyvä koska tästä päivästä tuli sitä myöten paljon helpompi. . tarvii käydä viemässä hevoset ulos kun mummo tulee vasta huomen illalla reisdusta ja sit kipinkapin kotiin hakemaan mies. Vien sen sairaalalle ja sit olis pari tuntia aikaa. . Joko käydä tallilla laittaa paikat kuntoon ja hakemaan ori sisään tai sit vien nuo housut. Mies kun pääsee niin käydään laattapisteellä ja sen jälkeen joko sinne tallille tai sit ne housut vien. riippuu ja roikkuu tuosta oli Mölsä päivästä. suihkuun tarvii kyllä illalla vielä päästä mummille mutta se onneksi menee helpolla samalla kun pojan hakee. .

17.12.2014
teeko
teeko

Hööh mitä mie oikein kirjoitin, mummylle onnea istuimen kanssa siis :D

Misukalle onnea lähinnä tietokoneen kanssa :D Miusta on aina yhtä hauskaa töissä kun asiakas soittaa varatakseen jotakin ja silloin kone jumahtaa, juttelet sitten kauniista säästä, yrität avata ohjelmia uudestaan ja asiakasraukka on soittanut maksulliseen numeroon X)

17.12.2014
riu
riu

Vipe kerrostalossa tuo on kyllä keljua kun ne työmiehet tullee kun niille sopii, omakotitalossa ne aina soittaa ennen ku tullee niin kerkee pukea ;) Ja tuo eilinen oli suorastaan anteeksiantamatonta, kun sie tuolleen heräsit ennen ylösnousua turhaan :D Teillä on kyllä nyt ihan kunnolla noita remonttihommia, hassu että kasaantuivat yhteen syssyyn. Myö ollaan tänä vuonna vaihdatettu ovet ja ikkunat, sekä tilattiin lisäeristettä välikattoon. Ja sähkölasku on pienentynyt vuoden takaisesta 20-30 €! Se on jo aika paljon!

Mummy joo se on 1-2 luokka, yhteensä kaheksan lasta, opettaja, ryhmäavustaja sekä yksi avustaja jaettuna toisen ryhmän kanssa. Noudattavat ihan normaalia opetussuunnitelmaa, mitään ei oo yksilöllistetty. Mutta luokassa käytetään tukiviittomia ja siellä on tavisluokkaan verrattuna enemmän kuvia ja muita apukeinoja, kuten vaikka ne istuintyynyt että levottomat takalistot voi keikkua :D

Joo myökii käytiin lapsena hakemassa aina kuusi iskän kanssa! Isimiehelle sanoin nyt että ottavat makkaraa ja kuumaa kaakaota mukaan niin saa kunnon retken aikaan, kahotaan miten se innostuu. Miehen isä varmaan menee poikien mukaan :) Misukka onnea ja menestystä uuden istuimen kanssa! Miusta on aina yhtä hilpeetä kun peset ne kankaat ja sitten mennee ikä ja terveys kun yrität miettiä että miten hitossa ne kankaat olikaan :D

17.12.2014
riu
riu

tosi harmillista riu ettei päässyt samasn kouluun eskarikavereiden kanssa. Mutta kuten sanoit niin niillä mentävä mitä on, toivotaan että opettajat nyt kuitenkin yrittäis jotenkin puuttua asian ja poika pääsisi joukkoon ja saisi kavereita. onko siinä luokassa sit ykköset ja kakkoset samassa?

joo meillä on muovikuusi ku olen vähän yliherkkä sille kuusen tuoksulle ja inhoan niitä neulasia :) meillä olis joka vuosi mahdollisuus saada kuusi ihan ilmsiseksi töistä, mut en ole ikinä ottanut. Kiva että mies ottaa pojat mukaan kuusenhakureissulle, muistan ku ite käytiin samaisilla reissuilla :)

Yei, nyt tuli vihdoin se uusi autonistuin minille :) voi alkaa käyttää talvivaatteita myös autoreissuilla sen sijasn et kerrospukee villakerraston ja fleecehaalarin tai syyspuvun. Noilla mahtunu kaukaloon, mut ei talvipuvulla. Täytyy nyt ihmetellä miten tuota säädetään ja asennetaan autoon.

17.12.2014
Mummy83
Mummy83

Ai niin,ehtikös Sralla eilen tonttuileen?

17.12.2014
Vipe
Vipe

Riun tytölle myöhäiset onnittelut.. Eikös se niin mene että lapset kasvaa vaikkei itse vanhene 😏

Misukalle onnea oikuttelevan koneen kanssa..

Tipihiille siivous intoa..

Tuvitukselle,jaksamista selän kanssa ja tsemppiä lääkäri reissuun..

Anmahä,toivotaan että ihme tapahtuis ja sukulaisreissu onnistuis..

Ai niin ja tosi kurja toi Riun pojan juttu.. Niinhän se monesti on että eskarissa olevat kaverisuhteet usein jatkuu ekalla,niin on kurjaa jos on ainoa jolla ei ole vanhoja kavereita.. 😞 Toivotaan että se siitä helpottais..

Mummylla kivan kuuloset suunnitelmat.. Onkos Mini jo paremmassa kunnossa?

Meillä tässä joulun alla on jos jonkin laista viime viikolla tuli lappu että suoritetaan ilmastoinnin putsaus töitä 16.-19.12 klo 8-16 välisenä aikana ja asunnoissa käydään 17,18 ja 19 päivä eli aina jonain noista ja klo 8-16 välillä eli tosi tarkasti.No eilenhän mä heräsin sen parvekelasi miehen takia turhaan varmuudeks aikasin kun se tuli vasta puolen päivän maissa,niin eilen väsyneenä päätin että mä en ala kolmena päivänä vaan varmuudeksi heräileen.. No eikös se mies tullut sitten heti tänään ja klo 9.. Olin toki hereillä,mutta ei oltu vielä noustu vaan loikoiltiin vielä eli suoraa sängystä silmät ristissä menin ovea avaamaan.. Ihan mukava mies oli ja kiva välillä saada aikuista juttu seuraa heti aamusta 😜 Ja olin mä sillein varautunut että eilen puin vähän säädyllisemmän pyjaman vaikka lämmin oli nukkua,mutta en ihan missään topissa ja pikkareissa joutunut ovea avaamaan.. Ja parempi näin että tuli ennen kuin ehdin nousta eikä vasta niin että olisin ollut jo suihkussa 😉

Tänään on pojan pistos.. Se on nyt pari viikkoa ollut keskiviikkona että saadaan siirrettyä sitä,niin että ens viikolla se on tiistai,kun joulu sotkee tota ettei voi torstaina pistää.. Sitten siirrytään siihen takasin joulun jälkeen..

Muuten ei suunnitelmia päivälle.. Ai niin postista haetaan pojan kirjapaketti ja sitten kotiin taas järjesteleen paikkoja ja pyykkään ja sellaista mikä ei tunnu loppuvan kesken ikinä 😃

Hauskaa päivää kaikille!

17.12.2014
Vipe
Vipe

Voi jestus tuota tietsikkaa.

Pomo eilen siihen asensi uuden ohjelman. Jonku PDF converterin et saa tehtyä tietyn muotosia pdf-tiedostoja.

Yritin availla tiettyjä tiedostoja ni tuo jumitti koko koneen. Sit ku pakotin uudelleenkäynnistyksen ni sit alko availee sitä uutta ohjelmaa.

Tuo vehje on sekasin ku seinäkello. Eikä tässä muuten mitään mut yhdet kuvat pitäis saada tulostettua pikimmiten.

Noh. Tää on tätä. Tekniikka pettää aina kiireessä :p

17.12.2014
misukka
misukka

Misukka vaikka sie ootkii kotona eikä oo olevinaan iltaohjelmaa, niin hyvin tuota silti tuntuu riittävän :D Ja hei! kohta on joulu ja työpäivät käy yhä vaan vähempään ennen mammalomaa! :D Meilläkii on semmonen mammuttimuotti, ne jako niitä täällä kuun vaihteessa kun sittarissa oli semmonen vähän ku asiakasomistajapäivä :)

17.12.2014
riu
riu

Ai niin! Riun tytölle synttärionnittelut!

tuvitukselle tsemit lääkärireissuun. Voisko se olla ihan vauvarokkoakin?

anmahän perheeseen paranemisia.

17.12.2014
misukka
misukka

Oikein anmahä, ilon kautta vaan :D No joo toivottavasti teillä sairastelut helpottaa, tuo on niin keljua kun ei sitten itekkään oikein pääse niin tuntuu ku ois kotiarestissa. Täällä on maa valkee, ja vaikka vettä pikkasen vihmoo niin ei nuo tännään pois sula, ja sittenhän se jo pakastaa. Ihmeesti vaikuttaa tuo valkee maa omaan fiilikseen :)

Tuvitus mites siun selkä on noin kippee? Toivottavasti ne näpyt ei oo tarttuvaa lajia, vaan pääsisitte sinne kerhoon. Teilläkii on oltu ihan tarpeeksi kippeenä tänä vuonna!

Mummy ei tuolla pojalla oo oikein kavereita siellä, se on pienluokka ja ne tokaluokkalaiset on tietty jo ennestään tuttuja toisilleen. Kun taas ekaluokkalaisista yksi poika oli ennestään tuttu, mutta sillä pojalla on samalla luokalla myös eskarikaveri ja tietty ne on läheisempiä. Se opettajakin oli sanonut että muut lapset ei oikein ymmärrä meijän poikaa, ja tietty se ei oo silloin yhtä helppo leikkiä. Ois ollut niin kiva jos poika ois voinut olla tuossa lähikoulussa, jossa ne eskarikaverit oli jo "tottunut" meijän poikaan ja osa osasi tukiviittomiakin. Vaan kun ne resurssit... Olihan pojalla kynäjälkikin huonontunut ja sitten kun äikkä on vaikeeta ja vähemmän mieluista niin siinä ei oo edistynyt käytännössä lainkaan. Mutta näillä mennään.

Mummyn päivän suunnitelmat kuulostaa ihanan jouluisilta! Kerrassaan mainiolta :) Onko teillä tekokuusi? Myö ollaan ostettu yleensä paikallisilta lentopallojunnuilta, mutta isimies ehdotti että se kävis poikien kanssa hakemassa ite viikonloppuna kuusen. Isillä kun oli se tehtävä viettää poikien kanssa aikaa keskenään :)

Tipihii koulu kuitenkii poiki osa-aikatöitä? Loistavaa!!!! Miullakii ois paketointihommia, mutta onneksi noita vielä kerkee tässä :) Ja siis poika puhuu samalla viisiin ku edelliselläkin kerralla nähessä, aika epäselvästi siis. Harmittaa kun en kaikkee ymmärrä mutta semmosta se on. Onneksi osataan tulkita tosi paljon pojan juttuja ja puheterapiassa on ollut edistystä vaikkeis se arkipuheeseen asti oo vielä tullutkaan :) Lapsille on kerrottu vauvasta, esikoinen sano että meijän pitää ostaa uusi auto, keskimmäinen sano että JEEEEEEE!!!!! ja pienin hoksasi että siitäkin tulee isoveli :D Hah enkä varmaan ees halua tietää mitä mie oon siun unessa tehny :D

17.12.2014
riu
riu

Huomenta

Kurjaa riu, et tuolleen poika jätetty ulkopuolelle. Ei ihme, että iski känkkäränkkä. Toivottavasti se ope ottaa asian puheeksi luokassa.

Ja kevät voi tosiaan olla teillä mielenkiintoinen kun ajatte uutta opettajaa sisään. Minnuuki hiukka hirvittäis.

Meillähän esikolla oli ekan puoli vuotta sijainen kun oikea ope oli vielä hoitovapaalla. Ja se sijainen ei millään olis halunnu puuttua ilmenneisiin ongelmiin mut me vaadittiin et nää hommat on selvitettävä. Kun olis ollu ihan liian myöhästä puuttua niihin vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Ajoinpas tässä välissä töihin. Alotin kirjottelun tuolla cittarin pihassa :D Cityssä oli mammuttipiparimuotti ilmaiseksi jaossa. Ihan hauskaa :)

Ilta taas kotosalla. Tehtiin isännän kanssa työnjakoa. Mä teen tänään sen piparihärdellin valmiiksi ja isäntä menee paketoimaan lahjat autotalliin. Sit huomisillalle oli jotain suunnitelmaa, samoin perjantai-illalle. Mut mä en kuollaksenikaan muista mitä. Kai se valkenee... Aa... Jompanakumpana iltana käydään hakemassa kuusi.. Joo. Ja sitä ennen pitää rymsteerata meidän olkkari siihen malliin että se kuusi mahtuu. Noni. Aukeshan ne suunnitelmat. :D

Lauantaina meen lasten kanssa hakee esikon välitokarin ja isäntä lähtee pelaa sulkista. Siinä on mun saumani sit paketoida isännän joululahja ;p

Ukon veljen tykönä pitäis pyörähtää joku päivä ja sunnuntaille suunniteltiin hautakierrosta. Siinä menee hetki kun kiertää espoon 2hautuumaata ja Malmi.

Totesin eilen illasta että ei meillä oo taas tekemisen puutetta loppuviikolla. Puuh.

17.12.2014
misukka
misukka

huomenta! :)

voi itku, kun tuli paha mieli pojan puolesta :( hänellä kuitenkin on kavereita koulussa yleensä? ja onnea esikoiselle, sullahan on siellä kohta ihan teini talossa :) kaverin tyttö täytti kans just 11 ja heti alkoi kasvamaan rinnat ja tuli eka finni :) oi teiniyden iloja.

tän päivän suunnitelmat olis käydä joulutorilla ja tehdä piparkakkutalo. :) korkealla tavoitteet, katotaan kuin käy. nii ja pystyttää ja koristella kuusi et siitä ehtii nauttiin vähän aikaa.

17.12.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta!
Riu:
Tuo on ikävää jos lapsi jätetään leikistä pois, eikä hoitaja/opettaja sitä huomaa tai tee asialle mitään! Toivottavasti tulee muutos asiaan! Ihan turhaan menee pikkuisen päivä pilalle!

Meillä sairastellaan edelleen kotosalla, kulutetaan aikaa jotta paranis ja pääsis kunnolla touhuamaan ja käymään jossain!
Taitaa jäädä vkl sukulaisreissukin tekemättä jos ei ihmettä tapahdu, ei oo lapset nähny ukkia puoleen vuoteen 😕
Pimeetä, märkää on ulkona. Odotan vain kevättä, ei taida olla rahaa etelän reissuun...

No, kai tää vielä iloksi muuttuu 😃

17.12.2014
Minnie
Minnie

Eilinen oli aika huiskepäivä, illalla kun ois kerennyt liberoon niin ei enää jaksanut :D

Eilen meijän tyttö täytti 11 vuotta, oon ihan järkyttynyt kun se on jo niin iso tyttö! Ja miten miekii oon ihan eri ihminen nyt ku 11 vuotta sitten. Mutta en päivääkään vanhempi :D

Pojan opettaja soitti että poika on taas semmonen ettei suostu mihinkään, ei tehnyt tunneillä tehtäviä, ei suostunut syömään ja siinä kohtaa kun muut meni saliin harjoittelemaan tonttutanssia niin meijän poika oli lyönyt jarrut pohjaan ja ei ollut sinne suostunut, saati suostunut sanomaan sanaakaan. No mentiin sitten hakemaan poikaa pois ja mentiin eka kahville että poika söisi jotakin. Söi muuten ihan nälkäänsä! Sen jälkeen puheterapiaa ja kauppareissua, tytön kaverisynttärit jne. joten päivä meni hyvin vauhdikkaasti. Illalla sitten kerettiin kyselemään tarkemmin niin mielipaha oli koulussa johtunut kun kaverit oli käskenyt pojan pois leikistä. Samankaltaisia asioita asioita on tullut esiin jo aiemminkii kun pojalta oon kysellyt koulupäivästä... Laitoin opettajalle wilmaan viestiä, katsotaan nyt mitä siitä seuraa. Opettaja jää joka tapauksessa vuodenvaihteessa eläkkeelle ja keväksi tulee sijainen ja minnuu hirvittää kevätpuoli jo nyt. No, mennessä näkkee :)

Tännään meen hakemaan kaverilta turvaportin lainaan niin saahaan ilma liikkumaan makkareissa ja estetään tuon koiranpennun sinne pääsy. Sitten kouluhommia... plääääh. Mutta pakkohan se on :D

mikäs meininki mammoilla? :)

17.12.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...