Alkuraskauden ultra kun kesto epäselvä

Mua jännittää kamalasti odottaa ens viikon tiistaihin asti ku pääsen yksityisen neuvolan ultraan. ( kunnalliseen neuvolaan ku soitin nii se vaan sano että koitetaan kuunnella sydänääniä ja sillä arvailla kuinka pitkällä oon.. no heh sanon minä). Mitä mieltä te ootte, pitäskö kunnan tarjota tämmösessä tilanteessa ultra? Mulla siis viimeset menkat alkanu 16.9 eli jos ton mukaan laskis nii ois jo yli 12 viikkoa..oireet alko kuitenki vasta pari 3 viikkoa sitte ja sain tällä viikolla testiin plussan..

13.12.2014
hiltuo
hiltuo
2-year-old toddler

Tää kunta, missä asutaan on nii pieni, ettei sillä itellä oo ultraa esim. terveyskeskuksessa ollenkaan. Kaikki normi ultratki tehhään Oulun kaupungin ostopalveluna yksityiseltä terveystalolta.. vissiin neukkari meinaa et liian kallista alkaa sitä kautta ultraan.. mutta aion kyllä vaatia..
Joo, siis mulla tiistaina eka klo 12 neuvola ja sitte 15.30 ultra( ei muuten onneks maksa se ku 50 €)

13.12.2014
hiltuo
hiltuo
2-year-old toddler

Kyllä pitäis kunnalliselta puolelta tarjota ultra. Ei oo kahta sanaa tuossa hommassa. Ilmotat sinne neuvolaan et kirjottaa lähetteen äippäpolille.

13.12.2014
misukka
misukka

kyllä kunnallisen kautta pitäisi ultralla tarkastaa... pyysikö th/kätilö sinut siis vastaanotolle kumminkin? olisi ehkä siitä tehnyt lähetteen ultraan tai ultrannut siinä samantien, riippuen välineistöstä?

13.12.2014
minnakatka
minnakatka

multa ultrattiin raskaus ekalla kerralla jo rv7 kun ei ollut varmaa koska edelliset menkat oli ollut. se oli terveyskeskuksessa, ja siinä varmennettiin koko raskaus.

tokalla kerralla ultrattiin  raskauden kesto myös alkuvaiheessa, mutta se tehtiin synnärillä ja vain siitä syystä, että työni puolesta altistuin päivittäin torjunta-aineille ja oli tärkeää raskauden kannalta saada laskettua kuinka pitkään olin tietämättäni sikiötä jo altistanut.

kyllä mie ärähtäisin jos omien laskujen mukaan olisin jo nuin pitkällä eikä neuvola ole kyennyt vielä määrittelemään pituutta.  onhan se np-ultraakin varten jo hyvä tietää varmuudelta kuinka pitkällä on:D

13.12.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...