HUOMENTA!

Mitäs tänne kuuluu?

13.12.2014
Vipe
Vipe

Nki,kiva että sait siivotuksi.. Tuntuuhan se turhalta jos heti kohta on sotkua,mutta voi miettiä että minkä näköistä sitten olisikaan jos ei välissä siivoisi!

Misukka on tainnut ottaa varaslähdön jouluun vai elänkö itse väärää päivää 😜 Riihimäen alueella mies on töissä ja en tiiä mitä kaikkea siihen niiden alueeseen sen lisäksi kuuluu ainakin järvenpää,koska sinne aamusta lähti.. Että sinne kai uumoiltiin myräkkää, En tiedä jättikö tulematta kun mies pääsi kotio tossa kuuden seitsemän maissa..

Kurjaa Teeko ettei vielä kauhean hyvin mene,mutta tosi ihanaa että on hyviäkin päiviä joukossa.. Ehkä se auttaa jaksamaan niiden huonojen yli ❤ Toivotaan että se siitä hiljalleen.. Ja siis huonoja hetkiähän on aina kaikilla.. :)

13.12.2014
Vipe
Vipe

ihana vipen mies♥♥♥♥♥♥♥♥ ei täällä enää myrskyä :D lunta tuli viime yönä vaikka kuin ja päivän oli plussaa. Mä melkein itkin kun mietin et tää sulaa. Mut nyt on pakkasta! :D mä olin aamulla yksin tallilla ja sit oon ollut anopilla pojan kanssa. kaupas käytiin välissä vaan. Mä olen lintsannut siivoamisesta. Mut kyllä mä viimeistään huomenna aamulla siivoan koko talon ku inhottaa koiran karvat ja kellarista raahautuva pöly . vaihtelevasti meillä menee miehen kanssa. Tuossa oli pari aivan huippuihanaa päivää. Mut sit on ollu vähän huonompaa. Ei riitoja mut huonoa tuulta. Joka paikkaa särkee miehellä ja väsyttää et siinä syyt. :/ kyllä mä odotan sitä päivää kun se aikoo mulle jotain hyvää sanoa

13.12.2014
teeko
teeko

Päivää

Nyt ehtii hetken kirjotella taas.

Me ollaan mun porukoilla viikonloppu. Ukko ja iskä lähti hakee mun enoa ja mummoa tänne. Eiköhän ne kohta siis ilmesty. Sit onkin luvassa kinkkua, laatikoita ja muu jouluateria.

Kuopuksen kanssa käytiin pötköilemässä päivälepoa ja nyt mun alaselkä on rikki kun toi porukoitten sänky ei ole mulle sovelias.

Ihanasti Vipen mies sinnuu huomioi :) Harmi että töihin joutui. Toivottavasti ei nyt kuitenkaan kauheasti vikoja tulis. Mihis aikaan ne sitä myräkkää uhkaili saapuvaksi? Helsingissä ainakaan kovin kamalalta näytä.

Tyyppityyppinen tosiaan aikaseen ollu hereillä :/

Ite heräsin 6.30 enkä oikein saanu unta sit sen jälkeen. Just sen kerran ku talo oli hiljanen et kuopuski könys kainaloon vasta vähän ennen kasia.

Mut se nyt näköjään on pelin henki ettei nukuta. Joko lapset pitää siitä huolen tai oma kroppa. Tottuupahan vähiin uniin jo nyt.

Srallalla ihanan lyhyt työpäivä.

13.12.2014
misukka
misukka

Mummyn päivä kuulostaa tosi kivalta ja ihanan jouluiselta.. Jotenkin pystyi tuntemaan pipareiden tuoksun ja seesteisen ilmapiirin.. Vaikka todellisuus voi monesti olla jotain muuta etenkin kun lapsi perheessä joulua valmistelee ;P

Josta tuli mieleen,mun oli pakko eilen ostaa pojalle jääkaapin magneetti jossa lukee "kulta älä auta,äidillä on kiire" 😜 Sopi jotenkin siihen,kun toi poika on yliavulias höösääjä ja välillä sen avusta ei oikein ole apua ja saattaa jopa hermo mennä,mutta ei voi oikein vihainenkaan olla,kun toinenhan vaan koittaa auttaa..

13.12.2014
Vipe
Vipe

Hyi kun aikasin on Tyyppinen joutunut herään! Mä luulin että mun piti nousta aikasin 😜 Toivotaan että täit pysyy pois teiltä..

Tuvitukselle mukavaa anoppila päivää,vaikkei siltä kuulostanut että kauan siellä olisit 😉

Kiva että Srallallakin on välillä lyhyt työpäivä.. Ja juu onhan tuo mies ihana silloin ku vaan on kotona.. Juuri lähti jotain muuntajaa korjaileen.. Töistä siis soitettiin että carunalta oli tullut pomolle käsky että soittaa kaikki valmiuteen jotka vaan suinkin kykenee ja melkein heti kun mies oli lupautunut lisävaralla oloon,niin tuli soitto töihin.. Ja vielä pitäis myrskyn tulla puolen päivän maissa ja jo nyt pelkän lumen tulon takia siellä on 6 miestä töissä jokainen omalla vialla korjaamassa,että saa nähdä kuinka vikoja sitten riittää että pääseekö koska kotiin..

Ei se riemusta hihkuen lähtenyt,varsinkin kun näki pojan ilmee kun sanoi lähtevänsä.. Aina sd kyllä hyvittelee jollain tapaa noita vaikka kyllä mä ymmärrän että töitä on tehtävä silloin kun niitä on ja juurikin näistä päivystys hommista tulee mukavasti perheelle ylimääräistä tuloa ja olen sen monta kertaa sille sanonut että "eihän se sun vika ole" mutta aina on silti pahoillaan mun puolesta..

iskältä onneks saan kyydin kaupoille ja samoin peliin,vaikka tylsähän se on yksin joululahjoja valita.. Mut hyvä puoli on se että shoppailu on mukavamapaa silloin kun tietää että toinen tienaa ylimääräistä samaa tahtia kun itse tuhlaa 😜

13.12.2014
Vipe
Vipe

huomenta! täällää on tullut LUNTA!!!! \o/ niiiiin ihana herätä (ysiltä! sekä mini et esikkokin nukku pitkään tänään) ja huomata VALOISUUS. me so happy.

kummityttö oli pyytäny tyttöä kylään joten hän menee ehkä sinne tänään. FBssä huomasin et Linnassa olis avoimet ovet tänään, ni jos veis muun porukan sinne, kun eivät ole siellä käyny. Vähän arvon että ottaisko minin kantorepussa mukaan vai jättäiskö miehen kanssa kotiin.

Sit olis niitä pipareiden tekoa ja kuusenkoristelua. Löysin muuten montakin hyvää ideaa, tarttis vaan hakea huopaa sinooperista ja käpyjä ulkoa. :)

vipelle mukavaa peliä ja ihana mies sulla :) aina piristää mieltä kun toinen huomaa arkisten asioiden teon ja tärkeyden ja osoittaa sen jotenkin.

tyyppisen perheelle paranemisia ja toivotaan et ne täit ei kotiudu teille taas.

tuvitukselle mukavia shoppailuja! :)

13.12.2014
Mummy83
Mummy83

Täällä aikasin hereillä,kun uimaan lähdetään tänään vanhemman pojan kanssa :)

Sitten ois vielä muutama lahja ostos ja illalla peli..

Ei ole kerennyt käymään täällä,kun torstai meni mattopyykillä ja muutenkin pyykätessä.. Ja siivous projekti on edelleen vähän kesken,mutta aika hyvällä mallilla kuitenkin jo,vaikkei ehkä päälle päin siltä vielä näytä 😜

Mies tuli torstai iltana kotiin ja oli eilen vapaalla,niin eilinen oltiin lahja ostoksilla ja mies osti mulle korvikset,jotka on sellaiset vähän juhlavammat ja sopii mun uuteen mekkoon :) Totesi vaan voin ostaa jonkun korun ihan muuten vaan,ihan vaikka siitä hyvästä että olen nyt useamman viikon joutunut pyörittään yksin kotia ja nyt vielä olen tehnyt sen päälle suursiivoa :) 300€ antoi rajaksi,mutta valitsin alle 100€ korvikset 😉 mutta ei siis harmita että on päivät rehkinyt..

Nyt vähän väsyttää kyllä,mutta ehkä huomenna sitten saa nukkua vähän pidempään 😊 Vauva heräsi vain kerran yöllä syömään eli sen puolesta on kyllä saanut nukkua yön hyvin,mutta tuntuu että mitä paremmin nukkuu yön,niin sitä väsyneempi on aamulla 😊

Mitenkäs muuten Riulla meni se sokerirasitus ja minkälainen oli tulos.. Joutuuko alkaa pisteleen itseään?

Ja monta päivää on tehnyt mieli kysyä,että kuinkas Teekolla menee? Jotenkin tuntuu ettei olla täällä hirveästi kohdattu viime aikoina.. Onko poitsu pysynyt kuivana ja miten miehen kanssa menee.. Onko menossa kiukuttelu kausi vai parempi jakso..?

Hauskaa lauantaita ihan jokaiselle!

13.12.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...