Hyvvee torjantai-iltoo! :D

Niin se tääkii viikko kirii kohti loppua ihan armotonta kyytiä :)

11.12.2014
riu
riu

Iltoja

Pari tuntia sitten pääsin kotio. Mentiinkin niin, että ajelin suoraan töistä sinne koululle. Ja kun oltiin kahdella autolla liikkeellä, niin ukko otti lapset ja toi kotio kun mie jäin vielä loppuhommia järkkäilee koululle.

Kohta pitää kyl mennä iltapesulle ja koisimaan.

Kurjaa tuo riun sokerijuttu nyt. Todelliseen tulikokeeseen oot kyl nyt joutunu :/

Mulla on vielä paastosokrut alle rajan mut täytyy miunkii ottaa itteeni niskasta kiinni ettei pääse nousee.

Kiva, et teekon ukko on vielä suht kelvollisella tuulella. Toivottavasti se jatkuu.

11.12.2014
misukka
misukka

Mä kyllä kans voisin ostaa noita lahjoja vaikka kuinka :) no, eipä se hyvä tuuli kauaa kestänyt, mutta ny kyllä onnistu saamaan mut ärähtää koska ei vois vähempää kiinnostaa tuo huvin vuoksi muiden kiusaaminen taas .. Ja sitähän se ny on. . En sitte tiedä menikö perille vai haluaako oikeasti olla poikansa kanssa kun poika niin tahtoo mutta on tuolla "nukuttamassa" nyt lastaan.. tarvii siitäkinb iloista pistää Rasti seinään ;)

11.12.2014
teeko
teeko

Teeko mie oisin vaan onnessani jos tilanne ois tuommonen :D Ei mitään kotitöitä imuroinnin lisäksi... kaunista unelmaa :D Hyvä että se mies on pysynyt positiivisena, toivotaan että meno jatkuu samana!

Blanco ihana kun sie jaksat olla kuitenkii sen siun ystävän tukena noissa asioissa, sekin on hieno taito. Ja erityisen hienoa että huolet on taas hetkeksi karistettu :)

Joo menneehän lahjoihin rahaa yllättävän paljon. Ite tykkään ostaa mieluummin vähän mutta arvokkaampaa, mutta miulla silti pyrkii karkaamaan homma aina lapasesta :D Mutta mie rrrrakastan lahjojen ostamista ja saisin niihin menemään helposti vaikka kymmenen kertaa enemmän :D

Vitsi että tuo sauna tekee aina hyvää, olo on taas ihan uudestisyntynyt. Ja tässä ku soi joululauöut taustalla niin miulla on suorastaan seesteinen olo, vaikka lapset meuhkaakin :D

11.12.2014
riu
riu

voi blanco :) mä en oikeasti kestä. . Kaikki kotihommat on tehty paitsi se imurointi. . Mun tarvii siivota joku päivä tuota kellaria sen verran et uskallan pojan ottaa sinne touhuamaan. En mä muuten sinne pääse koskaan paitsi sit ku alan sitä laattaa lätkimään.. Mä en kyllä kans tajua miten sitä rahaa aina menee! Tosin mulla meni puolet niistä rahoista ukon lahjaan. Ja jos olis tänäkin vuonna saanut veronpalautuksia niinkuin yleensä (sain siis 11€ nyt) niin olis kerrankin jääny lahjojen jälkeen muutama lantti. Mut nyt ei sit saanu ryöstettyä sitä verottajaa :D

11.12.2014
teeko
teeko

iltoo:)

mie oon nyt viimeset joululahjani ostanu!  enää on miehen tehtävä käydä mulle hakea mun toiveeni (jouduin tälläkin kertaa kirjoittamaan ihan paperille niiden kahden kirjan nimet ja dvd:n ja kertoa mistä ne löytyy x)) ja jos haluaa lasten kanssa vielä jotain pientä ostaa. mutta pakolliset jo on. ja kyllä sitä rahhaa on taas mennykki! huhheijaa, vaikka aina yrittää halvimman mukaan mennä!

ystävä käytettiin lääkärissä  ja jälleen oli syöpäepäilyt turhiksi kumottu:) kyllä on hassua välillä, miten toisen jatkuviin epäilyihin tietysti ite osaa salaa viitata kintaalla, mutta kun tietää että ne on aina ja joka kerta hälle itselleen aito huoli ja hätä, niin pitää sitten kuitenkin tukea ja olla rauhoittelemassa;) mutta tälläkin kertaa siis saatiin itkut poies ja hymy huulille kun pelot osotettiin turhiksi, hyvä niin:)

11.12.2014
Blanco
Blanco

voi että riu noita sun sokereita :/ tsemppiä nyt kovin kun tuo ei sulle kyllä nyt mikään helppo juttu ole. . Mä voisin tulla sinne heti mut pikkasen vois tulla kiire ajella kun kilometrejä riittää ;) kyllä tuo ukko ny ainakin tähän asti on säilyttänyt hyväntuulisuutensa :) vähän on välillä sellainen olo kyllä et kauankohan tätä kestää mut nautitaan ny ku voi ;)

11.12.2014
teeko
teeko

Teeko tuu tänne, järjestän siulle kyllä tekemistä :D Onko se mies säilyny paremmalla tuulella tännäänkii?

11.12.2014
riu
riu

Myö käytiin tännään ostamassa taas pari lahjaa pois ja ruokakaupassa ostamassa synttäritajottavia tytölle. Iltapäivä meni sitten siivoillessa ja pyykkiä pestessä. Iltapäivällä soitti neuvolasta miulle... Juuh. No paastoarvo oli koholla, tunnin päästä oli koholla mutta kahen tunnin päästä sallituissa. Neuvolalääkäri on ensi viikolla tiistaina ja ne sillon kuulemma puhuu miusta. Jos ei muuta niin ainakii sais toisenkii ylimääräsen ultran tässä jo aiemmin. Lisäksi jatketaan sokereitten seuraamista ihan kotioloissa. Mutta jos sallittu paastoarvo ois 5,5 niin tiistaina miun aamusokeri oli 6,8 ja eilen  jo 6,1 - eli hyvimn laskenut. Viikonloppuna hölläsin tätä miun ruokavaliota kaheksi päiväksi ja heti osu omaan nilkkaan :/ No katsellaan miten käy.

Mutta mia yritän tässä ilon kautta edetä, että mietin joulua ja sen sellasta. Iloisia ajatuksia :D Mikäs tässä on ollessa, koiran ku sais vielä sisäsiistiksi niin voi pojat :D

Mikäs boogie muilla on? :)

11.12.2014
riu
riu

täähän käy tylsäks.. pyykit kun jo päötyi kaappiin ja ny ei viitti imuroida kun mies lepäilee. Ja samasta syystä en pääse kellariin teippailee.. plaah.. Joo, en osaa olla paikallaan vieläkään :/

11.12.2014
teeko
teeko

missä kaikki on? ! Mun pitäis varmaan ruveta laittaa pyykkiä kaappiin kun on vielä telineet täynnä. Kone on pyörimässä vielä tunnin meinaa ja tiskikone myös. Kun oli ihan pakko kuluttaa tää pikkukakkosen tuoma hetki kahvin juontiin ja suklaan syöntiin :D mitäs riu on touhunnut tänään?

11.12.2014
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...