Keskiviikko!

Huomenet kaikille! Se olisi taas arkiviikko puolivälissä. Mitäpä teitin päivään?

10.12.2014
misukka
misukka

Ikeassa on turvaportteja, pistorasiansuojia, kaapin sulkijoita ym. Ollut meillä ainakin toimivia ja palvellut hyvin kahdella lapsella.

11.12.2014
carata
carata

onk teil semmoinen liesi et saa napit pois? ota ne nyt ensihätään iltaisin pois ennenku saat sen liesisuojan.

ja jos on "arvaamaton" lapsi joka keksii kaikkea eikä herätä teitä aamulla kun ite herää ni sit kelloa itselle niin aikaseen soimaan et heräät ennen häntä. Ei noin pientä voi antaa yksin olla hereillä jos ei tiedä mitä keksii.

10.12.2014
Mummy83
Mummy83

Nki, meillä on liesisuoja.

Niitä saa ostettua esim. lastentarvikeliikkeistä. Pitää vaan tietää oman lieden leveys, ja sen mukaan ostaa oikea koko.

10.12.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nki, vaarallista touhua :0 Hui! Mä olen joskus kotona laittanut väärän levyn jäälle ajatuksissani ja joskus kun siinä levyllä onkin ollut jotain, niin ei se jälki kyllä kaunista ole ollut. On meinaan kananmunat ollut kennossa ja nehän hiilty. Nyt kun ostettiin uus talo, niin sanoin miehelle, että hellassa on oltava lapsilukko ja mehän ostettiin sit sellainen. Yhtä nappia pitää painaa pohjassa ja vääntää, että saa levyt tai uunin päälle. Eli vaikka vääntäiskin, niin ei tapahdu mitään...

10.12.2014
carata
carata

Misukka, olipas mulla lukihärö :D Jotenkin olin lukevinani vain, että teet torttuja laittaen vain siihen keskelle hillon.. Ja siis harakoista. Meillä on marjapensaissa kesänjäljiltä folionauhaa ja cd levyjä, mutta ei toimi. Tuulikellokaan ei niitä pelota.

10.12.2014
carata
carata

Vitsi mä pelkään tuota vesirokkoa,tuo edellinen muksu sai sen ekana joulunaan ja oltiin sit osastolla😞Pelkään et sama painajainen toteutuu tänä jouluna vauvan kanssa😱Voi kun säästyis siihen vuoden ikään niin ottaisin rokotteen heti.

10.12.2014
huiskutin
huiskutin

Hui, nki.

Tulipalovaarahan tuollaisessa on. Onneksi ei käynyt vahinkoa.

Koita edelleen aikaistaa teidän aikataulua.

10.12.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kokeile taitella foliosta semmosia lätkiä ja virität jollain langalla roikkumaan et ne kimmeltää valossa. Jos ne ees vähän säikähtäis niitä. Pitkäaikasta apua niistä ei varmasti ole kun oppivat et on vaarattomia. Mut jos edes hetkeksi.

10.12.2014
misukka
misukka

Carata, ei niin pieneen saa oikein taitoksia aikaseksi :) Sen yhden levyn leikkaan kuuteen osaan. Normaalisti jaetaan kahtia.

Noista saa semmosia pieniä suupaloja glögin kaveriksi ennen joulujuhlaa tarjottavaksi.

Mä en olekaan hoksannut että ootte jo muuttanu sinne omaan kotiin. Toivottavasti pian saatte sen rempan loppuun ni sit pääsee nautiskelemaan.

10.12.2014
misukka
misukka

En kestä... Meidän edellisessä paritalossa oli ongelmaa variksista ja harakoista. Niiden takia lapset ei nukkuneet ulkona, ne söi kaiken mitä ulos jätti, siirteli tavaroita, renkoi roskiksen vaikka siinä oli kannen päällä paino jne. Nyt sama jatkuu.

Toistaiseksi ne ovat häirinneet vain pojan päiväunia ja kiduttaneet takapihalla naapureiden kissoja. Jonkin verran ovat penkoneet pihalla olevaa roskalavaa, jossa siis puolitaloa purettuna, mutta roskikseen ei ole kajonneet.

Mitä noille voi tehdä? Pitävät ihan kamalaa ääntä kun ärhentelevät toisilleen. Kissan kiusaamiset olen onneksi saanut lähes aina kuultuani loppumaan pyöräyttämällä sälekaihtimia, mutta harmittaa. Tuokin tämän päiväinen kissa on paksuna ja hieman hidas ko.syystä :/

10.12.2014
carata
carata

Misukka, etkö siis taittele niitä hakasia siihen joulutorttuun? Pelkkä luumusilmä vain keskelle?

10.12.2014
carata
carata

Vesirokko yleensä kyllä leviää naamasta alaspäin kuten misukka sanoi, mutta jos se tulee lievänä ja näppylöitä tulee vähän, niin voi olla, että niitä tulee just alkuun muutama sinne tänne. Toivottavasti ei tosiaan tartu vauvaan :/

Teeko, me ollaan nyt noin kuukausi oltu kotona. Märkätilat on edelleenkin vaiheessa, mutta muuten on valmista! Keittiö on mun lempi paikka, itse suunniteltu ja just meille tehty. Ei voi muuta kuin kiittää miestä!
Kylppäri ja sauna on nyt siinä vaiheessa, että piikataan(?) vielä lattiaa ja sitten laitetaan lattialämmitys ja valu. Sen jälkeen vaan eristeitä ja massoja ja laatat. Erillinen wc ja kodinhoitohuone aloitetaan vasta sitten, kun kylppäri on valmis, koska ilman yhtään toimivaa vessaa täällä ei vois olla. Pesuilla käydään jomman kumman porukoilla, myös pyykit joudutaan vielä toistaiseksi viemään heille. Pieniä pesuja täällä voi tehdä lapsille ja itselle wc:n lavuaarissa tai pannuhuoneessa, jonka edelliset omistajat on koirantakia laatoittaneet ja tehneet ns.kuraeteiseksi. Mies käy pesuilla töissä ja mä yritän muutaman päivän aina pärjätä ja pestä hiuksia lavuaarissa :D Kyllä tästä vielä romantiikka on kaukana, mutta kyllä oma koti aina on vaan oma koti.

10.12.2014
carata
carata

Mulla on ollu vähän pöhnäpäivä... Poika tuli herättämään neljältä!!! Yritin nukuttaa tunnin verran sitä takasin, mutta eih. hyppäs ilosena sängystä ja lähti kiljuen juoksee ympäri asuntoa! No mies sit vähän murisi kun sillä oli kello kuudelta herättämässä töihin... Vähin äänin hipsittiin pojan kanssa olkkariin peiton alle kattoo muumeja..Ja kellohan oli 5:20..

Se nukkuu tosi huonosti nykyään.. ja syökin huonosti. Ei silti ole väsynyt. Nukahtamisiessa kestää vähintään tunti kun se vaan juoksentelis ympyrää.. sitten sillä on alkanut tulee yöheräilyä.. Mää koitan ajatella, et tää on vaan vaihe.. mutta miehellä ei meinaa kestää pinna..:( Noh, tästä tuli nyt tämmönen avautuminen :)

Tehtiin sit aamusta tosiaan taikataikinasta jotain tommosia.. kuusenkoristeita / pakettikortteja, mitä lie niistä tuleekaan :) maalaillaan ne ehkä illalla jos ovat kuivuneet siiheksi. Käytiin myös ulkona ja nyt tuo laps nukkuu jo toista tuntia!!! Melko luksusta :)

Vielä työhakemusten kirjottelua pitäs jaksaa....

Saako piglet kysyä, missä käyt parturissa? :) meinasin ite kans mennä ensviikolla mut en oo oikein näitä paikallisia kampaamoita käyttänyt..:) osaatko suositella jotain?

Teekon teksti pisti hymyilyttämään, ihanaa kun menee hyvin :)

Muille kans jaksamista myrskyiseen päivään!!

10.12.2014
Tii03
Tii03

teeko ❤

10.12.2014
misukka
misukka

voi että tuvitus! Miten teillä voi olla nyt noin huono tuuri! ! Mä meen hakee pojan kotiin päiväunille :) mummi kun aamulla taas pyysi pojan seurakseen ja tällä myrskysäällä en todellakaan pistänyt vastaan. . Kävin sitten tallilla herättää mummon et ehtii töihin ja hoitaa hepat, sekä laittaa tallin myrskytilaan.. Eli hevoset sisään ja kauhea määrä niille juomavettä talteen koska sieltä lähtee aina sähköt kun on myrskyä. Tällä kertaa ei sit haittaa ja saa mennä kun ei tarvi kaivosta pumpun mitään pumpata ;) on niin hyvä fiilis kun hepat on poissa tuiskusta♥ ja poika kans ♥ ei olis kyllä paremmin voinut mennä tää homma. ukkokin oli eilen illalla pitkästä aikaa oikeasti iloinen ja ihana oma itsensä. Kaiken kruunas se kun poika yöllä heräsi niin kömpi mun kainaloon niin mies sai nukuttua ja sit ukko kaappas mut kainaloon♥ ihanaa kun asiat on paremmin, edes hetken! antaa hyvin toivoa tulevaan :) srallalle tsemppiä! sulla on ihan oma myrsky noissa hommissa kun niitä rupee hoitamaan ;)

10.12.2014
teeko
teeko

ok. Parissa päivässä viimistään kyl erottaa et onko vesirokkoa vai jotain muuta.

Toivotaan nyt ettei vauva sitä saisi. Kun se voi uusia jos kovin pienenä sairastaa eli olis vähän niinku turhaa nyt saada se.

10.12.2014
misukka
misukka

Onko niitä näppyjä missään muualla kuin käsissä?

Vesirokko "valuu" ylhäältä alas eli ihan ekana näppyjä pitäisi olla kasvoissa, hiusrajassa, korvien takana.

Sit vasta rupee leviämään käsivarsiin, käsiin, muualle kroppaan.

Meillä esikolla ekat näpyt kasvoissa ja käsivarsissa oli jo vesikelloilla, osa kuivalla ruvella kun vikat pisteet ilmesty jalkoihin.

10.12.2014
misukka
misukka

Tsempit sralla noihin koulujuttuihin. Melkoinen urakka huomiseksi tehtäväksi. Mut siinähän se tehtävien teon yhteydessä tulee luettua kokeeseen. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla eikös vaan? :)

Hyvä kun muistutit. Mullakin leipomista edessä tänään. Lupasin sinne huomiseen joulujuhlaan leipoa torttuja. Tosin menee vähän sieltä mistä aita on matalin eli ihan vaan levy kuuteen osaan ja jokaiseen palaseen luumusilmä.

10.12.2014
misukka
misukka

ihana misukan hoitsu♥ tuvitukselle onnistumisia tähän päivään ;) vipelle jaksamista touhuamiseeb ku mieskin on poissa ♥ voi carata! Mä oon miettiny täällä mitä teille kuuluu♥ meillä onneksi helpottaa tätä remontin keskellä elämistä se että on kolme kerrosta. Mut tää kyllä kestää. . Kohta pääsen laatoittamaan kylppärin. Sit rupee vasta eka kerros olemaan valmis :/ tsemppiä teille sinne! ♥

10.12.2014
teeko
teeko

Siellähän ne sydänäänet hyppi jossain vajaan 130 ja vajaan 150 välillä. Hoitaja sano että hyvä kun vaihtelee että reagoi liikkeisiin.

Hirveetä monotusta tuo alko pitää heti ku anturi laitettiin mahalle.

Mut kyllä ne äänet aika heikosti kuuluu istukan takaa. Hyvin se turvatyyny peittää koko mahan etupuolen ettei ohi pääse ääniä kuuntelee.

Kyllä tuo hoitaja on ihan aarre :) Se monasti multa kysyny et haluunko vähän useammin käydä mutta kun en oo ottanu niitä aikoja ja sit ollu kauheen ahdistunu ni nyt se sit päätti miun puolesta.

Ja oon pystyny sille aika paljon puhumaan asioista. Vaikka tietysti käyntikerran ajan sallimissa rajoissa.

Pigletille mukavaa kampaamokäyntiä. Pitäisköhän miunkii käydä kampaajalla kuhan äippis alkaa. Ennen sitä ei toki ehdi.

10.12.2014
misukka
misukka

Meillä tänään kotoilua. Makaronilaatikko ois tarkoitus tehdä. Remontin keskellä kun nyt elellään, niin kai sitä voisi tas muutaman muuttolaatikon purkaa :(

10.12.2014
carata
carata

huomenta!

pidän esikon vielä tän päivän kotona ku eilen aamulla oli kuumetta 38.6. Illalla 37.2 ja nyt ei ole enää yhtään mutta parempi se kuumeeton päivä, etenkin kun yskii tosi paljon.

tänään olis siivouspäivä, miehen siskot tulee huomenna joten täytyy saada kämppää kuosiin. ja mulla on vihdoin se operointiaika tuolle jalalle, jos sitä sais kohta jo omat kengät käyttöön :)
misukalle mukavaa työpäivää ja tuvitukselle muuten mukavaa päivää :)

10.12.2014
Mummy83
Mummy83

Misukka,ei ole enää paljon jäljellä vaikka varmasti pitkältä tuntuukin toi 5 viikkoa! Ja ihana neuvola täti.. Mä tykkäsin kun meidän neuvolan täti antoi mulle aluksi automaattisesti tiheämmin aikoja.. Itse en ois kehdannut/osannut vaatia,niin oli ihanaa että hän näki mun niitä kumminkin tarvitsevan :)

Tuvitukselle mukavaa päivää,toivotaan ettei tänään mikään pilaa suunnitelmia :)

Meillä on tänään aamupäivästä yhdistyksen pikkujoulut kirjastolla ja iltapäivästä alkaakin pesutupa vuoro,eli mattojen ja pyykin pesua ja siivous urakkaa.. Eilen otettiin rennosti ja keräiltiin voimia tähän koitokseen.. Kortit saatiin aika pitkälle jo,joten eiköhän nekin valmistu :)

Hauskaa päivää kaikille 😊

10.12.2014
Vipe
Vipe

Meillä on huomenna esikon koulun joulujuhla ja mun pitää käydä tukussa katselemassa löytyykö sieltä kivoja jouluisia kahvikuppeja ja lautasia glögitarjoiluun. Piti jo eilen mennä mutta unohtui täysin. Nyt laitoin kalenteriin merkinnän ni jos mie muistaisin ku se lukkee kännykän ruudulla koko päivän.

Käyn neuvolassa pyörähtämässä sen verran, että sydänääniä kuunnellaan. Tämä on oikeastaan hoitajan päätös kun en mä oikein osannu ite sanoa juuta enkä jaata siitä, että tartteeko sellasta. Ens viikolla on sit varsinainen käynti. Mut kait se meinaa et mie oon ollu niin stressissä tässä odotuksessa jatkuvasti, että laittaa miut ylimääräselle käynnille. Jos vaikka kerrankii menis käyntien väli ilman paniikkia.

Eilen mie hoksasin, että mullahan on enää 6 viikkoa töitä. Jos joulun ja uuden vuoden vapaat lasketaan pois, ni 5 viikkoa kun tuossa on noita tynkäviikkoja. Omissa laskuissani olin jääny 7:ään. Noh. Sanotaanko näin, että multa ei kai työt lopu ennen äippistä. Pari projektia on kesken ja lisää tulossa.

Kohta pitää mennä potkimaan pojat pystyyn että ehtii neuvolan kautta pyörähtää.

10.12.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...