11.12.13

Ensimmäinen hääpäivä olis edessä ja mitään lahjaa tms ei tosiaankaan ole hankittuna, koska koko asia on unohtunut remontin ja joulun takia. Netistä koitin katsoa, että miten ihmiset toisiaan ovat muistaneet, mutta jotenkin sieltä ei vain löytynyt mitään joka olisi ollut meidän näköistä :/ Päivä on sellainen, etten saa lapsia hoitoon. Eli mitään spesiaalia ei voida kaksin tehdä. Mies menee aamuvuoroon, joten ajattelin, että tekisin hyvää ruokaa? Paahtopaistia, perunamuusia, jonkun kastikkeen, jotain vihanneksia ja joku hyvä jälkiruoka? En tiedä, riittääkö se :0 KOKENEIMMILTA VINKKEJÄ!! Ensikertalaisena en tosiaan tiedä pitääkö ostaa jotain vai järjestää aikaa kahden...

9.12.2014
carata
carata

Carata.  Mulle tuli mieleen että ekan hääpäivän jälkeen voisitte koko perhe mennä eväsretkelle.

10.12.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Maarua

10.12.2014
carata
carata

Laatuaikaa me kaivataan ehkä kaikken eniten, mutta se ei nyt onnistu, kun ei saa lapsia hoitoon :(

Mutta ajattelin tehdä hyvää ruokaa ja JOSPA se siis riittäis miehelle. Lapset ei paistia syö, joten sen takia heille tein tänään makaronilaatikkoa. Mutta toivotaan parasta! Tietenkin tuolla kaapissa olis hajuvesi ja vaatteita miehelle, mutta olin ajatellut niitä joululahjaksi. Mietin kyllä pitäiskö antaa se hajuvesi...

Kukkia tai mitään muutakaan mä en odota, koska remontin takia luulen, että miesei edes hääpäivää muista :D

10.12.2014
carata
carata

Me just vietettiin hääpäivää väsyneenä ja oltiin onnellisia kun kotona syötiin pihvejä Ja kermaperunoita. Kauniita ruusuja oli pöydällä. Me saatiin tosin poika hoitoon ja sit kateltiin telkasta kaikkea mitä ei voida pojan kanssa katsoa. Juteltiin paljon. ja oli ihana, rauhallinen ilta. Jos saatte kaupat lapset ajoissa nukkumaan ja saatte illalla laatuaikaa, se voi olla ihanaa kun tietää että on juhlapäivä

10.12.2014
teeko
teeko

Meillä eka hääpäivä vietettiin nii että tein vähän erikoisempaa ruokaa ja syötiin kynttilän valossa.. Mies varmaan ostin jonkun lahjan,koska hänellä on tapana ostaa yleensä koruja,kukkia en ole ikinä saanut,mutta ei se lahja ole tärkein,koska en tosiaan nyt edes muista mitä sain (muistan kyllä mitkä kaikki korut on miehen ostamia,mutten kaikista että missä tilanteessa on ostanut) mutta muistan mitä syötiin.. :)

Ja meillä poika oli tuolloin 4kk vanha eli en todellakaan vienyt häntä mihinkään hoitoon,vaan hän oli myös kotona eikä häirinnyt yhtään..

Tänä vuonna hääpäivä meni lähestulkoon ohi,kun olisin itse varmaan unohtanut ellei mies olis edellisenä päivänä kysynyt kaupassa että tehdäänkö jotain erikoista..

Minusta hääpäivänä riittää se "hyvää hääpäivää" ja sitten usein edes jotenkin huomioidaan toinen.. Esim. Mies saattaa hieroa hartiat ja kutitella selästä sen päälle (tekee niin usein,mutta silti se on hääpäivänä jotenkin erilaista) ja mä saatan vaikka laittaa tiskit ennen kuin mies tulee kotiin (ne kun monesti kiire päivinä jää hänen kontolleen) :)

Tai sitten se on ihan vaan "ylimääräinen" pusu ohimennen..

Itse luotan siihen että tulemme viettämään yhdessä vielä monen monituista hääpäivää,joten ei jokaisen tarvi olla mitenkään överin erikoinen..

Ehdottaisin siis että laitat hyvää ruokaa tai ehkä jonkun erikoisemman iltapalan jonka nautitte kynttilän valossa lasten käytyä nukkumaan..

Ja jos lahjalla haluaa muistaa,niin lahjakortti on hyvä,jos viimehetkessä lahjaa miettii.. Eli itse tehty kortti joka oikeuttaa esim. "yhteen kynttilä illalliseen" tai "selän pesuun" tai johonkin mikä nyt sitten ikinä on se teidän juttu.. Ja sen voi lunastaa sitten kun on hyvä hetki siihen mitä nyt ikinä onkaan saanut lahjaksi..

10.12.2014
Vipe
Vipe

Meillä on sama hääpäivä mun vanhempieni kanssa ja meillä on ollut tapana viettää yhdessä hääpäivää grillaillen. Hääpäivä kesäkuun puolivälissä.

Meilläkin hääpäiviä ehtinyt mennä jo 8 ja mitään lahjoja ei olla koskaan osteltu, ei edes kukkakimppua.

Meillä on riittänyt tämä hyvä ruoka ja seura jolla juhlistettu hääpäivää.

Jos ja kun hääpäivä useimmiten osuu arkipäivälle se huomioidaan muistaessa sillä että toivotetaan hyvää hääpäivää toisillemme.

Se viikonlopun vietto hyvin syöden on SE juttu meillä.

Hyvää hääpäivää teille näin hitusen etukäteen!

10.12.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...