MAANANTAITA

Huomenta! Millaiset olot näin kun jälleen uusi viikko pyörähtää käyntiin..

8.12.2014
Vipe
Vipe

no Johan on hiljaista! Mä istun anopin sohvalla kun poika ei halua kotiin täältä :) kerrankin kaikki on tänään mennyt hyvin joka paikassa

8.12.2014
teeko
teeko

pikaista paranemista mummyn tytölle! Mä pääsen kohta kotiin ;) hitsin vesiletku ku on niin hidas et menee koko päivä sen kanssa. . kellari alkaa olee hyvällä mallilla. tarvis saada ukko liikkeelle et käytäis laatat valitsee ja tilaa ja saunan ovi tarvii metsästää. Sit mä pääsenki hommiin Ja ei tuu käytyä tallilla niin usein. Pakko myöntää et ihanaa vaihtelua tiedossa :)

8.12.2014
teeko
teeko

Kurja vatsatauti iski mummyn tytölle :/ Pikaista paranemista sinne.

Kiva et teeko pääs ihan rauhassa tallille :)

8.12.2014
misukka
misukka

huomenta.. oltiin hereillä jo seiskalta, mut tytöllä on lämpöä ja kova päänsärky ni passitin uusiks nukkuun ja minikin nukahti puoli ysi, heräsi just hetki sitten, samoin tyttö.

täytyy nyt sit kattoo miten tuon tytön kans käy, ite vähän pelkään vatsatautia kun yleensä sitä ennen sanoo et on pää kipee. mut ei kuulemma ole etova olo, mut pyörryttää? tyttö on tosi harvoin kipee, muutenku yskä/nuha.

ja sieltä se yrjö sitten tuli.

8.12.2014
Mummy83
Mummy83

voi että kun on vipellä huono tuuri! ! Tsemppiä nyt alkavaan viikkoon! ! misukalle ja tuvitukselle jaksamista! ! anmähan suunnitelmat kuulostaa mukavalle :) tatjan pienelle pikaista paranemista! Meillä myös huonosti nukuttu yö kun poika kömpi väliin ja pyöri kuin hyrrä.. Mies oli sentään eilen sit loppupäivän ok tuulella ja sama aamulla. Mä vein pojun mummille kun ne sitä pyysi ja lähdin tallille. Ihanaa kun mummi aina valittaa yksinäisyyttä kun pappa touhuaa menemään niin mummi sanoi et pojasta on jo niin paljon seuraa et haluaa pojan usein kylään :) nyt kun vettä sataa kaatamalla ja mä meen tallille niin ei vois parempi olla kun poika on mummilla. Molempia muistutin myös potalla käymisestä.

8.12.2014
teeko
teeko

Vipe pääsee sit kuitenki kävelee vai? Jopad on tuuria. Kait sieltä joku uuden bussin pistää tulee et pääsette eteenpäin. Vaikka oma aikansa siinäkin menee :/

8.12.2014
misukka
misukka

Huomenet

Vipelle tsemit evakkopäivään ja jälkien siivoukseen. Toivottavasti remppamiehet edes suurimmat ottaa ite.

Tuvitus koettaa ottaa tsemppiunet kun noin joutunu valvoskelee.

Ite oon uinunu koiranunta 4.40 eteenpäin eli ei oo kunnolla nukuttu. Känny jätti taas herättämättä ja vartin myöhemmin lopulta tsekkasin et paljonkos kello onkaan kun pitkään oottelin et herättää.

Kyl kaipais päikkäreitä tänään mut ei mitään saumaa. Hallituksen kokousta pukkaa heti työpäivän päätteeksi eli lapsetki ehtii nukkumaan ennen ku minä kotia tältä reissulta.

8.12.2014
misukka
misukka

Huomentapäivää! Meille tuliko meitin kanssa kotipäivä. Jopa viikko kerettiin hoidossa käydä niin neitille iski järkyttävä yskä ja kuumeenki nosti. Yö meni aika keposilla unilla kun kuulosti olevan niin ahtaalla. Arvelen kurkunpään tulehdukseksi yskä on sen kuulonen. No ei oo omakaa olo häävi joten otetaanpa sitte vähä rauhallisemmin. Päivä menee siis lastenohjelmia katellessa

8.12.2014
Tatja84
Tatja84

Bussi hajos!

8.12.2014
Vipe
Vipe

Tuvitukselle jaksamista..

Anmahä,kuulostaa kyllä kivalta toi sun päivä.. Ja juu julkisivuremonttia taloyhtiössä tehdään ja ikkunat samalla vaihdetaan :) Ja on kyllä kiva,voi sitten vauvaakin pitää lattialla kun ei parvekkeen oven alareuna valskaa.. Tosi kylmä on olkkarin lattia ja kyllä muutkin.. Esikko kun oli kesävauva niin ei tuo valskaus haitannut.. Ja tosiaan ikkunat on sen verran seulat että tuulen oikein kuulee kun se viheltää tullessaan ikkunoiden raosta.. Ja ulkonäöllistä plussaa on että ruskea väri vaihtuu vaaleaan :)

8.12.2014
Vipe
Vipe

Huomenta!
Täällä on herätty pilko pimeeseen maanantaihin. Plussaa on niin ettei lunta saada vieläkään. Mulla vaikuttaa kyllä tää pimeys paljon!

Ei oo mitään erityisiä suunnitelmia päivälle, paljon ois hommia vaan katsotaan mitä saa aikaiseksi...
Leipominen ja askartelu vois piristää ainakin, ulkona ajattelin tehdä koivurisuista kransseja ja muita väkerryksiä samalla kun lapset ulkoilee. Meil kaadettiin täs syksyllä rannasta muutamia puita ja niistä otan risut.

Vipe:onks teillä ikkunoiden vaihto vai mikä remontti?
Jos saatte uudet ikkunat niin se onkin varmaan kiva näin talvea vasten saada tiiviit tuiskuja suojaamaan 😊 ja uudet ikkunat kohentavat kyllä talon ilmettä niin sisältä kuin ulkoakin. Iso, sotkuinen homma kylläkin.

Tuvitus: oi, tuo yöheräily on kamalaa noin tiuhaan, toivottavasti ei ole jatkuvaa!

8.12.2014
Minnie
Minnie

Täällä taas varhain hereillä,jotta ehtii pukeutua ennen kuin remontti miehet tulee.. Pitäis tulla vasta kasin maissa,mutta ei sitä koskaan tiiä.. Ja lisäksi pitää olla jo kasilta suht valmis lähteen,jos tulevatkin tohinalla ja repivät heti ikkunat auki.. Lähdetään meinaan poikien kanssa kerhoon mutta bussi lähtee vasta 10 yli 9,joten en viittis ihan kasilta jo lähteä,jos ei ole pakko.. Jos kasilta täytyy poistua,niin sitten kävelen kerholle,kun sinne noin tunnin kävely matka joten sama se sitten on kävellä.. Ja saatais me siis olla kotona mutta voi tosiaan vähän tulla kylmä,kun ikkunat otetaan pois..

Sitten käyn vähän kaupungilla ja sitten kotona luultavasti odottaa kamala siivo.. Loppu viikko onkin sitten yhtä siivousta,kun pitää siivota remontin jälkiä ja laittaa tavarat paikoilleen ja pestä loput matot ja siivota muutenkin joulua varten..

Ja mies lähti taas jo aamuyöstä ajeleen kohti Turun seutua,Auraan tais sanoa menevänsä.. Pitäis sitten päästä jo torstaina taas kotio..

Mutta sellaista.. Tälle päivälle siis evakko ja siivousta :)

Mukvaa maanantaita kaikille!

8.12.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...