Sunnuntaita :)

Se ois taas tämä viikko lopuillaan :)

7.12.2014
riu
riu

Iltoja

Teekolle jaksuja. Toivotaan, että terapia auttaa. Toi on tosi kurjaa kun ei hermot kestä aikuisella ihmisellä yhtään. Eikä se hermojen venytys ainakaan meillä kovin nopeaan ole tapahtunut. Isäntä kai kuutisen vuotta kiukutellu esikolle välillä tosi pienistäkin asioista. Saisi mun mielestäni jo vähän sekin sietää enemmän.

Muut mä kerkesin jo unohtaa, et mitä piti kommentoida.

Meillä kuopus pomppi mun tykö seiskalta, puol kasilta ja kasilta. Että se siitä pitkään viikonloppuna nukkumisesta...

Olin sit tuon jälkeen nukahtanu kuitenkin ja puolen kymmenen tietämissä havahduin seuraavan kerran.

Esikko kävi kaverisynttäreillä ja me muut kaupoilla. Illalliseksi tehtiin pitsaa ja nyt on napa täynnä.

Pötkölleen olisin ihan valmis heittäytymään. Väsyttää ihan mahdottomasti. Kai se oli tuo hiilaripaukku kun tämän sai aikaiseksi. Vaikka puolen päivän tietämissä oli ihan tsemppiunia vailla myös.

Jestas tuo meitin pienempi pikkumies haiskahtaa taas kamalalta. Kauheita paukkuja päästelee.

Ja uhmaa puskee kunnolla esiin. Tuo on varsinainen piikki persuksissa ihan koko ajan. Ärsyttää kokoajan jotakuta, erityisesti isoveikkaa kun se on helppo kohde lyhyttäkin lyhyemmällä pinnallansa. Ja mittään ei tottele, vahingossakaan.

7.12.2014
misukka
misukka

teekolle hermoja ja voimia miehensä toipumisen seuraamiseen.  se on pitkä prosessi masenuksesta parantuminen. oma teoriani on, että se vie keskimäärin puolet siitä ajasta kuin mitä kesti sairastaa sitä.  ei siis mitään tieteellistä pohjaa, mutta itselläni ainakin meni juurikin nuin. kun se oman identiteetin ja ajatusmaailman uudelleenkasaaminen ei ihan niin nopiasti hoidukkaan käytännössä vaikka ymmärrys asiaan tulisikin:) vaan kyllä se siitä!

nki91, juu, siis meillä on narttukoira astutettu ja siitä seurasi 3 pentua, joista 2 näyttääkin erehdyttävästi meidän omalta uroskoiralta:O   hassua tässä on se, että meidän narttu siis oli evakossa 99% juoksuista lukuunottamatta sulhon luona tapahtunutta lemmenvuorokausia ja sitä ensimmäistä juoksupäivää jonka oli vielä kotona. matemaattisesti siis ei pitäisi olla mahdollista että tuo meidän uros olisi päässyt sen astumaan, mutta kun yhdennäköisyys on häiritsevän suuri, ja astutusmaksukin on suuri, joten halutaan olla sit varmoja kanssa että maksetaan tarkoitetuista pennuista eikä omista sähellyksistä sitten.

7.12.2014
Blanco
Blanco

Onnea simpuralle! Mä kyllä vipe ymmärrän ihan täysin tuon sun tunteen :/ meillä poika nukkuu. just syötiin ja aamulla siivottiin. vireä pyykkikone pyörii. joulukortit on merkkejä vaille valmiit ja paria osoitetta. Mä istun yksin sohvalla ja odotan et kahvi on valmista. Mies on tosi huonolla tuulella kun poika sille kiukutteli :/ eli odottelen et terapia tuottais sen tuloksen joskus et masennus sais kenkää ja sitä myöten hermot pitkittyis ja loppuis nuo tunteen purkaukset..

7.12.2014
teeko
teeko

Pojalla oli 18.11 se päänmagneettikuvaus, Lääkäri soitti vastauksista 28.11, kaikki on kunnossa :) 5.12 soitti uudestaan lääkäri, minä jo säikähdin, että siinä kuvassa olikin jotain, vaan ei onneksi ollut.

Tänään on mun syntymäpäivä, mies teki kakun, sanoin että ei ole pakko tehä, vaan ite halusi tehä :) Hyvää se oli :) Poika teki kortin isin kans.

Poika meni päiväunille, Makaronilaatikkoa aattelin ruuaksi tehä. Ei oo kyllä talvesta tietoakaan. Yks ilta satoi lunta ja seuraavana päivänä vettä. Olis edes jonku verran lunta, niin olis valosampaa.

7.12.2014
simpura
simpura

Joo,mä en ole lukenut kirjoja,niin ei ole mihin verrata :) Mutta uskon että noin voi olla..

Jaa että sellaiset puuhat blancolla.. Onnea selvittelyyn,toivotaan ettei käräjille asti tarvi pentujen isyydestä mennä 😜

7.12.2014
Vipe
Vipe

Vipe, mie taas koin että luettuani kaikki nälkäpeli-kirjat, niin leffa oli aivan karmeeta kuraa niihin verrattuna:D  mut mie katoinkin vaan yhen. enkä kyllä sitäkään kokonaan kun ei mielenkiintokaan riittäny enää.

 

mie tilasin juuri DNA-testit koirille.  siis KOIRILLE!   tää on hullua:D  mutta meillä on epäilys, ettei meidän pentujen isä olisikaan isä, vaan tuo meidän kuningas soheltaja.  vaikka sen ei pitäisi olla mahollista.   

empä tosissaan uskonut tämän päivän koittavan, että myö testataan DNA-teitse koirien isäehdokasta:DD

7.12.2014
Blanco
Blanco

Vai ois se mummyn tyttö jo tänään kouluun lähdössä ;D

Olisko toi nyt jo peräti neljäs nälkäpeli elokuva vai onko vasta kolmas? En edes muista mutta kaikki ollaan nähty ja hyviä on mun mielestä kaikki ollut.. Tai siis tää uusin nyt on näkemättä,mutta edellisistä ei ole ainakaan tullut olo että on väkisin jatkettu..

7.12.2014
Vipe
Vipe

Voi Riu parka.. Ehkä se pentukin siitä oppii ettei sitten enää herättele sunnuntaina varhain :) Mekin haluttais tuo nälkäpeli nähdä,mutta vaatii järjestelyä,kun mun äiti on vähän arka ottamaan vauvaa ja poikaa yhtä aikaa hoitoon.. Tosin on kyllä luvannu sen tehdä,mutta ei esim. Perjantaina työ päivän päätteeksi "jaksanut" ottaa kuin vaan pojan.. Joka on muuten edelleen siellä mummolassa,koska eilen kun mentiin sitä hakemaan,niin se totesi heti ekana että hän nukkuu siellä toisenkin yön ja äiti sanoi että hänen puolestaan voi jäädä ja vaikka kuin yritti muotoilla kysymykset niin että pojan ois ollut helppo vastata että joo lähtee kotiin,niin sinne halusi jäädä.. Nyt sitten ekaa kertaa olin kaks yötä erossa pojasta,yllättävän helppoa,vaikkakin jo vähän on ikävä sen hauskoja juttuja.. Helpotusta toki varmasti toi se että nähtiin sitä välissä ja itse innokkaasti jäi toiseksi yöksi ja sitten kun kotona on edes yksi lapsi joka vie huomion ja aikaa niin ei ole ihan orpo olo..

Anmahä,hyvä että eilen oli mukavaa,harmi vaan että kostautui yöunissa :(

Voi hitsi tota tuvituksen perheen sairastelu kierrettä,sais jo loppua tyystin :(

Meillä tänään kans kauppa reissu ja sitten pitäisi illasta siirrellä huonekaluja yms,sillei että remppamiehet pääsee huomen aamulla vaihtaan meille uudet ikkunat,sitten pääseekin tekeen suursiivousta ja laittaan joulua! Nyt makoilen vielä sängyssä koska juuri vasta heräsin,vauva heräsi ekan kerran kuudelta,ei ole aikoihin niin pitkää pätkää nukkunutkaan,ihan alkuajat tuli mieleen 😉

Mies on jo lähtenyt,kun lähti porukoillaan käymään.. Mua ei kiinnostanut lähteä mukaan joten jäätiin kotiin.. Ajattelin että pidän taas sen ristiäis episodin jälkeen etäisyyttä.. Miks mun tarvis lähteä sinne istuskeleen useammaks tunniksi,jos itse eivät voi istua edes sen aikaa etttä vauva saa ruokaa.. Ja siellä on oikeasti raskas olla vauvan ja lapsen kanssa,kun saa istua vain olohuoneessa ja vauvaa ei voi mihkään laskea,joten on kökötettävä vauva sylissä ja jossain vaiheessa poika tulee nuhjaan siihen samaan kun hänellä on vain pieni alue siinä olkkarissa missä saa olla ja mihkään ei saa koskea.. Kesäsin kun ollaan pihalla niin on sentäs vähän helpompaa.. Mutta joo,eivät he onneksi mua sinne kaipaa.. Tykkäsivät musta kyllä aluksi,mutta viimeistään siinä vaiheessa kun perhe perustettiin ja mies lopetti joka viikkoisen käymisen kun halusi välillä olla rauhassa ihan vaan oman perheen kesken,niin musta tais tulla se paha joka vei heidän poikansa.. Tai enempi ehkä harmitti että menettivät työorjansa.. Ja mies siis edelleen käy tekemässä siellä lähes kaiken,nytkin jotain sähköjä laittaa vaikka se isäkin on sähkömies,ettei siitä ole kii.. Kesällä tekee kaikki pensasaidan leikkuusta saunanrakennukseen,mutta silti mä olen pahis koska se haluaa joskus olla mun ja poikien kanssa :( No on niillä joskus onneks hyviäkin hetkiä,jolloin siellä on ihan mukavaa käydä,mutta luulen että kun ei toistakaan poikaa nimetty heidän mieliksi niin voi jonkun aikaa olla inhottava tunnelma siellä..

Sori valitus virteni,mutta mukavaa sunnuntai päivää kaikille,itse taidan nousta aamiaiselle ja toivoa ettei vaavi herää heti kun lähden vierestä..

7.12.2014
Vipe
Vipe

huomenta!

riun perhevapaa kuullostaa hyvältä, ne nälkäpelit leffatkin taitaa olla ihan hyviä, en tiedä onko niitä jo useampi tullut mut ekan olen nähny ja hyvä oli.

tuvituksen pikkuiselle pikaista paranemista!

anmahän luistelusuunnitelmat kuullostaa kivalta! meillä oli kans eilen yllätysvieraita, tyttö tykkäs kun oli 6 ja 3 v kaverit ja rehasivat kunnolla, mini nukahti metelistä huolimatta kasilta kun oli ihan zippi viihdyttämisestä :) vieraat lähti vasta puoli kymmeneltä.

tänään ei kummempia, kunhan ollaan. tyttökin oli ihan sekaisin ku söi nätisti aamupalan, teki muutkin aamutoimet ja sit kysy että koska lähdetään? kysyin että minne, ni Kouluun?! :D ihmettelinki et miks se noin omatoimisesti tekee aamutoimet kun viikonloppuisin on puolillepäivin yöpuvussa jos ei mihinkään lähdetä :D

7.12.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta päivää!
Onpas täällä hiljaista!
Luistelemaan lähdetään lasten kanssa hallille ja sitten varmaan mummon ja papan luokse...
Ei mitään erityistä meillä tänään. Itellä vaan inhottava päänsärky tiedossa koko päiväksi. Unenpuutteen vuoksi.
Eilinen ilta ja iltapäivä serkkujen kanssa teki tehtävänsä, meni nukuttamiset ja yöunet ihan taisteluksi.
Hauskaa oli, niin että perään itkettiin, mutta meillä lapset reagoivat uneen heti niin vauhdikkaasta menosta.

7.12.2014
Minnie
Minnie

En sitten osannut olettaa että koiranpentu saattaa herättää miut viikonloppuna aikasemmin :D No eihän siinä, kuhan se saa nuo aamun riekkumiset alta pois niin otan pienet tsemarit... Kaikki muut täällä nukkuukii paitsi mie ja koirat :D Tännään pitäs siivoilla ja pestä noin miljoona koneellista pyykkiä. Kaupassa pitänee käyvä kun se kuuluisa joku on syönyt kaikki juustot :D Illansuussa meen sitten miun siskon kanssa elokuviin katsomaan sen nälkäpeli-leffan. Pari tuntia ilman perhettä, voi autuus :D

Mitäs muitten päivään? :)

7.12.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...