Apuva! Mitä ihmettä on tukkahuurre?

Wilmassa tuli opelta viestiä, että joulujuhlassa pojat on pakkaspoikia ja hiuksiin voi laittaa tukkahuurretta! Mitä ihmeen ainetta se on ja mistä sellaista saa?

1.12.2014
misukka
misukka

Siis mitä?! Paremmin tietävät vois kertoa, haluan myös tietää mitä se on 😳

1.12.2014
carata
carata

Mä ehdottaisin että kysyt siltä opelta. Muutenkin eikö kannattaisi ostaa poikien vanhempien kimppaan yksi purkki joista suihkuttaa kaikkien poikien hiukset eikä niin että jokainen metsästää sen purkin tahollaan ja sitä käytetään se kerta ja loppu menee roskiin tai vanhaksi purkissa. Mä olen tota jossakin nähnyt spray pullossa myynnissä mutta ei hajuakaan mikä sen virallinen nimi oli ei ainakaan tukkahuurre.

1.12.2014
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Luulis et jotain tollasta on et lähtee ku hiukset pesee. Mut ei oo koskaan tullu moista vastaan eikä googlekaan osaa kertoa mistä on oikein kyse.

En oikein jaksa uskoa, että kampaamoissa moisia olisi. Mut voinhan mä yhdeltä tutulta kampaajalta toki kysyä tietääkö se mitä ainetta tuo on.

1.12.2014
misukka
misukka

varmaan sellaista hiuslakkaa joka sumenee huurteeksi?  ei kyllä hajuakaan mistä niitä saa ja millä nimellä niitä kulkee:D   löytywsköhän jostain robbarista ja tarjoustaloista ehkä?

1.12.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...