Maanantaiaamua :)

Se ois jo joulukuu, ihanaa! :)

1.12.2014
riu
riu

päivää!

mummylle seesteistä joulunodotusta, yritä saada ajatukset nippuun, tai sitten aikatauluttaa ne, että niille mietteille on ihan oma aikansa ja paikkansa, ei kaiken aikaa:)

mie menen tänään taas AA:n omaisten tukiryhmään. olo helpottui hirveästi jo viime kerrasta. vaikka tässä eletään jonkinsortin murroskautta joka vähän pelottaa, niin sieltä saa hyvin tukea ja voimaa. helpottaa myös kun tietää että on joku paikka johon kohdistaa sen aiheen ajatukset ja tuntemukset, niitä ei tarvihe vellottaa enää kaiken aikaa päässä.

meillä oli tänään vähän tilannetta päällä  kun olohuoneessa juoksi samaan aiklaan vapaana neljä rottaa, kolme rottakoiraa ja paniikissa kiljuva nelivuotias.  hupaisaa sinänsä, tää meidän 4kk ihme nukkui heräämättä kaiken keskellä eikä ollut ollenkaan tietonen mikä hässäkkä siinä ympärillä oli ollut:D

1.12.2014
Blanco
Blanco

mukavaa viikonalkua :D sain esikonkin tänään reippaasti sängystä ylös ku muistutin että saa avata luukun. Oli silti itse niin fiksu että aukas paperikalenterin aamulla ja jätti suklaat tälleen koulun jälkeen avattavaksi :) mitään lelukalenteria ei tänä vuonna hankittu. 

mulla on semmoinen semiahdistus päällä, ei suoranaisesti ahdista mut silleen alitajuisesti niin että illalla ne vasta alkaa pyöriin päässä ja sit ei saa millään unta. Monta juttua vireillä nyt mitkä aiheuttaa tämmöistä.. 

mut on pikkuisen joulufiilistäkin, kun vaihdoin verhot eilen. tänään oliskin sit halpakkaa loppupäivä kun tyttö käy ensin urheilukerhossa, sieltä melkein lennossa treeneihin ja sieltä vielä kaverisynttäreille. 

toivottavasti riun pikkuisella ei sitä aivokalvon tulehdusta ole.. :/

ihquin suuntaan terveitä tuulia ettei flunssa iske. Ja kiva että kisuli pääsee hyvään kotiin, vaikka teille varmaan haikeeta onkin. 

anmahälle oikein mukavaa metsäretkeä, kuullostaa tosi kivalta! 

tiktik toivottavasti selvyyden noihin adapterijuttuihin :) ne on joskus niin semmoisia et netin selailu ei paljon auta. :/

misukalle seesteistä työpäivää ja toivottavasti pääset kotiutuun ajoissa. 

ja mukavaa päivää muillekkin :)

1.12.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenta! etelässä maa on musta ja pakkasta -7... Todella tylsää kun olis kauhean kiva ilma laskea pulkalla tai leikkiä muita talvileikkejä. Yritä nyt sit jotain keksiä tuon ulkoilun suhteen :/ no, mekäydään tallilla nyt eka. riu, saisko ne jollain verikokeella tms selvitettyä sen aivokalvontulehduksen mahdollisuuden? jaksamista sinne! Ja muillekin sairaille! mulle kyllä kelpaisi kans metsäretki :) misukalle hauskaa työpäivää! nautihan nyt kun pomo ei ole nalkuttamassa! :D tuvitukselle tsemppiä Leijonien kanssa ;) vipelle jaksamista pitkään viikkoon ilman miestä! :( Mitäköhän caratan perheelle kuuluu remontin jäljiltä?

1.12.2014
teeko
teeko

Huomenta!
Täällä ollaan lähdössä metsäretkelle lapsi-äiti-porukalla...
Ei juuri nyt kyllä jaksaisi kun yö meni miten sattuu mutta tietäähän tuon että se tekee hyvää niin itelle kuin lapsillekin.
Eilinen päivä kun meni luistelemassa käyntiä lukuunottamatta kotona sisällä synttäreiden merkeissä.
Parin kilometrin kävely (rattaat myös mukana)kahden alle 3v kanssa ja sitten nuotiolla keittolounas ja kahvit/mehut. vaikka näin rapasäällä onkin vähän rehjuamista niin kyllä se on hieno elämys lapsille. Ollaan harrastettu jos ei ihan viikottain niin ainakin pari kertaa kuussa.
Aurinkoista mieltä kaikille pimeään joulukuun ensimmäiseen päivään! 😊

1.12.2014
Minnie
Minnie

Huomenet

Toivotaan, ettei riun pienin ole saanut samaa tautia kuin esikko.

Muutenkin kipeille toivotaan pikaista paranemista.

Meillä jannut ihan intsinä kans joulukalentereista mut sovittiin, että ne saa availla kun päivällinen syöty. Mun äitee oli ostanu kummallekin Haribon karkkikalenterin ni täytyy vähän kahtoo millon herkut saa napaan tunkea.

Aamuisin meillä on muutenkin niin vauhti päällä että pitäis sit noitten joulukalentereiden vuoksi herätä taas aikasemmin ja kun nuo ei oo nytkään siinä ihan sukkelimmillaan ni tehdään näin.

Mä tulin jo vähän etuajassa töihin. Jos sitä lähtiski sit vähän aikasemmin pois.

Sillon ku pomo paikalla ni pitää aina venyttää ettei oo liian aikasi paikalla. Nyt saa mennä vähän oman aikataulun mukaan.

Tälle päivälle ilta vapaa eli saisinkohan mä vihdoin sen piparkakkutalon kaikkine hörtteineen rakennettua. Katsotaan.

Toivoa ainakin on kun ei muita menoja pukkaa.

1.12.2014
misukka
misukka

Huomenta! Mie koitan täällä heräillä tähän päivään. Viime viikko meni pojan ollessa lääkärin mukaan influenssassa ja nyt sillä on energiaa ku pienes kyläs. Puolen tunnin päästä pitäs se kerhoon viedä. La alko sit vauva köhimään ja sillä on ääni ihan pois. Kuumetta ei onneks oo vielä tullut 😕 ja nyt itellä hiukan jalat särkee. Ei kyl yhtää innostais itte sairastaa kun mulla ei sit nouse kuume ikinä ni oon muuten vaan ku junan alle jäänyt ja taudit kestää pidempään... Ja mies vielä painaa pitkää päivää jouluun saakka, joten siitäkään mitään hyötyä täällä kotona ole! Noh ehkä tää päivä tästä käynnistyy kunhan saan ton pojan kerhoon ja itelle lisää kahvia koneeseen 😊 jouluakin tarvis kotia laittaa mut taidan odottaa et päästään kissasta eroon ke. Siihenkään riitä aika ni raukka o ihan ressaantunut. Onneks pääsee sellaseen kotiin missä 2 aikuista jolla on aikaa sitä hyysätä 💜

1.12.2014
ihqui
ihqui

Huomenta!

Mies lähti aamuvarhain ja en edes tiedä vielä tuleeko takas torstaina vai perjantaina.. Kun ei tiedä itsekään.. Esikoinen avasi jo yhden joulukalenterinsa tuon josta tulee tavaraa ja tämän päivän lahjus oli paketoituna kun tuli pussista vähän yli,niin poika totes ettei avaa sitä vielä.. Hyvin tuo kyllä malttaa.. Mä repisin heti auki.. Samahan se oli kun tulivat vauvaa katsomaan sairaalaan ja poika sai lahjan vauvalta,niin laittoi sen vaan sivuun ja totesi katsovansa ensin vauvaa.. Ja toi siis kyllä ymmärtää lahjan merkityksen että paketin kun avaa,niin siellä on jotain kivaa :)

Tänään kerhoon ja sitten ei muuta suunnitelmissa.. Paitsi sitä iän ikuista siivoamista ;)

Hauskaa joulukuun ekaa kaikille.. Itsellä ei vielä kauheita joulufiiliksiä,kun ei kotiakaan vielä voi jouluun koristaa..

1.12.2014
Vipe
Vipe

Mie esikoisen laitoin jo kouluun, eiköhän se siellä jaksa olla ja jos ei jaksa niin tottahan soittavat :) Laitoi lääkärintodituksen mukaan, missä sanotaan että tyttö ei saa olla tällä viikolla välitunneilla eikä loppuvuonna osallistua liikuntatunneille tai muuhun rasittavaan ja hiottavaan toimintaan. Siinä voikii olla urakkaa keksiä tytölle muuta tekemistä siksi aikaa X) No alkuun on ainakii paaaaljon läksyjä tehtävänä :D

Keskimmäinen geeniperimä syö tuossa aamupalaa hirmusta kyytiä että kerkeis avata joulukalenterin ennen koulua :D Keskimmäinen voitti arvonnasta itelleen lego-kalenterin mutta nää kaks muuta osti omilla rahoillaan. Tuolla pojalla on tällä viikolla joka päivä puheterapiaa, tännään onneksi pute mennee koululle niin ei tarvii kuskailla :)

Pienin nukkuu vielä, meillä on kotipäivä sen kanssa :) Pojalla oli viikonloppuna lämpöö, vaikka antibioottikuuri on menossa. Ei hyvä juttu, mie toivon ettei sillä oo sama ku siskollaan. No josko tännää ei ois ennää lämpöö :) Etenkii ku isimies on yövuorojen välissä ja ois kiva jos päästäs hetkeksi pois kotoa meluamasta :D

Tännää ei kai sen kummempia, turha kuvitella että saan tehtyä koulujuttuja kun miulla on tuo poika kaverina :D Illalla on poikien kiekkokoulu ja sauna, siihen asti vaan ollaan ja ihmetellään, jos saahaan siivoiltua kotia niin se on aina plussaa :D Niin ja jouluradio soi tietty koko päivän taustalla :D

Mikäs meininki muilla on tänään? :)

1.12.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...