Sunnuntaita

luulin että joku ois jo aloittanut lörpöttelyn..

30.11.2014
Vipe
Vipe

Kyllä teille on tuvitus tainnut tulla yks jääräpää sinne jos noin kovin suututtaa paikallaan oleminen ;) meillä oli kyllä yksi oikein uintireissu, huh! poika ei uskaltanut laskea tänään liukumäestä vaikka on siitä paljon laskenut, niin ei sit suostunut mitään enää sen jälkeen tekemään :/ tais suuttua itselleen :( tuli jotenkin hirveän surullinen olo kun se on ollut pojun lempijuttu ja nyt kun se paras uintikaveri oli poissa niin ei sit uskaltanut :'( kauheasti halin sitte illan mittaan ettei jää niin huono mieli loppu illaksi

30.11.2014
teeko
teeko

Iltasta

Onpas tuvituksen vaavilla hoppu.

Mä kävin tanssitunnilla ja alko tuntuu ihan raihnaselta kun joka mutkassa piti tauottaa :/ Nyt alko vielä joulutauko ni seukki tunti on vasta loppiaisen jälkeen. Siis näitä sunnuntaitunteja. Sinne on pien ikuisuus ja vähän pelkään et pystynkö mihinkään 6 viikon päästä. Tiistaina on vielä yksi tunti mut sit sekin jää tauolle.

Koskaan ole ollut näin pitkää taukoa tunneissa.

Hyvä juttu et teekolla on joulukalenteri hyvässä mallissa. Me ostettiin eilen esikon kalenteriin lopputäytteet ku ei se yksi paketti riittäny.

Nyt tarttis vaan palastella se ja laittaa kalenterin täytteeksi.

BTW. Mä sain muuten tehtyy äippärahahakemuksen vihdoin.

Sit tarttee enää toimitella palkkakuitteja Kelaan kunhan niitä tippuu itellekin.

30.11.2014
misukka
misukka

pyh sulla misukka mitään radia ole ;) joko tuvitus on ruvennut hommiin? Kyllä on riu teidän likka jo hyvin parantumassa kun saunaan änkee :) kiva kuulla sralla että saitte tinderinb kanssa juteltua :) mä oon tehnyt tänään kotiin joulun ja täyttänyt pojan joulukalenterin. tarvii aattoluukkuun hakea mini jostain kun se on pojan mielestä paras auto. muuten on kaikki ready :D ens viikolla kortit valmiiksi ja sit mä alan leipoo pipareita ja torttuja. Kai sitä vois yrittää imelletyn perunalaatikon väsätä ihan perheen mieliksi. Poika on aina syönyt tosi heikosti lihaa niin mä oon niin iloinen kun söi tänään monta palaa wienerleikettä kun mies teki. Ja upposi tomaatin lisäksi pieni salaatin palanenkin :) kun poika eläisi omasta mielestään perunalla ja makaronilla. Onneks hedelmät menee ja keitetty porkkana. aamupuuroon saa laittaa murskattuja marjojakin jo :)

30.11.2014
teeko
teeko

Mulla on se piikki jo suurimmillaan, minkä siihen saa. Mun tarttee vaan niin tarkkaan kahtoo mihkä tuikkaan että veriki uskaltaa ulos tulla. Ja sit se useimmiten osuu samalla johki hermoon niin et se sormi on pitemmän aikaa kippee.

Käytiin me kuopuksen kanssa pötköttelees kolmisen varttia ja mä taisin hetkeksi jopa uinahtaa.

Känny jätti taas hälystä äänen pois.Tuurilla heräsin ajallaan pistosta varten ku tuo vaan kerran nopsaan värisi.

On mulla huikeet noi arvot. 5.1 lounaan jälkeen :D Ihmettelen kyl hirveesti jos joku näistä saa mulle arvottua radi-diagnoosin...

30.11.2014
misukka
misukka

Hyiii misukka ei saa ees puhua noin paljoo pistämisestä X) Minnuu hävetti jo tytön kanssa sairaalassa että kun aina tyttöö psitettiin (noin miljoona kertaa) niin miun piti mennä kauemmas puuskuttamaan etten pökerry X) Meillä isi hoitaa yleensä aina nuo tuommoset kun pitää pistää jostain syystä. Voi kehno kun nukutti noin huonosti, saisitko vaikka pienet tsemppiunet tosiaan otettuu?

30.11.2014
riu
riu

Tuvitus sillä mie oon oppinut etten liikaa ees listaa asioita niin se itseni ylittäminen on sitte helpompaa :D Mutta mikäs kiire tässä nyt sinällään on, nauti nyt sylissä nukkuvasta vauvasta kun se on yllättävän lyhyt aika kun lapset ei tuu syliin ennää ollenkaan... Miten niin kipuilen kun lapset kasvaa??? :D

Sralla no hyvä että sait tinderin kanssa puhuttuu, ja se siun mielikuvituskin sitten sai laskun maanpinnalle :D Siulla alkaa varmaan olemaan mukavan kiireistä töissä kun alkaa se joulu painamaan päälle. Varsinkii veronpalautusten jälkeen :D

Vipe hitsi ku meillä mies ei taas välitä letuista että se silläkän niitä paistas :D Mutta onneksi se tykkää savustetusta kalasta sentään :D Ainoot ruuat mitä se meillä tekee on makkara paistettuna, grillattuna, mikrossa ja keitetyt nakit, sekä savukala :D Eilenkii se savusti meille lohen, voi pojat ku oli hyvää :P

Tuo meijän tyttö osoitti suomalaisen luonteensa; oli pitkään kunnolla kippee ja sovittiin että käy tänään vaan suihkussa, mutta saunaan tuo itsensä änkesi :D No mutta saunaan sitä itekkii aina menee heti kun kynnelle kykenee :D Saunan jälkeen ei oikein se siivoominen ennää puhuttele. Aatella :D No ne verhot laitan kohta koneeseen pyörimään, ne vaihan oli mikä oli. Ja torttutaikinaa poika otti äsken sulamaan että välipala on ainakii tiiossa :)

30.11.2014
riu
riu

Päivää

Mulla toinen heikosti nukuttu yö putkeen. Tuo peti oli niin kova ettei yhtään voinu selällään nukkua ni piti sit pyöriä koko armainen yö kyljeltä toiselle.

Ja puoli kahdeksan sit pystyyn.

Käytiin tunnin verran ulkoilee tossa sisäpihalla ja äsken syötiin lounas.

Mulla on tänään piikittelypäivä. Aamusta en taas saanu ekalla tuikkauksella riittävää veritippaa aikaseks ni nyt on takana 2 mittaustulosta ja 3 reikää sormenpäissä.

Ihanan rauhallisilta teidän aamut kuulosti.

Ja kiva juttu että sralla saanu kehityskeskustelun käytyä tinderin kanssa ja pöytä putsattu ylimääräsistä mutkista.

Miun tekis mieli heittäytyä hetkeksi pötkölleen ennen ku vajaan tunnin päästä pitää taas tuikkia itteesä sormeen.

30.11.2014
misukka
misukka

Ai niin ja Srallan jutuista olen tainnut tippua kärryiltä.. Ainakin ton mies jutun suhteen,mutta hyvä nyt että päädyitte jatkaan.. Kaiketi,en tiedä miksi sitä mietitte.. Oletteko muuten jo infonnut teidän yhteistä ystävää suhteesta..?

30.11.2014
Vipe
Vipe

Tuvitus,hauska toi poika ja mäkin voisin ottaa vähän sun tarmosta.. Viimeistään sitten kun saadaan uudet ikkunat jonka jälkeen voi tehdä kunnon joulu siivouksen..

Riulla ollut eilen kivan kuuloinen päivä.. Joo mäkään en tosta paistamisesta välitä,mutta mies kiltisti paistaa kun tietää että muuten ois aika harvoin lettuja.. Ja nyt on oppinut jo taikinankin tekeen,niin mä voin keskittyä vaan syömiseen :) Mutta tilaan mieheltä toisen satsin lettuja ja heittelen sinne päin 😜

30.11.2014
Vipe
Vipe

Helou :)

Vipekin maltto nukkuu tännään vähän pitempään ;D Voi vitsi ku letut oiskii hyviä, oijoi. Mutta se niitten paistaminen on inhottavaa. Laita jokunen lettu tänne meillekin. Muistutan kuitenkii että meitä on viisi nälkäistä että tulee riittävästi :D Pitkiä nuo viikot varmaan kun ootte lasten kaa ihan keskenään. Meilläkin isimies on toki vuorotöissä että suurin osa lastenhoidosta jää miulle, mutta kyllä myö nyt yleensä kerran vuorokaudessa nähhään ees vilaukselta :D

Tuvitus vois puolestaan antaa ees osan tuosta tarmostaan miulle, oma on hävinnyt johonkii :D Ja musiikista tuli mieleen että tänään kuuluu taas jouluradio. Laitankii heti soimaan!

Myö kanssa nukuttiin pitkään (luonnollisesti :D) ja laitoin saunan lämpiimään. Kohta sitten kylvetään :) Aattelin että vaihan petivaatteet tännään ja siivoilisin. Äärimmäinen tavoite on vaihtaa olkkariin jouluverhot, mutta mitään takeita en anna :D Iltapäivällä jos kävis jossain lukemassa lehden kun eilen poikaa kuvattiin ja jututettiin. Oltiin metsämuseossa kun siellä oli joulupuunpäivä. Oli tosi kiva tapahtuma, oli vaikka mitä ohjelmaa ja erilaisia pajoja. Siellä meni näppärästi koko päivä :)

30.11.2014
riu
riu

Huomenta!

Hyvin nukuttu yö takana ja kohta kai pitäis nousta.. Mies paistaa lettuja aamupalaksi :)

Tänään ei suuria suunnitelmia,kaupassa käydään ja sitten mun kummitädillä on jotkut kutsut jonne ehkä vauvan kanssa menen.. Esikoinen saa viettää laatuaikaa isin kanssa kun ei oikeastaan ole kunnolla koko viikkona sitä nähnyt.. Torstai ja lauantai iltana vähän.. Sitten huomenna mies lähtee taas reissuun kun omalla alueella on työt vähissä ja toisaalla niitä on vähän liikaakin.. Mitta parempi näin kun että joutuis lomautukselle..

Semmosta siis tänään.. Ja sitten pitäis pojan kalenteri kaivaa esiin ja illalla vähän täyttää sitä..

Mutta nyt alkaa sen verran hyvä letun tuoksu tuleen että nousen vaihtaan vauvalle vaippaa ja sitten syömään..

30.11.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...