iltalörpöllöööö...

ja jälleen on libero hiljentunut yhdeksi suureksi huopatossutehtaaksi.  liekö mammat nukahtaneet jälkikasvuaan paupattaessa:)? meillä on miehet nyt aamusta saakka vaihtanut ulko-ovea.  ne räjäytti koko eteisen etuseinän, piikkasi lattian ja kaivoi välikatosta liki toistakymmentä ampparipesää.  musta on vähän huolestuttavaa kahtoa ikkunasta kun "spurgunotskiin" kannetaan koko ajan lisää poltettavaa jätettä.  mistä hemmetistä ne nuin paljon poltettavaa oikein repii?? äsken ne pyysi minnuu kattomaan. ja juu, hienosti on uusi ovi vihdoin paikallaan.  harmi vaan että seinä on edelleen rungoissaan, eli ellei tuota saada kohta paikattua, niin meille voi kuka tahansa kävellä seinästä sisään. mut onneks on nyt jukolauta TURVALLINEN MURTOLUKITTU OVI :DD

29.11.2014
Blanco
Blanco

teeko, no hitto.  kysäseppä suoraan vaikkapa jälleenmyyjiltä tai valmistajilta oisko ns. tehdastuotteena jotain pienempää.  jos ei, niin sit pitänee teettää:/

30.11.2014
Blanco
Blanco

Juu mä oon löytänyt 1900 korkuisen saunan oven matalimmillaan.. tarvis olla 1800 :/ . vaihtoehtona on ruveta vanhaa pirun hyvää betoniseinää purkaa et saa aukkoo korkeemmaks.. Ei paljon inspais kun muuten on nyt saatu kaikki soviteltua. Onhan tuolla huonekorkeus just reilu 2m ja kaivettiin kesällä lisätilaa reilu 10cm kun tuli sit kallio vastaan. Mut kyllähän tuon vanhan ovenkin kanssa hyvin hengitti sauna vaikka se ilmarako oven alla oli vaan 2cm. Jotenkin vaan jännittää jättää se pieneksi kun se on toinen vaihtoehto

30.11.2014
teeko
teeko

onko ihan totta niin matala tila ettei saunan ovea saa ilman että happirako alhaalta kutistuisi poies:O?  saunan ovista pitäisi löytyi pienempiäkin moduulimittoja kuin ns. perinteisistä väliovista.  kannattaa kusästä rautakaupoista:)

30.11.2014
Blanco
Blanco

no kun tuo aukko on ihan normilevyinen mut kellari on sen verran matala et olis hyvä saada matala ovi kun halutaan puuovi vaihtaa lasiseen niin ajattelin että jos sais leikattua niin ei tarvis tilata. Ja siis haluisin et sinne alle jäis se ilmarako. Mut kai se on tilattava vaan :/ muut ovet on onneksi hyvässä kunnossa niin ei tarvi kun maalata onneksi :)

30.11.2014
teeko
teeko

teeko, mie en ikinä lähtis kyllä ite mitään laseja leikkeleen, etenkään lasiovista :D muutenkin käsittääkseni saunan lasiovet kuuluvat karkaistuun lasiin, eli hajotessaan murenevat aivan atomeiksi.  että kuinkahan sellasta ylipäätänsä voisi leikata ilman että ovi katoaa kokonaan silmistä:)? kuis teillä pitäisi saunan ovea leikata?   eikö oisi helpompi jo muokata oviaukkoa tai karmia jos ovi on väärän kokoinen eikä oikeanmittaista tehdä:)?

30.11.2014
Blanco
Blanco

enköhän mä jotain keksi ;) vois vielä laittaa muutaman keksin minigripi-pussissa sinne kalenteriin ja on uusia tarroja kans. pikkuautoihin mun tarvii kans varmaan sortua mut niitä on tuolla n. 60kpl kun kaikki on niitä meille kantanut niin en kyllä haluais yhtään. Ja se piru vie muistaa ja tunnistaa ne kaikki näköjään niin en voi sieltä vanhoja napata uusiokäyttöön ;) onneks sain just tänään taas kassillisen tavaraa annettua eteenpäin niin ei harmita tuo automäärä niin paljon. On vaan vähän mun periaatteiden vastaista et mun poika hukkuu leluihin vaikka ei niitä ole itse tullut ostettua. (Onneks melkein kaikki tullut muutenkin käytettynä tai vintistä löydettyä) äkkiähän sä blanco meet auttaa miehiä laittaa seinän nippuun kun lapset nukkuu ;) voi tulla kyllä hiukka kylmäkin jos ei saa villoja seinään. . Onko sulla muuten hajua onnistuuko lasisen saunan oven leikkuu ihan lasileikkurilla kun ne on jotain erikoislasia..

29.11.2014
teeko
teeko

Niin ja siis jos on joku mikä ei mahdu kalenterin pussukkaan ilman että osittain näkyisi,niin olen paketoinut sen lahjapaperiin,niin ei haittaa vaikka pilkistää ja tulee vielä avaamisen iloakin..

29.11.2014
Vipe
Vipe

Mummy meinaa yhtenä viikonloppuna rillutella koko vuoden edestä 😜 Mutta hyvä että oli onnistunut pikkujoulu ilta..

Mäkin haluaisin jo laittaa joulua mutta ei ole vielä oikein järkee kun meille vaihdetaan ikkunat ennen joulua ja siitä tulee aika siivo,niin ei mieltä siivota nyt.. Ja sotkuun en halua laittaa joulua,kämpän pitää olla juuri siivottu ;)

Blanco,ei kai sen seinän nii väliä jos ovi on hieno..

Meidän reissu meni mahatavan hienosti,kivaa kyllä oli..

Teeko,meillä pojan kalenterissa on mm. Tarroja ja pikkuautoja..

29.11.2014
Vipe
Vipe

iltoja :D heh, on ainakin hieno ovi jossei muuta :) tuvitus, älä viitti, alko tekeen mieli hesen hampparia.

mulla on jotenkin piesty olo eilisen jäljiltä, lähdettiin pikkujouluista jatkoille ennen puoltayötä ja tanssittiin, bailattiin ja pidettiin hauskaa niin et jalat oli pehmeinä ja aamuneljältä vielä käpyttelin kotiin viitisen kilsaa kun myöhästyin bussista ja taksijono oli niin pitkä et meinasin et se puolen tunnin kävely on nopeampi tapa kotiutua. Mut hauskaa oli ja parasta se et muutama sidukka kantoi illan läpi ni ei ollut edes krapulaa ;)

tänään olis tiedossa vol 2 kun mies kotiutuu töistä kympiltä, ni lähdetään liikenteeseen. Kun kerran lapsenvahti on talossa ;) mut tiedossa olis istuskeluilta ystävien seurassa.

29.11.2014
Mummy83
Mummy83

up!

29.11.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...