Perjantai!! Jiihaa!!

Mahtista! Viikon vika arkipäivä ja viikonloppu edessä. Mitäs teitin perjantaipäivään?

28.11.2014
misukka
misukka

Huh. just lähdin kotiin. Ukko tuli hakee niin mummolle jää auto missä on turvaistuin jos jotain tulee. Poika siis oli Terve! poskihammas oli tullut läpi et luultavasti siitä johtui kipu ja luultavasti v tuo viikon jatkunut nehän vuotaminen.. Mä pääsin kanssa sit lääkäriin niin on nyt sit kaikki hoidettu... Kävin autopesussa kans ja peruutin sit jotain mammaaa päin.. molemmille ehkä 2naarmua puskureihin. Ei siis todellakaan mun päivä tänään! jouduin ottaa vielä perutuutustutkan pois päältä kun vetokoukku oli jäänyt ukolta kiinni kun silloin tuo piippaa koko ajan :/ jäin kattoo etten peruuttanut kahta miestä päin kun seisoi siinä autopesun ovella niin osuin mittarilla olevaan autoon. . keski-ikäinen nainen oli sen auton kanssa ja meni ihan lukkoon. Mä sit siinä ystävällisesti annoin omat tiedot ja pahoittelin.

28.11.2014
teeko
teeko

Huh mikä päivä sam lla! Lähde misukka viikonlopun viettoon ajoissa ja palaa maanantaina omas rauhassa työasioiden pariin kun kerran on sitä rauhaa luvassa :) mä lähdin käyttää poikaa varmuuden vuoksi lääkärissä kuin sain tohon Nummelan Mehiläiseen äkkiä ajan. Se rupes valittaa että korvaan sattuu :/ toivon et tää on joku leikki koska muuten ei ole valittanut ja on nukkunut hyvin yms on iloinen. . Mut nyt en ota riskiä kun olis tarkoitus jättää se tonne kylään joten päätin että käyn varmuuden vuoksi näyttää tota. tarvis vaan iteki käydä lääkärillä kun oon tainnu saada elämäni ensimmäisen peräpukaman.. Mut kun en ole varma. Vielä kun mulla ei ole ollut mitään niitä "edellytyksiä" niihin missä tilanteissa ne tulee. .

28.11.2014
teeko
teeko

Mummylle hauskoja pikkujouluja!

On noi tenavat hassuja joskus :D Esikko soitti hädissään, että postilaatikossa ei oo postia. Hassu poika. :) Sille ei tullu mieleen, et aina ei postia tuu.

Hitsi mä olisin ihan kypsä lähtee himaan. Mut jos mä lähden vaikka hakee yhen jutskan mistä pomo vielä soitti ni ei unohdu.

Nyt ei oikein irtoo enempää.

28.11.2014
misukka
misukka

perjantaita. mulla meni pasmat jotenkin sekasin, kun mies heräsi esikon kanssa kouluun, ni mä heräsin ysiltä siihen et ovikello ja känny soi yhtäaikaa, siellä oli kyllä mies molemmissa kun oli unohtanu visii avaimet kotiin, olin niin tööt etten tajunnu mitään mitä se höpisi. Sit minin syötyä lähdettiin sairaalaan kattoon kaveria, joka on hoidoissa siellä. Ei voi muuta kuin ihailla asennetta :)

tuossa kun tultiin kotiin, ni tajusin etten oo juonu kahvia virlä tänään, siks kaikki tuntuu tahmeelta. Mini nukahti matkalla ni vetelee nyt näköjään pitkiä päikkyjä ja lounas jäi väliin, ehtii sen sit ku herääkin.. mut sit mun pitää illaksi mennä pikkujouluihin, mutsi vie minin kans esikon harkkoihin, josta kaveri hakee sen luokseen, ku asuu siinä vieressä, jotta mies voi sit kotiintulomatkalla napata kyytiin, kun hänellä on työpäivä eikä osannu sanoa varmaksi et ehtii tytön treenistä hakeen. Aika säätämistä.

teeko, toivottavasti mies lähtis ulos sun kanssa, pieni parisuhdehetki irti arjesta tekis varmaan gutaa molemmille.

ja riun tytölle pikaista paranemista edelleen, toivotaan et kotiutus tapahtuisi pian.

28.11.2014
Mummy83
Mummy83

Huh tuota Samin päivää. Meinaatko, että riittää tunnit päivässä kaikkeen tuohon?

Mulla laskeutui rauha työpaikalle. Pomo lähti käymään rajanaapurissa ja on seuraavan kerran paikalla ens viikon loppupuolella.

Töitä mulla on kyllä nyt sellainen kasa etten oikein tiedä mistä aloittaa. Ettei pääsis kaikki ohjeet unohtumaan kovin pahasti...

Jospa mä nyt syön lounaani rauhassa, vedän vähän henkeä ja sitten isken kynteni johonkin.

28.11.2014
misukka
misukka

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

28.11.2014
misukka
misukka

Samin päivästä lukeminenkin jo pisti puuskuttaan.. Ei pitäis ainakaan tulla aika pitkäksi.. Jaksamista kaikkeen tuohon..

Teeko,toivotaan että poika viihtyy yökylässä ja että mies lähtee syömään.. Nauttikaa toisistanne ❤

28.11.2014
Vipe
Vipe

niin juu ja me ;) lähdin pojan kanssa tallille. Ukko ja pappa rupesi hommiin ja hormien kunnossataja saapui aamulla myös. Eli tontilla on tohinaa.. pojalle pakkasin kaiken mahdollisen mukaan kun jää nyt sitten yökylään. Jos sais miehen illalla lähtemään ravintolaan syömään

28.11.2014
teeko
teeko

ihana vipen poika♥ misukalle mukavaa Helsingin reissua! 8 viikkoa on lyhyt aika ;) tuvitukselle jaksamista vauvan kanssa! Joku hyvä fysioterapeutti vois saada sun lantion kuntoon ihanaa vipe että teillä mies jaksaa yöllä auttaa♥ toivotaan että teidän vauvalla on vaan rytmit sekaisin ettei masu vaivaisi toivotaan että riun tyttö alkais syömään ja parantuis nopeasti!

28.11.2014
teeko
teeko

:D Aikas mahtava poitsu Vipellä

28.11.2014
misukka
misukka

Tuvitus,hyvä että parempi yö ollut ja kyllä se vauvan hermostuminenkin lakkaa viimeistään kun pääsee liikkeelle.. Sen jälkeen koetellaankin äidinhermoja 😜

poika olikin aika reilu aamupalalla.. Veti lautasellisen puuroa ja jälkkäriksi pari juuston palaa ja tuli silti vielä mun leiville ja kun ne loppui osoitti lautasta ja totesi:"tyhjä,kiitos avusta" eli itseään mun puolesta kiitti että oli auttanut äitiä tyhjentämään lautasen ;)

28.11.2014
Vipe
Vipe

Toivotaan, että pääsette kotia ja neitokaisen tauti olis nyt selätetty. Varmistuko se, mikä oli? Oliko se aivokalvontulehdus? Vai jotain muuta?

Nyt viikonloppuna mennään mun porukoille tuohon Helsinkiin. Ja joulu ollaan ihan kotosalla.

Appiukolla on tammikuun alussa syntymäpäivät mutta kun mulla ei ole vapaita niin voipi jäädä ne 65v kekkerit meiltä nyt väliin. Kun tuommonen viikonloppupyrähdys ei ihan hirveesti hotsita.

Ei kai se mitenkään oo käyny ilmi että hermot menee täällä? :D Nyt kun ei oo ihan niin kauheeta kiirettä taas ni tuo pomo on ollu jopa ihan inhimillinen ja siedettävä. Melkein mukavakin. Mut ne hetket ku on kiire ja stressiä on jotain ihan järkyttävää. Ja sitä mä en todellakaan jaksa.

8 viikkoa töitä. Sit toivottavasti saa tosiaan vähän vapaata. Mikään kun ei ole kiveen hakattua että näin on.

28.11.2014
misukka
misukka

Misukalle jaksamista viikon viimeiseen työpäivään ja mukavaa reissua,minne ikinä sitten menettekin..

Riu,selviskö mikä sillä tytöllä oli? Toivotaan että pääsette kotiin,itse en yhtään kans tykkää nukkua sairaalassa,siksi olen molempien poikien kanssa lähtenyt heti kun vaan vähänkin mahdollista.. Paranemista ja ruokahalua..

28.11.2014
Vipe
Vipe

Huomenta!

Tänään taas aamu kun ei tarvi nousta aikasin.. Poikien kanssa sängyssä vielä pötkötellään..

Vauva taas valvoi yöllä jonkin aikaa,mutta mies onneksi vapaa ehtoisesti valvoi sen kanssa.. En oikein tiedä mikä tolla on,että pitäiskö päivällä pitää enempi hereillä vai vääntääkö vatsasta.. Kun se kyllä paukuttelee,mutta ei toisaalta sitten enää sylissä huuda yhtään,vaan haluaisi jutella ja koittaa hymyllä ja tyytyväisillä äännähdyksillä saada juttelua aikaseksi.. Että tiedä sitten että sattuuko masuun vai oisko vaan asiaan.. Kun ei pelkästään ole sylistä kii kun hoito pöydälläkin oli huutamatta ja hymyili ja jutteli hymynaamalle..

No mutta onneksi mies tosiaan valvoi ja nyt aamusta saa nukkua ja pötkötellä..

Mies lähti jo ysiksi takas töihin ja sitten niillä alkaa iltapäivästä pikkujoulut ja kotiutuu sitten joskus lauantaina..

Pojalle tulee tänään fysioterapeutti ja sitten lähdetäänkaupungille ja viedään kummilusikka kaiverrutettavaksi.. :) Ei muuta tälle päivää,Tälläinen leppoisa päivä.. Illalla varmaan kylvetetään toin vauveli..

28.11.2014
Vipe
Vipe

Huomenta 😊

Täällä toivon ja luotan että päästään tänään kotiin. Selkä ei ainakaan kestä enää yhtään yötä sairaalan sänkyä x) Tyttö on hyvinvoiva, vielä kun söis ja jois enemmän. Tässä nyt sitten uotellaan lääkäriä 😊

Meettekö työ misukka kainuuseen? Ymmärrän kyllä tuon siun innon kun viikonloppu koittaa, ei taija tuo työpaikka olla mitenkään suoraan unelmista x) Noo sieltä se mammaloma lähestyy viikko viikolta 😊

28.11.2014
riu
riu

Mie tykkään aina tästä ku on viikonloppu edessä.

Ihan kohtsillään pitäis mennä tenavia herättelee. Kuopus kipas johonki aikaan yöstä viekkuun nukkuu eikä heränny ees mun kahdesti huutaneeseen herätykseeni.

Poitsujen joulukalenterit pitää laittaa tänään ku viikonloppuna ei olla kotona. Sisällöt on hankittu kyllä mutta esikon lego pitää jakaa päiväkohtasiin nippuihin että se kertyy kokonaisuudeksi jouluksi.

Kuopuksella onkin luvassa pikkuautoja kalenterista.

Jesh. Ei kai muuta ko päivä käyntiin ja menoksi.

Hyvää huomenta siis kaikille! :)

28.11.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...