Goooood morning libero! :D

Se ois vissiin keskiviikkoa? Ajantaju lieväti hämärtynyt :D

26.11.2014
riu
riu

oon pitkin päivää lukenut noita muiden tekstejä ja nyt kun vihdoin pääsin loppuun saakka,niin ei meinaa muistaa oikein mitään..

Pigletille hauskaa äippälomaa vaikka se oli jo eilisessä ketjussa.. Vai joko olen toivottanut,en kai.. Vaikka hirveä deja vu tuli kun ton kirjoitin..

Sralla ei ole näköjään osannut pitää vapaata,vaan touhunnut muuta..

Maarualle onnittelut!

Eilen oli kyllä tekemistä enemmän kuin tunteja päivässä ja tänä aamuna meno jatkui,jotta ehti kerhon valokuvaukseen jonka jälkeen neuvolaan poikaa pistään ja mulla jälkitarkastuksen terveydenhoitajan osuus.. Loppu päivä pyhitetään kotona ololle,vaikka mun osalta se meinaa siivousta ja pyykkäystä,koska täällä on kuin ois pommi räjähtänyt.. Miten kämppä voikin sotkeutua eniten juuri silloin kun on menoja niin että kotona lähinnä syö ja nukkuu.. Kuka sen käy sotkemassa.. Sit jos vaikka nää pojat menis sillei nukkuun,että pääsis suihkuun ettei sitä tarvis jättää taas aamuun.. Riulle vaan terveisiä eiliseen ketjuun,että itsekin käyn mieluusti illalla suihkussa,mutta ny ei mies ole kotona ja eikös vauva aloittanut valvomisen siitä kun poika nukahti ja kun vauva nukahti uudestaan niin en jaksanut suihkuun enää kun ois märillä hiuksilla tarvinut mennä nukkuun.. Minä kun en hiusten kuivaajaa edes omista saati sitten käytä 😉

Flunssaisille paranemista.. Niin joo ja märkärupeen en minäkään ole koskaan törmännyt,mutta inhalta kuulostaa..

nki,onnea hakemuksen kanssa ja toivottavasti saat paikan.. 😊

26.11.2014
Vipe
Vipe

niin juu ja mä misukka uskon et kun saat käärön syliin niin se onnen tunne on moninkertainen :) ♥♥ mua ärsyttää kun en saa pojan rytmiä käännettyä. Herää 7-8 aikaan. Mulla soi kello varmuuden vuoksi 8.20 ja päiväunia nukkuu tunnin. Niitä ei voi jättää pois kun muuten koko päivä on pelkkää kiukkua mut joka ilta se uni oikeasti tulee vasta klo 22 tuolle pojalle ja se on kyllä tunti liian myöhään :/

26.11.2014
teeko
teeko

siinä mielessä on kyllä hyvä tilanne hankkia pentu kun on kotona. Voi sitten opettaa rauhassa sen olemaan yksin kotona ilman järkytyksiäja sisäsiistiksi o opettaminen on helpompaa ja nopeampaa. ite mietittiin kans et nyt kannattais o ottaa kun mä oon vielä kotona ja on vanha koira opettamassa myös sille pennulle juttuja. Mut tuo remontti häiritsee mun mielestä liikaa ja se, että mä kun en voi ottaa tuota vanhusta tallille niin en rupee tekemään sille sitä et se jää yksin ja otan pennun mukaan. menis siinä arvojärjestys ihan sekaisin. Kyllä se pennun aika meillekin vielä koittaa. . nkille tsemppiä hakemiseen! Ja Komppaan riuta kyllä tuossa hakemuksen tarkistuttamisessa! On sullakin sralla unet :D pikkasen vissii stressiä töissä? Mä luulen et mua ressaa se kun tarvis ostaa joulujuttuja ja pelkään et tapahtuu vahinkoja kaupoissa. .. Tiedä sit.. Mulla kävi niin et jouduin yksin talliin kun pojan kummitäti oli kotona ja poika halusi välttämättä jäädä sen kanssa leikkimään. No, ihan hyvä että tuo sai olla sisällä ja mä sain rauhoittua. Ei vaan jäänyt sit kauheasti aikaa jutteluun kun kaikilla kutsui omat menot. . just mietin joululahjoja ja kauhea stressi tuli koska En keksi mitään niille muutamille kenelle tarvii lahjat hankkia. . Ja tuo oma lapsi on yksi niistä. .:/

26.11.2014
teeko
teeko

Täytyy kahtella sitä fotoa sitten kuhan saa rakennelmat tehtyä ensin. :)

Hyvä että nki sai pienen nukkumaan. Toivottavasti saa rauhassa nukkuakin.

26.11.2014
misukka
misukka

No myö mietittiin että mie tuun olemaan enimmäkseen kotona niin siinä mielessä otollinen aika koiralle. Ja kun meillä on tuo yksi koira ollut rapiat puoli vuotta ja ollaan tykätty elämästä koirallisena niin mikäpä ettei. Kunhan tästä ekasta vuodesta selviää niin sitten se varmaan helpottaa :D

Hienolle kuulostaa nuo siun piparisuunnitelmat ja ois kiva nähä sitten kuva valmiista rakennelmasta :) Ja ehkä se vauvan syntymä on sitten semmonen positiivinen järkytys. Se yllätysvauva sitten :D

26.11.2014
riu
riu

Pipareista tulee mökki, auto ja asuntovaunu. Pihamaalle 3 kuusta ja hirvi kurkkimaan kuusen takaa. Sit jos jaksaa vielä jotain lumiukkoa vaikka väkertää ni tulee kivan näköinen. Toivottavasti! :D

Teille pukkaa nyt sit urakalla perheenlisäystä :)

Meilläki on harkittu hauvavauvaa. Kaverin koiralle (uros) olis alkukeväästä tekeillä pennut. Tai käy astumassa nartun niin et toiveissa ne pennut. Mut en tiedä sit tosta ajotuksesta et jos on vauvaa pukkaamassa ja ehkä taloa ruvetaan rakentelee ni se yhtälö ei ehkä ole paras mahdollinen. Mut jos joku osuus, eli se talo lähinnä, ei toteudu ni sit on taas asia uus.

Vaikka just soittelinki vakuutusyhtiöön siitä vauvavakuutuksesta ni en oo vieläkään kovin vakuuttunut et meille on vauvaakaan tulossa.

Onkohan se kuinka kova järkytys jos tuon sittenki saa elävänä syliin?

26.11.2014
misukka
misukka

Mummy sai tehä ostokset mummeleitten kanssa ihan rauhassa :D No mutta onpas sekkii tehty niin ei tarvii ennää tännään :)

Maarualle lämpimät onnittelut! ♥ Ihanaa kun koko perhe on silloin viikonloppuna taas kasassa, se on siulle jo vähän semmosta harvinaisempaa herkkua :)

Teeko no ei ihmekkään kun joskus tuntuu että se tauti jää asumaan. Huh 25 päivää! Teillä on hyvä kun saatte otettuu tuolleen rauhassa niin saa parantua rauhassa. Se raitis ilma taudin päälle tekee niin hyvää :)

Sralla jos ikinä tuntuu että halluut olla tehokas mutta kotona ei ole hommia niin ilmoita vaan miulle. Tuommoselle löytyy aina hommia :D Siun vapaapäivä meni kaikessa muussa hommassa paitsi laiskottelussa :D

Misukka niin sen autonko sie nyt niistä pipareista teit? Kuulostaa hirveen työläältä, oon aina miettinyt miten ihmiset jaksaa väsätä. Mutta se koristeluosuus on varmasti kiva :)

Nki tarkastutathan sen hakemuksen oikeinkirjoituksen sitten jollakin? Siulle jos se on vaikeaa niin ois kuitenkin hyvä jos hakemus olisi kieliopillisesti oikein :) Toivotaan että hakemus poikisi työpaikan! :)

Joo kyllä meille on tulossa toinen koira :) Joskus ensi kuun alkupuolella käyvään varmaan hakemassa meille australianterrierin pentu. Sen nimeksi tulee Miina ja se on mahottoman söpö. Voi olla alkuun aika työlästä, mutta onneksi meillä on sentään helpot lapset ;)

26.11.2014
riu
riu

Huomentapäivää

Onpas riulla ollu hengästyttävä päivä. Kiva että ravintoterapeutin käynti oli hyödyllinen. Meille ei olekaan märkärupi koskaan tietään löytänyt niin en tiedä millainen on mutta kuulostaa inhalta.

Meidänki pitäis kai hakkee vakuutus tulokkaalle. Pitäisköhän ihan vaan soitella vai peräti yrittää viikonloppuna olla niin aktiivinen että peräti kävisi konttorissa. Ko konttori on tosi fiksun matkan päässä eli Isossa Omenassa. Ku aattelin samalla et tulee noi samperin pins-heebelitki kohdilleen.

Inhottavaa nähä tuollasta unta ko teeko ihan koko yö. Joku sinnuu ny tossa hommassa rassaa ko tuolleen uniin tulee.

Maarulle sylin täydeltä onnea ja ihania juhlia!

Mulla on vaan työpäivä. Vähän harkitsin josko iltasella kotiin päästyä yrittäis piparirakennelmat kasata. Tosin ensin täytynee siivota niille sijoituspaikka. On taas papereita levinny ihan ympäriinsä kauhiat läjät. Ja vähän ahdistaa pölyt ja rikat pitkin kämppää ku ei viikonloppuna saanu imuroitua. Kukaan muu kun ei voi siihen imuriin tarttua.

Ei kai tässä muu taas auta ko tarttua töihin. Vielä kun muistaa mitä pitikään tehdä.

26.11.2014
misukka
misukka

mua rupesi myös kiinnostaa tuo riu teidän koirahomma?! Kerro lisää meille uteliaille :) kiva että ravintoterapeutista oli apua :) jos selviäisit vähemmillä pistoksillakin :)

26.11.2014
teeko
teeko

maarulle oikein paljon onnea ja mukavia juhlia! ♥ meillä silloin edellisellä flunssan lääkärireissulla sanoi lääkäri et lasten flunssaoireet kestää keskimäärin 25 pvä et kyllä ne kestää.. Me ollaan nyt otettu ihan rauhassa. Kun tuo pe alkoi niin oli kolme päivää ihan sisällä. mummilla oli sen perjantain kun mä olin tallilla ja maanantaina kun mun oli vähän pakko ottaa tuo mukanaan niin sovin jo erikseen et oli mummon kanssa tallilla sisällä koko päivän. Eilen pääsi sit ekaa kertaa ulos käymään. Mut ihan hyvä et ens viikolla mennään vasta päikkyyn niin ei tuu liikaa tapahtumaa et jaksaa. Mä todella toivon ettei ollut enneuni xD en tiiä mistä ihmeestä tuollainen ressi mulle puski; kun ei noita vahinkoja ole viime aikoina enää tullut kuin ihan muutama koko kahden viikon aikana ja eilen vielä niin hienosti sanoi tallissa et on kakkahätä et ehdittiin tallin vessaan. Kun jotenkin pojalla oli tosi vaikeaa pitkän aikaa ymmärtää että tallissakin ollessa ei ole vaippaa ja o se oli pitkään ainoa paikka missä pissas koko ajan housuun.. Hienoa piglet että pääsette sopeutumisvalmennukseen :) tuvitukselle paranemisia! Ja riun pienille myös! Tuo märkärupi ei oo kyllä yhtään kiva :/ mua ahdistaa aina jos on tuollainen kiirepäivä kuin riulla eilen, yh :/ mummyn aamu kuulostaa kivalta :)

26.11.2014
teeko
teeko

huomenta! tuntuu tehokkaalta kun on käyny jo kauppaostokset tekemässä ennen ysiä :) heitin tytön kouluun ja kävin samalla reissulla, kun mies ottaa auton loppupäiväksi ja oli kaikki loppu, ni jaksa niitä kävellen roudata.

kiva riu et oli apua ravintoterapeutista :) ja tuleeko teille toinen koira?

toivottavasti teekon ja tuvituksen lapsilla menee nuhat yskät nopsaan ohi. Ja keväällä viisastuneena jos se yskä jatkuu yli kaks viikkoa ni sitten lekurille näytille. Meillä mini sai viikonloppureissulta kans flunssan, mut eukalyptus tippoja ilmankostuttimeen ja se pörisee yöllä ni on mennyt aika hyvin tukkoisuus ohi.

26.11.2014
Mummy83
Mummy83

Piglet työ voitte hakea sovakurssille ja valita sen ajankohdan aika vapaasti. Itse haettiin keväällä muistaakseni ja valkattiin syksyn sova, sieltä soitettiin ja ehdotettiin eri ajankohtia, mutta haluttiin tulla itse vasta marraskuussa. Järjestyi hienosti. Ja tottakai voi tulla vauvan kanssa! Sillä edellisellä sovakurssilla oli parin kuukauden ikäinen vauva, se oli vasta nimen saanut :) Hoitajat on varmaan vaan onnessaan jos pääsevät vauvaa paapomaan :D Oltiin nyt siellä Oulussa Medifamilian toteuttamalla kurssilla, ja tykättiin kyllä kovasti :)

Tuvitus yskä voi todellakin kestää viikkoja, on huomattu X) Siulla on ihan sopivasti ohjelmaa tällekin päivää, ei kai tuota mammalomalla enempää tarvii :D

Piglet voi ei, miunkii pitäs sama projekti tehä keittiössä. Pläääh. Ei nuo siivoomiset oikein puhuttele minnuu :D

26.11.2014
riu
riu

toivottavasti ei teeko ollut enneuni :D Mutta tuommonen levottomasti nukkuminen on kyllä inhaa, miulla ainakii on koko loppupäivän tietty väsynyt mutta myös semmonen levoton olo. Toivotaan että räkätauti kohta hellittää! :)

26.11.2014
riu
riu

Eilinen oli aika jänskäpänskä päivä. Aamulla oli ravitsemusterapeutti, josta oli kyllä ainakii miun kohalla paljon iloa. Miulla kun on pukannut olemaan aamusokerit korkeella, niin se sano että kun syö vähintään neljän tunnin välein niin se varmaan tasoittaa sitä aamuakin kun ei syöminen painotu iltaan. Ja nyt sitten tiiän myös miksi pitää syyvä sitä tummaa pastaa vaikka niissä on suunnilleen saman verran hiilareita ku vaaleessa. EI ollenkaan hukkareissu :D

Eilen vakuutettiin myös tuleva vauva (hitto että on se omavastuu huonontunut neljässä vuodessa!) ja tuleva koira. Poistatettiin pieneltä mieheltä tikit otsasta, käytiin kelassa asioimassa ja kaupassa. Mie olin ihan läkähdyksissä jo tuosta päivästä, mutta ei se ilo siihen vielä päättynyt. Pienellä on ollu pakarassa semmonen jälki ku ois rakko puhjennut ja mennyt koko ajan vaan hurjemman näköiseksi, niin käytiin sitten lääkärissä näyttämässä pyllyä ja märkärupihan se on. Huraa X) Toivotaan ettei tartu muihin :) Illalla vielä miun sisko kävi kylässä, niin oli jotenkii kiireisen tuntuinen päivä.

Tänään jos yrittäs ottaa vähän lunkimmin :) Meillä ainoostaan keskimmäinen meni kouluun, pienin on kotona kaikkine märkärupineen ja isoimmalla oli vielä eilen kuumetta. Jännityksellä seurataan tilannetta tänään... X) Ohjelmassa ois tuikunkuorien noutamista opetusravintolasta, paikallisen jääkiekkoseuran toimistolta huivin ostamista ja iltapäivällä keskimmäisen puheterapia. Niin juu ja illalla sauna. No onhan tuota tuossakin :D Opinnäytetyö se ei vaan edisty, hitto vie.

Mitäs muitten päivään? :)

26.11.2014
riu
riu

Huomenta! Täällä on just vasta herätty. Poika ihmetteli jotakin yöllä kerran ja mä heräsin Monta kertaa. Näin unta aina ei poika oli pissannu housuun ja oltiin kampaajalla. Siinä sit häpeissäni vaihdoin niitä housuja monta kertaa. .. Ohjelmassa tänään on vaan talli. Pojan kummitäti on siellä :D illalla tarvis pojan joulukalenteri koristella loppuun. Sit kai tarvis keksiä mitä sinne taskuihin laittais :) ei kai tänään muuta. joulukortit saa odottaa viikonloppuun. Vähän harmittaa tää meidän nuhaisuus kun ei vieläkään päästä päiväkotiin yms. Mut jos kohta olis jo ohi..

26.11.2014
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...