Tiistaita!

Hyvää huomenta vaan itse kullekin. Tänä aamuna kännykkä totteli ja huuti kiltisti kuudelta. Taitaa olla joku maanantaiaamun juttu ettei herätä. Mulla neuvolareissu edessä. Illalla olis tanssitunti. Ja siinä välissä töitä. Mitäs muiden tiistaipäivään?

25.11.2014
misukka
misukka

Nki, photoboxilla on usein niin, että saa toisen samanlaisen ilmaiseksi, eli 2 yhden hinnalla!

25.11.2014
carata
carata

Mie tein tytön nimppareille vadelmamuffinsseja. Piti paistaa lisäaikaa, kun sisältä oli raakaa vielä.

25.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos.

Kuinkas nopiaan teeko tallilla saadaan asiat kuntoon?

25.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

nki, smartphotolla oli tarjous et jopa 40% alennusta, riippu summasta mut jos monta tekee, niin varmaan tulee hyvät alennukset.

25.11.2014
Mummy83
Mummy83

sralla koita nauttia! Kerrankin sulla on oikea vapaa! :D kivalta kuulostaa mummyn kitarasuunnitelmat ja kalenterit :) kyllä se misukka siitä. Nyt keskityt vaan jouluun ja sit uuteen vuoteen niin niiden jälkeen ei ole enää pitkä matka :)

25.11.2014
teeko
teeko

Mä jäin miettii et kuin se pikakirje noin paljo makso ku Suomessa alle 250g on 6,20e ja siitä aina 2000g asti 12 ja rapiat.

Mut ne lähteekin teillä ulkomaille.

Hyvältä kuulostaa tuo kitara.

25.11.2014
misukka
misukka

Kyllä se misukka siitä jahka oot synnyttänyt ;) jaksamista toivon sulle kovasti! !♥ p&m.n tytölle hyvää nimipäivää!! On tuossa vesisateessa yksi hyväkin puoli. .. Meillä on tallilla mennyt tallin kaivon vesipumppu rikki. Nyt kun ei oo jäässä kaikki niin saa helposti vedet talliin laitumen kesävesipisteeltä. pakkasilla joutuu vetämään pari sataa metriä letkua. . Toivotaan et putkari tulis reippaasti sen korjaamaan. .

25.11.2014
teeko
teeko

Joo. Helmikuun lopussa on LA. Semmonen reilu 13 viikkoa ois sinne aikaa vielä. Näin ku aattelee ni hirmu vähän. Mut kuitenki tuntuu ihan järjettömältä ikuisuudelta. Johtunee ehkä siitä, että elelee päivän kerrallaan. Ja päiviä on se melkein 100 jäljellä. Ei tuu sellasia hyppyjä et mihis aika hujahti.

Ainiin. Sain mie sokerin seurantaan ohjeet kans. Hirmusen nipun liuskoja mittariin ja kauheen kasan piikkejä. Luulis riittävän hetkeksi.

Mut tykkäs että paastoarvot oli hyvät ko toinen oli 4,7 ja toinen 4,3.

Aiku kiva. Napakkata supparia pistää kehiin. Onneksi pelkkää painetta ja hengenahdistusta. Puuh...

25.11.2014
misukka
misukka

tiistaita :)

mä sain ekan joululahjan postissa jo, kun yks kalentereista tuli. Täytyy kattoo vähän miten sitä postittaa, laitoin tyttöjen kuvat pikana miehen porukoille, ihan normikokoinen kirje mut makso silti 20e. Tuo ehkä saattaa mennä normikokona kun on A5 kokoinen. Sinne ei vaan kannata normi postilla laittaa ku hukkuu, mut täytyy kattoo onko pika vai kirjattu halvempi. Toisaalta niillä on periaatteessa postilokero-osoite et voiko siihen edes kirjattua laittaa, en tiedä miten se systeemi siellä toimii..

sit tarttis tilata esikolle kitara joululahjaksi. Meinasin semmoista lasten kokoista, jos olis kivempi harjoitella. Mies saa opettaa ensi alkuun ja jos kunnolla innostuu ni katotaan tunteja sit. Tuo pianon soito oli vielä vähän raastavaa tytön hermoille ku sormet tottele :) kitara voi olla helpompi. Ja isoin taka-ajatus mulla on se, et josko tuo olis semmoista mielekästä yhdessätekemistä molemmille. Mies kun sanoi ettei osaa tehdä tytön kans mitään.

Mitä teillä muilla muuten isät ja tuommoiset "isommat" tytöt (alakoululaiset) tekee yhdessä "laatuaikana"?

saiko riu selvyttää ruokavalioon?

kiva et misukalla oli hyvä käynti, ehkä se äippälomalle jäänti viimeistään vähän herättelee, kun arki muuttuu taas. toisaalta ei tässä nyt ihan mahdoton aika siihen laskettuunkaan ole, eikö se helmikuussa ollut?

PMn tytölle nimpparionnittelut! :)

ja srallalle mukavaa vapaapäivää.

vipen toivottavasti tapahtumarikasta matsia, eikö semmoista ole mielenkiintoisempi seurata. :)25.11.2014
Mummy83
Mummy83

Sralla koettaa nyt nauttia vapaapäivästä vaikka ikävästi näyttääkin siltä että tulee työpäivä tuostakii. Kotitöitä kuulostaa olevan...

25.11.2014
misukka
misukka

Kipeille paranemisia! Hanille kauniita ja virkistäviä unia! Hyvä että vapaapäivä huomenna luvassa.

Suzylla, Vipellä ja riulla mukavan kuuloiset päivät :)

PM:n tytsylle hyvää nimipäivää!

Neuvolassa meni ihan kivasti. Jutskattiin aika paljon juttuja ja kuunneltiin sydänäänetkin pikaisesti. Pikana siksi ettei hommasta tahtonu tulla mitään kun tyyppi potki kokoajan anturia.

Hemppa oli noussu 124:ään :-O eli melkein normaaliin tasoon. Paino on vielä nippanappa alle 80 josta mie ite oon vähän huolissani mut hoitsu totes ettei mitään hätää ku vasta 5 kiloa loppupeleissä tullu. Kuopusta oottaessa multa jo kyseltiin näissä painoissa että kuin mä siihen suhtaudun.

Kyseli sitäki kuin mies suhtautuu vauvaan ni tuumasin et odottaa kovasti ja eilenki mulle nauro et voinko kieltää ettei masussa oo mitään ku kauhee jytke kävi ja kunnolla näky ulos. Ukolle olin vastannu et ei mulla ole mitään ongelmaa kieltää tosiasioita tämän suhteen.

Sanoinki hoitsulle että mulla on ristiriitaset fiilikset kun pitää hoitaa jo kaikenlaisia äippälomaan liittyviä juttuja ja silti minen usko että oon äippälomalle jossain vaiheessa jäämässä ja että vauvaki tulis kaupantekijäisinä syliin

Sit se kirjotti mulle lähetteen tohon äippäpolille akupunktioon liitoskivuista ja siihenki kirjotti taustatiedoiksi että ei osaa iloita raskaudesta.

Puhuttiin sitäki, että voisin varailla aikaa sinne psykiatriselle sairaanhoitajalle. Mut varmaan vasta sinne äippiksen alkuun ku en mä aiemmin oikein pääse.

25.11.2014
misukka
misukka

Huomenta! poika repäs ja heräsi klo 7 :) hyvä juttu hanipazuille jaksamista! Ei tuollaiset 3h.n unet ole yhtään inhimilliset...Vai päätti se misukan kello tosiaan vaan maanantaisin harrastaa lakkoilua. No, hyvä että taas toimii :) poika tuossa muumeja tuijottaa. Sit tarvis lähteä tallille. . sairaille paranemisia! :)

25.11.2014
teeko
teeko

Tänään neitokaisen (Kaisa) nimpparit, perhekerho, ekaluokkalaisen PikkuKokkikerho.

Jes!

25.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Osmomasun perheeseen paranemista, otahan itekin ihan levon kannalta tämä päivä 😊

Vipe se taas herää vapaaehtoisesti ennen kukonpieremää, käsittämätöntä... On olemassa syy miksi ite käyn suihkussa iltaisin 😃 Voitokasta mutta jännää peli-iltaa teille! 😊

25.11.2014
riu
riu

Huomenta vaan:)

Tännään ei oo kuin yksi lapsi maailmalle laitettavana, kun tyttö on edelleen kippee ja pienimmällä on tikinpoisto vähän hassuun aikaan ettei edes viiti viiä hoitoon. No ainahan se yksi päivä kuluu humputellessakin 😊 Miulla itelläni on aamupäivällä ravitsemusterapeutin aika ja toivon totisesti että siitä on hyötyä. Oon edelleenkin pihalla tämän ruokavalion kanssa 😃

Misukalle mukavaa työpäivää! Sie se ahkerasti jaksat vaan tanssia:) Toivotaan että neuvolareissukin on hyvä ja vähän rauhoittasi siun mieltä 😊

Hanipazui toivotaan että saat nukkua vielä illemmalla, ei tuommosella kolmella tunnilla jaksa enää yötä valvoa.

Electricsuzy, tässä meillä on vielä vähän lunta maassa ja toivon kädet kyynärpäitä myöten ristissä että ne myös pysyisi. Ihan erilaista on kun on maa valkeena, itekkin on paljon virkeempi. Toivottavasti teillekin sataa pian uutta 😊

25.11.2014
riu
riu

Osmon tytölle paranemista..

Niin ja eiliseen ketjuun viitaten pigletille mukavaa äippälomaa.. Joko sinäkin niin pitkällä olet,justhan sulla vasta puoliväli oli.. 😜

25.11.2014
Vipe
Vipe

Misukalle mukavaa neuvolaa ja illan tanssituntia ja siinä välissä jaksamista töihin..

Hanille kauniita unia 😉

Suzyn aamu kuulostaa mukavan leppoiselta..

Täällä kello soi "aikaisin" jos vaikka ehtis suihkuun ennenkuin pojat herää 😊

Sitten tänään mennään touhutaloon esikoisen kanssa,niin se saa aikaa äidin kanssa kahdestaan,vaikka se sanoi että vauva otetaan mukaan.. No toisaalta niin me otetaankin,mutta vauvan kummitäti tulee sinne vauva vahdiksi,nii saan rauhassa pojan kanssa mennä 😊

Sitten varmaankin käydään jossain syömässä ja kaupan kautta kai pitäisi tulla kotiin..

Illalla olisi sitten vielä peli johon poikien ja mummon kanssa hilpastaan..

Paljon touhua päivälle mutta hyvä niin,ettei aika käy pitkäksi.. Niin ja pyykkiä ois pestävä että huomiseen kerhokuvaan saadaan jotain siistiä ylle 😊

Hauskaa päivää kaikille!

25.11.2014
Vipe
Vipe

Huomenta, meillä esikoinen kamalassa flunssassa ja ei auta ku pitää kotipäivä. Nyt makoillaan saman peiton alla katsomassa lastenohjelmia. Muistin ilmottaa kouluun ja töihin meidän poissaolo, vaikka pää tuntuu lyövän tyhjää ku yöllä heräiltiin, ku tytöllä niin huono olo.. Toivottavasti paranee äkkiä! Mukavaa päivää kaikille! :)

25.11.2014
Osmomasu
Osmomasu

Huomenta vaan!

Täällä pikkuinen heräs mun vierestä hymyillen ja iloisesti inahdellen. Ei haittaa, vaikka itellä oli vielä vähän unihiekkaa silmissä, on tuo tyttö niin suloinen ja rakas ilmestys!

Hän sai aamuruokailunsa, joten nyt mä juon tässä koneen äärellä kahvia ja tuijotan ulos pimeyteen. Harmi ettei lumet pysyny maassa, ehti hetken olla sellainen kiva jouluinen fiilis.

Me taidetaan lähteä vaunuttelemaan, kun tyttö herää uudestaan. Iltapäivällä ajattelin mennä juoksulenkille, kun mies ehtii töistä kotiin. Misukalle tsemppiä töihin ja neuvolaan, ja hanipazui toivottavasti et tuu kipeeksi. Muillekin mukavaa tiistaita! :-)

25.11.2014
ElectricSuzy80
ElectricSuzy80

Nää aikaiset aamuherätykset ei kyl ihan sovi mulle. On kyl niin tahmeeta tää herääminen ettei tosikaan.

Kaikki sympatiat niille jotka joutuu herää syystä tai toisesta vielä aikaisemmin.

25.11.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...