Maanantaita jälleen!

Huomenta,se ois taas maanantai aamu ja arki edessä.. Onko yhtä hiljaista kuin eilen?

17.11.2014
Vipe
Vipe

noinhan se on tapana et harsot saa mukaan ja lisää apteekista.

Niitä pitää jaksaa kunnolla painaa että vuoto tyrehtyy.

Onko sillä sit huono hemppa jos ei vuoto lakkaa?

Kyllä normaalisti pitäs kuitenki muutamassa tunnissa pysyä ees jotenki kiinni. Ei siis pitäis vuotaa ihan solkenaan vaikka toki tihkuttaa jonkin aikaa. Ja kielellähän ei saa mennä haavaa yhtään tökkii tai aukee.

Jospa tällä kertaa haavat menis paremmin kiinni. Vaikka ylhäältä on hankalampi ko pääsee enempi vuotaa.

17.11.2014
misukka
misukka

No ruokaahan ei saa syödä niin pitkään ku vuotaa +pari tuntia päälle. Että menee kunnolla kiinni.

Ukon kantsis tällä kertaa pureskella niitä tuppoja sit ihan kunnolla jos meinaa saaha veren tulon loppumaan. Veikkaan ettei se sillon viimeksi totellu hammaslääkäriä ja siksi vuoti niin paljon.

Sori. On tullu sun ukostas sellanen mielikuva et hän tekee just ko ite tahtoo ja ammattilaisetkaan ei tiedä mistään mitään jos ne sanoo toisin ku hän on mieltä asiasta.

17.11.2014
misukka
misukka

nki. Mikä hammas ukoltas poistetaan? Ja leikataanko vai revitään.

Ku yhen illan ny menee vaikka nuudeleilla. Eikä nuo usein vaadi kovin montaa päivää erikoisruokavaliota muutenkaan.

Multa viety visurit ja muuten vaan kiskastu poskihammas ni ei sitä ihan hirveesti tartte kyl huomioida jos ihan vetämällä lähtee ettei tikkejä tuu.

17.11.2014
misukka
misukka

Huomenta ja hyvää reissua riulle!! Meillä tänään pojan kanssa talli ja olis tarkoitus etsiä jostain noita askartelujuttuja et saatais joulukortteja tehtyä kun ei niitä perjantaina löydetty :/ mä oon tässä päättänyt ottaa selvää noista työkuvioista, että mitä mä tarvitsisin jotta pääsisin siihen hommaan mihin haluisin. Kun on nyt mahdollista ettei tarvis kouluun mennä kun on tuo rakennusalan pt alla. Mut tarvii varmaan soitella jollekin Joka tietää. Mä kun haluan välttämättä noihin hommiin syksyllä kun hoitovapaa loppuu. Pää on yksi kysymysmerkki ja toivon että saan vastauksen mun kysymyksiin joltain ja pääsen mun unelmaduuniin ;)

17.11.2014
teeko
teeko

Huomenet

Kuulostaapa melkoisen seesteiseltä maanantaiaamulta kaikilla. Hyvä juttu! :)

Riulle turvallisia kilometrejä! Mä päätin et me ei tänä jouluna lähdetä kainuuseen ajelee. Ei huvita istua 8 tuntia autossa vaikka pari taukoa siinä ajassa onkii, ja toisekseen mulla ei ole vapaita siihen välipäiviksi laittaa.

Mie oon taas työmatkalla. Kävin kaupasta lounaan hakemassa ja ehtii vähän liberoidakin kun on niin ajoissa liikkeellä. Esikko kun pitää saaha 7.45 pysäkiltä bussiin ni jää kivasti aikaa tähän omaan työmatkaan.

Mut täytyy taas jatkaa. Kello vilistää nopiaan sillon kun on mukavaa.

Hyvää maanantaita kaikille!

17.11.2014
misukka
misukka

Mummy,kiitos lohdutuksesta,mutta mun tapauksessa töihin paluu lisää siivousta,kun tänne tulee kaksi lasta lisää ;P Ja lisäksi silloin on pakko olla suht siistiä.. Ei voi laiskana päivänä vain lähteä kyläileen kun kotona on kaaos ;) Meinasin neuvoa sormiväri asiassa käymään askartelukaupassa,mutta se onkin paikallinen liike,etkä varmaan lähde Hämeenlinnaan sormivärien perässä ;P

Toivottavasti ninnup saa hyviä ideoita jostain..

Ja sralla,toi on kyllä niin totta että nykyään melkein kaikki on kiellettyä syystä tai toisesta..

17.11.2014
Vipe
Vipe

Mä oon ostanu Toys r ussista sormivärejä ja Br:ssäkin on jos sellainen on lähellä😊
Meillä on auto tänään ja vielä mietitään minne ajetaan😊

17.11.2014
huiskutin
huiskutin

huomenta.

vipe, ei lopu siivous kyllä ikinä, mut se vähenee siinä vaiheessa kun lapset on jo sanotaan 5-6 ja päivät hoidossa ja vanhemmat töissä. Tai ainakin meillä oli 10x helpompaa yhden lapsen ja töisdäkäyvien vanhempien kanssa, kuin nyt :) Oikein ärsyttää välillä kun just kun saat keittiön siistiksi ja koneen päälle, ni kohta se on taas samanlainen. Ja muita huoneita turha edes yrittää muutaku illalla. Koitan elää siinä ilossa et illalla lasten mentyä nukkuun siistin paikat ja saan edes sillon nauttia siististä kodista.

riulle mukavaa reissua, miten pitkä ajomatka teillä on, tunneissa? ei käy kateeks ja vielä vähemmän sit helmikuussa, eikö sulla ole maaliskuussa laskettu aika? mulla oli vaikeuksia istua junassa 2h paikallaan ja se oli 6vkoa ennen synnytystä :) saatikka et olis istunu toisrlle puoen Suomea.

ninnup, pinterest on täynnä ideoita :) mä kävin eilen etsimässä sormivärejä, mutten löytäny Sinooperista enkä Tiimarista, mistäs niitä sit vois löytää? tarttisin värikkäitä joissa ainakin pun, vihr, sin, kelt mielellään ruskeakin vaik sen sekottamallakin saa. ja kultainen olis kans kiva mut mahtaako olla semmoista.

17.11.2014
Mummy83
Mummy83

Hei Riu,mun pitikin toivotella sulle mukavaa reissua,mutta ajattelin että ois jo myöhäistä,ettet ole enää linjoilla :) Mutta siis hauskaa kylpemistä taas!

Eiköhän Ouluun asti aika hyvin ole huoltsikoita.. Me kun ajeltiin saariselälle yö aikaan silloin kun esikoista odotin,niin Oulussa pysähdyttiin ja sitten oisko seuraava ollut Rovaniemi tai joku,mut ei pysähdytty,kun edellisestä ei paljon ollut aikaa,no eihän siitä eteen päin sitten ollutkaan mikään paikka auki,niistä harvoista mitä siellä edes oli.. Oli aika tuskaa pidätellä sitten,mutta onneksi mulla ei mitenkään hirveästi tihentynyt toi tarve ollut.. Mies kävi pimeässä mettässä,mutta mä en sinne kylmään lähtenyt kökkiin,kun lisäksi mies sanoi että kyllä siellä on susia,kun kysyin että jos meen sinne,niin voiko joku susi syödä mut ;D

Että kaikille kauemmaks ajaville tiedoksi,pysähtykää Rovaniemellä ;P

Joo eipä tässä muuta,hyvä että automatka on mennyt tappeluitta..

17.11.2014
Vipe
Vipe

Huomenta:)

Siulla on ihan sopivasti ohjelmaa maanantaille vipe 😃 ei tuohon tarvii lisätä mitään kun sitten menee jo yliyrittämiseksi 😃

Mie istun autossa, oon istunut aamukolmesta alkaen. Vaan ei oo lapset tapellut kun ovat nukkuneet. Just äsken heräsivät kun miun oli pakko päästä pissille 😃 Tää on hyvä nyt kun näkee että millä välimatkalla on auki olevia huoltsikoita, koska helmikuussa raskaus on sen verran pitemmälle että saattaa tuo pissihätäkin iskeä useammin 😃 Jännä nähä mitä kaikkee tännään on vielä eessä, illalla joutuu vissiin ainakin uimaan 😊

17.11.2014
riu
riu

Juuri tässä heräilen ja suihkuun pitäisi pikaisesti kipaista,ennen kuin pojat heräilee..

Tänään mennään taas kerhoon,siellä on pikkujoulu nyyttärit tänään ja huomenna :)

Ja siinä se sitten onkin koko päivän suunnitelmat.. Katsotaan mitä sitten iltapäivällä ja illalla.. Ehkäpä ainakin pyykinpesua ja siivousta.. Siinä kaksi asiaa jotka ei lopu koskaan ;)

Mukavaa maanantaita kaikille tasapuolisesti ja jaksamista uuteen viikkoon :)

17.11.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...