Mukavata sunnuntaita!

Kyllä nämä viikonloput kiitää ohi ihan liian nopsaan. Mitäpä teitin sunnuntaihin suunnitelmia?

16.11.2014
misukka
misukka

Otin poitsun naisten puolelle vielä 6-vuotiaana mut sen jälkeen ei olla käyty kun en kouluikästä enää halunnu naisten puolelle viedä. Eli ei olla uimassakaan sit käyty.

16.11.2014
misukka
misukka

Meille ainakin sanottiin uimahallilla, kun tää ikärajakäytäntö tuli meille yllätyksenä, että siinä otettais huomioon just tyttöjen fyysinen kehitysvauhti, eli periaatteessa pikkupoikia ei sais olla naisten saunassa ja suihkutiloissa. (ja lasken kyllä 7-vuotiaan pikkupojaksi).

16.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

oisko se joku 7v. Eli kouluikäisen pitää pärjätä yksin.. Vai onko jo 6v. En tiedä..

Hyvä ettei siinä tule huutoa.. Onhan se toki kun muutkin lähtee ja meillä ainakin on loppu leikit piirissä ja lopuksi vilkutetaan uinti kavereille,niin lapset osaa varautua lähtöön jo siinä vaiheessa..

Kiva Misukka että tuli edes hetkellinen hyvä olo :)

16.11.2014
Vipe
Vipe

Ei kai varsinaisesti ole ikärajaa mutta aika yleinen käytäntö lienee että kouluikäisen pitäis kulkea oman sukupuolen mukaisesti eli pojat miesten puolella ja tytöt naisten.

16.11.2014
misukka
misukka

Mikä noissa on ikäraja lapsen mukana olemisessa pukkarissa? No, tuo puoli tuntia ei oikein riitä mut kun siinä tulee heti seuraava ryhmä niin tuon saa hyvin pois ilman kiukkua. Ja lähteehän siinä muutkin niin ei niin kovin rupea uhmailemaan :)

16.11.2014
teeko
teeko

Tanssissa käyty. Kyllä oli alku niin jumitusta ku olla ja voi mut ku pois lähti ni oli pienen hetken ihanan autuas olo kun kolmeen viikkoon ei särkeny yhtään :) Noh, kotia ku pääs ni sekin hetki oli tietty ohi ja nyt taas kipuilee mut kyllä oli hyvä fiilis sen pienen hetken.

Ihana kuulla, että teekolla oli poitsun kanssa uinti menny kivasti. :) Josta tuli mieleen, että meillä tuli esikolle uintiläksyä ja mulle kans. Eli pitäis käydä uimassa ettei tuo unohda oppimaansa uinnin kanssa. On kuulemma niin hilkulla uimaan oppiminen. Minen vaan tiedä missä mutkassa mä tuon kanssa uimaan lähden. Isäntä ei lähde kun sen iho ei kestä uimahallin kloorivettä ollenkaan.

Jannun pitäis siis selvitä yksinään siellä miesten puolella ja mun jaksaa tän pallon kanssa polskuttaa. Huoh.

16.11.2014
misukka
misukka

kuinka pitkä se teidän uinti aika on teeko? Onko pojalle riittävä vai iskeekö kiukku kun pitää lähteä..

16.11.2014
Vipe
Vipe

Miten täällä nyt näin hiljaista on? ! Kiva vipe että sait miehen mukaan :) kyllähän tuo uinti menee kivasti kun tuo poika rakastaa sitä yli kaiken :) nuo sai vielä tänään laskea pienestä vesiliukumäestä niin Tuohan sekosi onnesta :) niinku muutkin ;)

16.11.2014
teeko
teeko

onpas tosiaan ollut hiljainen sunnuntai..

olihan aamu vähän outo kun ei aamulla tarvinut olla puuroa laittamassa ja hampaita pesemässä.. Tuntui että vauvan aamu pesuista jäi jotain tekemättä kun aamutoimet oli niin nopsaan hoidettu.. Ja hiljaistahan oli.. Shoppaillessakin tuntui oudolta kun ei tarvinut katsoa koko ajan sivusilmällä ettei lapsi keksi mitään,vaikka sen verran kiva ja helppo toi esikoinen on shoppailu kaverina ettei paljon eroa ollut..

Mies lähti sittenkin mukaan shoppaileen :) yllätyin että halusi lähteä,vaikka ajattelin että on mielissään kun on hyvä syys jäädä rauhassa kotiin.. Ja ei siis lähtenyt edes vahtiin etten törsää liikaa vaan päin vastoin yllytti mua ostamaan myös ristiäisiin uuden mekon ja lisäksi joulu mekon.. (mä kun tykkään jouluna olla punaisissa ja tonttu lakki päässä)

Sitten löysin vauvalle ihanan tonttupuvun,harmi vaan että kokoja ei ollut kuin ihan pientä ja sitten ihan liian isoa,nii saa nähdä meneekö enää jouluna toi 50/56 mutta ostin silti että ainakin saan nyt joulukortteihin tonttupojista kuvat :) Ja ristiäis asu löytyi myös vauvalle..

Toivottavasti Maaruakin teki löytöjä.. Samoin sralla ja toivottavasti ei liikaa tullut paheksuntaa :)

Teeko ❤ tollaista on kun on väsy ja nälkä,niin kaikki on ei eikä edes äiti kelpaa vaikka olisi kuinka rakas.. Eli ei ole äidissä mitään vikaa :) Toivottavasti uinti meni mukavasti..

Ja toivotaan että Misukka jaksaa tanssissa :)

16.11.2014
Vipe
Vipe

Onpas ollut hiljainen sunnuntai täällä.

Just tultiin kotia. Mummi täytti 84 vuotta.

Toivottavasti shoppailijat on löytäneet hyviä lahjoja pukinkonttiin ja muitakin löytöjä.

Mä pistin tukivyön pesuun ja sit lähettiin espoon suuntaan. Ollu aikas vaikean oloinen päivä kipujen kanssa. Mutta nyt ku sain vyön tuolta kuivumasta ni silti ajattelin lähteä kokeilemaan pystyykö tanssitunnilla mitään tekemään.

Ihana Vipen vaavi :) Ihania hetkiä ❤

teekolle jaksamista pienen kiukkupyllyn kanssa. Ja Maarulle iso halaus!

16.11.2014
misukka
misukka

:( kyllä pistää surulliseksi tuo maaruan tilanne taas ♥ meillä on täällä päiväuni taistelu päällä. .. Sai valita missä nukkuu niin nyt huutaa vaan ei halua! äiti pois! peitto pois! säälittää :( mut nyt mulle jo riittää tuo temppuilu kun koko ajan huutaa ja juoksee. . Ei ole tänään syönyt kuin tipan keittoa kun ei ole suostunut. varmasti hyvin lisää tuota kiukkua :/ pakko vaan ite maata sohvalla kun raivo alkaa jos mä yritän yhtään mennä luo, rauhoitella. ahdistavaa kun ei kelpaa omalle lapselle :'( meillä ei tänään mitään muuta ohjelmassa kuin uinti illalla. Jos nuo appivanhemmat tulis kotiin ennenkuin meidän pitää pojan kanssa lähteä sinne uimaan niin käydään siellä kun pappa lupas pojalle leikkivänsä sen kans tänään. . Aikamoinen mummi misukalla ;)

16.11.2014
teeko
teeko

Toivotaan että tuvitus pääsee shoppaileen.. Ihan kohtahan se joulukuukin jo on ;)

16.11.2014
Vipe
Vipe

Meiän vaavilta löytyy näköjään hymykuoppakin,toisesta poskesta..

Täällä on kyllä taas ihan hirveän vilkasta keskustelua..

Maarualle piti eilen sanoa että vaatii valtavasti voimia että kykenee mennä auttamaan tuollaisen surun keskellä ja vielä enemmän vaatii voimia selvitä surusta.. Minua alkoi ahdistaa pelkkä ajatus ja kun kerroit perheen muista lapsista,nii ihan itkettää alkoi ajatus että mun tarvis pojalle kertoa ettei vauva enää tulekaan kotiin.. Poika olis varmasti surullinen ja hämillään kun ei vielä osaisi ymmärtää asiaa.. Vaikka se että on muita lapsia toisaalta pakottaa vanhemmat jatkamaan ja on hyvä asia,niin toisaalta se myös vaikeuttaa asiaa.. :'(

Kamalaa edes miettiä koko asiaa,mutta aihe koskettaa väkisinkin vielä enemmän,kun itsellä saman ikäinen hymyilevä pakkaus sylissä.. Minä saan olla onnellinen,mutta tuollaiset uutiset väksiinkin nostaa pintaan pelon että kuinka kauan se onni kestää..

16.11.2014
Vipe
Vipe

Huomenta!

Toivotaan Misukka että menee synttäri kahvit hyvin,niin ettei sankari kiukuttele :)

Me vielä sängyssä pötkötellään.. Kohta pitäis nousta vaihtaa vaippaa vauvalle.. Meillä oli äsken ihana hymyn täyteinen juttu tuokio :) vauva ei tosin vielä juurikaan juttele.. Kerran tai pari päivässä saattaa hirveän pitkän ähinän ja yrittämisen jälkeen päästä joku pieni "guu" tai vastaava.. Mutta hymy on niin ihana,että se kyllä riittää mulle vastaukseks ❤

Esikoinen on siis mummolassa yökylässä,joten vauva saa kotona omaa aikaa ja poika siellä :)

Tänään ajattelin lähteä vauvan kanssa tonne kauppakeskukseen katsomaan sille tonttupukua ja ristiäisvaatteita.. Mies jää kotiin,koska päivystää..

Sen suurempia suunnitelmia ei tälle päivälle ole.. Pappa heittää esikoisen takas kotiin,sitten kun siihen kyllästyvät ;P

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ai niin ja toi on kyllä työelämässä ollessa tuttu tunne että viikonloppu menee ihan liian nopeasti.. Äitiyslomalle jäädessä ekana sunnuntaina sain todeta,kuinka ihanaa on että vaikka on sunnuntai päivä jo hyvin vauhdissa ei tullut sitä ahdistavaa "mihin tääkin viikonloppu hukkui,kun ei mitään ehtinyt" oloa :)

16.11.2014
Vipe
Vipe

Täällä on kosteaa ja sumuista.

Iltapäivän puolella lähdetään miun mummin synttärikahveille pyörähtämään. Eilen oli oikea päivä mutta se on vähän kiukutellu porukalle kun jengi ei oo jaksanu sen höösäämistä ja puuttumista aikuisten lastensa ja lastenlastensa elämään ja on saanu siitä vähän palautetta. Siitä ottanu nokkiinsa eikä meinannu synttärikahvejakaan järkätä.

Mut tänään sit kuiteskii on ku miun äitee johdatteli että kantsis nyt vaan kutsua porukka kasaan.

Mä päätin tänä aamuna ottaa paastosokerin ku neukkutätsä sitä toivoi. Harjotuksen puutetta oli kyl selvästi havaittavissa ku neljä reikää jouduin sormeen tikkaamaan että sai sen riittävän kokosen veripisaran ulos. :(

Mut arvo oli 4,7 eli väittäsin ettei kovin huono.

Nyt ukko laittelee tuota meitin peuran paistia uuniin. Ensin pikaseen paistaa pinnat kii ja sit muhimaan. Nami.

Illalla olis sit taas tanssitunti.

16.11.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...