Perjantaita!

Huomenet. Mitäs porukalle kuuluu näin perjantain kunniaksi ja mitä päivän suunnitelmia.

14.11.2014
misukka
misukka

Mä päivitin kans puhelimeen sen 8.1 päivityksen ni tuli sydämet ja muut hymiöt joita ei ennen ollu.

Ja yhtäkkiä rupes antenniki futaa ihan eri tavalla. Ko se toista kuukautta kauheesti kuumeni aina nettiä käytettäessä ja hukkas verkon sun muuta.

Kaikki viat katos ku tuli toi päivitys. Ihan hassua.

14.11.2014
misukka
misukka

Poika tuli herättämään tänään vasta puoli 8 :) ihmekkös kun ei ollutkaan niin murjottu olo kuin edellisinä aamuina.. Sen verran kuitenkin väsytti, et ulos ei jaksettu tänään lähtee, niin on touhuttu sit sisällä.

Nyt poika leikkii pahvilaatikolla ja mää saan hetken istuu koneella :D Sain mieheltä kirkasvalolampun eilen :) Mulla tää kaamos vaan vaikuttaa niin pahasti et kokoajan itkettää ja väsyttää! Toivottavasti siitä jotain apua olisi, tänään aamupala tuli syöytyä sen ääressä sitten...

Päivittelin viikko sitten mun niitä pitkään kestäneitä oviskipuja.. nyt sit vähän jänskättää, nimittäin menkkojen olis pitänyt alkaa tiistaina jo.. tai no viimestään tänään.. Että että.. katsotaan mitä viikonloppu tuopi tullessaan!

Mutta tsemppiä kaikille jotka sitä kokevat tarvitsevansa ja rentouttavaa viikonloppua! :)

14.11.2014
Tii03
Tii03

Teeko,eiköhän se siitä,kun vaan olet armollinen itseäsi kohtaan :)

Jee,täällä sataa lunta :) Ja kaiken lisäksi pojan puku mahtuu sille vielä :) puvun kengät pitäis vielä kaivaa esiin ja sovittaa,mutta muistaakseni ne on kokoa 22 eli niidenkin pitäisi mahtua..

14.11.2014
Vipe
Vipe

Huomenta! Tänään on hidas päivä. tallilla käydään ja sit tarvis saada aikaseksi. tarvii soittaa siitä hormien putkituksesta koska olin taas unohtanut sen. .. pyykkiä tarvis pari koneellista pestä ja sit tarvis jostain kaupasta käydä ostaa askartelutarvikkeita. Viikonloppuna aion pojan kanssa tehdä joulukortteja :) joulukalenteri tarvis kanssa suunnitella. Mulla on yks ikivanha säkki joka on säilytetty onneksi hyvin niin se pesen ja Ompele siihe taskuja ja tarvis sitä kai jotenkin koristella kans :) no, se joulukalenteri ei vielä tänään saa osakseen huomiota jos saisin edes nää muut asiat tehtyä ;) vähän tuo virta välillä nyt meinaa loppua kun tuo ukko on noin kipee mut kyllä tässä hyvin selvitään :)

14.11.2014
teeko
teeko

Tuvitus,hauskaa shoppailua..

mummylle mukavaa päivää joulun merkeissä..

ja misukalle tsemppiä tähän päivään..

14.11.2014
Vipe
Vipe

Tänään sai nukkua pitkään,eikä vauvakaan valvottanut yöllä nuhasta huolimatta.. Oli hyvä hankinta se nenä suihke,joka avaa ja puhdistaa röörit,koska yöllä ei ollut nuhasta tietoakaan,kun illalla sillä putsasi nenän.. Vasta aamusta alkoi nenä turista ja olikin aika räkänen.. Niistäjällä sitten ensin niistin nenän ja sitten taas laitoin tota suihketta,nii taas kulki ilma helposti ja tuolla tuo edelleen levollisesti nukkuu..

Vaikka inhottava tota on suihkauttaa vauvalle kun selvästi näkee kuinka inhottavalta se vauvasta tuntuu,mutta kun se kerta auttaa,niin kai se on vauvaa sillä kiusattava.. Voi raasua.. Kuumetta ei onneksi ole.. Vaikka kuume kaiketi ajaisi pöpöt nopeammin pois..

Pojalle tulee tänään fysioterapeutti jonka jälkeen tulee pappi vieraileen.. Vähän jännittää kun on ihan vieras pappi eikä edes mies ole kotona.. Kun se on meistä se joka on parempi suustaan ventovieraiden kanssa,vaikka tutussa seurassa sitä ei ehkä uskois,kun se olen minä joka meistä enempi äänessä on ;)

14.11.2014
Vipe
Vipe

Misukka ehtikin ensin ja sai vielä näin paljon porukkaakin :)

14.11.2014
Vipe
Vipe

huomenta. näin perjantain kunniaksi ei oikein mitään ihmeellistä (taaskaan) :) vähän on semmoinen joulufiilis et vois miettiä semmoisia juttuja ;)

14.11.2014
Mummy83
Mummy83

Meikä töissä. Siinäpä ne suurimmat. Koetetaan selviytyä tästäkin päivästä.

14.11.2014
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...