Torstai huomenet!

Mitäs muille kuuluu?

13.11.2014
Vipe
Vipe

Kiitos teille kaikille

Täytyy tunnustaa, että tämä "vuosipäivä" pääsi hiukka yllättämään.

Eiköhän tästäkin silti selvitä.

Mäkin uskon, että tuo kirjotusten hajauttaminen on sralla oikein hyvä idea. On sulla sen verta hurjaa tuo elämä. Vähän yllätti että joko sie oot kirjottamassa. Nopsaan tämä aika juoksee kun niin on tapahtuakseen.

13.11.2014
misukka
misukka

Kuulostaa sralla musta ihan Järkevältä tuo hajauttaminen.. sulla kun on väkisin muutakin kuin "vaan" kirjoitukset keväällä. . misukalle oikein paljon jaksamista! ♥♥♥ me ehdittiin hyvin avoimeen ja ai että oli kyllä mahtavaa! Kerrankin siellä oli samanikäinen poika joka oli yhtä ujo kuin tuo meidän vesseli. Ja niistä tuli ihan mahdottoman hyvät leikkikaverit :D ihan parasta mielen hoitoa mulle :) kun siis ollaan nyt tällä viikolla käyty eri avoimessa kuin ennen. johtuen ihan siitä että että siellä toisessa tuo meidän poika erakoitui ja sulkeutui kun ei yhtään leikkikaveriakaam saanut ja oli vähän rajua menoa eikä yhtään ikätoveria. Sen lisäksi se ainoo hoitaja joka voitti tuon pojan luottamuksen lopetti siellä työt. . Mut tosi hyvä että testattiin tuo toinen koska nää pari kertaa on menny ihan älyttömän hyvin ja se on kyllä tosi kodikas kaiken muun lisäksi :)

13.11.2014
teeko
teeko

Huomenet

Toivotaan että Vipen pienellä nuo levottomuudet olisi vatsan puruja eikä olisi kipeäksi tulossa.

Piglet näkkee enneunia :D Eikö sulla la ajotu about noille huudeille? Pittäähän sitä vähän synnytysunia nähdä ennen ku tositoimiin joutuu.

Mä itse asiassa ihmettelen etten mä ole nähny mitään raskausunia vielä. Mut ehkä se johtuu siitä et mä en edelleenkään usko odottavani.

teekolle kivaa päivää! Toivottavasti ehditte sinne avoimeen.

Musta tuntuu kuin en olisi nukkunut juur ollenkaan. Havahduin hirveessä paniikissa keskellä yötä ja samaan aikaan kuopus kipas viekkuun. Sit se pyöri ja mylläs kainalossa ni ei voinu nukkuu. Liitoskivut häiriköi kans unta ku jokainen liikahdus sattu. Ja lopulta sit herätys soikin ja kuopus alko het aamusta temputtaa mut loppu lyhyeen ku taisin painokkaasti sille todeta että nyt äiti ei jaksa tuollasta turhaa tempuilua yhtään.

Loppu aamu meni ihan kelvollisesti.

Eilinen oli aika paha päivä ja huominen lienee myös kun on mytyn syntymäpäivä. Tämä päivähän silloin 2 vuotta sitten meni totaalisesti käynnistellessä kun ei millään tahtonut ruveta tapahtumaan.

Eilen bongasin kännystä että mulla on tänään osteopaatilla käynti. En muistanu yhtään. Mut sinne siis illalla. Kahtotaan mitä mulle voi vielä tehdä etten hajoo käsiin :D

Kaikille mukavaa päivää! Työt kutsuu.

13.11.2014
misukka
misukka

hassuja ja toisaalta pelottavia unia pigletillä :) toivottavasti vipe teidän pieni ei ole tulossa kipeäksi :( ja jaksamista vauhdikkaaseen päivään! Me mennään pojan kanssa tallille ja toivon et oltais nopeita. Koska jos ollaan, niin ehditään vielä avoimeen päiväkotiin. Se loppuu tänään aikasin joten ei ole varmuutta että ehditään sinne :/ vielä olis tarkoitus mennä tän kaiken jälkeen salille pojan kummitädin kanssa. Poika tarvis sit vielä mummille siksi aikaa kun ei tuo mies ole vielä siinä kunnossa et pystyis pojan kanssa kaksin olemaan. :/ sillä on edelleen ihan hirveät kivut suussa öisin ettei saa nukuttua ja päivälläkin jonkun verran. Mut onneksi päivällä on jo ihan ok Olla. Mut aika paljon joutuu kipulääkkeitä ottaa :( misukalle parempaa päivää tälle päivää! Toivottavasti nuo teidän pienet jatkaa eilistä linjaa yllättävyyden suhteen ♥

13.11.2014
teeko
teeko

Täällä taas pojan pistos päivä ja samalla mennään kerhoilemaan..

Vauvalla oli taas vähän levoton yö.. Pelkään että on tulossa kipeäksi,mutta toisaalta päivisin on kuitenkin ihan ok.. Voi olla kyllä vattan purujakin koska kun otin masun päälle vauvan makoileen,nii tuli muutama kunnon paukku ja röyhtäisy ja sitten taas nukkui suht pitkän pätkän omassa sängyssään.. Kuumetta ei ainakaan yöllä ollut..

Jotenkin jännittää toi että jos tulee kipeäksi noin pienenä,kun esikoinen oli ekan kerran kipeä vasta reilu vuoden vanhana.. Mutta kai me pärjätään jos pieni tulee kipeäksi..

No mutta se siitä,turha sitä on etukäteen murehtia :)

Tänään käydään myös kaupassa,koska huomisesta alkaa miehen päivystys,niin sitten ei taas autolla päästä mihinkään..

Sitten pitäis kai vähän paikkoja siistiä kun huomenna tulee ensin fysioterapeutti ja sitten tulee pappi käymään.. :)

Siinähän sitä tälle päivälle sitten hommaa onkin ihan kylliksi..

Hauskaa päivää kaikille!

Ja Misukalle erityisen paljon jaksamista tähän päivään ❤❤

13.11.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...