Miksi kaikki juuri nyt.

Pakko avautua tänne kun ei muutakaan paikkaa enää ole. Kuuluin odotusryhm nää mutta poistuin ku. En kuulemma avautunut tarpeeksi omista henkilökohtaisista asioista vaikka olen pitänyt ryhmien tarkoituksen olevan se että saa vertaista toisilta kuitenkaan ilman vaatimuksia. Meillä ollut todella vaikeaa kohta jo vuoden perheen nuorimman kanssa jolla on kasvain selässä. Olemme siihen saaneet yhden hoidon jonka piti pienentää pahkura. Näin ei ole käynyt ja nyt odotellaan uutta aikaa joulukuulle. Meillä myös ollut korvakierre johon saadaan apua ensi viikolla tuubien merkeissä. Tämä huomautus taas vaikeuttaa hoidon saantia julkisella puolella. Väliä pitää olla se kaksi viikkoa. Joka tapauksessa äiti on nukkunut todella huonosti viimeisen neljä kuukautta ja poika myös. Jospa tämä kaikki nyt alkaisi helpottaa. Toivottavasti muiden joulunodotusta on ihana ja rauhallista meillä se ei sitä ainakaan ole.

11.11.2014
Torvelo1
Torvelo1

Voimia ja iso virtuaali hali.

Monet vinkannut tuota apua että saisit ladata akkuja ja miten joku tuettuloma teille että saisitte kotoa jonkin aikaa poissa jossain muualla jossa toimintaa.

Tsemppiä ja peukkuja. Välillä tää kaamos aika vie mielen jo muutenki vähän matalalle kun valoa ei ole mut kohta joulu ja valoa alkaa lisääntymään. :)

11.11.2014
nki91
nki91

Jaksamista haluan sinulle toivottaa. Ei ole helppoa :/ Aika karua odotusryhmässäsi jos ei vertaistukea anneta ilman että pitäisi kaikesta avautua.

Sehän täällä on pointtina, ettei tarvitse kaikkea kertoa.

Paljon sinulla ja perheellänne on nyt vastoinkäymistä mutta usko tai älä. Kyllä se aurinkokin vielä paistaa risukasaan.

Toivon sydämestäni, että saatte tuubituksella avun korvakierteeseen ja seuraavalla operaatiolla pienen kasvaimeen.

Perhetyöntekijä voisi olla teillä vaihtoehto että saisit edes hieman levättyä.

11.11.2014
misukka
misukka

Saisiko teidän kotikunnasta perhetyöntekijää kotiin, jolloin voisit esim nukkua päiväunet? (Siis jos kaikki lapset eivät ole hoidossa päivisin)

Me saimme kun olin aivan loppu vuoden verran korvakierteiden/uniongelmien/hoitoresistentin läiskäekseeman+muiden ihomuutosten/allergioiden vuoksi. Nämä siis nuorimmalla ekat vuodenpäivät erittäin hankalina ja lisäksi esikoisella saman vuoden ajan järkyttävä yskä yötäpäivää.
Minulla ei enempää lapsia mutta luulen ymmärtäväni avun tarpeesi aivan henki hieveriin vieneen koettelemusteni myötä.

Sanoisin, että hae ja ota vastaan niin paljon apua kuin mistä tahansa saat! Itse kituutin aivan liian pitkään yksin.

11.11.2014
Minnie
Minnie

Kiitos ihanista sanoista. Apua on saatu tilanteeseen ja olimme sopeutumisvalmennuksessa tästä viikon. Mikä taas oli helpotus saada tavata samassa tilanteessa olevia muita perheitä. Onneksi tuo poika jaksaa olla oikea aurinko.

Maarua neljän lapsen perhettä minäkin täällä pyöritän joista vanhin on aloittanut syksyllä eskarin. Vauhtia siis piisaa perheessä.

11.11.2014
Torvelo1
Torvelo1

Nyt pitäisi sinun jaksaa soittaa neuvolaa ja pyytää perheneuvolalta apuja. Tukiryhmät tai vieras ihminen jonka kanssa puhua voisi auttaa asiassa. Jos tuntuu ettei ole ketään kenelle puhua tai kirjoittaa niin kerro tänne. Tai laita vaikka viestiä niin kirjoitellaan.

Muuten en voi lähettää, kuin etähalin ja tsempata.

11.11.2014
pomppuli
pomppuli

ikävää että nuin paljon pitää kokea vastoinkäymisiä:/

lohdutuksen sanoiksi voin vain ilmaista vakaan uskoni siihen, että maailmankaikkeus kuitenkin tasapainottaisi asioita joikaisen sietämisrajan mukaan.  ei sitä anneta kestettäväksi enempää kuin pystyy kantamaan, ja pitkän pimeän tien päätteeksi tulee aina helpompikulkuisempi pätkä.   koittakaa jaksaa.  josko tämä vuosi on ollut taistelua, niin ensivuosi on sitten varmasti helpompi:)

11.11.2014
Blanco
Blanco

ikävä kuulla että on noin vastoinkäymisiä :(

toivottavasti tuubitus auttaa nyt korvakierteeseen ja se seuraava operaatio sitten siihen selän kasvaimeenkin. vaivaako se selkä muuten?

toivottavasti tuo putkitus toisi helpotusta myös öihin ja saisi äitikin levätä. tsemppiä *sydän*

11.11.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...