Isänpäivän lörppää :)

Hyvää isänpäivää mammojen isille ja lasten isille ja sijaisisille ja isäpuolille ja ja ja kaikille jotka vastaavassa asemassa ovat :)

9.11.2014
riu
riu

päivää! Jos raha merkitsisi paljon, mä en koskaan olis ollut mun unelmaduunissa ; ) Suomessa millään alalla ei ole huonompaa palkkaa.. Me ollaan juhlittu isänpäivää sen verran et ukko sai koriin ja lahjan ja pappa kortin. Nyt vien näin uinnin jälkeen ukolle hampparin kun se haluaa vaikka en usko et saa syötyä sitä ;) uinnista lähettivät iseille ruusut kotiin vietäväksi :)

9.11.2014
teeko
teeko

Misukka aamu oli hyvä, ei tää ilta tässä kun se meinaa ottaa ennen ja jälkeen ruuan X) Yritän olla ahdistumatta ajatuksesta... Onneksi äiti ja sisko on tässä niin jos ne vaikka harhauttaisi lapsia sen aikaa.

Voi vitsi savukala on aina hyvää heti tuoreeltaan, kyllä miullekkii kelpais :)

Mummylla on ollut ainakii keittiössä onnistumisia tänään :D Mie jopa tykkään munakokkelista, olin ihan pettynyt tuetulla lomalla siihen aamiaiseen kun siellä ei ollu ollenkaan. Mikä hotelli se semmonen on? :D Toivotaan että hoitotäti pääsee vaaleissa läpi :) Mie jätän tälläkii kertaa äänestämättä noissa vaaleissa kun ne ei minnuu kosketa millään tavalla. Eduskuntavaaleja seuraavaksi uotellessa :D

9.11.2014
riu
riu

Päivää

Riulla onkii hyvä päivä ku jäi pistos väliin :)

Meillä pienempi ilmesty johkii aikaan aamuyöstä viekkuun kysellen nallen perään. Totesin et etitään aamulla.

Mut ennen seiskaa oli käytävä veskissä ja sit ei uni tullukaan. Pesukone oli ajastuksella ja valmistu siinä lans ni heitin pyykit kuivuriin ja menin pötköttelee vielä. Lopulta sit ku tenavat hyppi kattoo lasten ohjelmia ni nukahin vielä pariksi tunniksi.

Mut ei ole isännys päässyt juuri palveluista tai muusta nauttimaan ko mie oon ollu näihin liitoskipujeni kanssa niin juntturassa ettei tosikaan. Aamulla tukivyö autto pari tuntia mut nyt ei o mitään apuja.

Kuopus on päikyillä mut pahasti näyttää ettei se nuku. Ja ittee väsyttää ihan hurjasti. Täytynee ottaa pikaiset päikyt itse.

Pojat oli tehny hienot kortit koulussa ja tarhassa.

Illalle tekeillä savulohta. Siihen kaveriksi tuolla on bataattia niin voisi tehdä röstiä niistä. Tai jotain muuta kivaa keksiä.

9.11.2014
misukka
misukka

huomenta. tein elämäni ekaa kertaa scrambled eggs ja vielä onnistui. Eihän se mitään vaikeeta ole, mut noi erilaiset munakasjutut ei oo oikein mun juttu. Mies tykkäs, sain jopa kehuja briosseista mikä oli aika paljon jo, kun se yleensä antaa palautetta että "ihan hyvää mut jos olisit laittanut sitä ja tätä niin siitä olis tullut parempaa". Eikä siis silleen pahalla vaan silleen ideoivalla tavalla, taitaa olla ammattitauti.

on se niin että tiettyyn summaan asti sitä tekee töitä rahasta, mutta sitten alkaa painamaan enempi se työn sisältö kuin siitä saatava raha. Ja suhde vapaa-aikaan, ainakin mulla. En tahtoisi olla firman toimitusjohtaja, jos se tarkoittais sitä että mun pitäisi olla 24/7 tavoitettavissa ja työjutut pyöris mielessä vapaallakin. Tietty kaikilla vähän pyörii, mut kohtuus kaikessa. Mielummin keskinkertaisella liksalla keskitason esimiehenä kuin huippuliksalla huipulla :D

Ja just jos arjen työt on askel taaksepäin, niin mitä hyötyä on paremmasta liksasta ja nimellisestä tittelistä. Ja se oikea tilaisuus odottaa sua kyllä jossain Jii. :)

me lähdetään tästä kohta sinne tytön kisoihin ja meinasin kurvata kirkon kautta kotiin ,jos kävis ekaa kertaa ikinä äänestämässä kirkollisvaaleissa. Ei muuten, mutta siellä on tytön entinen päiväkodin hoitaja, joka on tosi mukava, niin vois käydä antamassa äänen hänelle. :)

9.11.2014
Mummy83
Mummy83

Joo ei se raha oo aina se tärkein tekijä. Ja kun tietää että sie pystyt paljon parempaankin niin oishan se ihan tyhmää tehdä jotakin vanhaa hommaa mitä ei koe enää haastavaksi. Oikee ratkasu kaikin tavoin!

Lapset painelee pihalle, vissiin merkki siitä että pitäs käyvä siivoomaan X)

9.11.2014
riu
riu

Jii mie oon vaan niin nopee.. Tuosta siun tekstistä ois voinu melkein päätellä että se isi sai teillä barbien lahjaksi :D No mutta ehkä se kanavapaketti on kyllä mieluisampi :D

Mitäs se mies oli mieltä siitä siun hurjasta kuviosta noitten töitten kanssa?

9.11.2014
riu
riu

Meillä isimies teki tästä aamusta viikon parhaan aamun unohtamalla pistää minnuu ennen ku läksi töihin :D Että mie oon onnellinen kyllä :D Siitä hyvästä kävin laittamassa isin kunniaksi oikein lipun salkoon ja aattelin vähän siivotakin. Isimies on siis töissä, pääsee iltapäivällä kotiin. Työt sillä alko vauhdikkaasti kahta vainajaa laittamalla, mutta semmonen se työ on eikä juhlapäiviä kysele. Kotona sitten on varmasti eloisampi meno kun lapset pääsee antamaan lahjansa isille :) Miun äiti ja sisko tullee tännään myös syömään ja kakulle, miun synttärit ois huomenna niin juhlitaan ne jo tänään. Huomenna kun on poikien kiekkokoulu eikä oikein ennätä :)

Tännää siis vielä siivotaan ja leivotaan, lapset aion häätää pihalle kun siellä on vielä lunta. Ens viikolla ne sulaa pois kun on niin lämmintä taas luvattu - pöh. Illalla sitten saunotaan ja ollaan ja ihmetellään. Ihanaa tää tämmönen rento sunnuntai :)

Mitkäs on mammojen tunnelmat? :)

9.11.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...