APUA! Hautajaisista..

Hjelp! Mun pitäs kukkavihkoon kirjoittaa muistovärssy. Runo mulla on jo.. mitä siihen toiseen lappuun kirjoitetaan?! Papan muistoa kunniottaen xx perheineen vai xx ja xx lapsineen, vai mikä olis oikea sanamuoto?

7.11.2014
Felize
Felize

Äitin hautajaisissa tietty me puhuttiin äitinä ja lasten puolesta mummuna (kun eivät osanneet ilmaista itseään siinä tilanteessa) ja meidän miehet puhu anoppina. Äidin äiti tietty tyttärenä ja sisarukset siskona.

Kaikki muut taisi puhuakkin sit jo nimellä.

Jos oma faarini nyt siirtyisi ajasta ikuisuuteen, puhuisin faarina. Koska se on Faari, isolla Ähfällä. :D

Ja värssy ensin, sit ketkä muistaa. :)

11.11.2014
RJ89
RJ89

Meillä luki xx perheineen. Sisko oli laittanut heidän nimensä. Et kukin miten tykkää kunhan on asiallisella tavalla

7.11.2014
teeko
teeko

Ei aavistusta miten se kuuluu mennä, mut laittaisin itse sen nimen, joka on sukua ja perheineen. Ja kuvittelisin et luetaan silleen ku se siinä seppeleessä lukee eli runo ensin, mutta tuskin ensimmäiset laskijat olette niin muiltahan näkee mallia.

7.11.2014
Mummy83
Mummy83

eiköhän se ole melkein sama kumpiko sanamuoto siellä on, kun kyse on nuin lähisukulaisesta:)  tai ainakin niin mie oon käsittänyt, että mitä kaukaisempi läheinen, sen muodollisempi, mitä läheisempi taas, niin sillä kirjoitusasun muodollisuudella ei ole väliä.  tärkeintähän siinä on rakkaan ihmisen muistaminen ja viimeisten hyvästien jättäminen.

7.11.2014
Blanco
Blanco

ja kumpi luetaan ensin? siitä on niin pitkä aika kun olen hautajaisissa ollut ja silloin ei tarvinnut itse lukea näitä..

7.11.2014
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...