Perrrrjantai!

Jes, vihdoin se on täällä :D Huomenna nukun niin pitkään ku ikinä mahollista :D

7.11.2014
riu
riu

Kiva juttu, et tykkäs lahjastaan. Vaikka täytyy sanoo, että paree oliskii tai olis ainaki meillä viimonen lahja ikinä jos ei kelpais.

7.11.2014
misukka
misukka

Blancolle ihanaa iltaa!

Maarulle suuren suuri virtuaalihali. Varmasti tekee tiukkaa olla halailematta 9 päivää. Ja hienoa, että onnistui hoito kertaheitolla. :)

Jaksuja teekollekin valittajan kanssa. Eikä se nyt mikään huonon äidin merkki ole että joskus syö vähän epäterveellisemmin. Mä en kul tietäis, mitä mä tekisin jos muksut jäis jonneki lukkojen taakse noin pienenä. Nythän nuo on niin isoja ettei niillä olis hätäpäivää. Pienempikii osaa avata lukitut ovet.

Mä kävin kotimatkalla pyörähtää Lohjalla tenava-tamineessa. Vähän shokkihoitoa, että ymmärtää jotta tuommosta kaukalon tapasta täytynee ruveta pohtimaan jossain vaiheessa. Vaikka siellä on muuttomyynti, ni ei kovin kaksisia tarjouksia silti ollu.

Äsken kävin kaupassa ja miun liitoskivut oikein ylty siitä. Uskomatonta, et tuommonen vajaa 10 kiloa on mulle jo nyt liikaa. Tympii vähän.

Mut nyt kuopuksen hampaita pesemään...

7.11.2014
misukka
misukka

meneekö teillä nki se putki seinässä sit likakaivoon? Niin et jos saisit sinne putkeen vettä ja sit vaan kuuntelemaan suihkun likakaivolle et loriseeko.. Jos oot jo tsekannu sen letkunb koneesta seinään niin tuo on yleensä se seuraava mut eipä sinne yleensä mikään pääse siitä koneesta lähtevästä letkusta eteenpäin, jos sinnekkään... nukkasihti yleensä stoppaa nuo ylimääräiset Kulkurit koneessa. Mä pesisin eka sen nukkasihdin. Ja toivoisin ettei sinne koneeseen on jäänyt jotain jumiin ennen nukkasihtiä

7.11.2014
teeko
teeko

Teeko,kyllä välillä "pitää" syödä epäterveellisesti ;P

Voimahali maarualle ❤❤❤ varmasti ottaa voimille toi halaus kielto..

7.11.2014
Vipe
Vipe

Maarualle virtuaalihalaus! Mie oon onnekkaassa asemassa kun tuo kohta 11 v haluaa aina sillon tällön yhä halata äitiä, jos ei muuten niin ainakii nukkumaan mennessä. Ja 7 v poika ei tuu ennää äitin sylliin (hyvä vaan kun sillä on niin luinen takapuoli :D ) mutta jos käyn vaikka sohvalle niin se on kohta kyljessä kiinni. 4 v nyt tankkaa rakkautta ihan säännöllisesti. Äitin rakkaat ♥ Toivottavasti teilläkii tuo on noppeesti ohi menevä vaihe. Ja hienoa että hoito sujui hyvin!

Teeko tuo on vielä pientä huonossa äitiydessä jos satunnaisesti syö roskaruokaa. Monellakin mittarilla :D Ja lapsillehan tuommonen maistuu jos maistuis itellekin välillä :) Tuo autoon lukitseminen taas, jury ei oo vielä tehny päätöstään :D Nooh, tekevälle sattuu :)

7.11.2014
riu
riu

siis se lähtee siitä seinästä irti se letku maarualle nyt paljon virtuaalihaleja kun oikeat on pannassa! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ vihdoin saatiin tuo reissu päätökseen. Vein lapsen vielä kaiken päätteeksi esson baariin syömään mozzarellatikkuja ja ranskiksia kun ukko ei lähtenyt kulumallakaan sieltä rautakaupasta.. Ei kyllä mikään ruoka tuollainen ja nyt on kyllä vuoden äiti fiilis. . Mutta pysyi ainakin poika tyytyväisenä ;) mulla tuli tuosta blancon eilisestä sekoilusta yksi juttu mieleen. Täytyy nyt tasapuolisuuden nimissä jakaa se. Kyllä me muutkin osataan. Mulla jäi kerran poika nukkumaan autoon ja jätin auton käyntiin. Meni sit ovet lukkoon ja pieni paniikki tuli mut onneksi meidän vanhassa golfissa oli silloin keskuslukitus rikki niin et takakontti piti lukita erikseen niin pääsin sisälle sieltä. . Poika oli tietty joku 2kk vielä että oikeasti hyppäsi mun sydän kurkkuun

7.11.2014
teeko
teeko

Maarulle onnea hyvin sujuneen hoidon johdosta.

Voimia halaamattomuusaikaan!

Kaikille mahdollisimman rauhallista viikonloppua.

7.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

blancolle nautinnollista iltaa! ! Ja nki mä ottaisin sen letkun irti ja kaataisin sinne vettä. Siinä näät onko tukossa

7.11.2014
teeko
teeko

kengät ei kunnolla muokannu uudestaan ja jos kengät on menny linttaan ne vääntää lapsen nilkkaa myös tuohon asentoon muunmuassa.. Aamulla käytiin tallilla kunnes ukko soitti puolilta päivin et pitäs se hakee. No kaahattion sitten hakemaan tuo kiukkupussi joka on valittanut koko matkan. Poika ei enää jaksa istua autossa ja nyt odotan rautakaupan pihalla kun tuo kiukkupussi meni tilaa lamppuja saunaan. Sillä kun palo hermo ku tiuskasin tuossa tankilla et vois olla hetken hiljaa valittamatta.. ruokakaupassa pitäis kans mun käydä et saatais jotain ruokaa kun jääkaappi ammottaa tyhjyyttään. olis voinu pysyä siellä sairaalassa vaan niin olis kaikilla ollut helpompaa

7.11.2014
teeko
teeko

mie uskon kanssa vakaasti siihen, että kengät vaan mukautuu jalkaan ja jalka kenkään. jos kävelee esimerkiksi pitkään sellasilla leveillä kengillä, niin jalkapöytä pääsee leviämään. sitten kun siirtyy takaisin niihin kapeisiin ballerinoihin joita ennen tykkäsi käyttää, tuntuu ne hirmu ahtailta, mutta yllättäen jalkakin tottuu taas siihen kapeampaan malliin eikä purista ollenkaan.  ja tottahan se on, että useimmat kengät vaativat jonkinsortin "sisäänajon". arsinkin kun jalkojen keskinäisessä koossa ja muodossa voi olla isojakin eroja.  harvalla on täsmälleen peilikuvakintut:)

mie pääsen tänään pikkujouluihin!!  lähen siis ihan ekaa kertaa kuuteen vuoteen ihan yksin juhlimaan ilman perhettä:)  miehen kanssa olla aiemmin käyty, mutta nyt pääsen yksin. ja huikeaa siinä on se, että oon saanu siis mieheni ymmärtämään mustasukkasuuden vinouden siinä, että nyt tuo "uskaltaa" mut päästää.  tyhmää, mutta suuri askel meidän suhteelle tämäkin taas.   voi mie vaan toivon, että tuo ottaisi oppia mun sanoistani ja osaisi iloita mun puolesta, että ku tuun aamuyöstä kotia ja kömmin kainaloon, niin se hymyillen kysyisi että oliko kivaa ja pusuttelisi,  ei olisi naama norsun nutturalla.

7.11.2014
Blanco
Blanco

hyvä että nki on päässyt sopuun miehen kanssa..

Saman olen Misukka itse huomannu,mulla nii oudot jalat että useasti uusi kenkä ei oikein istu mutta vähän aikaa kun käyttää niin alkaa sopimaan.. Me pojan jalkojen takia joudutaan erityis tarkasti miettiin,mutta tarkka oisin muutenkin.. Ja tosiaan siksi toinenkin saa aina uudet kengät,niin jos jaloissa joskus jotain häikkää todetaan,niin ei ainakaan jossiteltavaa jää :)

7.11.2014
Vipe
Vipe

Ei se miusta mikään uskomus ole, että kengät muokkaantuu koska kyllä sen iteki huomaa et jossain vaiheessa uusi kenkä lakkaa puristamasta tai hiertämästä. Tietty uus pohjallinen uudistaa pohjaa, mut ei reunoja.

Kenkää ei saa palautumaan jos on ollut leveälestisellä eikä se sit tue kapeampijalkaista yvtä hyvin.

7.11.2014
misukka
misukka

en usko että kenkien uusiminen on vanhankansan uskomus,koska silloin lapset juoksi kesät ilman kenkiä ja talvisin ulkoiltiin vuorotellen yksillä ja samoilla kengillä ;P

Eli jos on myytti niin eiköhän ole ihan nykyajan kulutus juhlan myytti :)

7.11.2014
Vipe
Vipe

en löytäny netistäkään mitään järkevää tietoa tuohon, et jos se kengän pohja esim muokkaantuu, niin voisko esim pohjallisen uusiminen tehdä kengästä "uuden"? olettaen siis et se ei ole sivusta muokkaantunut. vai onko se nimenomaan ne sivut ku muokkaantuu?
vai onko tääkin joku myytti, millä saadaan ihmiset ostamaan aina uudet kengät :) siis joku vanhan ajan jäänneuskomus.

just luin että sekin on väärä uskomus, että pitäis juoda paljon maitoa, jotta luusto vahvistuu, sillä vaikka suomalaiset juo eniten maitoa (en muista oliko verrattuna eurooppalaisiin vai mihin) ni silti täällä on eniten myös osteoporoosia. tosin se ei kyllä ollut mikään tieteellinen julkaisu, että tiedä sitten paikkansa pitävyydestä..

7.11.2014
Mummy83
Mummy83

Meilläki ostetaan jokaiselle omat. Kuopus sai esikon ensikuomat kun esikolla ne oli lähinnä lämmittämässä varpaita rattaissa. Kuopus on sit taapertanu niillä ihan reilusti eikä taideta seuraavalle enää laittaa.

Huikea kokoero siis ollut meidän poikien jaloissa kun ottaa huomioon, että esikko käveli vuosikkaana ja kuopus 1v7kk iäsdä aloitteli.

Kumpparit saa kiertää minkä kestävät. Kuopukselle just ostettiin yhdet uudet kun meni huonon näköiseksi ne perintöpopot. Juhlakengät ja jotku harrastusmonot saa kans kiertää kun on niin vähällä käytöllä loppupeleissä. Kuntoa tietysti seurataan, et jos näyttää siltä et tarttee uusia niin sitten uusitaan. Eikä välttis ulkokuoren mukaan näitä päätöksiä tehdä.

7.11.2014
misukka
misukka

No juu. Pomo pystyy aika paljon vaikuttamaan työviihtyvyyteen. Kai tää muuten olis ihan ok mutta kun vähän väliä saa haukkuja turhasta ja lähinnä sen mokista ja sit ei saa omia aivoja käyttää saati kehittää omaa osaamistaan ni tää ei todellakaan ole mun paikkani.

Äippiksen jälkeen oon mieluummin vaikka työttömänä ku tuon alaisena.

Kerkesin mummyn tekstiä sen verran lukasta, että hyvin on teillä jalka kasvanu. Meilläki esikon kanssa sai ostaa kengät joka toista kokoo, joskus joka kolmatta, jonnekin 5 vuoden ikään asti. Sit tasottu ja tänä kesänä ostettiin kolmet lenkkarit samaa kokoa kun oli kulutusta. Ja samat talvikengät menee ko viime talvena kevään puolella.

7.11.2014
misukka
misukka

Riu,noin päin varmaan muokkautuukin,mutta ehkä leveä jalkaisen jälkeen ei muokkaudu kapea jalkaiselle.. Vaikeita asioita kyllä noi kenkä asiat,mutta eiköhän varsinkin vanhempi lapsi osaa itse ilmaista jos ei ole hyvät. Ensikengät ainakin ostaisin ihan uudet.. Tai mä tosiaan kaikki kengät,mutta pojan jalat tosiaan on vähän eriasia :)

Kyllä sen huomaa lapsen kävelystäkin.. Meillä poika jaksaa kävellä saappailla paljon lyhyemmän matkan kuin muilla kengillä ja nyt yksipäivä uusilla pohjallisilla käveli kaupungista kotiin asti mistä tulee noin 2-3 kilsaa..

7.11.2014
Vipe
Vipe

Täälläkin näköjään lunta vielä,melko märän näköistä,joten saa nähdä että ehditäänkö me lumiukko puuhiin,kun eka on fysioterapia ja sitten pitäis painaa poikien jalkojen kuvia isille ja papalle t-paitaan.. Pappa oikein pyysi uutta paitaa uuden tulokkaan myötä,kun esikoisen ekana isänpäivänä sille painettiin sellainen ja se on sen jo melkein puhki kuluttanut ;P Vaarille ei tällä kertaa paineta,kun se ei silloin siitä oikein innostunut ja liekö ollut päälläkään kertaakaan.. Ja ei muutenkaan ole tapana hirveästi samanlaista lahjaa joka vuosi antaa,mutta nyt tosiaan ku on uusi jalka jonka painaa ja tosiaan jos toinen kerta haluaa sellaisen :)

Sitten tänään käydään varmaankin kaupassa ja sitten on varmaan lettuilta jos isi jaksaa paistaa :)

Ja tosiaan ulkona käydään jos ehditään niin että ois vielä lunta :)

Hauskaa päivää kaikille!

7.11.2014
Vipe
Vipe

No vipen lapsen kohalla ymmärrän hyvin että ollaan tarkempia kenkien kanssa :) Hahaha ja kumpparit on miulla syksyllä hyvinkii jokapäiväiset jalkineet :D

7.11.2014
riu
riu

samalla tavalla se käytetty kenkä muotoutuu jalkaan käytössä kun uusikin... miun mielestä. Sen verran monet kengät oon saanu äitiltä ja siskolta että kyllä allekirjoitan väitteen. Ja niillä todellakin on ihan erilainen jalka, kummallakin on hirveen kappee jalka ja miulla on mallia lumikenkä :D

Misukka mie otan ilolla kaiken luman vastaan mitä vaan annetaan, en halua toista samnlaista talvea kuin viime talvi oli :D Onneksi siulla on lyhyempi päivä, varmaan uotat äitiysloman alkua aika malttamattomasti, kun työ ei taija olla oikein siulle semmonen nautinto. Tuo pomo on ainakii ihan pimee. Millonkohan jyrki sukula vaihtaa kuppiloista ja hotelleista muihin työpaikkoihin? :D

Huiskutin mie veikkaan että äiti haluaa ihan yhtä tavalla pihalle kaivamaan ;)

7.11.2014
riu
riu

Huomenta!

Toivotaan Riulle hyvää päivää ja oikein paljon lunta ❤

Misukalle hauskaa työpäivää,mukava kun perjantaina pääsee vähän aikasemmin :)

Mummy,en tiedä mistä muokkaantumisen näkee,mutta käsittääkseni kunnon talvikenkäkin muokkaantuu.. Ainoa mitkä ei niin ehdi muokkaantuun on juhlakengät yms. Joita ei paljon käytetä.. Ja toinen on saappaat tai en tiedä kai nekin voi muokkaantua,mutta saappaathan on aina "huonot" jalalle,niin ei ole niiin väliä.. Tai meille ainakin sairaalalla fysioterapeutti sanoi,kun tyhmänä kysyin että entäs sitten sadekelillä eikö saappaita voi käyttää,että "no se on sitten pakollinen paha,ei siitä haittaa ole,kun ne ei ole päivittäiset jalkineet"

7.11.2014
Vipe
Vipe

Noista kengistä,niin jos ei oikeesti jalkaongelmia ole niin kyllä mä kierrätän kenkiä lapselta toiselle ja kirpparilla myyn ja aina on kaupaksi menny😊Eikä oo lapsilla jalkaongelmia ikinä ollu,ostan kalliita ja laatukenkiä niin hyvänä ne on pysyny.
Toki oisin tarkempi jos ois jalkaongelmia,joskus joku lääkärikin sanoi että terveitä jalkoja ei kengät pilaa lapselta😊Just ostin kirpparilta vauvalle ensi kesälle uuden veroiset eccon sandaalit ja kyllä aion niitä käyttää.
Me lähdetään ulos,lunta on tullu ja paljon ja tuo 4-vee haluu päästä kaivamaan.

7.11.2014
huiskutin
huiskutin

great minds think alike. ;)

en saa tällä typerällä tabilla kopsattua, mut ei mulla mitään kummallista kyllä ollutkaan, kenkäpohdintoja lähinnä. Sit tuli semmoinen mieleen et kun aina sanotaan et jokaiselle lapselle pitäis ostaa uudet kengät ettei jalat mene pilalle, niin miten ne jalat voi mennä pilalle ja mistä tietää et ne kengät on pilalla edellisen käyttäjän jäljiltä? siis kyl mä esim. omissa kengissä näen kun ne on muokkautunu mun leveän jalan mukaan, mut sit taas tytöllä kun on jykeviä kenkiä ja kapea jalka, niin ne ei ainakaan ulkonäöllisesti muokkaannu mihinkään?

lähinnä sitä et tuommoiset kunnon talvikengät ja syysnilkkurit, ni meneekö ne huonoksi oikeesti käytössä ja mistä sen sit näkee? täytyiskö mun viskasta kaikki vanhat kengät meneen vai voiko ne kierrättää minillä.

7.11.2014
Mummy83
Mummy83

Mä tulin just töihin. Mut se et tänään on perjantai ja pääsee tuntia aiemmin kotiin auttaa kestämään tämänkin päivän.

Mä unohdin ottaa rauta-annokseni tänään. Oli vähän hulinaa tenavien kanssa ja kun ajatus katkee sille ei näköjään voi mitään.

riun toive lumesta taitaa toteutua. Ainakin radiossa uhosivat että eniten lunta sataa savossa.

Täällä tuli vettä. Taas. Hitusen oli vielä pientareilla valkosta mut tosi vähän. Kuopus kyseli, että miksi lumipalloissa on kiviä. Eilen nähtävästi pihalla pyöritelleet lumiukkoa ni ne pallot oli ihan kiviä täynnä. :)

Olivat saaneet tietyönki näköjään valmiiksi tuosta uimahallin kohdalta 25:sella. Oli 50 rajotukset kaikonneet. Mä eilen kotia päin ajellessa jo mietin et oliko otettu pois vai enkö vaan huomannu pimeässä ja sateessa. Tottunu niihin rajoituksiin, ni ei niitä ees huomaa. Laskee vaan nopeutta. Nyt pitää opetella ajaa 80 läpi taas.

Kauhia ku taas haukotuttaa. Mut eiköhän tämä tästä.

Mukavaa päivää kaikille!

7.11.2014
misukka
misukka

Kahos. Kilpailija iski :D

Miepä poistan tuon omani tuolta.

7.11.2014
misukka
misukka

Mie oon (vielä) hyvällä tuulella kun yöllä on satanut lunta ja sitä sataa yhä vaan - ihanaa! Ilmakin tuoksuu ihan erilaiselle kun on lunta ♥ Ensi viikolla nuo sulaa pois, mutta nautitaan nyt :) Harmi vaan ku en voi kruunata tätä iloa oikein glögillä ja piparilla vaikka mieli tekis... en ole katkera mutta kuitenkin X) Toiveissa ois että tää päivä menis kivasti ilman mitään huonoja uutisia tai pieniä vastoinkäymisiä. Tää viikko on ollu kaikenkaikkiaan ihan outo, niin josko tää nyt tästä lähtis nousuun :)

Mikäs boogie mammoilla on? :)

7.11.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...