Torjantai-iltaa :)

Uuuh mie niin uotan kun se lupasi yöllä lumisadetta että huomenna meillä ois ees päivän ajan talvi! :)

6.11.2014
riu
riu

Siis oikeesti mies ei anna mennä nukkumaan?!Pakko sanoo että tuo suhde on kyllä yksi mihin mun ymmärrys ei riitä..

7.11.2014
huiskutin
huiskutin

nki, miten niin mies ei anna mennä nukkumaan?! sanot et sua väsyttää ja menet nukkumaan, ei kai se sua väkisin voi hereillä pitää? Ja jos hän ite on vielä hereillä sillon, kun lapsi herää, niin hän voisi hoitaa takaisinnukuttamisen, kun kerran on hereillä?

kyse on vaan siitä että vaadit siltä mieheltä et tekee asioita etkä vaan kiltisti ota kaikkea sen murjousta ja mutinoita vastaan. Sanoit jossain toisessa ketjussa mitä kaikkea mies tekee kotona, ettei hän nyt täysin lapamato ole, joten olettaisin et kyse on enempi siitä, et pienellä murjotuksella ja marinalla pääsee hommasta eroon, kun tietää et sä annat sit periksi.

Joten ryhtiliike nyt sultakin, et alat sanomaan asioista, ei ne tavat yhdestä sanomisesta muutu kenelläkään, vaan vaatii toistoa ja jos asioista sovitaan, niin kun toinen yrittää laistaa, se täytyy ohjata takaisin siihen mitä sovittiin.7.11.2014
Mummy83
Mummy83

Nki, mä en kyllä ymmärrä, että miten sä jaksat. Oikeasti. Mä en suoraan sanottuna katselis tuollaista miestä päivääkään. Pistäisin pihalle. Meillä lapsien nukkumaan mentyä OLLAAN hiljaa, jottei ne herää turhaan ja JOS jommalla kummalla on tarvetta huutaa ja kolistella, niin joko menee pois tai sitten valmistautuu nukuttamaan lapset uudelleen. Mykkäkoulu ei musta auta mitään, koska asioista pitää PUHUA. Miehesi tuntuu olevan tosin enemmän lapsi, kuin aikuinen, joten en tiedä onnistuuko puhuminen, mutta yrittäisin kuitenkin. Lapset on käsittääkseni teidän yhteisiä, joten musta on naurettavaa ajatella, että miehesi linnoittautuu huoneeseen ja tekee siellä jotain yksin. Ihan kuin sä et tarvitsisi omaa aikaa ja rauhaa. Meilläkin käydään suurimmaksi osaksi saunassa silloin, kun lapset nukkuu, mutta AINA toinen jää kuuntelemaan lapsia siksi aikaa, että toinen saa rauhassa olla saunassa. Luksusta. 

Vipe, kiva kuulla, että teillä menee hyvin ja pieni kasvaa :) Täälläkin tyttö hihkui onnesta, kun tuli lunta! Harmillisesti vain kahmii sitä kaksin käsin ulkona suuhun :( Kielloista huolimatta. Sanoo vielä, että on "nam".

6.11.2014
carata
carata

Kiitos Minna, kun vastasit.

Ajattelinkin, että mahdollisesti lasten korvatulehdusta koskee.

6.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

hups se vastaus lähti ilman tekstiä, siinä aimmassa linkissä on siis lasten korvatulehduksen käypä hoito -suositus lyhennettynä, piti myös kirjoittaa että antibiootti aloitetaan kun löydökset on selvät tai silloinkin voi seurata 2-3 päivää ja tarvittaessa tarkistaa tilanteen uudestaan. liberon puhelinsovellus on tosi kökkö käyttää...

6.11.2014
minnakatka
minnakatka

Täällä alkoi myös tulla lunta ja voi sitä hihkuntaa,kun mummolasta lähettiin,kun oli paljon lunta maassa ja lisää vielä satoi.. Poika oli ihan innoissaan,mutta ei ensin meinannut uskaltaa kävellä siinä lumessa,vaan pyysi kättä,mutta äkkiä tajusi ettei tarvi jännittää.. Harmi että oli jo niin myöhä eikä itselläni ollut oikein lumileikkeihin sopivaa vaatetusta,nii ei oikein kunnolla päästy lumella leikkiin.. Toivotaan että pysyis maassa,ku huomennakaan ei heti aamusta päästä ulos kun tulee fysioterapeutti.. Tai ehdittäis me,mutten jaksa herätä,kun kerrankin saa nukkua pidempään :)

Niin joo ja nyt oli vauvan paino noussut vähän paremmin.. Ja suhteessa pituuteen ihan hyvin.. Ala käyrillähän tuo kummassakin menee,mutta pääasia että omalla käyrällään kasvaa :)

6.11.2014
Vipe
Vipe

Mihin tuo käypä hoitosuositus liittyy, siis mihin oireeseen?

Älkää vaan sanoko, että katso linkki. En osaa.

En vain hoksaa miten käypä hoito suositus nyt liittyy tähän iltaketjuun.

6.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

huh huh mitä tilanteita blancolla TAAS! Nyt on niin puhki ettei paljoa jaksa kirjoitella mut hengissä päästiin perille! Sit vaan kotona äkkiä poika ukon autoon ja kauppaankun siinä ne talvirenkaat on. Ihme et misukalla loskaa. Meillä meinaa koko piha lumessa niin et kun kotiin tultiin niin pappa oli täällä kolaamassa. Nyt vasta muuttu vesisateeksi. Mut se olikin motarilla lihjan jälkeen kun ajokeli muuttu ja heti oli saukkolan risteyksessä bemmi metsässä ja piipaat paikalla. pikkasen varovasti ajoin kotiin ja lievästi sanottuna helpotti ku pääsi perille poika kyydissä! pihalla hetki leikittiin lumessa ja kohta pyykit kuivumaan ja nukkuu. Onneksi sain jo iltapalan meille

6.11.2014
teeko
teeko

iltaa:)!

myö koettiin tänään kaverin kanssa vuoden paska mutsi-hetki, kun oltiin just saatu kahvit keitettyä ja päätettiin käydä tupakilla.  no, kaveri löi oven kiinni just ennenkö tajus että avaimet ois ollu hyvä ottaa takin taskuun. siinä sit seistiin pihalla ja katottiin ikkunasta miten meidän kummankin nuorimmaiset (1,5v ja 3kk) jäivät sisälle.   kaverilla oli vara-avain naapurissa, mutta naapuri ei kotona.   ajatteli soittaa miehelleen, mutta tajusi että sen puhelinkin jäi sisälle LEIVÄNPAAHTIMEEN:DD  mie sit soitin miehelleni  ja käskin laittaa kaverin miehen numeron tulemaan, ja niinhän tuo laittokin, mutta mun duuninumeroon. ja eihän ne viestit siitä läpi tuu:D sain sit lopulta sen lähettämään mun numeroon, mutta munpa puhelin ei sit avannu koko tiedostoa jostain syystä.   lopulta soitettiin eniroon ja saatiin tämä ystävän miehen duunipaikan vaihdetyttö kiinni.  käskettiin tätä soittaa tälle että vaimo ja ystävä on lukkojen takana pihalla ja lapset sisälläx)

no, lopulta se sitten tuli päästään meidät pälkähästä ja palelemasta. puol tuntii oltiin pihalla kykitty, mulla onneksi uusi toppatakkini ja ajatusta pingertävä kusihätä, kaverilla pelkkä aamutakki.  lapset ei onneks ollu ees huomannu että myö oltasi missään poissa oltukkaan:D

huh.. kiva oli tuijotella ikkunan läpi, jotta niin lähellä mutta silti niin kaukana.  onneks toinen nukkui ja toinen kyttäsi muumeja niin ahkerasti ettei tosissaan ees huomanneet meidän olleen hukassa.

6.11.2014
Blanco
Blanco

Tsiisus mie oon pösilö! tein kanakeiton ja söi ihan onnessani ja vasta äsken pälkähti päähän että se nuudeli on melkein puhasta vehnäjauhoa. Saakeli että ottaa kupoliin! Hyvin menee mutta menköön... Mie en oo ollenkaan tottunut ruokarajoitteisiin niin ei varmasti oo viimenen unohdus.

Sralla juu sie piet semmosta teijän kaupungin myyntipuhetta nyt ettei tosikaan :D Hirvee hinku muuttaa sinne ja silleen X) Sie oot ollu ahkera taas tännään, jos yhtään tuntuu siltä niin huomenna voisit tulla siivoomaan vaikka tänne. Nyt kun se autokii taas rokkaa :D

Jii oli se ihan tulehdus, mutta lääkärinä oli joku viron vahvistus. Viron vahvistus se yritti miut keväälläkin tappaa penisilliinikuurilla, että liekö se sama ja säikähti miut nähessään eikä sen vuoksi uskaltanut antaa pojallekaan lääkettä??? :D Joo mutta oli eka kerta kun mietittiin että mennään yksityiselle, mutta jätettiin nyt vielä väliin.

Mummy eipä se meilläkään ollu viime talvena lunta. Lapset pääsi suksille vissiin tyyliin kahtena päivänä ja kiersivät sillonkii vaan meijän pihaa ympäri :D Pulkkamäessäkään ei käyty kertaakaan... Toivottavasti tänä vuonna ois kiva lumitilanne :) Ja niinhän se on että jos oot hyvä työssäsi niin kysyntää varmasti riittää, niin ku siun miehen kohalla hyvin huomaa. Tästä vois päätellä myös etten mie oo hyvä missään... no ei mennä siihen nyt tällä kertaa :D

Misukka ihanaa ettei meijän lapset oo ainoita lahopäitä :D Ja hyvä että se uimakassi löyty noin läheltä niin säästyit hakemisen vaivalta :)

6.11.2014
riu
riu

Iltasta.

Toivotaan Jiin minille helpotusta korvakipuun.

Riun flikka saanu tosissaan ulkoilua :D mut ei toi 2h nyt lopulta paha oo. Mut jospa ens kerralla olis kamat mukana.

Meillä jannu soitteli kolmen jälkeen, et hänen uintikamat on jääny joko naapurin kyytiin tai bussiin. Olivat koulun kanssa uimassa tänään. No mä jo lupailin, et soittelen sen pussin perään ku välähti et olisko se laskenu pussin ku kaivanu kotiavainta. Sieltähän se pussukka löyty oven takaa :D

Voi sentäs srallan kotikaupunkia :/ Hullu maailma.

Meilläki lumi kaikkos jo. Kotimatka meni vesisateessa. Vähän oli siellä täällä sohjoa jäljellä.

6.11.2014
misukka
misukka

riu, ei se alanvaihtoa, kun tekee just sitä mitä haluaa, mut työkuvioita kuitenkin. On silleen hyvin valinnut intohimonsa, että tuolla alalla on näköjään töitä tarjolla siellä sun täällä. Se vaihto just vuosi sitten työpaikkaa ja sille on tässä vuoden kuluessa tarjottu jo vissiin viidestä paikasta töitä ja tällä viikolla kaks potentiaalista lisää. Ja pitää isyysvapaat, ni niitäkin juttua kelan kanssa. 

ja no, se lumen määrä vähän riippuu. Viime talvena ei ollut oikeastaan yhtään. Sitä edeltävänä ne muistaakseni tuli ryminällä alas ja pysy koko talven. Et jos on semmoista vuorotellen lämmintä ja kylmää, ni ei ole lunta, mut jos on jatkuvasti edes vähän kylmä, ni kyllä täälläkin hiihteleen pääsee. Viime talvi oli tosiaan surkee, mut sitä ennen oli monta ihanaa valkoista talvea :)

6.11.2014
Mummy83
Mummy83

Jii toivotaan että se korva ei pitkään vihottele. Meillä ilommalla pojalla oli korvatulehus viime perjantaina ja käytiin lääkärissä niin se ei antanut lääkettä vaan sano että paranee itsestään... no on se nyt varmaan jo parantunut ihan hyvin, mutta olipas hitto vie hilpeetä kahtoo kun toista koskee. Onneksi meijän lapset on semmosia että niillä on korkee se kipukynnys ja tavan särkylääke aina auttaa hyvin.

Jonna miusta sangen ymmärrettävä ilon aihe! Se kymmenenkii minuuttia enemmän unta aamulla on iiiihanaa :D Eikös se siun mies ollu aika pitkällä reissulla?

Mummy mukava kuitenkii että saitte ees päivän ajan nauttia lumesta :) Sitä ei vissiin siellä rannikolla aina niin kovin paljoo ole? Meinaako se siun mies alanvaihtoa tai muuta työhön liittyvää?

6.11.2014
riu
riu

iltoja. rännäksi se muuttus täälläkin, mut on vielä valkoinen maa. oltiin minin kans tunnin happihyppelyllä.

mies kävi setvimässä asioitaan ja nyt sit pohdiskellaan mitä tehdään minkäkin jutun suhteen.

systerillekki soittelin illan kuluksi. mutsille ,einasin kans vielä pirauttaa ni on ainakin sosiaalisuus päivän osalta täytetty.

Jii, mitä tanssia teidän mini harrastaa? :) muistelenko oikein et teidän poitsu breikkas jossain vaiheessa?

riu siinä on ollut pieni opetus tytölle tavaroiden mukana pidosta.

6.11.2014
Mummy83
Mummy83

Isimies uhkaili ottaa miulta sokerin ennen ja jälkeen ruuan mutta se onkii viemässä mummonsa tavaroita kotipaikalleen ja mie väistin luodin. Tää ilta muuttu heti paremmaksi :D Sen mummon huonetta oltiin tyhjentämässä päivällä ja meillä meni iltapäivällä melkein puoleen neljään. Kotiin kun tultiin niin tyttö oli pihalla vastassa, oli ollut kaksi tuntia :D Oho :D Sillä ei ollut ollut kotiavainta mukana eikä tietty myöskään puhelinta. No saipahan lapsi raitista ilmaa :D

Mitäs muille kuuluu näin illasta? :)

6.11.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...