Huomenta!

Se ois taas jo torstai.. Mitäs muiden päivään?

6.11.2014
Vipe
Vipe

Minä täällä täpinöissäni pyykkään ja pakkaan,päästään koko perhe reissuun piiiitkästä aikaa😊Vauvakin pääsee ekan kerran ulkomaille,toki vaan naapuriin Ruotsiin,mutta kuitenkin.Tuohon vauvan kasvuun en muuta osaa sanoa kun,että meillä oli edellinen neuvola 6viikkoisena ja nyt 3kk ..tossa välissä paino oli noussu kilon ja pituutta 6cm ja hyvin kuulema kasvaa tyttö.
Tulispa lunta meillekkin😊Iltasella haen vielä autoon evästä ja jos miehellekkin jotain kävis ostamassa😊

6.11.2014
huiskutin
huiskutin

Huh, rupesipas yhtäkkiä turvottaa kinttua. Se on ihan puuduksissa ko pienen hetken istu lattialla.

Vielä 3,5 tuntia ja sit pääsee kotia. Onneksi on torstai ni enää huominen tarttis kestää ja on taas viikonloppu.

Voisin oikeesti mennä niin mieluusti pötkölleen ja silmät kiinni.

6.11.2014
misukka
misukka

Osanottoni riu. Kunnioitettava ikä mummulla kyllä.

Meilläki tuo on ensilumi, jos tuota meillä sataa. Mut ko se on tuommosta räntärättiä ni voiko tuota lumeksi sanoa ...

Hyvä sentäs, että tankille pääsit sralla. :) On kyllä ihmeen haluttu menopeli sulla. Toivottavasti ei kolmatta kertaa nyt käy mitään.

6.11.2014
misukka
misukka

riu, otan osaa mummun kuoleman johdosta. Mutta pitkä elämä takana kuitenkin, sadassa vuodessa ehtii nähdä ja kokea jo aikas paljon. :)

joo, ensi lumi tänä syksynä, viimeks tosiaan tuli lunta toukokuun alussa, jolloin kirosin niin paljon, mutta tämä aiheutti ihastushuutoja ja pikku loikkia ja tekis niin mieli lähteä ulos. Ja se on ihan LUNTA, sillä maa on valkoinen. En esikoisen reaktiosta tiedä, mutta mulle tuli heti pulkkamäkifiilis. Ja sitä hiihtoa ehdottomasti harjoittelemaan tänä talvena, ku viime talvena se jäi väliin raskauden takia, mutta tyttö tykkäs. Nyt kummipoitsukin asuu siinä vieressä ni voi senkin ottaa mukaan.

Heti tuli parempi mieli, mä en ole YHTÄÄN syksyihmisiä ,ahdistaa vituttaa ja masentaa tuo synkkyys ja vesisateet, joten nyt on mieli yhtä kevyt ku ulkona satava lumi. :)

6.11.2014
Mummy83
Mummy83

huomentapäivää :)

Jii no nyt oli kyllä aikamoisia uutisia! Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin ja niin ku sanottua niin jos se tämän hetkinen esimies ymmärtäisi paremmin siun arvon. Huh vaan on ollu käänteitä!

Sralla yksi varoituksen sana kuitenkin: Ei kahta ilman kolmatta x) Kyllä voi olla jommonen mäihä auton kanssa mutta onneksi apu oli lähellä :)

Mummy onko kenties teijän ensilumi? Tuosta riemusta vaan päättelin :D

Meijän tämä viikko on kyllä jommonen. Mie itken pistämisten takia ja oon ihan draamakuningatar. Tänä aamuna paastoarvo oli kuitenkin mitä pitikin että jotain hyvääkin. Ois vaan saanu olla jo tiistaina niin tältä kaikelta ois vältytty. Jossittelua :) No tasapuolisuuden nimissä miehen mummo kuoli eilen niin on molemmilla mitä itkeä... Mummo oli 100 v ettei tämä nyt yllättävää ollut, mutta surullista kuitenkin.

6.11.2014
riu
riu

Mun mielestä tuvitus se meni kans niin et paino oikein notkahtaa kun pituus venähtää ja toisin päin et vuoron perään kasvaa.. Mä jotenkin oon ny väsyny ku unohdin oikein ihmetellä tuota srallan autoilun huonoa tuuria. Mä en voi tajuta miten sulla voi olla noin huono tuuri! !

6.11.2014
teeko
teeko

Mä en olis kauheen huolissani jos on kerta ruvennu liikkuu. Sehän vie energiaa ko vertaa siihen et olla möllöttää vaan.

6.11.2014
misukka
misukka

räntää ja rakeita Helsingissä. . Ja jos turussa kans niin voin unohtaa et kotona olis lunta , plaah... Me käytiin puistossa kunnes poika halusi lähteä katsomaan ekaa kertaa elämässään junaa. otettiin ratikka ja lähdettiin rautatieasemalle. Siitä juostiin sit vielä kamppiin meidän äitiä vastaan. Käytiin kahvilla ja sit Kampin kauppakeskuksessa br-lelussa ja jossain "krääsäkaupassa" hakemassa pojalle tarroja lisää. Nyt vihdoin ollaan takas töölös ja ootan et tuo mun äiti tekee ruokaa♥ sit kyl kaappaan pojan kainaloon ja meen nukkuu hetkeksi :)

6.11.2014
teeko
teeko

Siis ei oo todellista sralla. Kyllä nyt sattuu ja tapahtuu. Mut sie kuitenki pääset sillä nyt ajamaan? Kunhan haet tankkiin täytettä...

Täälläkin tulee tollasta valkosta röppöä. Tuosa ko yöihin ajelin ni kattelin et jotain pientä. Nyt nuo on jo ihan reilun kokosia räimäleitä.

Pomosta ei vieläkään havaintoja. Otan päivän nyt sit arkistoinnin kannalta mikä ei olekaan ihan helppo juttu kun paperit on sikin sokin ja mikä miltäkii vuodelta. Etenki noi ennen vuotta 2009 olevat. Nuo uudemmat on suht siististi nipuissa.

6.11.2014
misukka
misukka

LUNTA!!! täällä sataa lunta! !!!

okei, voi se olla räntääkin, mut siis valkoisia hiutaleita leijuu ilmassa!! talvi 3

6.11.2014
Mummy83
Mummy83

sralla, huomasiks et Kouvola oli asukaskyselyn mukaan huonoin paikka asua? sun puheiden perusteella en ihmettele, vaikka kun siellä käväisin niin ei se nyt niin kauheelta turistin silmään vaikuttanu.

6.11.2014
Mummy83
Mummy83

Johan sulla Sralla on vastusta tuosta autosta.

Kiva että herra taivaltaja oli autoasi korjaamassa. muistelen, että ostit taivaltajalta sen.

6.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenet

Tulin hetki sitten töihin ja pomo on jossain. Soitteli se jo, et kai mulla on jotain tekemistä?

Kuulostaapa ikävältä Vipe tuo lämpökatko. Onneksi ei oo vielä sähkötki pois ni saa keitettyä kattilalla vettä ja uunia lämmitettyä.

Hui miten likellä Jiillä ollu työpaikka. Inhottava temppu. Onneksi tosiaan sait pitää nykyisen työsi. Puuh.

Mulla masu vähän kipuilee. Kait se koittaa taas kasvaa. Vähän sen olosta jomottelua. Pikkasen inhan tuntusta tosin, ku tuohon lisää tuon häpyliitoksen kipuilun ni kävely on hiukka kipiää. Ja yskä sattuu kans. Vois sekkii helpottaa jo.

Minnuu väsyttää. Ja rautaki otti ja loppu aamulla. Muistaisinkohan mä hakea uuden pullon illalla töistä lähtiessä.

6.11.2014
misukka
misukka

Jiille tsemppiä!

Hyvä että sait vanhan työsi takaisin.

Ihme touhua tuollainen tuo toisen firman rekrytointi.

Tiedät Jii olevasi paras!

6.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

huomenta. hui Jii, onpas liipannu likiltä ettei tullu tehtyä isoa virhettä. Tosi inhottavaa tuo, että puhutaan yhtä ja sit loppumetreillä käykin ilmi ettei asiat nyt oikeesti niin menekään vaan näin.

Toivotaan että myös sun pomo herää vähän siihen, että sä kaipaat uusia haasteita ja jos semmoisia tulee eteen, ni antaa niitä sulle tarjolle. On tuo kuitenkin iso asia edes miettiä työpaikan vaihtoa saatikka ottaa toimia sen eteen.

vipe, kuullostaapa inhalta tuo lämpökatko. ei se vesikatkokaan mukava ole, etenkään kok päivän, mut tärisen jo ajatuksesta et olis lämpökatko. hrrr.. eikä täällä ole ku nollassa tänään.

meille ei mitään kummempia suunnitelmia tälle(kään) päivälle. no, huomenna treffataan minin kummitäti et näkee vähän jotakuta muutakin ku omaa perhettä. Kaikki muut kaveriperheet on ollut vuoroin kipeänä ni ei olla nähty oikein ketään pitkään aikaan.

6.11.2014
Mummy83
Mummy83

Jii,hyvä tosiaan että sait perua pyynnön ja jäädä vanhaan työhön.. On kannattanut hoitaa työnsä hyvin,kun nyt se palkittiin :) Ja lapsilla toi ajatus maailma tosiaan välillä on vähän hassu,kun kadehtii sitä että toinen on kipeä :D

Teekolle mukavaa päivää ja hauskaa pustoilua!

6.11.2014
Vipe
Vipe

voi herranen aika mitä sähläystä j!! Onneksi sait vanhan paikan pitää! ! Ehkä vipe ihan hyvä viettää päivä poissa kun on vesi ja lämpö pois. Sit kun kotiudutte niin uuniruokien tekoon vaan niin lämpiää kämppä! :) me ollaan oltu jo reilu tunti Helsingissä. Ukko on sairaalassa jo ja me syötiin meidän äitillä äsken puuro. Kohta katsomaan ison leikkipuiston touhuja tuohon viereen ja voi että poika sitä odottaa jo et lähdetään :) vähän tässä vaan vetkuttelen kun on kylmä ja pimeää eikä siellä puistossa vielä ole muita kuitenkaan

6.11.2014
teeko
teeko

Täällä herätty ihan yliaikaisin,jotta ehdin vauvan aamupesut tekemään ennenkuin lämmin vesi katkeaa.. Meillä on siis tänään kaukolämmössä katko 7-21 eli koko päivän ollaan ilman lämmintä vettä ja lisäksi ilman lämmitystä,mikä ei ole hirveän kiva,koska meillä noi ikkunat valskaa niin että kämppä varmaan kylmenee aika pian..

Mutta tarkoitus olis lähteä ekaks kerhoon ja siitä neuvolaan ja siitä sitten varmaan kaupungille ja mun porukoille..

Tänään vauva jo 3 viikkoa,en ymmärrä mihin aika juoksee? Neuvolassa on esikoisen pistos ja sitten on vauvan tarkastus ja vähän jännittää että miten toi paino on noussut.. Käskettiin viimeksi lyhentää päivällä syömisvälejä,mutta en mä hirveästi lyhentänyt,kun yritin sitä kyllä,mutta vauva alkoi puklailla.. Ja siis sillein että puklas jo tissillä syödessään.. Tuli sellainen pakko syöttö fiilis,että tungen lapselle väkisin maitoa niin että toista ihan oksettaa.. No aion kyllä sanoa jos käsketään vielä tiheämmin syöttää,että onko mitään järkeä väkisin syöttää,niin että toinen sitten oksentaa.. Taitaa tosiaan olla niin että esikoinen on isäänsä tullut ja tää toinen muhun,koska itse olin alipainoinen vauvana ja nukuin yöni hyvin.. Että ehkä horoskooppeihin on sen verta uskominen että määrittää ainakin osan siitä millainen ihminen on ;P Kun siis meillä esikoinen on samaa horoskooppia miehen kanssa,myös kiinalaisessa horoskoopissa ja tämä toinen on mun kanssa samaa merkkiä molemmissa horoskoopeissa ;P Eli molemmilla on oma lapsi.. ;)

Mun täytyy vielä äkkiä vaihtaa vaippa vauvalle uudestaan ennen kuin lämmin vesi katkeaa,kuulosti meinaan siltä että sinne tuli aika mukava lasti :)

Hauskaa päivää kaikille!

6.11.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...