Kun mies huijataan isäksi.

Taas oli IS:ssä juttua siitä, miten mies huijattiin isäksi http://www.iltasanomat.fi/perhe/art​-1288760216078.html toivottavasti linkitys ei nyt kaada tätä keskusteluaihetta...  mutta anyway.  mitä ajatuksia teissä herättää kyseinen tempaus?   kyseessä kun ei siis ole mikään vahinkoraskaus, vaan röyhkeä miehen hyväksikäyttö siitosorina ja mahdollisesti lompakkona.  se, että nainen hankkiutuu raskaaksi valheellisin keinoin, esimerkiksi väittäen syövänsä pillereitä tms. ja tekee tällöin miehestä tahtomattaan isän.  mies, joka ei halua isäksi, mutta joka pahimmassa tapauksessa on silti naisen petoksen vuoksi elatusvelvollinen seuraavat 18v saamatta välttämättä mitään oikeuksia omaan lapseensa.   tiedän tällaisen tapauksen läheltäkin seuranneena, ja miehellä oli näitä "huijauslapsia" kohtaan hyvin ristiriitaiset tunteet. kun oli lapsirakas mies, mutta oli kokenut että lapsikiintiö on jo täynnä.  sitten sellainen ei-niin-vakava-suhde muuttuukin kertaheitolla kun nainen lopettaa pillerit sanomatta mitään ja raskauduttuaan myöntää ettei edes isää lapsilleen halunnutkaan.  velvollisuuden tuntoinen mies maksaa elatukset ja yrittää luoda isäsuhdetta lapsiinsa, joita katsoessaan kokee silti vain petoksen hetket uudestaan. näissäkin, lapsen harteille on lyöty vahva leima. kun toinen vanhemmista on huijattu ja toinen väärillä keinoin halunnut. kyllä sapettaa, että vaikka kuinka naisten oikeuksista puhutaan, niin isän oikeudet unohdetaan aivan totaalisesti ja tällaisia pahemman luokan hyväksikäyttöjä tapahtuu:/ http://purkkaatukassa.blogspot.fi/2​014/08/naisten-oikeudet-on-niin-so-l​ast-season.html jälleen linkki.  mutta tuolla lisää vertauskuvaa siitä, miten naisten oikeudet tarpoo ihan eri tasolla kuin miesten oikeudet.  naiset häviävät työelämässä ja talousasemissa, mutta miehet poljetaan lapsiasioissa.   kylmää!

5.11.2014
Blanco
Blanco

Jos tälläinen kävisi parisuhteessa, niin sanoisin myös, että luottamusta ja rehellisyyttä siinä ei ole ollut. Lapsen kannata kamala juttu. Mutta tavallaan ymmärrän näitä yhden illan juttuja, joissa nainen puoli kännissä vakuuttaa hoitavansa ehkäisyn, mutta selvittyään ei sitten olekkaan huolehtinut. Mun mielestä mikään ei velvoita sitä miestäkään käyttämään kumia, siinä missä naista pillereitä. Lapsia voi tulla ehkäisystä huolimatta, joten jos kaksi aikuista seksiä harrastaa, niin täytyy ottaa se riski, että siitä voi tulla raskaaksi ja tämän myötä voi tulla lapsi jollei useampikin.

19.12.2014
carata
carata

Tiiän lähipiirissä samantyylisen tapauksen. Nainen väitti ettei voi tulla raskaaksi biologisista syistä, kuka mies tässä tapauksessa suhteessa käyttäisi kortsua? No nainen huijasi ja käyttikin pillereitä salaa monta vuotta. Kun mies sai tarpeekseen naisesta ja ilmoitti etsivänsä omaa asuntoa, nainen jätti pillerit pois, koska halusi pitää miehen ikuisesti itsellään. Nykyään lapsella 2 kotia, 2 äitiä, 2 isää ja biologinen äiti käyttää lastansa aseena isää kohtaa, turhia lastensuojeluilmotuksia kiusatakseen, huijaa rahaa ym.

19.12.2014
Buga_
Buga_

Tuollaiset ihmiset vain ällöttävät minua, mitään muuta tuohon ei voi sanoa.

8.11.2014
noraaah
noraaah
1 year, 8-month-old toddler

Juu. Eihän sitä tosissaan voi kaikkia valheenpaljastustestiinkään tunkea. Ois se aika härskiä ku lapselle sit myönnettäs viranomasten puolesta jotta he on nyt sit virallisesti vahinkoja:D

5.11.2014
Blanco
Blanco

se on eri asia tapahtuu vahinko vahingossa vai tarkoituksella. Siis joo, vahinkojahan tapahtuu eikä niille voi mitään, mutta noin että toinen tarkoituksellisesti edesauttaa sitä. Vähän sama ku mies puhkois kaikki kortsut. Paitsi et sillonkin olis naisella kuitenkin mahdollisuus tehdä abortti miehestä välittämättä.

Nämä kahden ihmisen väliset jutut on vähän "epäreiluja" siinä mielessä että millä näytät toteen niitä. Siis jos vaikka olis laki että molempien vanhempien tulee suostua aborttiin. Jos toinen ei halua, niin ei voida keskeyttää. Voihan äiti tässä kohtaa sanoa, että tuo ei itse asiassa ole isä. Millä sen sitten todistat? Etenkin jos on näitä yhdenillan juttuja tai kevyitä suhteita, jolloin muiden isien mahdollisuus on olemassa. Tai jos tämmöiset törkeät huijaukset saisi isän vapautumaan vastuusta, niin millä todistat sen, että toinen tarkoituksella jätti pillerit ottamatta?

Väärin tuo on ja epäreilua.

5.11.2014
Mummy83
Mummy83

sterilisaatio on  mielestäni väärä vaihtoehto jos tietää haluavansa kyllä jossain vaiheessa lapsia, mutta tietää ettei sillä hetkellä vain ole valmis isäksi.  tietysti parasta ehkäsyä on selibaatti, koska jokainen ehkäisy voi joskus pettää.

mutta tarkoituksella huiputtaminen on julmaa. väärin kumppanille ja väärin lapselle.

5.11.2014
Blanco
Blanco

no en sen enempää jaksa asiaan nyt paneutua, kuin toteamalla vaan että voi se mieskin käyttää ehkäisyä ihan itse jos ei enempää lapsia halua ja lisäksi sterilisaatio on olemassa. Tosin ei se äitin teko silti oikein ole.

5.11.2014
riu
riu

up!

5.11.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...