KESKIVIIKKO?

Mihinkäs tää aika oikein juoksee!?

5.11.2014
Vipe
Vipe

Kuulosti ihan meidän aamulta toi H-I-D-A-S ja En tahdo! Paitsi, että meillä se en tahdo tapaus on puolessa tunnissa valmis kunhan sen saa sängystä ylös. Ja se samainen tapaus on myös se hidastelija jota saa kokoajan muistuttaa vaatteista.

Toista saa muuten vaan muistuttaa kaikesta ja yleensä se on just ja just sen ekan tunnin aikana saanu vaatteet päälleen ja kun me kuopuksen kanssa lähdetään, niin voin vain toivoa että se syö aamupalan, pesee hampaat ja ottaa astmalääkkeensä. Ja ehtii vielä koulutaksiin.

Tuo pienempi on tässä oppinut että jos ei vaatteet mene päälle niin mennään ilman. Se hiukkasen vauhdittaa toimintaa.

5.11.2014
misukka
misukka

herttinen tuota taivaltajan hammaslääkäri reissua! Nyt kyllä naurattaa, sua ei ehkä silloin paikan päällä. . :D me tultiin just kotiin. Ei sit jaksettu muuta tehdä kuin hengailla siellä tallilla kun mummo oli vapaalla ja piirteli tuon pojan kanssa varmaan 2h ellei pidempäänkin :) väsyttää ihan suunnattomasti eikä helpota yhtään ajatus huomisen aamun yliaikaisesta herätyksestä kun viedään ukko Helsinkiin sairaalaan..

5.11.2014
teeko
teeko

Kiva kuulla taivaltajanki kuulumisia pitkästä aikaa! Hyvä ett töissä on kivaa. Missäs vaiheessa siun termiitit on ehtiny noin isoiksi kasvaa?

Pyydä nki näyttämään sille hoitajalle yhtä nätisti kuin näyttää mummille. Että tämäkin hoitaja näkee miten hienosti hoidetut hampaat on. Siirappimainen kehuminen usein toimii.

Hittolainen. Nyt on taas tyhjä hetki. Tiedän, että tuossa olis iso kasa piirustuksia tehtävänä mutta ko ei voi vaan ruveta tekemään kun ei oo tuo pomo niitä kahtonu. Eikä miettiny.

Nyt on hiukka tylsää. Ja kohta salettiin taas järjetön kiire.

5.11.2014
misukka
misukka

Ai niin ja toivotaan että sralla saa pyörän jostain..

5.11.2014
Vipe
Vipe

Mummylle jaksamista ystävän tukemiseen ❤

Eiköhän Misukka tuo pahamieli jossain vaiheessa helpota,ihan aiheesta kuitenkin suutuit,vaikka pahaltahan se toki tuntuu jos hermo palaa..

Teekolle kivaa tallipäivää ja eiköhän aina jotain tekemistä loppu päivään löydy..

Keisarinnalle onnittelut tätäkin kautta..

Taivaltajan perheeseen paranemista.. Hyvä että työssäsi viihdyt..

Tuvitus, toivotaan että uusi putkitus helpottaa korvatulehdus kierrettä..

Ja Riulle tsemppiä pistoksiin.. ❤ Mä taas kuvittelisin että ois helpompi jos joku muu hoitais pistämisen niin ei tarvis itse pistää itseään..

5.11.2014
Vipe
Vipe

Keisarinnalle onnittelut poitsusta! Ihan unohtui laittaa tuossa aiemmin.

Mulla on nyt ruokatauko.

Kohta takas töihin.

Kiva, että piglet päässy taas kirjautuu sivuille. On se kyl jännää miten joskus erroriterrori on vallalla ja joskus ei pääse koko sivustolle.

5.11.2014
misukka
misukka

Mulla kanssa ollut viime päivinä vaikeuksia kirjoittaa tänne.

5.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onnea keisarinna pienestä pojasta! Et ollut sit kuitenkaan viimeinen lokakuinen odottaja ;) ihana kuulla että voitte hyvin ja imetys on lähtenyt hyvin käyntiin :) voi riu♥ hyvin sä selviät! etkä varmasti ole ainoa ketä ahdistaa piikit noin kovin! misukalle jaksamista! Muista että säkin olet vain ihminen vaikka varmasti jää huono mieli tuollaisesta :/ kyllä se päivä siitä paremmaksi muuttuu! maarulle vielä paljon voimia ja toivottavasti nuo rytmihäiriöt rauhoittuisi!♥ me mennään pojan kanssa tallille Ja saa nähdä mitä keksitään loppu päiväksi

5.11.2014
teeko
teeko

keisarinnalle paljon onnea vauvasta! :)

5.11.2014
Mummy83
Mummy83

huomenia. tosi huonosti nukuttu yö takana, kun sai eilen illalla kaverilta viestin, jonka sisältö järkytti aikalailla ja meni unet siinä. Kyllä toisia koetellaan tässä elämässä niin paljon, ja pitäisi olla kiitollinen siitä, että itse on päässyt vähemmällä ja on terve.

riu, I feel ya tuon arjen jännittävyyden suhteen. Tosin omaa syytä mulla, kun ei tuu lähdettyä mihinkään. En tiedä miksi siitäki on tullut niin vaikeaa nyt kun olis aika. Sit ku töissä on ni viikonloput huitelee ties missä.

Misukka, I feel ya myös tuon morkkiksen suhteen. Ite just eilen mietin et oon ollut turhan kireä esikolle jo hetken aikaa, mut jotenkin rassaa se, että uudelleen ja uudelleen ja uudelleen täytyy sanoa asioista. Kuten siitä et pipo päähän ja hanskat käteen ku lähdetään kouluun. Ehkä osin pelottaa se, että sit ku menen töihin, ni pärjääkö sit vai huiteleeko tuolla ties miten. Mies on kyl aluksi kotona mut sekin on vähän höveli. Tai en tiedä onko se höveli sit kun oikeesti joutuu oleen vastuussa vai onko vaan nyt ku on helppo antaa vastuu kaikesta mulle.

vipelle mukavaa kerhopäivää :) ihania pöpejä sulla siellä :)

5.11.2014
Mummy83
Mummy83

No me ei haluttu crocseja ku ei ikinä opi niitä kengännauhoja sillon sitomaan. Noissa oli just se idea, et pitää harjotella

5.11.2014
misukka
misukka

Huomenta! Me ollaan viel synnärillä, tänään päästään aika varmasti kotiin jo vauvan kanssa :) tääl on aivan sairaan huono ilmanlaatu ku pää kipeä et ihan haittaa ajattelemistaki. :( Poika on tyytyväinen, syö ja nukkuu joten iteki saanu levätä hyvin ja kerätä voimia. Imetyski onnistuu hienosti! :) saa nähä miten kotona sit lähtee sujumaan.

5.11.2014
Keisarinna
Keisarinna
27 weeks pregnant

Huomenia

Mä taas töissä.

Ihana vipen poika :) Pöpivauva :D

Mua pisti kans blancon kommellus niin naurattaa eilen. Että voikin sattua...

Riulle iso lämmin halaus. Kyllä sie selviit. ❤

Hei! Jotain positiivista löyty puhelimen päivityksestä. Täältä löytyy sydän ❤ :D Jee!

Minnuu hitottaa taas kivasti ku tuli taas hermostuttua esikolle ihan totaalisesti aamulla. Ollaan ostettu sille sisäkengät kouluun ja opeteltu nauhojen sitomista. Nyt kävi ilmi, että se ei käytä niitä kenkiä kun on niin laiska ettei huvita solmia niitä naruja kun tuntuu hiukka vaikealta. Juossu siis koko syksyn sukkasillaan siellä käytävillä jossa siellä täällä vettä lattioilla ja hiekkaa, ku kulkeutuu ulkoa.

Iteltäki meni päivä pilalle ku otin vähän kierroksia.

Tietyllä tapaa turhasta mutta ko sama laulu joka hemmetin asiassa. On vaikeeta, ei huvita harjotella. Ja sit ei pyydä apua, et opeteltas vaikka yhdessä.

Kuopuski tulee pyytämään, että voitko laitta tämän jos ei ite saa tai osaa.

5.11.2014
misukka
misukka

Huomenta :)

Lapset maailmalla, koira pissitetty ja aamuitku itketty. Tuo piikillä tökkiminen on pahinta mitä tiiän, ja en tiiä miten mie tuun selviimään tän loppuajan :(

Tännää pittää saaha ensin mieliala paranemaan ja sitte vois tehä koulujuttuja ja siivoilla mökkiä. Eli todella jännä päivä taas kerran. MIten voikii arki joskus tympiä kun taas joskus se on niin ihanaa? Äääh ehkä mie oon vaan pahalla päällä tuon verensokeri-asian takia. Tuun varmaan uudestaan kuhan tää mieli tästä paranee...

Vipe se poika ei vaan tiiä mimmosia pöpivauvoja ne tytötkii on :) Vaan tietty jos on yhtä lajia aloittanut tekemään niin onhan se hyvä olla johdonmukainen :)

5.11.2014
riu
riu

Huomenta vaan kaikille!

Tänään on kerhopäivä ja illalla kauppaan.. Ei kai muuta tälle päivää..

Eilen löytyi sopivat kengät pojalle,joten nyt on hetkeksi kenkämurheet ohi.. Ja Teekolle eiliseen,mä olin kans tarkka pojan kengistä jo ennen reumaa,sen mitä nyt ehdin kaksien kenkien verran olemaan.. Se on juuri hirveä vastuu,että voi väärällä kenkä valinnalla pilata lapsen jalat.. :( Aion kyllä olla ton toisen kanssa yhtä tarkka,enkä siksi juuri esim. Kierrätä isoveikan vanhoja kenkiä,paitsi saappaat ja sitten juhlakengät,joita pidetään niin vähän ettei ehdi toisen jalkaan muokkautua eikä pilata jalkaa.. Omista kengistä en ehkä niin tarkka olekaan,ostan vaan sellaiset mitkä tuntuu hyvältä miettimättä ovatko tarpeeksi tukevat yms. Mutta kyllä sen itse huomaa millä kengillä on hyvä kävellä.. :)

Niin ja Tuvituksen pienelle onnittelut uudesta taidosta ja isommalle paranemista..

mitäs vielä tossa eilisessä oli..

Ai niin toi blancon kommellus,pisti väkisinkin vähän huvittamaan,että kuinka voikin onnistua tossa :D Vahingonilo on paras ilo ;P Onneksi sentään pääsit irti ettei rattaat perässä tarvinut lähteä ajeleen :)

Niin ja tuli tosta misukan jutusta mieleen,että meidän poika toivoi kanssa tyttöä,kun ei vielä silloin alussa osannut poikaa sanoa ja nyt eilen poika sanoi että äitin mahassa on vielä toinen vauva (vaikka mulle ei jäänyt vatsaa kuin ihan pienen pieni pömppö) ja kun sanoin oisko kiva jos meillä ois toinen vauva,niin pojan vastaus oli:"joo,ei tyttövauva,tollanen pöpivauva" ;D Eli ilmeisesti kun ei kerta tyttöä tehty,niin ei enää tyttö kelpaakaan,vaan pitää jatkaa poika linjaa :)

5.11.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...