Tiistaita!

Huomenta! Mitäs muiden päivään?

4.11.2014
Vipe
Vipe

Kiitos Sralla.

Hyvin hänellä koulu menee edelleen kautta linjan.

Pikkuveli tulee perässä. Isoveljen siivellä oppinut lukemaankin. Pienempi on lukuläksyistä sanonut, että häntä ärsyttää  tavuviivat.

No, opettaja sanoi vanhempainvartissa, että välillä voi ottaa aikaa lukuläksyä lukiessa. Opettajan neuvo oli myös, että isoveli voi lukea pikkusiskolle (1v).

5.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Esikko tais olla hitusen pettynyt kun kuuli et pikkuveikka tulossa. Se oli ihan sitä mieltä, että sisko olis kivempi :D

Ja miun äitee oli kans melkein maansa myynyt kun kuuli ettei tuu rinsessaa helliteltäväksi.

4.11.2014
misukka
misukka

:) meille myös, jos siunaantuu lisää joskus, on vähän ennusteltu et tulis poikia vain kun miehen puolella on aika miesvoittoista .... Mut kolme poikaa ei oo yhtään hassumpi! Miehellä on kaks veljee ja ne on kyllä tosi läheisiä keskenään ja meidän kaveriporukkakin koostuu heistä ja heidän kavereistaan :)

4.11.2014
Tii03
Tii03

Tii. Juu, semmosta poijaan vesseliä ne meille taas lupaili :D Ukolla tällänen geenivirhe, et pelkkiä poikia. Mut ei haittaa yhtään. Vois olla mulleki aika shokki jos tyttöä ois luvannu. Oon niin orientoitunu siihen, et poikia vaan tuler

4.11.2014
misukka
misukka

Sralla, esikoinen on 14, täytti kesällä. On nyt kasilla, matikka-luonnontiederyhmässä yläkoulussa.

Tää yliopistojuttu on sitä perää, kun 7.luokalla osallistui matikkakilpailuun koulussaan, ja menestyi siinä hyvin, niin yliopistolta tuli kutsukirje, että voi harjoitella matematiikkaa siellä. Se alkoi muistaakseni viime vuonna.

Esikoinen on varsin teoreettinen, oli mikä tahansa asia kyseessä.

Ja tää yliopistolla käyminen ei esikoisen mielestä ole harrastus.

4.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä oli aikainen aamu kun lähettiin koiran kanssa eläinlääkärille.. kastraatio oli edessä.. Voi että miten pahalta tuntu kun se alkoi nukutusaineen vaikutuksesta hoipertelemaan paniikissa..:( pyysin sen makuulle ja silittelin sen uneen... nyt se raukka on nukkunut koko päivän..

Pojan mummo oli täällä sen aikaa vahtimassa ja poju lähtikin sitten yökylään sinne, niin saa koira toipua edes pari päivää rauhassa.

Mua niin väsyttää tää kaamos hyi yäk...:( mutta iltaa odotellessa.. miehen kanssa leffailta, kynttilöitä ja glögiä :)

Otti silmään tuo srallan kommentti pikkuveljestä, eli tiedättekö misukka että on poika tulossa?:) (anteeks, mää tosi vähän lueskelen täällä juttuja..:/ )

4.11.2014
Tii03
Tii03

tuvituksella on tosiaan sirkusapina kotona kasvamassa:)  meillä ei kääntyillä yhtään mitenkään vielä, piereskellään vaan:D

saatiin tänään lastenrattaat todella oudosti jumiin auton peräkoukkuun:D  nostin ne takakontista ja aukasin ilmassa sillä seurauksella, että vetokoukku pujahti rattaiden rakenteisiin.   siinähän sit oltiin:D piti purkaa vaunuja osiin et päästiin irti x))

4.11.2014
Blanco
Blanco

voi tsiisus tuota sun pomoa misukka! Ihanaa kun isovelijet on innoissaan! :) voi sralla! kertokaa ny jo tutuille ettei tule mitään ylläreitä ; ) hyvä että oot saanu kyydit järjestymään! olis varmaan ihan mahtavaa saada auto lainaan kun päivät menee tuohon liikkumiseen. Niin täälläkin jos ei olis autoa. kerran päivässä bussi menee parin kilsan päästä meiltä ja kerran päivässä tulee takaisin päin. Et täällä ei olis toivoakaan mihinkään päästä ilman autoa

4.11.2014
teeko
teeko

Ai niin. Saanko mä taas urputtaa tosta pomosta?

Taas se saneli mulle jotain selostusta ja sitten kun se ite päättikin muuttaa ajatustaan eikä osannu selittää sitä mulle, niin tadaa. Se oli taas mun vikani kun mä en osaa.

Juuh, en ole kykenevä lukemaan hänen ajatuksiaan. Olen siis vajavainen.

Kiitos ja anteeksi.

Hitto ku elämä oliski helppoa kun osais lukea toisen ajatukset tai näkis sen koko ajatusketjun kun lauseet rakentuu ykskaks ihan takaperin.

Jesh. Ei mulla taas tämän tärkeämpää tähän hetkeen. Eipähän jää päähän pyörimään kun tulostaa ulos. Puuh.

4.11.2014
misukka
misukka

Isompi oottaa joo ihan innolla. Tossa kuun vaihteessa kysy et kauan viel menee et syntyy. Ja ku vastasin et 4kk ni se totes Ääähhh, niin pitkään! :D

Tuo pienempi ei taida ohan hokasta jutun jujua vielä mut ihan intsinä sekin eilen oli ku tunti miten äipän mahassa joku liikku. Kait se oli hassun tuntusta. :)

Mut täytyy sanoo sralla, että ei käy kateeksi tuo sun liikkumises nyt. Onneksi oot saanu kivasti apuja.

Ja ehkä sun täytyy kertoo sille kaverilles, vihdoinki. Minen hoksaa et miksi se siitä olis millänsäkään.

4.11.2014
misukka
misukka

Huomenet

Töihin tulin hetki sitten. Illalla tanssitunti.

Kaikille oikein mukavaa päivää!

Toivottavasti Vipe löydätte sopivat kengät. Ja tuvituksen isommalle pienelle paranemisia ja pienemmälle onnea uudesta taidosta. :)

Eilen masuasukki oli koko päivän ihan hissuksiin mut alotti jytäilyt illalla. Molemmat pojat pääs kokeilee miten pikkuveikka monoilee.

Nyt tuo muistutti itestään heti aamusta.

Ja pomokin kertoi eilen illalla maksaneensa mun palkan eli se on ehkä huomenna hyvässä lykyssä tilillä.

4.11.2014
misukka
misukka

Toivottavasti tuvituksen poika paranee pian! Ja onnea vauvan uudesta taidosta! Tuo on niin ihana vaihe kun oppivat ensimmäisiä asioita♥ toivottavasti vipellä parempi päivä tänään kuin eilen. Ja toivottavasti uudet kengät löytyy! Mä oon ite tosi tosi tarkka pojan kenkien kanssa vaikka sillä ei mitään kummallista ole mut ku noiden pienten jalat saa niin helposti pilattua. ite en tykkää kuomista. Haluan et pohja joustaa kunnolla ja talvella haluan nilkkaan tukea kun kesällä taas en. Mut mun mielestä talvella kun on liukasta varsinkin täällä etelässä kun melkein koko talvi on vain jäätä, tarvii jalat hieman tukea. Tänä vuonna ainoat mitkä kelpuutin oli reiman loskarit. Ne on ihan älyttömän lämpimät myös. . tuvitus: hyvä että kauppa käy! sulla on kivoja vaatteita ja hyvät hinnat kun noin nopeasti lähtee :) välillä tuolla fb-kirppiksillä on ihan järkky huonot hinnat ja joutuu maksaman melkein enemmän postikulujen kanssa vaatteista kuin kaupasta uusien hinta on Meillä aamu tallia ja Varsojen kuvausta ja iltapäivällä olis avoin päiväkoti

4.11.2014
teeko
teeko

Maaru, kirjoitin sulle ja toisille tuohon riun eiliseen aamuketjuun.

Meillä onkin kivaa tänään.Minä ja tyttö kerhoillaan. Keskimmäinenkin kerhoilee, Pikkukokkikerhossa.Eilen veljekset teki pirtelöä.

Tänään esikoinen menee yliopistolle opiskelemaan matematiikkaa.

Mies töissä.

4.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä arki alkaa taas rullata kun mies lähti töihin.. Me mennään poikien kanssa kerhoon,vaikka ei kyllä ois millään jaksanut nousta :)

Eilen oli ihan kiva shoppailu reissu,vaikka ensivaikutelma uudesta kauppa keskuksesta ei ollut hirmu hyvä.. Ensinnäkin mentiin aluksi sellaisesta ovesta sisään joka vei johkin pieneen ala aulaan,josta ei vaunujen kanssa päässy ylös ja hissi opaste käski mennä ulos ja mietittiin että mille ovelle pitää kiertää,mutta hissi olikin siinä ulkona.. No siihen kun mentiin,niin ei sekään mihkään sisälle vienyt,vaan pihalle ja siitä piti kävellä pää oville joista vihdoin pääsi sisään myös vaunuilla.. No oltiinkohan oltu edes kymmentä minuuttia kun palohälytys ajoi meidät ulos.. Se oli aiheeton ja niitä on kuulemma siellä ollut paljon,että ne alkaa oleen niin arkipäivää ettei niitä varmaan kukaan ota edes enää tosissaan sitten jos tuleekin tosi paikka.. No onhan se ihan ok ja aikalailla kaikki yhden katon alla,muttei se nyt mitenkään erityisen hätkähdyttävä ollut ja yllättävän pieni.. Kun näyttää ulos päin isommalta,mutta johtuu varmaan kun siihen samaan on rakennettu asuntoja ympärille..

No mutta sellainen,tänään ku kerhosta kotiin tullaan,niin varmaan vielä siinä poikkean kun yhdessä liikkeessä ei ollut itse omistaja eilen paikalla,niin käyn katsomassa josko tänään ois,kun pojalle tarttis saada kengät ja en luota että sen työntekijät osaa oikean laiset katsoa.. Mulla on muutenkin vaan kaks liikettä joista enää uskallan ostaa,kun en itseenikään luota että osaisin katsoa hyvät kengät.. Kun siis reuma lapselle ei voi mitä tahansa ostaa (esim. Kuomat ei ole hyvät) ja vielä sen lisäksi että pitää olla juuri oikeasta kohtaa tukevat ja toisesta kohtaa taipuisat,niin lisäksi pitää saada pohjalliset menemään kenkään.. Hirvee tressi aina kengät hankinnassa,etenkin talvikengän,kun pitää lisäksi olla lämmin ja muutenkin talvikengistä on jotenkin vaikeampi katsoa onko sopivat..

No joo,mutta sellaista.. Hauskaa päivää kaikille!

4.11.2014
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...