Maanantaiaamua :)

Taas se ois täällä... Miten nuo viikonloput onkii aina niin lyhyitä?

3.11.2014
riu
riu

Halaus Maaru.

Paranemista sairastaville, ja myönteistä mieltä kaikille.

Meillä kolme lasta on se, mitä halusimmekin.

Nyt mun ikäkin jo laittaa vastaan enemmille lapsille.

3.11.2014
PekkajaMatti
PekkajaMatti

joko Jii sai hommat viilattua niin et voidaan virtuaalisesti juhlia? :)

3.11.2014
Mummy83
Mummy83

Kyllä mä oikeesti hypin riemusta kun tuo paikka missä mies ja 3lasta harrastaa muutti tähän lähelle eli kuskaukset loppu siihen😊Esikolla on bussikortti millä liikkuu omat menot ja vauvan kanssa ei oo jaksettu harrastaa kuin kerhoilua vielä😊

3.11.2014
huiskutin
huiskutin

mulla on ihana hiljaisuushetki menossa kahvikupin kanssa, kun esikoinen on siellä liikuntakerhossa ja sain minin vihdoin nukkumaan. Tosin se täytyy herättää neljältä jollei itse herää sitä ennen, ku sit lähdetään taas... minen ymmärrä teitä useamman lapsen äitejä, joiden jokainen lapsi harrastaa jotain eri viikonpäivinä, miten jaksatte kuskausta? :) mulla ole mitään väliä että kaks kertaa viikossa on illalla yhdet treenit, mut tämä että pitkin päivää pitää ajella edes takas, käy kotona tunnin pari pyörähtämässä ja menoksi taas, on paljon väsyttävämpää. 

 

heh puuhou, ei ilmeisesti kaapo kuulu sun suosikkeihin ;)

3.11.2014
Mummy83
Mummy83

Huh kyllä on kylmä kun on niin kosteaa.. jaksamista misukalle töissä ja puhelimen kanssa! riulle intoa opparin tekemiseen! Toivottavasti sralla saat kyydit järjestymään! Huh mikä aamu mummylla! Voi hitsi vipe, että se isyysloma jo loppuu :/ sulla alkaa sitten arjen pyöritys kahden lapsen kanssa yksin. . Toivotaan tuvitus että saisitte nopeasti ajan putkituksern jos noin kovin korvat vaivaa :( me oltiin aamu tallilla ja kun ajoissa oltiin valmiita ja syöty. Ja poika oli kiltisti koko aamun ja kävi potalla niin nätisti et on oikeastaan ollut nyt kuiva niin vein sen yhteen ihanaan puistoon joka on ihan tallin lähellä. Oli kyllä ihan innoissaan! Mulla vaan meni tuo märkyys luihin ja ytimiin kun unohdin aamulla fleecen vaatteiden välistä. Kohta tuo jo herää päiväunilta. muistin jopa hakea koiralle ruokaa matkalla kotiin ;)

3.11.2014
teeko
teeko

Niin ja Misukalle jaksamista töissä ja tsemppiä puhelimen kanssa!

Ja hauskaa viikon alkua ihan kaikille!

3.11.2014
Vipe
Vipe

Huomenta!

Täällä ois miehen vika isyysloma päivä (jättää kolme päivää myöhemmäksi) ja sen kunniaksi mennään tohon uuteen kauppa keskukseen shoppaileen :)

Riulle motivaatiota koulu hommiin..

Toivotaan ettei Tuvituksen pojalla ois taas korvatulehdusta..

mummylla ollut oikea pika aamu ja koko päivä kuulostaa kiireiseltä juoksulta,huh Huh..

Srallalle mukavaa iltavuoroa ja toivotaan että saat kyydin järjestyyn..

3.11.2014
Vipe
Vipe

huomenta. meille tuli äkkilähtö, kun mies lähti aamulla laivalle kaverinsa kanssa, sit soittaa 25vaille 8 et hänen passinsa on kotona. ei sit ajatellut et tarvii sen mukaansa, ku menevät kuitenkin Tukholmaan asti... noh, viidessä minuutissa oltiin ulkona ja onneks vaan 10-15min matka johon kyl mennessä meni 20min kun oli työmatkaliikennettä. Oltiin just kasilta satamassa ja mies sai passinsa, seuraava jännitysmomentti oli et ehtiikö esikko kouluun ajoissa. Oltiin 20 yli koululla et ei pahasti myöhästyny.

onni on ettei täällä ole pahoja ruuhkia :)

tänään olis esikolla lyhyt koulupäivä, se täytyy hakea jo puoli kakstoista. Sit kahdelta uudelleen koululle tunnks, ku ilmoittautu urheilukerhoon. Sit kodin kautta harkkoihin ja taas kotiin minin kanssa välillä ja sit hakemaan harkoista. Tulee taas ajelua mulle, mut meinasin et käydään koulun jälkeen lataas se bussikortti ja saa urheilukerhosta tulla bussilla kotiin että mun ei tartte miniä retuutella edes takas jatkuvasti. Ja tyttö on nyt puolitoista kuukautta(ko?) ollut ilman bussikorttia mut meinasin muutenkin et täytyy antaa se sille takas harjoitteluun, ennenku menen ite takas töihin.

riulle tsemppiä opparin tekoon. mäki kunnostauduin siinä, mut nyt tuli eteen se, että kirjallisuutta aiheesta on aika vähän ja valtaosa jostain 90-luvulta tai 2000-luvun alusta mikä on sikäli jännä että kyseessä on kuitenkin logistiikka. En mä viittis käyttää yli 10v vanhaa matskua. Ja tää siis sekä kaupunginkirjastossa että koulun kirjastossa :/ täytyy selata nettiä seuraavaksi ja sit tarttis sopia parin tyypin kanssa haastatteluaikoja.

voi ei tuvitus, kylläpä on inha että kierre jatkuu. luulis että pystyttäis keksiin joku lääke/rokote tmv mikä estäis korvatulehduksia, kun kaikkeen muuhunkin niitä kehitellään?

tuo Kaapo on kyl jännä, meillä esikoinen ei ikinä kattonu enkä ollut edes kuullut siitä ennenku pienin kummipoika syntyi (nyt 2,5v) ja hän tykkää siis katsoa. Mut nyt on Facessa ja tuttavapiirissä muutenkin paljon just noita 2-4v jotka on ihan intona Kaapoon :) Vanhemmat osaa laulaa tunnarin ulkoa ja digiboksi täynnä jaksoja :D ja se mitä sitä joskus katoin, ji en oikein ymmärrä sen viehätystä?

3.11.2014
Mummy83
Mummy83

Huomenet

Riulle tsemit opparin tekoon. Se on aina sama juttu, että mikä tahansa tuntuu mielekkäämmältä ku tuommone. Kunnes on ihan pakko. Ota joku pikku pätkä ja kirjotat mitä mieleen tulee. Sit joskus myöhemmin rupeet kasaamaan niitä ajatuksia järkeväksi kokonaisuudeksi. Ja tulee homma tehtyä puolittain huomaamatta ko kirjotat puoli sivua aina silloin tällöin.

Mullaki roikku dippatyö vuoden ihan vaan sillä kun en jaksanu sitä urakoimaan minkään koulu ja työpäivän päätteeksi. Siis noi molemmat oli alka ja illasta ois pitäny ruveta väsäilee.

Pyörittelin asioita päässä kyllä et ne oli sit aika hyvin jäsentyny järkeväksi kokonaisuudeksi kun sit lopulta oli pakko ruveta kirjottaa.

Mä oon muuten taas töissä. Yllättäin. Esikon sain heivattua pysäkille pari minsaa myöhässä. Onneksi bussi oli vielä siitä pari lisäminsaa myöhässä ni kerkes kyytiin. Sit käytiin palauttaa koulun avain ennen ku vein kuopuksen tarhan puolelle. Kuopuksen hoitaja oli just hakemassa aamupalakärryä ni sen viittilöin availee meille ovea ja sit vasta ku oli jo kengät pois jalasta, ni välähti et mullahan on koulun avain taskussa. Siis kuin pihalla voi ihminen olla? Tulee avainta palauttaa ni ei tajua et sillä avaimella pääsisi siitä edessä olevasta lukitusta ovesta... :-O Tsiis!

Toivottavasti tää päivä sujuu paremmin tästä eteenpäin. Tosin johan tässä totesin, et miksi mä en yhtä tiedostoa löydä vaikka pomo kiven kovaa väittää et sellanen on olemassa. Keksinpä lopulta, että siksi kun mä en ole sitä tehnyt. Mun koneeni ei suostunut ja pomo teki sen omalla koneellaan... Tadaa!

Mä muuten lopulta eilen päivitin tähän luuriin sen windows 8.1sen. Ja nyt multa palaa hermot ku tää on muuttanu hyvin toimineita juttuja tosiksi enkä mä löydä niitä. Esmes tästä näppäimistöstä on pilkku jemmattu ton lisämerkkinäppäimistön alle ja ennen se oli tuosa pisteen vieressä ku kirjotti. Aina hukassa, ja se ärsyttää.. Ja ennen tässä sai napautettua kursorin keskelle sanaa jos oli joku kirjain väärin. Nyt pitää korjata koko halvatun sana ja seki kehtuuttaa jos on pitkä sana ja virhe jossain tokan kirjaimen kohalla. Niinku mulla kohtalaisen usein on.

Sit nää välilehdet on tuotu tuohon erikseen etusivulle ni niitäkään löytäny alkuun ollenkaan.

3.11.2014
misukka
misukka

Mie laitoin lapset maailmalle hyvin onnistuneesti. Keskimmäisen kohalla en oo ihan satavarma että poika on vielä koulukunnossa, mutta kai ne soittaa jos näyttää ettei se jaksa. Viikon oli pois koulusta niin käyköön nyt ees läksyt hakemassa... Ja kai se siellä jaksaa olla, kuhan vaan ite stressaan :) Pienimmälle muistin puolestaan viiä viimeinkin vaihtovaatteet hoitoon, mutta unohin sitte kurahousut ja hanskat. Vissiin käytävä uuvestaan päiväkodilla :D

Tässä nyt sitten istun ja ihmettelen että mitä tekis seuraavana. Ois noita kouluhommia että ei kun valitsee mieluisen. Vaan ku mikään ei tunnu mieluisalta :D Jotakii on kuitenkii tehtävä, en voi koko päivää vaan lorvia, viime viikko kun meni jo ihan hyväntekeväisyyteen. Alkaa aikataulu heittää pahemman kerran sen miun opparin kanssa jos mie vaan oon ja ihmettelen. Jotan pikkupakko :)

Mikäs meininki mammoilla on? :)

3.11.2014
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...