sektioarven kipuilu ja mahdolliset menkat?

sektiosta nyt 3kk, eikä arpi ole kipuillut oikeastaan ollenkaan. nyt tosin eilisestä saakka tuntunut arven toiselta puolelta ajoittain pistävää kipua.  mietin ensin, että olenkohan aloittanut vatsalihasten treenaamisen liian aikaisin (aloitin noin 3vkoa sitten) ja nyt onnistunut jotenkin reväyttämään jonkun kiinnikkeen tai leikatut lihakset. menin sitten kuitenkin vielä salille, kun kerrankin sellainen mahdollisuus tuli vastaan, enkä hirveästi arkaillut vatsojenkaan tekoa, kun siinä hetkessä ei kipua tuntunut ollenkaan.  kotona silti huomasin että vuodan verta. oon pillereillä ja juuri aloitin toisen liuskan putkeen, ja silti mie vuodan:O   pirun hormoonit! ihmetyttää silti vähän tuo kipuilu, kun ei tuntunut lainkaan menkkakivulta, ja menkkoja tässä on muistaakseni jo pari ollutkin synnytyksen jälkeen. pitäiskö mun pistää mahatreeni vähäksi aikaa jäähylle?  vai onko tää vaan nyt salamamenkoista johtuvaa?

1.11.2014
Blanco
Blanco

no se on kyllä totta.  mutta se haava itessään ei oo kipuillut ennkuin nyt:/ eli liekö sitten kuitenkin jotain tölviny sen itekseen jumppailuillani?

toisaalta taas luulisi että oisin tosi kipeä jos siellä jotain oisi oikeesti ratkennu.  nythän se on vain sellasia kipupiikkejä ajoittain.

1.11.2014
Blanco
Blanco

No tuo sektiohaava sulla nyt enempi rajottaa tuota touhua kuin, ne itse vatsalihakset.

1.11.2014
misukka
misukka

mulla palautu lihakset yhteen muistaakseni viikossa tai kahdessa.  eli siitä annoin kyllä vielä pitkän tovin lihasten vetäytyä kasaan ja muuta ennenkö lähin jumppaileen.

1.11.2014
Blanco
Blanco

jos oikein muistan nii normi vatsalihasliikkeitä synnytyksen jälkeen sitten, ku ei jää väliä enää lihasten väliin, mut luulisin että sektiolla ni vielä vähä kauemmin vaikka oiski jo lihakset yhessä?

1.11.2014
Paula265
Paula265

hitto ku mä en muistanu miten ne ohjeet meni...  lihaksia sai ruveta harjotteleen heti, mutta nehän ei ollut tietenkään niitä perus-vatsoja, vaan sellasia hillittyjä syvien lihasten harjottelua.   mut missähän vaiheessa sitä sai tehä kunnon rutistuksia?   ääh, olikohan se vasta 3kk kuluttua?  mie oon kyl niitä jo tehny pitkän tovin, mut alotin tosi varovasti ja kroppaa kuunnellen, eikä tosissaan ole mahaan sattunut aiemmin.   nytkin tehnyt vaan 30 x normirutistusta  ja 30 x sivuttaista illassa.  eli en oo yrittänykkään mitään sataa.

mut oonkohan mie nyt hätiköiny...

1.11.2014
Blanco
Blanco

Eikös ne suosittele, että vatsoja rupeis tekee aikasintaan 3kk kuluttua ja rauhallisesti. Et onhan tuossa mahdollisuuksia että siellä on nyt jotain revennykii. Mä ehkä soittelisin johkii päivystykseen ihan varmuuden vuoksi. Vaikka sit oliskii riski et tuntee ittensä typeräksi jälkikäteen.

1.11.2014
misukka
misukka

up!

1.11.2014
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...