Takki tyhjä TOP4

Esimerkkejä tilanteista, jossa mielikuvitus ja järki ottaa kumpainenkin äkkilähdön juuri silloin, kun niitä eniten tarvitsisi. Edes toista, jollei ole mahdollisuutta saadassa yhdessä!       1) Yllättävä "sinullaeiole"   Sinulla ei ole katetta, varattua matkaa, sovittua aikaa, lentolippua, kotiosoitetta... Hetki, jolloin menee vain yksinkertaisesti lukkoon. Kyllähän on!   Mutta kun ei ole. Niin sanoo tietokone, joka nauraa partaansa.  Olen pyyhkinyt sinut järjestelmästä, sinulla ei ole kotia eikä rahaa, hahhaa!   Pankissa kerrottiin miulle, etten virallisesti asu missään ja että olemme puolison kanssa asumuserossa. Poliisi osasi myös kertoa, ettei minulla ole vuonna 2010 syntynyttä esikoistani. Sanoppa siinä sitten jotain vastaan, kun pahimmassa tapauksessa kiukku vie siulta kyvyn edes muistaa omaa nimeäsi.     2) Yllättävä "sinullaon" ."..vuonna 2008 syntynyt lapsi!"   Jaa really?    "...eri sukunimi lapsesi kanssa"    Jaa, onko? "...jotain outoa täällä pään magneettikuvissa.."  Tell me something new... "..viime viikolla jo kertaalleen hylätty lainapäätös pankissamme."   Oh shit! Vauvanpaskaa kulmakarvassa, reikä perseessä, housut väärinpäin ja eripari kengät.  Aina yhtä hiljaiseksi vetäviä kommentteja.       3) Yllättävä asiantuntijuus Se hetki, kun saavut sinulle tuntemattomaan kohteeseen epävarmana mitä siellä edes tulisi tehdä, ja vastassa on heti kättelyssä asiakas, joka toivoo sinun  pitävän infotilaisuuden koko henkilökunnalle koskien ongelmaa, sen laajuutta ja sen hoitoa.  Sinulla on tasan 3 minuuttia aikaa ennen tilaisuuden alkua, eikä ylemmät tahot vastaa puhelimeen. Kiva.   Sovella, sovella, sovella ja sovella...   Sinä päivänä tunsin ansaitseeni vähintäänkin emmyn, oscarin, nobelin ja venlan.  Kaikki samalla kertaa!     4) Yllättävä nudistisuus   On lauantainen aamupäivä ja nautit kuumasta suihkusta, kunnes kuulet jonkun astuvan eteiseen. Koska olet varma se olevan puhelimensa unohtanut kumppanisi, astut suihkusta täysin Eevana, vai kohdataksesi hätääntyneen sähkömiehen ilmeen. Koska hämmennys on niin suuri, et osaa edes pyyhettä kiskoa eteesi.  Jälkeenpäin mietittynä, olisi kai pitänyt edes kirkua.  Tai soittaa vihainen puhelu sähkölaitokselle.  Sitä vastoin sähkölaitos muisti minua viikon sisään kirjeellä, jossa kertoivat meille asennettavan etäluettavan mittarin. Kirjeestä pystyi päättelemään, että traumatisoitunempi osapuoli ei asunut tässä talossa...

31.10.2014
Blanco
Blanco

olipa miehillä kohteliaat tavat kunniassa.  alku oli ihan kiva, loppu meni sit vähän kehnommin:D

1.11.2014
Blanco
Blanco

no mä olisin ehkä ottanut noi huulet ennemmin mietiskelyn alle, kun muutama vuosi sitten kadulla tuli kaks puliukkoa aivan tuiterissa vastaan. Oli aurinkoinen päivä ja mulla oli sillon semmoinen punainen tukka että ihmiset luuli että olen oikeasti punapää. No, pulsut ensin kohteliaasti kumarsi ja olivat antavinaan tietä ja "kylläpäs neidillä on nätti tukka", johon kiitin hymyn kera, josta ne innostui ja toinen oli että saiskohan sitä kysyä jotain mikä mietityttää? Sanoin että no? jolloin pulsu totesi että mahtaako häpykarvoitus olla samanvärinen? se oli kiitti ja moro.

31.10.2014
Mummy83
Mummy83

hah, mummy, ois voinut olla aika hämärää olla tietämättään malli:D mie oon kyllä tietämättäni ollut putkimieskin, mutta en kyllä malli x)

kerran tosin mies kysyi multa naama vakavana, että onko mun huulet aidot.  katoin sitä vähän kieroon, että oliko se tosissaan, ja sitten se vielä kehtasi kysyä, että oonko varma ettei niihin ole joskus laitettu jotain täytettä?    siis mieti:D!! ikään kuin ihminen ei voisi olla varma onko sen huuliin piikitetty jotain vai ei.  ei juma xD  ei, kyllä mie olin melko varma että ne on ihan omat:D

31.10.2014
Blanco
Blanco

voi kauhistus, mulle ei onneks tuota nakuilua ole sattunut ikinä väärille ihmisille :D

mut tuohon "sinulla on" juttuun ,niin olin about 19-20v, kävellen liikenteessä ja pysähdyin valoihin ja sit siihen viereen tuli semmoinen puolituttu tyyppi ja oli ihan innoissaan et hei, sä oot malliksi ruvennut? olin aivan ihmeissäni että kuinka niin (en IKINÄ menisi), niin totes että hän näki sut Anttilan kuvastossa :D totesin että sori mutta ei ole minä, johon väitti vielä vastaan et etkö muka? AIVAN sun näköinen. Oli pakko kaivaa se kuvasto esille kotona, mutta en kyllä nähny ketään edes etäisesti mua muistuttavaa siellä.

31.10.2014
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...